Česko U21 – Maďarsko U21 4:1 (kon.) | Česko – Maďarsko 5:4 (kon.)
konec
Česko
5:4 (1:3)
Maďarsko
Pondělí 24.09.2018, 20:20 • SC Nymburk • Turnaj čtyř zemí
Předzápasové kurzy
     
    40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hraje se skutečně futsal, nikoliv házená! MICHAL SEIDLER zakončil po dlouhém pasu z levé strany vápna prvním dotekem za záda brankáře.
    40. TATAI - 4:4
     
    40
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Souhra čtyř hostujících hráčů. V závěru Dávid přichystal míč dlouhým křížem zprava na vzdálenější tyč na nabíhajícího JÓZSEFA TATAI, který byl v levé části brankoviště zcela sám před Vahalou a svůj náběh do druhé vlny uklidil do dolních pater. Asistence: Richárd Dávid.
    40. SEIDLER - 4:3
     
    40
    Česko právě vstřelilo branku!
    MICHAL SEIDLER proměnil desítku pravačkou do levého dolního rohu branky. Pallai šel ze svého pohledu k pravé tyči pozdě.
    33. ČERNÝ - 3:3
     
    33
    Česko právě vstřelilo branku!
    DAVID ČERNÝ se na levé straně zbavil Tataie s Bencsikem a po si narazil míč s Hrdinou v levé polovině vápna, seběhl si na střed a vracející se Tatai už nestihl zaskočit za brankáře na čáře.
    24. BARAN - 2:3
     
    24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Novotný si zpracoval křižnou nahrávku na levou stranu a po zemi na zadní tyči našel JIŘÍHO BARANA před prázdnou brankou. Asistence: Jiří Novotný.
    16. DRÓTH - 1:3
     
    16
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    ZOLTÁN DRÓTH využil standardku z pravé strany a takových deseti metrů pravačkou k přední tyči. Bez asistence.
    9. ČERNÝ - 1:2
     
    9
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi rozehráli aut zleva křižnou nahrávkou na pravou stranu a DAVID ČERNÝ propálil brankáře tvrdou střelou z jedničky do kratší šibenice!
    8. KOMÁROMI - 0:2
     
    8
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    PÉTER KOMÁROMI zůstal nepochopitelně na středu volný po rozehře autu z pravé strany, otočil se kolem Novotného a po zemi ze svého pohledu k levé tyči překonal Vahalu.
    5. BOROMISZA - 0:1
     
    5
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Tohle byla naprostá paráda! Dávid poslal roh zleva na pravou stranu a DÁNIEL BOROMISZA napřáhl k bombě z jedničky do vzdálenějšího dolního rohu branky. Vahala ještě natáhl pravou nohu, ale Maďaři i tak vedou 1:0. Asistence: Richárd Dávid.

    Vít Muzikář

    Branky: 9. Černý, 24. Baran (Novotný), 33. Černý, 40. Seidler (10 m kop), 40. Seidler – 5. Boromisza (Dávid), 8. Komáromi, 16. Dróth, 40. Tatai (Dávid)

    Karty:   25. Novotný (CZE), 35. Záruba (CZE) – 6. Dávid (HUN), 17. Dróth (HUN)


    Česko: Vahala (Gerčák) – Hrdina, Záruba, Hrubý, Novotný, Rešetár (C), Baran, Holý, Seidler, Černý, Kovács, Vnuk, Holeček
    Maďarsko: Pallai (Varsányi) – Komáromi, Tatai, Vas, Dróth (C), Dávid, Bencsik, Klacsák, Boromisza, Harnisch, Sánta, Sáhó, Siska

    Rozhodčí: Grabowski (POL), Benahcin (SVK) – Plzák (CZE)
    bahis siteleri