Ath. Bilbao – Villarreal 0:3 (kon.) | Leganés – Barcelona 2:1 (kon.) | Sevilla – Real Madrid 3:0 (kon.)
Valencia – Celta Vigo 1:1 (kon.)
konec
CD Leganés
2:1 (0:1)
FC Barcelona
Středa 26.09.2018, 20:00 • Estadio Municipal de Butarque, Leganés • Španělská LaLiga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Dobrý večer u španělské Primera Division. Společně se podíváme na utkání šestého kola mezi týmy CD Leganés a FC Barcelona.
     
    CD Leganés

    Domácím se vstup do sezóny vůbec nepovedl, vždyť po pěti odehraných kolech jsou na posledním místě tabulky s pouhým jediným bodem. Ten uhráli ve druhém kole doma proti Realu Sociedad a od té doby připsali pouze tři porážky. Ta poslední přišla minulý týden na půdě Eibaru, kde o výhře domácích rozhodl jedinou trefou Kike a rozhodl tak o výsledku 1:0. Dnes čeká Leganés opravdu těžká fuška, zastavit ofenzivní mašinu Barcelony a dá se čekat, že to bude neřešitelný úkol. Každopádně cokoliv jiného, než porážka domácích by bylo velkým překvapením.

    Odehrané zápasy

    Bilbao – Leganés 2:1
    Leganés – Real Sociedad 2:2
    Real Madrid – Leganés 4:1
    Leganés – Villarreal 0:1
    Eibar – Leganés 1:0
     
    FC Barcelona

    Hosté jsou na opačném pólu tabulky, po pěti kolech jsou první s 13 body a vedoucí pozici drží o skóre před Realem Madrid. Barcelona sice v minulém kole ztratila první body domácí remízou s Gironou v poměru 2:2, když sice vedla po gólu Messiho, ale dvě trefy Stuaniho skóre otočily. Konečnou remízu pak v 63. minutě zařídil Pique. Barcelona je v dnešním utkání obrovským favoritem a krom bodů bude zajisté chtít pošetřit síly na víkendový duel proti Bilbau a blížící se utkání Ligy mistrů na půdě Tottenhamu.

    Odehrané zápasy

    Barcelona – Alavés 3:0
    Valladolid – Barcelona 0:1
    Barcelona – Huesca 8:2
    Real Sociedad – Barcelona 1:2
    Barcelona – Girona 2:2
     
    Rozhodčí

    Hlavním sudím tohoto utkání bude Alberto Undiano, kterému budou na pomezí pomáhat Raúl Cabañero a Iñigo Prieto.
     
    Zápas na Estadio Municipal de Butarque začne ve 20 hodin, takže si na tento čas nic neplánujte a buďte u našeho přenosu. Jste k němu všichni zváni.
     
    Úvodní sestavy:

    CD Leganés: Cuéllar – Juanfran, Tarín, Bustinza, Carnero García, J. Silva – El Zhar, Vesga, R. Pérez, Óscar Rodríguez – Nasjrí.
    Náhradníci: Serantes – Rolán, Gumbau, Carrillo, Nyom, Santos, Merino.

    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Umtiti, Vermaelen – Rakitić, Busquets, Coutinho – Munir, Messi, O. Dembèlé.
    Náhradníci: Cillessen – Semedo, Arthur, L. Suárez, Malcom, Alba, Arturo Vidal.

    Rozhodčí: Alberto Undiano – Raúl Cabañero, Iñigo Prieto.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhodčí pan Alberto Undiano zahájil dnešní utkání. Jako první se k balonu postavili domácí, kteří dlouhým nákopem neuspěli. Nyní už drží míč Barcelona.
     
    2
    Domácí celek CD Leganés hraje v bílomodré kombinaci dresů, naopak hostující FC Barcelona oblékla netradičně žlutou sadu. Vraťme se na zelený pažit, kde kombinuje právě favorit zápasu.
     
    3
    Hostující celek se nikam nežene a v poklidu kombinuje. Ovšem pomalu se posouvá blíže k šestnáctce soupeře, ale po chvíli se balon dostává k Gerardu Piquému.
     
    4
    Daleko do hloubky hřiště si pro balon doběhl Lionel Messi, ale ani on nenašel recept na obranu domácích celku. Barcelona začíná další kombinaci od stoperů.
     
    5
    Hostující celek soupeři balon téměř nepůjčuje, ale kombinace pokračuje daleko od šestnáctky. Akci Barcelony překazil až faul na Sergia Busquetse.
     
    6
    K rozehraní standardní situace se postavil Lionel Messi, který centrem našel jen bránící hráče. Následně se pokusil zakončit Sergio Busquets, ale jeho pokus připomínal spíše přihrávku.
     
    7
    Těžko se něco píše, protože obrázek hry je neustále stejný. Barcelona hledá cestu do šestnáctky a domácí se brání. Ovšem tentokrát se hostům podařilo zakončit, ale pokus z kopačky Ousmanea Dembèlého šla jen vedle levé tyče.
     
    8
    Poprvé se představili před brankou Katalánců domácí. Po centru z pravé strany se k hlavičce dostal Júsuf Nasjrí. Ovšem jeho zakončení postrádalo razanci i přesnost. Marc-André ter Stegen celou situaci v poklidu pohlídal.
     
    9
    Nabil El Zhar si výborně pokryl balon a otočil se na druhou stranu, než kam šel Thomas Vermaelen. Belgický obránce si musel pomoci faulem, a tak se hra uklidňuje.
     
    10
    Další faul Barcelony, který vytáhl hostující kapitán. Právě Lionel Messi přišlápl nohu soupeři u půlící čáry.
     
    11
    Leganés se stále více osměluje a tentokrát vyslalo centr z levé strany. Vysoký míč na hranici velkého vápna odhlavičkoval Samuel Umtiti. Je to opět Barcelona, která kombinuje.
     
    12
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Je tu úvodní branka zápasu, o kterou se postaral favorit. Skvělou práci odvedl Lionel Messi, jenž následně našel za vápnem osamoceného PHILIPPEA COUTINHA. Brazilský reprezentant si přizvedl míč a následně ho z voleje poslal přesně k pravé tyčce. Asistence: Lionel Messi.
    12. Philippe COUTINHO - 0:1
     
    14
    Barcelona je opět na míči a nyní se pokusila najít jednoho z ofenzivních hráčů dlouhým pasem. Ovšem balon skončil u domácího brankáře.
     
    15
    Leganés rychle ztratilo míč na polovině soupeře a je to opět katalánský celek, který nám předvádí kombinační hru. Jenže ani hosté u balonu nezůstali dlouho.
     
    16
    A opět Barcelona a opět kombinuje. Na pravém křídle si naběhl Ivan Rakitić, jenž se pokusil odcentrovat přes soupeře. Ovšem jeho pas byl sražený a zamířil jen k bránícímu hráči.
     
    17
    Sergio Busquets těsně za pokutovým územím získal balon, který si převzal hostující kapitán. Lionel Messi si navedl míč doprostřed hřiště, odkud orazítkoval spojnici břevna a tyče.
    17. Lionel Messi (BAR)
     
    18
    A opět argentinská superstar! Ousmane Dembèlé zasekl míč ve vápně a předal ho za šestnáctku. Z voleje zakončoval opět Messi, ale jeho pokus postrádal razanci a mířil do místa, kde stál Iván Cuéllar.
     
    20
    Dvacet minut je minulostí a potvrzuje se to, co se už před samotným zápasem čekalo. Barcelona drží balon a už také zaslouženě vede.
     
    21
    Domácí hráč se sice snaží, ale kvalita soupeře je někde úplně jinde. Leganés opět rychle ztratilo míč za půlící čárou a bude se muset opět bránit.
     
    22
    Dlouhý pas z pravé strany mířil za obranu, kam si nabíhal aktivní Ousmane Dembèlé. Francouzský mladík si ale nepohlídal ofsajdové postavení, a tak si domácí mohou pro tentokrát oddychnout.
     
    23
    Dlouhý pas domácího celku se snažil zpracovat Júsuf Nasjrí. Jenže útočníka zklamalo zpracování, a tak opět útočí Barcelona. Z velké dálky zakončoval Sergio Busquets, ovšem jeho pokus šel pouze nad branku.
     
    24
    Hráči v modrobílém uklidňují hru kombinací mezi obránci, ovšem Katalánci vytáhli napadání hodně vysoko a donutili Leganés k dlouhému nákopu.
     
    25
    Domácí celek vybojoval standardní situaci z nějakých třiceti metrů. Centrovaný míč zamířil na zadní tyč, odkud byl odvrácený. Jenže následný tečovaný pokus z kopačky Juanfrana pořádně protáhl německého gólmana.
     
    27
    A je to pořád stejné, domácí se snaží o přechod do šestnáctky favorita, ale i tentokrát shořela kombinace hned za půlící čárou Ovšem Leganés bude alespoň vhazovat.
     
    28
    Po autovém vhazování se domácí dostali do pokutového území, kde mohl střílet Rodrigo Tarín. Jenže ten míč netrefil a následně byl faulován hráč Barcelony.
     
    29
    Katalánci po vstřeleném gólu hodně ubrali a nyní se k brance soupeře moc nedostávají. Barcelona se s tím nyní snaží něco udělat a opět dlouho drží míč na kopačkách.
     
    31
    Půl hodina je minulostí a Barcelona stále vede pouze o jedinou branku! A mohlo to být opět jinak! Pas do běhu totiž dostal Júsuf Nasjrí, který i přes sprinterský souboj vystřelil. Ovšem Marc-André ter Stegen stál na správném místě. Režie nám po chvíli nabídla opakovaný záběr, jenž odhalil ofsajdové postavení útočníka, a tak i chybné rozhodnutí pomezního sudího.
     
    32
    Domácí hráči drží opět balon, ale kombinaci začnou až od vlastního brankáře. Ovšem Iván Cuéllar místo přihrávky zvolil nákop, který si pohlídala obrana ve žlutém.
     
    33
    Philippe Coutinho sice u postranní čáry zastavil centr, ale právě od něj zamířil míč na rohový kop. Jenže centr od praporku mířil do zadní části šestnáctky, kde nebyl nikdo v modrobílém.
     
    35
    A je tu s kombinací opět Barcelona a je jasné, že se nikam cpát nebude. Hostující hráči hrají svou standardní hru, která je založená na trpělivosti.
     
    36
    Dirigent hry Katalánců Lionel Messi hledal kolmicí nabíhajícího Philippea Coutinha. Jenže těsně před ní zachytil míč ve skluzu bránící hráč.
     
    37
    Barcelona opět rychle "ukradla" míč soupeři a opět trpělivě kombinuje. Hru se snažil zrychlit Lionel Messi, ale Sergi Roberto mu balon už nevrátil.
     
    38
    Asi největší šanci domácího celku zlikvidoval Marc-André ter Stegen. Po centru z pravé strany se na zadní tyči ocitl osamocený Júsuf Nasjrí. Ovšem jeho hlavička byla uspěchaná a skončila v moci německého brankáře.
    38. Júsuf Nasjrí (LGS)
     
    40
    Žlutou kartu dostává Rubén Pérez (CD Leganés), který po rozehrání atakoval největší hvězdu Barcelony. Domácí hráč zezadu u půlící čáry podrazil právě Messiho.
     
    42
    Domácí mužstvo opět získalo míč a nic nevymýšlelo. Jenže centr z pravé strany zamířil jen k bránícímu hráči. Júsuf Nasjrí operoval v šestnáctce zcela sám a je vidět, že mu schází větší podpora od spoluhráčů.
     
    43
    Barcelona třikrát nebyla schopna přenést hru z vlastní poloviny, a tak šlo do útoku Leganés. Nepovedený centr z pravé strany mířil jen k hostujícímu brankáři.
     
    44
    Lionel Messi se snažil vyšachovat uprostřed hřiště dva bránící hráče, ale byl zastaven. Balon putoval do rychlého protiútoku, který výborným postavením zneškodnil Gerard Piqué.
     
    45
    Krásná individuální akce Óscara Rodrígueze! Španělský fotbalista si navedl míč zleva k vápnu, kde se pokoušel o technickou střelu na zadní tyč. Jenže Marc-André ter Stegen si na zakončení počkal a předvádí další pěkný zákrok.
    45. Óscar Rodríguez (LGS)
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Barcelona sice vede, ale po vstřelené brance téměř přestala hrát. Hosté jsou sice více na balonu a kromě gólu si vypracoval jedinou velkou šanci Katalánců Lionel Messi. Naopak musíme pochválit domácí celek, který si vypracoval tři nadějné šance, ale všechny pochytal skvěle fungující Marc-André ter Stegen. Těšme se na druhý poločas a doufejme, že týmy přidají ještě nějaké góly.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hlavní rozhodčí dal pokyn k pokračování zápasu, jako první se balonu dotkl Lionel Messi. Barcelona od úvodu nikam nespěchá a opět v poklidu kombinuje.
     
    47
    Vypadá to, že oba trenéři byli se základními jedenáctkami spokojení, a tak se pokračuje beze změn. Vraťme se na zelený pažit, kde u postranní čáry dostal naloženo Sergi Roberto, tentokrát se žlutá karta udělovat nebude.
     
    48
    Kataláci míč soupeři opět v úvodu poločasu nepůjčují. Přihrávka na levou stranu byla odvrácená do autu, Barcelona bude vhazovat.
     
    49
    Žlutou kartu dostává Unai Bustinza (CD Leganés), jenž došlápl na kotník soupeře. Hlavní rozhodčí hráče dlouho hledal, ale nakonec viníka odhalil.
     
    50
    Lionel Messi hraje úžasně! Hvězdný hráč obešel snad šest soupeřů, cestou k vápnu si míč narazil se spoluhráčem a pak vyslal do šance kolmou přihrávkou spoluhráče. Ovšem Munir se nacházel v ofsajdu.
     
    51
    A opět argentinský kapitán, jenž obloučkem našel Ousmanea Dembèlého, který dlouho čekal, až mu míč spadne tak, jak potřebuje. Ovšem francouzský mladík šanci k zakončení prováhal.
     
    52
    Leganés právě vstřelili branku!
    Oalalá a je vyrovnáno! Barcelona si dlouho koledovala a vyrovnání se zrodilo z ničeho nic! Jonathan Silva z levé strany poslal vysoký centr, který zamířil na hlavu NABILA EL ZHARA. Domácí hráč udržel nervy na uzdě a poslal balon do protipohybu Marc-Andrého ter Stegena. Asistence: Jonathan Silva.
    52. Nabil El Zhar - 1:1
     
    54
    Leganés právě vstřelili branku!
    To snad ani není možné, jakou chybu předvedl Gerard Piqué, jenž se nyní musí hodně červenat. Domácí sice šli do přečíslení, ale hostující stoper už měl balon ve své moci a nezvládl přihrávku. Tu naservíroval ÓSCARU RODRÍGUEZOVI, který nepohrdl a otáčí stav zápasu.
    54. Óscar RODRÍGUEZ - 2:1
     
    57
    Barcelona bude mít nyní plné nohy práce, aby stav zápasu opět převážila na svou stranu. U balonu jsou opět hráči ve žlutém, kteří kombinují na polovině soupeře.
     
    58
    Katalánci táhli útok podél pravé postranní čáry, kde si útočným faulem pomohl Ousmane Dembèlé. Domácí celek se může v klidu zformovat a odpočinout si.
     
    60
    Půl hodina chybí domácím k senzačnímu výsledku, ovšem všichni víme, že Barcelona je schopná otočit stav zápasu za pět minut.
     
    60
    Žlutou kartu dostává Samuel Umtiti (FC Barcelona), který u půlící čáry poslal zbytečně útočníka k zemi.
     
    61
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Munir, přichází Luis Suárez.
     
    62
    Leganés vybojovalo rohový kop. Před brankou hostů bylo hodně dusno, jelikož většina hráčů byla nastěhována v malém vápně. Ovšem centr na první tyči odvrátil Gerard Piqué.
     
    63
    Domácí fanoušci se zlobí, jelikož na útočné polovině zůstal ležet Raúl García, ale Barcelona pokračovala v kombinaci. Po přerušení bude kopat rohový kop, ale nejdříve hlavní sudí vykázal domácího trenéra na tribunu.
     
    64
    Rohový kop v podání Barcelony byl sice odvrácen, ale ke střele se dostal Ivan Rakitić. Jeho slaboučký pokus zamířil doprostřed branky, kde stál připravený Iván Cuéllar.
     
    64
    Žlutou kartu dostává Thomas Vermaelen (FC Barcelona), jenž podrazil soupeře. Hostům nyní pořádně tečou nervy ...
     
    65
    V pokutovém území hostů upadl jeden z hráčů v modrobílém a fanoušci si žádají pokutový kop. Hlavní rozhodčí byl velmi blízko a ukazuje, že se má pokračovat ve hře.
     
    66
    Barcelona si dál koleduje! Juanfran nasadil jesličky soupeři a přihrál před branku. Z penaltového puntíku vyletěl ihned další pokus, který byl sražen na rohový kop.
     
    67
    Ovšem po centru od rohového praporku nebylo Leganés nikterak nebezpečné. Naopak Barcelona si bere balon a snad poprvé spěchá před branku soupeře, čas Kataláncům rychle utíká.
     
    68
    Ousmane Dembèlé si pokryl míč tělem a vybojoval standardní situaci. Po volném kopu přichystal hostující trenér hned dvě změny.
     
    69
    O rozehrání standardní situace se postaral Philippe Coutinho, jehož centr na zadní tyči zasáhl bránící hráč, je tu další roh. Ovšem ani po něm Barcelona Ivána Cuéllara neohrozila.
     
    71
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Ousmane Dembèlé, přichází Malcom.
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Thomas Vermaelen, přichází Jordi Alba.
     
    72
    Domácí celek zalezl před vlastní šestnáctku a v plném počtu brání. Barcelona hledá okénka v obraně soupeře, ale Luis Suárez se nacházel v ofsajdovém postavení.
     
    73
    Leganés hraje daleko od vlastní branky, což domácím vyhovuje. Čas Kataláncům utíká stále rychleji a navíc se hraje na jejich polovině hrací plochy.
     
    74
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Óscar Rodríguez, přichází Gerard Gumbau.
     
    75
    Střídání trvalo poměrně dlouho a můžeme opět pokračovat ve hře. Barcelona se nastěhovala před šestnáctku soupeře, kde Philippe Coutinho moc vymýšlel, čímž překvapil i spoluhráče.
     
    76
    Leganés kombinovalo za půlící čárou, ale přišla pokažené lehká přihrávka do strany. Domácí celek ale rychle kombinaci Barcelony zastavil a opět je na míči.
     
    77
    Ovšem opět budou kombinovat Katalánci, jenže Philippe Coutinho chtěl do vápna přejít sám a o míč opět přišel. Barcelona se k balonu rychle vrátila a opět kombinuje.
     
    78
    Dvanáct minut a rodí se nám tady překvapivý výsledek. Barcelona zejména ve druhé pětačtyřicetiminutovce není ve své kůži, to je hodně nepovedený výkon tohoto velkoklubu.
     
    79
    Jordi Alba se dostal do vápna, kde si narazil se spoluhráčem, následný přízemní centr se odrazil od soupeře na rohový kop. Pro Leganés to bylo jediné štěstí, jelikož na malém vápnu už číhal Luis Suárez.
     
    80
    Velké chvíle domácího gólmana! Nejprve si zpracoval míč Philippe Coutinho, jenž po rychlé kličce vystřelil, Iván Cuéllar míč vyrazil před sebe a poradil si také s následnou dorážkou Ivana Rakitiće.
    80. Iván Cuéllar (LGS)
     
    81
    Barcelona kopala rohový kop, jenž mířil na první tyč, kde opět kraloval domácí brankář. Barceloně se čas už sakra rychle krátí.
     
    82
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Mikel Vesga, přichází Sabin Merino.
     
    83
    Katalánci jsou sice u balonu, ale kombinují u vlastní šestnáctky. Přihrávka šla až na německého brankáře, jenž byl pod tlakem, a tak volil dlouhý odkop.
     
    84
    Leganés se na polovinu soupeře ale opět rychle vrátilo a navíc vybojovalo standardní situaci. Centr z levé strany mířil do zadní části šestnáctky, kde nebyl nikdo v modrobílém.
     
    85
    Nabil El Zhar by měl střídat, ale posadil se na zelený pažit, čímž hodně rozzlobil celou jedenáctku Barcelony.
     
    85
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Nabil El Zhar, přichází Allan Nyom.
     
    86
    Barcelona opět dlouho kombinovala před šestnáctkou soupeře, ale přišla nepřesná přihrávka. Domácí celek nic nevymýšlí a jen míč odkopává až k německému brankáři.
     
    87
    Přihrávka hostujícího celku šla do pravé části šestnáctky, kam si naběhl Sergi Roberto. Ten se do balonu opřel, ale branku pouze přestřelil.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Allan Nyom (CD Leganés), jenž přerušil hru podražením Philippea Coutinha. Rozhodčí na udělení karty počkat až do přerušení hry.
     
    89
    Tak tady to vypadá na pořádnou senzaci! Nutno podotknout, že Barcelona si o ni celý druhý poločas koledovala, její výkon je spíše profesorský.
     
    90
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou hrát pouze tři minuty nad rámec normální hrací doby. Utkání jde do koncovky, vyrovná Barcelona?
     
    90+1
    Philippe Coutinho moc chce, ale individuálně to asi dnes nepůjde. Další akce brazilského reprezentanta končí nepovedenou kličkou.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Júsuf Nasjrí (CD Leganés).
     
    90+2
    Za obranu si naběhl Júsuf Nasjrí, jenž byl atakován soupeřem, ale ke střele se stejně dostal. Jeho zakončení bylo slabé a zamířilo přesně do rukou německého brankáře. Následně Júsuf Nasjrí nešetrně srazil Marca-Andrého ter Stegena k zemi, za což je potrestán.
     
    90+3
    Do pokutového území si naběhl střídající Jordi Alba, jenž se pokusil o centr, ale vybojoval rohový kop. To je pro Barcelonu poslední šance k vyrovnání!
     
    90+4
    Centr od rohového praporku zamířil na hranici malého vápna, kde jej odvrátila domácí obrana. Leganés senzačně vítězí!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Zatímco se domácí radují, tak Barcelonští se sesypali na hlavního sudího. S ním diskutuje Jordi Alba nebo Luis Suárez. Ovšem oba střídající hráči mají smůlu, už je konec a nic se měnit nebude.
     
    Velká senzace se stává skutečností! Ještě před tímto kolem poslední Leganés vítězí nad favorizovanou Barcelonou a posouvá se tak na sedmnácté místo. Katalánci tak nabízí první příčku v La Lize největšímu rivalovi, který je pochopitelně Real Madrid. Jeho zápas začíná už za několik málo minut.
     
    Pojďme si ještě rozebrat samotné utkání. Barcelona hrála v první pětačtyřicetiminutovce to, co potřebovala a zaslouženě se dostala do vedení. Ovšem ke konci poločasu polevila a koledovali si minimálně o vyrovnání. To přišlo až ve druhém poločase a o tři minuty později chyboval Gerard Piqué, jenž nabídl Leganésu vedení. Dlouho hrála Barcelona pořád stejně – profesorsky, Až ji moc času nezbývalo, a tak celkem zaslouženě prohrála.
     
    Zápasové statistiky:

    Držení míče: 23 % : 77 %. Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 15:11.
     
    S konstatování, že Leganés připravilo fanouškům velké překvapení a Barcelona nabídla Realu první příčku se s vámi loučím. Ať budete sledovat Tomáše Vaclíka proti bílému baletu a nebo jiný souboj ve fotbalovém světě, tak já vám přeji příjemný zbytek středečního večera. (21:58:06)

    Michal Luxa

    Branky: 52. El Zhar (J. Silva), 54. Óscar Rodríguez – 12. Coutinho (Messi)

    Karty:   40. R. Pérez (LGS), 49. Bustinza (LGS), 88. Nyom (LGS), 90+2. Nasjrí (LGS) – 60. Umtiti (BAR), 64. Vermaelen (BAR)


    Držení míče: 23 % : 77 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 15:11.
    CD Leganés: Cuéllar – Juanfran, Tarín, Bustinza (C), Carnero García, J. Silva – El Zhar (85. Nyom), Vesga (82. Merino), R. Pérez, Óscar Rodríguez (74. Gumbau) – Nasjrí.
    Náhradníci: Serantes – Rolán, Gumbau, Carrillo, Nyom, Santos, Merino.

    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Umtiti, Vermaelen (71. Alba) – Rakitić, Busquets, Coutinho – Munir (61. L. Suárez), Messi (C), O. Dembèlé (71. Malcom).
    Náhradníci: Cillessen – Semedo, Arthur, L. Suárez, Malcom, Alba, Arturo Vidal.

    Rozhodčí: Alberto Undiano – Raúl Cabañero, Iñigo Prieto
    bahis siteleri