Kert Park Praha – Hr. Králové 3:2 (kon.) | Pardubice – Letohrad 2:1 (1:0 po s.s.)
konec
HC Kert Park Praha
3:2 (0:0, 3:2, 0:0)
HBC Hradec Králové 1988
Neděle 16.09.2018, 14:00 • Lužiny • CROSSDOCK Extraliga • 4. kolo
     
    23:28
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Do třetice všeho dobrého. Kert jde opět do vedení. Míček zůstal ležel mezi betony Bryknera a tam ho viděl PETR DANKO, který míček posunul za brankovou čáru! Asistence: Jan Blaško.
     
    21:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Brankové hody pokračují! Domácí opět ztrácejí své vedení a to po jedné minutě! JAN FIŠER vystřelil za modrou čarou a trefil se přesně k tyči! Asistence: Petr Škoda a Daniel Černý.
     
    20:28
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Kert jde opět do vedení! JAN ČEJKA vyběhl zpoza branky až mezi kruhy a bekhendovým pokusem prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Blaško a Radovan Dejneka.
     
    18:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Bleskurychle se hradeckým daří vyrovnat! DANIEL ČERNÝ se dostal ke střele před brankou a během 14ti vteřin je opět vyrovnáno! Asistence: Petr Škoda a Jaroslav Tesař.
     
    17:48
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Konečně jsme se dočkali branky a do vedení jde domácí tým! DAVID ROZENBERG běžel sám z levé strany na brankáře a dokázal ho propálit k pravé tyči. Asistence: Jakub Kovárník.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 18. Rozenberg (Kovárník), 21. Čejka (Blaško, Dejneka), 24. Danko (Blaško) – 19. Černý (Škoda, Tesař), 22. Fišer (Škoda, Černý)


    HC Kert Park Praha: Mroviec (Lašek) – Šperl (A), Blaško, Dejneka, Dulava, Rozenberg – Kruček, Zvonek, Wróbel (C), Danko, Střecha, Plzák, Čejka, Kovárník, Suchánek
    HBC Hradec Králové 1988: Brykner (Vaněk) – Hrabica (C), Jiřík (A), Škoda, Ježek, Šimek – Hrubý, Svoboda, Pazourek, Hudeček, Tesař, Černý, Šimůnek, Mitra, Fišer

    Rozhodčí: Kettner, Záhora
    bahis siteleri