HC Litvínov – Slavia 5:3 (kon.) | Plzeň – Chomutov 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.)
Pardubice – Liberec 5:2 (kon.) | Žďár n/S – Jihlava 3:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:2 (2:1, 1:0, 1:1 - N 0:0 - 0:1)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 20.09.2018, 17:00 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Piráti Chomutov.
    Autorem vítězné branky je STANISLAV VRHEL.
     
    59:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Piráti to však nezvládli a čtvrtý gól dávají Západočeši do prázdné branky! Ujeli ve středním pásmu hned dva, a poté už to bylo jednoduché. Eret přenechal kotouč JANU MATIÁŠKOVI, který ho napálil do prázdné branky. Asistence: Petr Eret, Albert Šiller.
     
    54:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov ukázal perfektní důraz na brankovišti a snižuje na rozdíl jediného gólu! Koblížek se rychle obtočil kolem branky, našel volného STANISLAVA VRHELA, který zblízka propasíroval puk za Koláře! Asistence: Tomáš Koblížek, Petr Chlán.
     
    32:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni početní výhodu rychle využívají a poprvé v zápase vedou o dva góly! Přízemní nahození Ereta z pravé strany před brankou šikovně přizvedl k tyči nad beton VÍT REITSPIES! Asistence: Petr Eret, Sebastián Malát.
     
    19:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka se v posledních minutách trápila, ale z ojedinělé šance si bere vedení zpět! JAKUB PROCHÁZKA dostal přihrávku do útočného pásma a kousek za modrou čáru vypálil zápěstím, zamířil nejprecizněji, jak mohl, kotouč zacinkal od levý horní roh!. Asistence: Josef Hasman.
     
    15:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Z ničeho nic je srovnáno! Vlastně první pořádná šance Chomutova, který však nehrál špatně. Rána plzeňského odchovance v dresu Pirátů Jakuba Váchala byla tečovaná, svoji hůl do střely výtečně vložil TOMÁŠ KOBLÍŽEK a kotouč nasměroval přesně pod víko mimo dosah Koláře! Asistence: Jakub Váchal, Petr Chlán.
     
    08:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka jde hned po nevyužité přesilovce do vedení! Rychlá akce, následovala povedená přihrávka Princla zpoza branky na volného JAKUBA PROCHÁZKU, jenž se sám před Běhulou nemýlil, vypálil do levé šibenice. Asistence: Marek Princl, Adam Rohla.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 9. Procházka (Princl, Rohla), 20. Procházka (Hasman), 33. Reitspies (Eret, Malát), 60. Matiášek (Eret, Šiller) – 16. Koblížek (Váchal, Chlán), 55. Vrhel (Koblížek, Chlán), rozh. náj. Vrhel

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Eret (PLZ)
    0:0   Lobodowski (CHM)
    2. série:
    0:0   Matiášek (PLZ)
    0:1   Vrhel (CHM)
    3. série:
    0:1   Malát (PLZ)
    0:2   Chlán (CHM)
    4. série:
    0:2   Hasman (PLZ)


    HC Škoda Plzeň: Kolář (Čech) – Houdek, Pánek, Lokajíček, Šilhán, Kremláček, Šiller, Malák – Kvasnička, Reitspies, Rohla, Slanina, Matiášek, Adamec, Malát, Procházka, Eret, Hasman, Princl
    Piráti Chomutov: Běhula (21. Pavlát) – Váchal, Seemann, Zeman, Beneš, Jarý, Vaněk, Štochl – Bajer, Vrhel, Chlán, Benda, Jaroš, Mežnar, Koláček, Lobodowski, Koblížek, Pech, Gut

    Rozhodčí: Jaroš – Frodl, Komárek

    Diváci: 73
    bahis siteleri