Humenné – Spišská N. Ves 4:0 (kon.) | Osmos Bratislava – Skalica 3:4 (0:1 po s.n.) | Dubnica – Prešov 4:1 (kon.)
Topoľčany – Nové Zámky B 8:1 (kon.) | Pov. Bystrica – Trnava 2:1 (kon.) | Martin – Michalovce 2:1 (2:1 po s.n.)
konec
HC 19 Humenné
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
HK Spišská Nová Ves
sk Středa 26.09.2018, 17:30 • Zimný štadión Humenné • 1. liga (SR) • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:38
    Humenné dáva gól! O víťazovi je už rozhodnuté. Bezzubí hostia dostávajú ďalší gól. Ako som spomínal, v predošlej akcii sa ocitol Vaško s Vrábľom, no gól z toho ešte nebol. Nasledujúca akcia už ale bola úspešná a IVAN FEDORKO rovnako ako Babinets dosiahol druhý presný zásah.
     
    41:40
    Humenné dáva gól! Humenné potvrdzuje svoju dnešnú dominanciu. Vaško na poslednú chvíľu doklepol puk k Fedorkovi, ktorý síce kostrbato zakončoval, ale predsa je z toho gól.
     
    35:33
    Humenné dáva gól! SERGEI BABINETS je hráč, ktorý sa dnes už druhý raz zapísal do streleckej listiny. Aktívny je ale aj jeho kolega Bylina a obaja sa postarali o zvýšenie skóre.
     
    06:20
    Humenné dáva gól! Aké je to jednoduché. Pred bránkoviskom stál ukrajinský útočník SERGEI BABINETS a puk poslal medzi nohy Suráka po prihrávke Bylinu.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 7. Babinets (Buraľ, Bylina), 36. Babinets (Bylina), 42. Fedorko (Vaško), 46. Fedorko (Vaško, Vrábeľ)


    HC 19 Humenné: Spodniak – Ondrej, Buraľ, Pavúk, Mačkovič, Michalčin, Krempaský, Markuš, Komloš – Solomončak, Bylina, Babinets – Vaško, Vrábeľ, Fedorko – Mikula, Majerník, Jokeľ – Lesňák, M. Krajňák, F. Hudák.
    HK Spišská Nová Ves: Surák – Zekucia, Vantroba, Osuský, Cvengroš, Soveľ, Krmenčík, Kyčák, Petrinec – Findura, Nagy, M. Olejník – M. Ondov, Koky, Zwick – Rááb, Pastucha, Štrauch – I. Novák, Macko, Sarvaš.

    Rozhodčí: Mihaľov – Pribula, Novotný.

    Diváci: 650.
    bahis siteleri