NY Rangers – New Jersey 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Boston 3:4 (kon.) | Toronto – Montreal 1:5 (kon.)
Dallas – Minnesota 5:3 (kon.) | Calgary – Winnipeg 4:5 (po pr.) | Los Angeles – Vancouver 4:1 (kon.)
Anaheim – Arizona 4:2 (kon.) | Vegas – Colorado 3:5 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
3:4 (0:2, 0:1, 3:1)
Boston Bruins
Úterý 25.09.2018, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:27 Travis KONECNY - 3:4
     
    51:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky a Daniel Vladař nyní zažívá velmi krušní chvíle, jelikož inkasuje třetí gól v krátké době! Giroux našel na pravé straně volného TRAVISE KONECNEHO, který naznačil střelu, následně si ovšem puk posunul a poté zavěsil za záda hostujícího brankáře! Asistence: Claude Giroux, Robert Hagg.
    50:25 Claude GIROUX - 2:4
     
    50:25
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Už je to pouze o dva góly a oranžová mašina jede na plné obrátky! Tik tak a gól! Přímo nádhernou akcí se prezentovali domácí, po které zakončoval na levé straně do odkryté brány CLAUDE GIROUX! Asistence: James Van Riemsdyk, Jakub Voráček.
    48:43 Dale WEISE - 1:4
     
    48:43
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nyní už je Daniel Vladař překonán a je to v oslabení Philadelphie! Donatovi se nepodařila přihrávka ve středním pásmu a navíc podklouzl, čehož využil Raffl, který přihrál puk na pravou stranu, kde si najel DALE WEISE a ten vypálil do pravé šibenice! Asistence: Michael Raffl.
    42:04 Lee STEMPNIAK - 0:4
     
    42:04
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston vede už 4:0 a pravděpodobně je rozhodnuto! Hosté se nepohodli ve své třetině a následně domácí hráč přihrál přesně do střely LEE STEMPNIAKOVI, který vypálil tvrdě a přesně do levé šibenice! Bez asistence.
     
    32:37
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston dává branku v oslabení a jde do tříbrankového vedení! Lauzon skvělou přihrávkou vyslal CHRISE WAGNERA, který parádním blafákem překonal brankáře Elliotta. Asistence: Jeremy Lauzon.
    09:31 Brandon CARLO - 0:2
     
    09:31
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté vedou už o dvě branky! Stempniak zpoza rohu poslal puk metr před modrou čáru, kde se do něj opřel BRANDON CARLO, který zamířil přesně do pravé šibenice nad rameno Elliotta! Asistence. Lee Stempniak, Peter Cehlárik.
    04:15 Peter CEHLÁRIK - 0:1
     
    04:15
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nyní už je to ovšem gól, ze kterého se radují hosté! Stempniak vystřelil z levé strany, ale jeho pokus neudržel brankář Elliott, kterému vypadl puk, čehož využil PETER CEHLÁRIK, který dostal kotouč do brány pod rukou domácího gólmana. Asistence: Lee Stempniak, Matt Grzelcyk.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 49. Weise (Raffl), 51. Giroux (Riemsdyk, Voráček), 52. Konecny (Giroux, Hagg) – 5. Cehlárik (Stempniak, Grzelcyk), 10. Carlo (Stempniak, Cehlárik), 33. Wagner (Lauzon), 43. Stempniak


    Philadelphia Flyers: Elliott (Stolarz) – Hagg, Provorov, Folin, MacDonald, Gostisbehere, Myers – Konecny, Raffl, Lehtera, Patrick, Laughton, Weise, Van Riemsdyk, Giroux, Knight, Vorobjov, Aube-Kubel, Voráček
    Boston Bruins: Vladař (McIntyre) – Vaakanainen, Carlo, Grzelcyk, Goloubef, Lauzon, Kampfer – Cehlárik, Frederic, Stempniak – Donato, Forsbacka-Karlsson, McNeill – Winnik, Studnicka, Szwarz – Wagner, Cave, Kuhlman

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Beau Halkidis – Brian Murphy, Steve Miller
    bahis siteleri