Slavia Plzeň – Vítkovice 3:12 (kon.) | Jičín – Chodov 2:9 (kon.) | Střešovice – Židenice 8:4 (kon.)
Ne – Ostrava 2:6 (kon.)
konec
Finance Novák FBK Jičín
2:9 (1:3, 0:0, 1:6)
FAT PIPE Florbal Chodov
Sobota 15.09.2018, 17:00 • Sportovní areál, Jičín • ČEZ Extraliga žen • 2. kolo
     
    57:59
    Chodov právě vstřelil branku!
    O 18 sekund později už je to 9:2. MAGDALÉNA PLÁŠKOVÁ se prosadila dobrou ranou z levé strany. Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    57:41
    Chodov právě vstřelil branku!
    FAT PIPE zvyšuje na 8:2. V nepřehledné situaci před bránou se nejlépe zorientovala ADÉLA JŮZOVÁ a poslal míč do sítě. Asistence: Nikol Pekárková.
     
    55:02
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov vede 7:2! Tožičková vyslala střílený pas, který do brány zblízka pohodlně uklidila bekhendem MARTINA ŘEPKOVÁ. Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    47:17
    Chodov právě vstřelil branku!
    A ten přichází vzápětí, přesilovka využita! Po parádní kombinaci se na pravé straně zjevila DANIELA FRANTÍKOVÁ a z blízka umístila míček do sítě. Samková se nemohla stihnout přesunout. Asistence: Nela Jiráková.
     
    45:25
    Jičín právě vstřelil branku!
    Jičín vzápětí koriguje na 2:5. Ranou z osy hřiště se zapisuje mezi střelkyně ANET JAROLÍMOVÁ. Bez asistence.
     
    45:05
    Chodov právě vstřelil branku!
    FAT PIPE vede již 5:1! O osudu duelu je zdá se rozhodnuto. Z bezprostřední blízkosti se prosadila ADÉLA JŮZOVÁ. Asistence: Nikol Pekárková.
     
    41:31
    Chodov právě vstřelil branku!
    A Chodov znovu vede o tři branky! Frantíková přihrála na vzdálenější tyč, kde pohodlně dopravila míček do odkryté svatyně MARTINA ŘEPKOVÁ, která využívá další přesilovku. Asistence: Daniela Frantíková.
     
    17:47
    Jičín právě vstřelil branku! Rychlé posunutí doprava od Smetákové, NIKOLA KUCHAŘOVÁ si zpracovala míček a přízemní střelou z velké dálky na bližší tyč dokonale zaskočila Provázkovou. Asistence: Šárka Smetáková.
     
    17:00
    Chodov právě vstřelil branku!
    MAGDALÉNA PLÁŠKOVÁ se na pravé straně opřela tahem do balónku a trefila přesně na vzdálenější tyč! Přesilovka využita, Chodov vede už 3:0! Asistence: Daniela Frantíková.
     
    08:36
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov vede už o dvě branky! Dvě hráčky šly sami na brankářku, Tožičková přihrála křižně MARTINĚ ŘEPKOVÉ a ta pohodlně doklepla do prázdné branky. Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    1:25
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov rychle otevírá skóre dnešního duelu! Střelou z osy hřiště se prosadila ADÉLA JŮZOVÁ! Asistence: Karolína Suchá.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 18. Kuchařová (Smetáková), 46. Jarolímová – 2. Jůzová (Suchá), 9. Řepková (Tožičková), 17. Plášková (Frantíková), 42. Řepková (Frantíková), 46. Jůzová (Pekárková), 48. Frantíková (Jiráková), 56. Řepková (Tožičková), 58. Jůzová (Pekárková), 58. Plášková (Tožičková)


    Finance Novák FBK Jičín: Samková (Chlumská) – Růžičková, N. Mrázková, Strejcovská, Paulovičová, Kosová – Kuchařová, Bachmaierová, Jarolímová – Chlumská, Žůrková, Gabrielová – Smetáková.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Christiánová) – Jiráková, Tožičková, Nosková, Vrbová, Svačinová – Suchá, Frantíková, Plášková – Pekárková, Preisslerová, Řepková – Jůzová, P. Beránková, Belicová.

    Rozhodčí: Vlček, Žofka

    Diváci: 79
    bahis siteleri