Čína – Egypt 1:3 (kon.) | Portoriko – Finsko 2:3 (kon.) | Japonsko – Belgie 1:3 (kon.)
Kamerun – USA 0:3 (kon.) | Nizozemsko – Francie 3:2 (kon.) | Kuba – Bulharsko 0:3 (kon.)
Srbsko – Austrálie 3:1 (kon.) | Domin. republika – Itálie 0:3 (kon.)
konec
Dominikánská republika
0
12 18 15  
Itálie
3
25 25 25  
Neděle 16.09.2018, 21:15 • Nelson Mandela Forum, Florencie, Itálie • Mistrovství světa mužů • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    15:25
    Je konec! Itálie vítězí nad Dominikánskou republikou ve třech setech. V závěrečné výměně se dostal k útoku Randazzo, který z hlavního kůlu uspěl proti jednobloku Santany.
     
    14:24
    Daniele Mazzone je na podání. Po přímém boduje na přijímajícího Peňu je tady hned deset mečbolů pro italskou reprezentaci.
     
    9:17
    Osmany Juantorena umí servisem pozlobit soupeře. To se mu ale nyní tolik nepodařilo. Na středu sítě ale smečoval Paulino jen do bloku. Následuje další oddechový čas, tentokrát klasický Dominikánské republiky.
     
    9:16
    Felix Perez za koncovou lajnou. Juantorena sice dostal nahrávku daleko od sítě, ale dokázal zasmečoval skvěle kolem bloku do diagonály. Je tady druhý technický oddechový čas.
     
    7:13
    Mazzone je na podání. A znovu pořádně zavařil soupeřům, následný útok středem sítě předvedl Anzani. Dominikánská republika si bere oddechový čas.
     
    4:8
    Capellan se tentokrát představil na podání. Ani dominikánský smečař se servisem do kurtu netrefil. Je tady první technický oddechový čas.
     
    18:25
    Druhá sada putuje na konto Itálie. Pipe vyzkoušeli také volejbalisté z Dominikánské republiky, ale míč skončil útokem daleko v autu.
     
    18:24
    Lanza skvěle přihrál, poté ho Giannelli vyzval k útoku z pipu a ten se mu odvděčil parádní smečí. Šest setbolů!
     
    17:21
    Dominikánská republika je v krizi. Mazzone trefuje ze servisu eso proti Felizovi. A trenér Dominikánské republiky využije i druhý oddechový čas.
     
    17:17
    Daniele Mazzone na podání. Santana byl zablokován, poté se v útoku neprosadil ani Peňa a vše zakončil z hlavního kůlu Juantorena. Dominikánská republika reaguje oddechovým časem.
     
    16:15
    A Filippo Lanza přidal také tvrdé podání, ale míč z jeho ruky doputoval jen do sítě. Při druhém technickém oddechovém čase vede senzačně o jeden bod outsider zápasu.
     
    7:8
    Lanza měl znovu velké potíže s přihrávkou plachtícího servisu. Z pipu zakončil delší výměnu Juantorena a posílá oba týmy k technickému oddechovému času.
     
    12:25
    Richi Paulino znovu na podání. Tentokrát už Giannelli dal důvěru na středu sítě Mazzonemu, který smečí do zadní části kurtu uzavřel první dějství.
     
    10:24
    Středem sítě se Dominikánská republika neprosadila. Itálie měla znovu jasnou pozici ke skórování a tu proměnil Zajcev.
     
    9:20
    Gabriele Nelli přišel z lavičky na podání. A hned si ho také zopakuje po mizerném útoku Capellana. Dominikánská republika si žádá ještě jeden oddechový čas.
     
    8:16
    Ani nyní Juantorena neubral, ba naopak. Dalším přímým bodem zajistil Italům při druhém technickém oddechovém čase osmibodové vedení.
     
    6:11
    Daniele Mazzone na podání. Giannelli umístil bodovku na druhou přes přesně k boční lajně. Italové odskakují již na pět bodů. Trenér Dominikánské republiky na to reaguje oddechovým časem.
     
    4:8
    Další Zajcevův servis zamířil k postranní lajně. Po esu odcházejí oba týmy k technického oddechovému času.

    Vít Schück

    Dominikánská republika: Lopez, Gonzalez – Dalsires (C), Peňa, Capellan, Cruz, Cepin – Perez, Paulino, Bello – Santana, Gomez – Feliz, Lorenzo
    Trenér: Jose Alexander Gutierrez Sanchez

    Itálie: Baranowicz, Giannelli – Randazzo, Juantorena, Lanza, Maruotti – Candellaro, Mazzone, Cester, Anzani – Zajcev (C), Nelli – Rossini, Colaci
    Trenér: Gianlorenzo Blengini

    Rozhodčí: Zsolt Tibor Mezoffy (HUN) – Nasr Shaaban (EGY)
    bahis siteleri