Čeljabinsk – Ufa 0:5 (kon.) | Nižněkamsk – Kunlun 0:2 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 3:2 (kon.)
Omsk – Chabarovsk 4:3 (po pr.) | Dynamo Moskva – Barys 2:3 (po pr.)
konec
Ak Bars Kazaň
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
Pondělí 24.09.2018, 18:30 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:57 Rob KLINKHAMMER - 3:2
     
    42:57
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí potřetí zápase srovnávají! Po odrazu od zadního hrazení se dostal ke kotouči Justin Azevedo. Ten se neukvapil a ještě puk předložil ROBOVI KLINKHAMMEROVI, který zakončoval do poloodkryté branky. Asistence: Justin Azevedo.
    32:29 Danil ROMANCEV - 2:2
     
    32:29
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají! Dobře mířenou střelou z pravého kruhu, která byla navíc šikovně skryta za bránícího hráče, překonal domácího gólmana DANIL ROMANCEV. Bez asistence.
    27:36 Alexej POTAPOV - 2:1
     
    27:36
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí strhávají vedení na svou stranu! Skvělou práci odvedl Arťom Lukojanov, který dobruslil nastřelený kotouč a z rohu kluziště našel ALEXEJE POTAPOVA, který z mezikruží překonal Krasikova střelou na lapačku. Asistence: Arťom Lukojanov.
    06:31 Charles BERTRAND - 1:1
     
    06:31
    Sibir právě vstřelil branku!
    První hostující formace je nebezpečná a teď se dokonce prosadila střelecky! U zadního mantinelu se dostal ke kotouči CHARLES BERTRAND, který s ním rychle vyjel před branku a zasunul ho k bližší tyčce kolem pravého betonu zaskočeného brankáře Podjapolského. Asistence: Ilja Morozov.
    03:13 Jiří SEKÁČ - 1:0
     
    03:13
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! Anton Lander zavezl puk do útočného pásma, kde ho předal Justinovi Azevedovi. Ten zápěstím minul horní růžek, ale kotouč, který se odrazil od zadního mantinelu, vrátil ze vzduchu bekhendem za záda Krasikova JIŘÍ SEKÁČ. Asistence: Anton Lander a Justin Azevedo.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 4. Sekáč (Lander, Azevedo), 28. A. Potapov (Lukojanov), 43. Klinkhammer (Azevedo) – 7. Bertrand (Morozov), 33. Romancev


    Ak Bars Kazaň: Podjapolskij (Šaryčenkov) – Markov (C), Jarullin, Batyršin, Abrosimov, Postma, Pedan, Judin – Azevedo (A), Lander, Sekáč – Galijev, Tkačov, M. Gluchov – A. Potapov (A), A. Michejev, Lukojanov – Kara, Malychin, Klinkhammer.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (D. Taylor) – Savčenko, Naumov, Piganovič (A), Vorobej, K. Alexejev (C), Morozov, Ignatovič – Lisin, Šarov, Bertrand – Dugin, Sajustov, Michajlov – Pešechonov, J. Bodrov, A. Jakovlev – Pervušin, Romancev, Šaškov – Kazakov.

    Rozhodčí: Kulakov, Ravodin – Viljugin, Šaljanin

    Diváci: 6119
    bahis siteleri