Monaco – Angers 0:1 (kon.) | Nantes – Nice 1:2 (kon.) | Toulouse – Saint-Étienne 2:3 (kon.)
konec
Toulouse FC
2:3 (0:1)
AS Saint-Étienne
Úterý 25.09.2018, 21:00 • Stadium Municipal, Toulouse • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 7. kolo
Předzápasové kurzy
    78. Jimmy DURMAZ - 2:3
     
    78
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    A druhý poločas začíná být nezvykle bohatý na branky! O další se postaral JIMMY DURMAZ, který využil přihrávky Gradela, udělal si prostor ke střele a v tísni dokázal přesně zakončit k pravé tyčce. Brankář toho příliš moc neviděl a nestačila adekvátně zareagovat. No, tak závěr zápasu bude ještě zajímavý. Asistence: Max-Alain Gradel.
    75. Yannis SALIBUR - 1:3
     
    75
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    No, a hosté již vedou o dvě branky! Branku dává, nedávno, střídající YANNIS SALIBUR, který opět využil zaváhání obraný, kdy si opět brankář nerozuměl se svým obráncem a svým důrazem posílá svůj tým do dvou brankového vedení.
    66. Rémy CABELLA - 1:2
     
    66
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Domácí však záhy ztrácí remízový stav a opět prohrávají! Nyní si nerozuměli v obraně. Baptiste Reynet rozehrál na obránce, ale ten při zpracování míče podklouzl a k němu se dostal RÉMY CABELLA, který v tváří tvář brankáři uspěl, když poslal přízemní střelou, pod jeho nohy, míč do branky.
    63. Max-Alain GRADEL - 1:1
     
    63
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    A domácí se přece jen dočkali a srovnávají stav zápasu. A kdo jiný než kapitán mužstva střílí pěknou branku. MAX-ALAIN GRADEL si zpracoval centr z pravé strany a nikým nehlídaný vystřelil do protějšího pravého rohu, kdy od pravé tyčky se míč pěkně odrazil do sítě!
    23. Loïs DIONY - 0:1
     
    23
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    A rychlý protiútok končí první brankou zápasu, kdy LOÏS DIONY dostal míč do běhu, přehodil si vybíhajícího brankáře a následně již jen pohodlně zakončil do prázdné branky!

    Adam Dořák

    Branky: 63. Gradel (Dossevi), 78. Durmaz (Gradel) – 23. Diony (Gabriel Silva), 66. Cabella (Selnaes), 75. Salibur (Selnaes)

    Karty:   87. Todibo (TOU) – 21. Monnet-Paquet (SET), 90+2. Cabella (SET)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 13:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:14.
    Toulouse FC: Reynet – Todibo, Moubandje, Jullien, Amian – Bostock (80. El Mokeddem), Sangaré – Dossevi (72. Durmaz), García, Gradel (C) – Leya Iseka (64. Mubele).
    Náhradníci: Goicoechea – Cahuzac, Moreira, Sylla, Durmaz, Mubele, El Mokeddem.

    AS Saint-Étienne: Ruffier (C) – Saliba, Subotić, Kolodziejczak, Gabriel Silva – Dioussé (64. Selnaes), M'Vila – Cabella, Nordin (73. Salibur), Monnet-Paquet – Diony (82. Hamouma).
    Náhradníci: Moulin – Panos, Selnaes, Salibur, Hamouma, Perrin, Berić.

    Rozhodčí: Delerue – Jouannaud, Berthomieu
    bahis siteleri