Novosibirsk – Jekatěrinburg 1:4 (kon.) | Čeljabinsk – Magnitogorsk 1:2 (po pr.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 1:3 (kon.)
Riga – Dynamo Moskva 4:2 (kon.) | HC Slovan – Čerepovec 2:1 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
Severstal Čerepovec
Úterý 11.09.2018, 18:30 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:42 Zach BOYCHUK - 2:1
     
    40:42
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté se ihned usadili v útočném pásmu, rozjeli sérii přihrávek a po pasu do pravého kruhu pro vhazování pálil švihem ZACH BOYCHUK. Jeho rána skončila pod břevnem, Čiliak na tohle nezvládl zareagovat. Asistence: Matěj Stránský, Carter Ashton.
    39:27 Adam LIŠKA - 2:0
     
    39:27
    Slovan právě vstřelil branku!
    Je tu gól do šatny a bratislavští jdou do droubrankového vedení. Slovan předvedl rychlé přečíslení a po přihrávce zleva na střed do druhé vlny pálil ADAM LIŠKA. Jeho střelu tečoval jeden z obránců a důležitou roli sehrál i Grman, který dokonale clonil Furchovi. Rozhodčí se ještě přesvědčili u videa o regulérnosti, ale po chvíli byla branka uznána. Asistence: Mário Lunter, Mário Grman.
    25:12 Matúš SUKEL' - 1:0
     
    25:12
    Slovan právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá a Slovan vede! Virtova střela z pravé strany byla jedním z obránců zastavena a puk se pak odrazil na hůl MATÚŠE SUKEL'A, který jej pohotově doklepl za přemisťujícího se Furcha. Asistence: Patrik Virta.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 26. Sukel' (Virta), 40. Liška (Lunter, Grman) – 41. Boychuk (Stránský, Ashton)


    HC Slovan Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Sersen (C), Gelinas, Grman, Klok, Jánošík, Meszároš (A), Švarný – Řepík (A), Taffe, Červený – Liška, Chipchura, Lunter – Virta, Rau, Sukel' – Buc, Šimun, Hrnka.
    Severstal Čerepovec: Furch (Artamkin) – Kuljaš (A), A. Kulda, Kornějev, Verjovkin (A), Kudako, Malevič, Syčuškin – Stránský, Boychuk, Ashton – Geraskin, Trubačjov, Vovčenko – Rybin (C), Jašin, Bumagin – I. Zacharčuk, Karlin, Monachov – Lapin.

    Rozhodčí: Gofman, Bondar – Sadovnikov, Sazonov

    Diváci: 5 162
    bahis siteleri