Č. Budějovice – Dukla Praha 0:0 (kon.) | Liberec – Sparta 1:4 (kon.) | Příbram – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Plzeň – Hr. Králové 3:2 (kon.)
konec
FK Příbram
2:3 (1:2)
FK Mladá Boleslav
Pondělí 24.09.2018, 13:00 • Na Litavce, Příbram • Juniorská liga – Čechy • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě to je pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (14:58:09)
     
    Je konec dnešního zápasu juniorské ligy mezi domácí Příbramí a hostující Mladou Boleslaví. Domácí tým se sice dostal jako první do vedení, jenže Boleslav ještě v první půli dvěma góly otočila stav.

    Ve druhém poločase se podařilo Příbrami srovnat, jenže se sama o bod připravila. Domácí hráč totiž zavinil penaltu, kterou hostí proměnili a připsali si další tři body do tabulky.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Ondřej Kočí (1.FK Příbram).
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Martin Toml (FK Mladá Boleslav).
     
    90+1
    Už nám začal nastavený čas! V tom jsou v držení míče fotbalisté domácích, kteří mají jednu z posledních možností na vstřelení branky.
     
    89
    Další střela na bránu v podání Mladé Boleslavi! Ta svého soupeře v závěrečných minutách nepouští do žádného tlaku a hlídá si tři body.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Vladislav Yerkhov (FK Mladá Boleslav).
     
    87
    Hostující tým se dostal k další střele na bránu. Tu však Kočí zlikvidoval. Poté se hosté provinili faulem na útočné polovině.
     
    85
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hostující tým nabídnutou šancí nepohrdl a z penaltového puntíku skóruje, čímž se znovu dostává do vedení! JIŘÍ VALENTA se k penaltě postavil a bezpečně proměnil.
     
    85
    Penalta pro Boleslav!
     
    83
    Na polovině hřiště vyhráli sebou o míč domácí, kteří se dostali na útočnou polovinu. Sami se o nabídnutou šanci připravili nepřesnou přihrávkou.
     
    81
    Hostující fotbalisté mají rozhodně v posledních minutách více ze hry, ale k vyložené šanci se ještě nedostali.
     
    80
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Vítek Vejr, přichází Ondřej Komma.
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jakub Lukavský, přichází Jiří Vlček.
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Dominik Hloušek, přichází Martin Jílek.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Dominik Hloušek (1.FK Příbram).
     
    77
    Pro Mladou Boleslav je obdržená branka celkem šok, jenže hostující tým se dostal ke střele, jež šla na bránu. Kočí si s touto situací poradil.
     
    75
    A domácí tým tato branka probudila! Po dalším vhazování na útočné polovině se Příbram ocitla nedaleko brány, jenže obrana Boleslavi odolala.
     
    74
    Příbram právě vstřelila branku!
    Domácí sice neměli nějakou velkou převahu ve druhém poločase, přesto se prosazují a srovnávají stav! Po autovém vhazování se dostali do útoku, který zakončil MARTIN POLÁK.
     
    72
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Matěj Polidat, přichází Miroslav Čížek.
     
    72
    Příbram začala svou útočnou akci již od obranné poloviny. Když se ale dostala na polovinu, provinila se zbytečným útočným faulem.
     
    70
    Domácí fotbalisté se sice dostali ke střele, jenže ta domácímu hráči vůbec nesedla a letěla hodě mimo. Odkop od brány Mikulce.
     
    68
    Příbramští by se měli pomalu dostávat do tlaku, jenže to se jim zatím nedaří. Měli možnost vhazování na útočné polovině, avšak o míč přišli.
     
    67
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jordan Nicholas Dib, přichází Vladyslav Yerkhov.
     
    65
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Tomáš Pecka, přichází Martin Klán.
     
    65
    Hostující tým zahrával další rohový kop. Ten byl již jejich desátý a této statistice tak hosté jednoznačně vládnou. Příbram jich má jen šest.
     
    64
    Od té doby je ale znovu u balonu především Mladá Boleslav. Ta byla nedaleko šestnáctky, jenže nepřesným pasem se připravila o míč.
     
    62
    No, konečně zajímavá šance v podání domácího týmu! Přišla střela na bránu, proti které musel Mikulec zasahovat a míč vyrazil na roh.
     
    60
    Ne, Příbrami se nedaří. Znovu byla u míče Mladá Boleslav, která se dostala až ke střele. Ta však neohrozila Kočího v bráně, jelikož letěla mimo.
     
    59
    Příbram byla sice v útoku, jenže zde nic kloudného nevymyslela. Na druhé straně zahrávala rohový kop Boleslav, ani ta bránu neohrozila.
     
    57
    Střely na bránu: 5 – 8
     
    55
    Konečně se Příbram dostala do útoku. Byla s míčem na hranici šestnáctky, odkud také vypálila. Mikulec ovšem střelu domácích lapil.
     
    53
    Znovu byla v akci Mladá Boleslav. Ty vyprodukovala další střelu na bránu, proti které musel Kočí zasahovat. Svůj úkol zvládl na jedničku.
     
    52
    Příbram měla k dispozici rohový kop, ale bránu Mikulce neohrozila. Naopak u míče jsou znovu fotbalisté hostujícího týmu, kteří stále o gól vedou.
     
    50
    Tak to byla velká šance v podání hostí! Přišla střela z hranice šestnáctky, která šla na bránu, jenže Kočí ji vyrazil na rohový kop!
     
    49
    Příbramský hráč byl zfaulován na vlastní obranné polovině, a tak mohli domácí rozehrát v klidu svou akci. Daleko se ovšem s balonem nedostali.
     
    47
    V úvodu druhého poločasu je jednoznačně aktivnější Mladá Boleslav. Ta zahrávala rohový kop. Ten se jí však nepovedl a u míče jsou domácí.
     
    46
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Norik Krasniqi, přichází Martin Polák.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Ještě jeden rohový kop měli k dispozici hosté. Ten byl přetaženy na vzdálenější tyč, kde byl hostující hráč. Nakonec však byl Boleslavi odpískán faul.
     
    45
    Mladá Boleslav ještě zahrávala rohový kop. Centr letěl do šestnáctky, jenže odtud byl odvrácen. Poté získala míč ještě Příbram, jenže faulovala.
     
    43
    Konečně se Příbramští dostali k dobré vzdálenosti od brány, jenže obrana hostí funguje celkem dobře. Tentokrát srazila pas na rohový kop.
     
    41
    Navíc se domácí fotbalisté nejsou schopni udržet delší dobu na míči. Boleslav měla k dispozici autové vhazování, po kterém se dostala do dobré pozice. Nakonec však Příbram toto nebezpečí ustála.
     
    39
    Pro Příbram to je hodně velká rána, která dosud celkem kontrolovala utkání, jenže teď už o gól prohrává. Zvládne srovnat do konce poločasu?
     
    37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to je rychlost, jelikož hostující tým otáčí skóre ve svůj prospěch a už o gól vede! Mladá Boleslav předvedla postupnou kombinaci, na jejím konci stál DAVID NOVÁK, který v pohodě zakončil.
     
    34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Do rychlého protiútoku se dostal hostující tým, který zakončil dobrou střelou MATĚJ ŠIMON.
     
    34
    Hra nám dále plyne bez větších příležitostí. Příbram sice vystřelila na bránu, jenže Mikulec balon v pohodě chytil a mohl v klidu rozehrát.
     
    31
    Příbramští hráči se dostali ke střele zpoza šestnáctky. Ta vůbec nebyla špatná, ale nakonec neletěla mezi tři tyče. Odkop od brány hostí.
     
    29
    Střely na bránu: 2 – 3
     
    27
    Žlutou kartu dostává Matěj Šimon (FK Mladá Boleslav).
     
    27
    Boleslav zahrávala rohový kop. Přišel prodloužený centr k zadní tyči, jenže nakonec nepřišla ani střela na bránu. U míče znovu domácí.
     
    25
    Hra je zatím taková nemastná neslaná. Hraje se v posledních minutách především na polovině hřiště, a ani jeden z týmů nemá převahu.
     
    23
    Znovu se dostali domácí fotbalisté do útoku. V tom je obrana hostí zastavila. Odkopla míč jen za polovinu hřiště, kde byla opět Příbram.
     
    21
    Mladoboleslavští byli u míče, jenže se sami provinili faulem, po kterém měli k dispozici míč domácí hráči. Daleko se však nedostali.
     
    19
    Hosté zahrávali standardní situaci nedaleko šestnáctky. Míč ovšem znovu skončil na kopačkách domácích hráčů, kteří mohou útočit.
     
    17
    Znovu byla v akci Mladá Boleslav, která se dostala do zajímavých prostor, avšak zde o balon nakonec přišla a Příbramští jsou u balonu.
     
    16
    Hostující hráči zahrávali rohový kop. Přiletěl centr do vápna, po kterém hlavičkoval mladoboleslavský hráč, jenž hlavičkoval mimo tři tyče.
     
    14
    Příbram se dostala do nebezpečné vzdálenosti, ale jejich přihrávka byla sražena na autové vhazování. Po další akci byl odpískán a odmáván ofsajd.
     
    13
    Mladá Boleslav zahrávala standardní situaci z celkem dobré pozice, jenže obrana domácích si s tím poradila. Navíc se poté dostali domácí k balonu.
     
    11
    Příbram zahrávala rohový kop, po kterém letěl centr do pokutového území. Zde si však obrana Mladé Boleslavi se situací poradila a míč poslala pryč.
     
    10
    Domácí fotbalisté kombinovali a vše chtěli vyřešit dlouhým pasem za obranu. Nakonec přišel hvizd sudího, jelikož příbramský hráč byl v ofsajdu.
     
    9
    Ten přišel z druhé strany a Boleslavští se znovu dostali k míči, avšak ne na dlouho. Příbramští se posléze dostali k míči, ale daleko se ním nedostali.
     
    8
    Po sraženém pasu měla Mladá Boleslav k dispozici rohový kop. Dostala se do nebezpečné pozice, ovšem střela byla znovu sražena na roh.
     
    7
    Utkání je zatím poměrně vyrovnané, přestože mírnými favority dnešního utkání byli hosté. Ti byli znovu u míče, ale rychle o něj přišli.
     
    4
    Příbram právě vstřelila branku!
    Tak to byla rychlost! Domácí fotbalisté se totiž prosazují po pěti minutách hry, díky čemuž se dostávají do vedení. Po rychlé akci se prosadil JAKUB LUKAVSKÝ, který nedal Mikulcovi šanci.
     
    4
    Na druhé straně zaútočili také Příbramští. Ti se dostali k bezprostřední blízkosti soupeřovy brány. Dokonce vypálili, ale jejich pokus šel mimo.
     
    3
    Obrana Příbrami se ovšem prvnímu ataku ubránila, jenže odpálila míč jen na polovinu soupeře. S další útočnou akcí může tedy znovu přijít Boleslav.
     
    2
    Z počátku utkání má o něco více ze hry Mladá Boleslav. Po autovém vhazování měla k dispozici volný kop, po kterém se dostala do útoku.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    1.FK Příbram: Kočí – Petrlík, Puchmertl, Duda, Šíma, Pecka, Keita, Hloušek, Lukavský, Krasniqi, Polidar.
    Náhradníci: Polák, Vlček, Jílek, Klán, Čížek, Beran.

    FK Mladá Boleslav: Mikulec, Komárek, Toml, Novák, Dib, Vejr, Zabilanský, Kopa, Šimon, Krčmář, Valenta.
    Náhradníci: Koma, Yerkhov, Vrána.

    Rozhodčí: Berka – Vlček, Šimáček.
     
    text FK Mladá Boleslav

    Mladoboleslavští hráči mají taktéž odehráno osm utkání, ale tabulkově jsou na tom podstatně lépe než jejich dnešní soupeř, jsou totiž na druhém místě! Z osmi zápasů vyhráli hned pět, dvakrát remizovali a jednou odešli jako poražení. Jejich útok je naprosto stejný jako Příbramských, jelikož vstřelili šestnáct branek, zatímco obrana jich inkasovala jen patnáct. V posledním kole hrála Boleslav doma proti Plzni, kde přišla její první porážka 0:1.

    Nejlepší střelec – Daniel Novák (4)
     
    text 1. FK Příbram

    Příbramští fotbalisté mají v současné době odehraných osm zápasů, po kterých se nachází na šestém místě. Z osmi utkání vyhráli třikrát, třikrát si připsali remízu a dvakrát prohráli. Příbram má celkem slušnou ofenzivu, jelikož nasázela šestnáct branek. Obranná fáze je na tom podobně, protože Příbram inkasovala patnáct branek. V posledním zápase hráli Příbramští na hřišti Sparty, kde padli 1:2.

    Nejlepší střelec – Rostislav Jandera (4)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Denisa Józsová


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 4. Lukavský, 74. Polák – 34. Šimon, 37. Novák, 85. Valenta (pen.)

    Karty:   79. Hloušek (PRI), 90+2. Kočí (PRI) – 27. Šimon (MBL), 87. Yerkhov (MBL), 90+1. Toml (MBL)


    FK Příbram: Kočí – Petrlík, Puchmertl, Duda, Šíma, Pecka (65. Klán), Keita, Hloušek (80. Jílek), Lukavský (80. Vlček), Krasniqi (46. Polák), Polidar (72. Čížek).
    Náhradníci: Polák, Vlček, Jílek, Klán, Čížek, Beran.

    FK Mladá Boleslav: Mikulec, Komárek, Toml, Novák, Dib (67. Yerkhov), Vejr (80. Komma), Zabilanský, Kopa, Šimon, Krčmář, Valenta.
    Náhradníci: Koma, Yerkhov, Vrána.

    Rozhodčí: Berka – Vlček, Šimáček
    thejrc.org