Arsenal – Brentford 3:1 (kon.) | Liverpool – Chelsea 1:2 (kon.) | Tottenham – Watford 2:2 (4:2 po pen.)
po penal. (4:2)
Tottenham Hotspur
2:2 (0:0)
Watford FC
Středa 26.09.2018, 21:00 • Stadium MK, Milton Keynes • Anglický Ligový pohár • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek vše, děkuji za pozornost. Přeji dobrou noc a těším se zase někdy na počtenou! (23:06:32)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 8:2. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:7.
     
    I přesto, že Watford dlouho vedl a potom dokázal v závěru vyrovnat, se nakonec se soutěží loučí. Do čtvrtého kola Carabao Cupu postupují Spurs, a to zejména díky Dele Allimu. Ten dnes naskočil s kapitánskou páskou a hrál jako skutečný lídr. Právě po zákroku na něj byl vyloučen Kabasele, právě on proměnil důležitý pokutový kop, kterým srovnával na 1:1, a právě on taky v rozstřelu potvrdil výhru Spurs.

    Tohle byl pro stále ještě mladého záložníka Tottenhamu hodně vydařený návrat do Milton Keynes, kde působil před přestupem do Londýna. Naopak Heurelho Gomes dnes při slavnostní příležitosti neuspěl a své 150. utkání za Watford prohrál smolně v penaltách, a to proti svému někdejšímu zaměstnavateli...
     
    Konec zápasu.
    Rozhodující penalta Alliho.
     
    4. série
    4:2
    Dele Alli proměnil penaltu v zápase i v rozstřelu. I teď si na jeho ránu k levé tyči Gomes sáhl, ani teď ji ale nechytil. Je hotovo.
     
    4. série
    3:2
    Teprve osmnáctiletý Domingos Quina neunesl tíhu okamžiku, jeho ránu k levé tyči lapil Paulo Gazzaniga.
     
    3. série
    3:2
    Zkušený Španěl Fernando Llorente po krátkém rozběhu napálil míč pod břevno.
     
    3. série
    2:2
    Will Hughes poslal míč levačkou po zemi přesně k levé tyči, Gazzaniga skočil na opačnou stranu.
     
    2. série
    2:1
    Argentinec Erik Lamela proměnil s přehledem k levé tyči, Gomes opět skočil na druhou stranu.
     
    2. série
    1:1
    Étienne Capoue kopl po zemi k levé tyči a Paulo Gazzaniga si připsal důležitý zákrok!
     
    1. série
    1:1
    Za Tottenham začal rozstřel Son Heung-min a i on překonal gólmana ranou do protipohybu.
     
    1. série
    0:1
    Jako první kopal Isaac Success a tvrdou střelou suverénně proměnil.
     
    Střílení penalt začíná.
     
    Po nepříliš zajímavém úvodním dějství jsme ve druhé půli sledovali fantastický fotbal a k vidění byly hned čtyři branky. Hned po startu druhé půle poslal Watford do vedení Isaac Success. Dlouho se zdálo, že hubený náskok Hornets vydrží až do konce, ale v posledních deseti minutách se děly věci. V 81. minutě dostal střídající Kabasele červenou kartu za faul na Alliho a sám Dele Alli pak z penalty vyrovnal na 1:1. Ani ne po pěti minutách po skvělém kontru otočil skóre Erik Lamela, jenže ještě před koncem dokázal jiný střídající hráč Watfordu, Étienne Capoue, vyrovnat tečovanou ranou na 2:2.

    Uvidíme tedy pokutové kopy.
     
    90+4
    Druhý poločas skončil.
     
    90+4
    Souboj Lamely s Cathcartem u postranní čáry rozsoudil Lee Mason ve prospěch Hornets. Do konce už zbývá jen pár sekund.
     
    90+3
    Aut pro Watford na útočné polovině. K zemi se však náhle sesunul Nathaniel Chalobah, jehož zjevně sužují křeče.
     
    90+2
    Davies uspěl v souboji se Successem u postranní čáry a vyhrál aut pro Tottenham.
     
    90+1
    Statistika střelby:

    Tottenham 13 (na branku 4) – Watford 8(6).
     
    90
    Nastaveny jsou čtyři minuty.
    89. Étienne CAPOUE - 2:2
     
    89
    Watford právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Success protáhl balon z levé strany na střed a posunul ho doprava na Mariappu, jenž nabil proti noze ÉTIENNU CAPOUEOVI. Jeho střela se potom od zad Daviese odrazila do protipohybu Gazzanigy.
     
    88
    Po rohovém kopu Quiny se k zakončení dostal Mariappa, branku výrazně minul. K balonu potom ovšem doběhl Sánchez, jenže místo odkopu ho pouze usměrnil do zámezí na další roh pro Watford.
     
    87
    Za svou příliš divokou oslavu je Lamela vzápětí potrestán žlutou kartou z ruky sudího Masona.
    86. Erik LAMELA - 2:1
     
    86
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Výtečně sehraný protiútok a Spurs otáčí vývoj utkání! Dembélé potáhl míč po pravé straně a skvělým pasem za obranu našel na ose hřiště nabíhajícího ERIKA LAMELU, který jednoduše píchl balon kolem vybíhajícího Gomese a zakončil přesně k tyči!
     
    84
    Poslední změna na straně Hornets, místo Kena Semy jde na závěr na hřiště zkušený středopolař Étienne Capoue.
     
    83
    A Watford si zase zahrával! Adrian Mariappa nestačil na Sona a pustil ho přes sebe do vápna, načež se korejský forvard poroučel k zemi. Tentokrát ale Masonova píšťalka mlčí.
    81. Dele ALLI - 1:1
     
    81
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Exekuce pokutového kopu se ujal sám faulovaný DELE ALLI. Jeho ránu k levé tyči sice Gomes vystihl, na míč si možná i sáhl, ale nedokázal ho zastavit. Kapitán Spurs tak návrat do Milton Keynes oslavil gólem.
    81. Červená karta Kabaseleho.
     
    81
    ... jenomže poměr sil na trávníku se srovná! Dele Alli vletěl do vápna a střídající Kabasele jej poslal k zemi – penalta a nádavkem červená karta pro Kabaseleho, který se na hřišti zdržel jen nějaké čtyři minuty.
     
    80
    Plány Tottenhamu na dorovnání vypadaly téměř nedosažitelně, protože Aurier odstoupil zřejmě pro zranění, a Spurs tak dohrají o deseti, protože už třikrát vystřídali...
     
    79
    Lamela rozehrál volný kop nebezpečným centrem na malé vápno, jenomže Llorente se dostal do ofsajdové pozice.
     
    77
    Javi Gracía sahá je zpevnění defenzivy, místo hodně útočně laděného beka Marca Navarra naskočí na plac belgický stoper Christian Kabasele.
     
    76
    Domingos Quina hledal vysokým obloučkem na pravé straně nabíhajícího Hughese, ten ale prohrál souboj tělo na tělo s Benem Daviesem.
     
    75
    Sona našel nalevo výborným pasem Lamela a Korejec zmátl Navarra přešlapovačkou, aby potom levačkou z úhlu prostřelil Gomese. Za toho ale na brankové čáře skvěle zakročil Ben Wilmot!
     
    74
    Ve vápně Spurs byli najednou tři hráči v zeleném proti dvěma obráncům. Hughes sehrál balon na střed pro Chalobaha, jehož rána byla sražena doleva na Semu. Tomu se ale volej vůbec nepovedl, švédský fotbalista jen tečoval balon do zámezí...
     
    73
    Fernando Llorente teď ve vápně plně využil své fyzické parametry a dokázal si najít přesný centr Auriera, hlavou ale zakončil nad břevno.
     
    71
    Alderweireld obstál ve sprinterském souboji proti napadajícímu Successovi. Nutno ale poznamenat, že začínal s velikým náskokem.
     
    70
    Své místo na hřišti přepustí Lucas Moura španělskému útočníkovi Fernandu Llorentemu.
     
    70
    V souboji dvou střídajících hráčů nejprve Hughes ztratil balon a potom fauloval Dembélého. Hra je přerušena a Spurs potřetí střídají.
     
    69
    K první změně v sestavě sahá také Javi Gracía. Místo španělského záložníka Kika Femeníi naskočí na hřiště Will Hughes.
     
    68
    Po narážečce Alliho se Sonem se k míči ještě dostal Davies, jeho pas už na hranici vápna nenašel nikoho v bílomodrém. Dopředu se pak vydal Ken Sema a vybojoval v souboji s Lamelou přímý kop.
     
    67
    Do akce se poprvé zapojil Korejec Son a hned z toho byla nebezpečná rána. Míč ovšem putuje ke Gomesovi, jenž bude odkopávat.
     
    66
    Domingos Quina odkopl balon od vlastního vápna až k Successovi, který jako jediný drží vytaženou linii Hornets. Proti dvěma protihráčům ale neměl šanci a brzy o míč přišel.
     
    64
    Dvojitá změna na straně Tottenhamu. Ze hřiště odchází Mousa Sissoko a Victor Wanyama, nahradí je Son Heung-min a Moussa Dembélé.
     
    64
    Nathaniel Chalobah byl na středu hřiště faulován Erikem Lamelou. Spurs budou střídat.
     
    62
    Winksův centr posunul Alli hlavou pod sebe na Wanyamu, tomu do balonu na poslední chvíli stihl sáhnout jeden z borců v zeleném. Tlak Spurs sice neustává, vyložené šance ovšem pořád chybí.
     
    61
    Hodina utkání se završila a Watford vede díky Successově brance 1:0. Tottenham se snaží o vyrovnání, ovšem defenziva Sršňů pod vedením srdcaře Mariappy dnes funguje velmi dobře.
     
    60
    Po dobrém centru Serge Auriera z pravého křídla odvrátila obrana míč za vápno. Tam si jej našel Ben Davies, jenže jeho volej byl prachbídně provedený a míč proplachtil vysoko nad brankou.
     
    59
    Success se na útočné polovině poroučel k zemi, sudí Mason ovšem nepíská. Vpřed se tak mohou vydat Kohouti z Londýna.
     
    57
    Perfektní akce z pravé strany v podání Tottenhamu. Míč šel po ose Moura – Aurier až na hranici vápna k Sissokovi, jehož střelu z téměř ideální pozice opět zablokoval obětavý Adrian Mariappa.
     
    55
    Masina dostal do úzkých Cathcarta, který odkopem našel přesně nohu Sissoka. Ten odcentroval do vápna, kde se k ráně z voleje dostal Dele Alli, avšak pálil nad.
     
    54
    Femenía měl prostor na pravém křídle, ale nahrávku nenasměroval přesně a balon projel po hranici vápna až na druhý kraj hřiště.
     
    53
    Masina hodil aut bídně a těžit z toho mohl Alli. Po jeho nahrávce se ke střele dostal Sissoko, jenže tu dokázal zablokovat kapitán Hornets Mariappa.
     
    52
    Craig Cathcart to teď provedl výborně a u rohového praporku zablokoval Mouru tak dobře, že útočník Spurs srazil míč za pomezní čáru.
     
    50
    Chalobah posunul míč na Kika Femeníu, jehož ránu ztlumil v rukou brankář Gazzaniga.
     
    50
    Spurs vzápětí vybojovali rohový kop, pro centr si ale z branky vyrazil Gomes a rukou ho vytáhl ven z vápna. Tottenham nadále útočí, jenže Aurierův pokus z dálky byl moc ambiciozní a končí vysoko nad bránou.
     
    49
    Mariappa zablokoval dalekonosnou ránu a odrazil míč do autu. Aurier bude vhazovat na pravé straně.
     
    48
    Vzhledem k dosavadní statistice střelby je vedení Hornets zasloužené...

    TOT 2 – WAT 6
    46. Isaac SUCCESS - 0:1
     
    46
    Watford právě vstřelil branku!
    Tak to je nástup do druhé půle jako hrom! Femenía si hlavou sklepl balon před Sánchezem a nahrávkou do otevřené obrany vybídl do běhu ISAACA SUCCESSE. Ten si potáhl míč do vápna a propálil Gazzanigu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První půle tedy branku nenabídla. Začátek zápasu hraného na neutrální půdě v Milton Keynes patřil spíše Tottenhamu, který se do svého soupeře zakousl od prvních minut a od úvodního hvizdu Hornets přehrával. Největší šanci Spurs měl Lucas Moura, jeho střílená nahrávka ale nemířila mezi tyče a Alli na ni nedosáhl. Postupně se do zápasu dostávali i hráči Watfordu, za ně hrozil především aktivní obránce Navarro a nigerijský útočník Success. Gólman Spurs Gazzaniga si sice připsal několik zákroků, žádný z nich ale nemusel vytasit proti vyložené gólovce.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Ještě jeden rychlý výpad Sršňů po pravé straně. Na konci akce byl zakončující zadák Navarro, jeho rána ovšem míří přímo na brankáře Gazzanigu.
     
    45+1
    Nad rámec první půle je nastavena jedna minuta.
     
    45
    Moura připravil balon na střed hřiště Wanyamovi, rána keňského středopolaře však až příliš nabrala výšku a nad břevnem proletěla až na tribunu.
     
    43
    Craig Cathcart hodně otálel s rozehrávkou, načež odkopem pouze trefil clonícího Lamelu. Míč se však naštěstí pro Watford odrazil až k brankáře Gomesovi.
     
    42
    Ofsajd Lucase Moury zastavil další pokus Tottenhamu o rychlý útok. Gomes pošle míč na polovinu soupeře.
     
    41
    Domingos Quina dobře zabojoval u vlastní šestnáctky a nadvakrát dokázal zastavit kouzlícího Lamelu. Hornets se potom osvobodili dlouhým odkopem.
     
    39
    Souboj Kena Semy a Erika Lamely na hranici vápna Watfordu skončil faulem Argentince, rozehrávat tak bude brazilský brankář Gomes.
     
    38
    Femenía využil Daviesova zaváhání a získal balon, jenomže ho nahrál jen na paty Successovi a ten už z těžké pozice nic nevymyslel, pouze odevzdal zpátky Tottenhamu.
     
    37
    Alli si naběhl na oblouček po levé straně a z hranice vápna zkusil poslat míč do předbrankového prostoru, to mu ale nedovolil Adrian Mariappa, který odrazil Alliho nahrávku do autu.
     
    36
    Po vydařeném začátku Kohoutů už otěže postupně přebírají Hornets, kteří, když už zrovna neútočí, tak alespoň dobrým napadáním znepříjemňují rozehrávku svému soupeři.
     
    35
    Femenía poslal míč do vápna na nabíhajícího Navarra, kterého na hraně sebeobětování zablokoval Moussa Sissoko. Francouzský záložník Spurs byl následně chvilku ošetřován, vypadá to ale, že své drobné zranění rychle rozběhá.
     
    34
    Centr švédského záložníka si pohlídal Toby Alderweireld a hlavou odehrál balon do bezpečí. Na středu pole ale dobře zapracoval Wilmot a zase útočí Gracíova parta.
     
    33
    Success potáhl míč po levém křídle a byl zastaven nedovoleným zákrokem, Sema tak rozehraje volný kop z docela dobré pozice.
     
    30
    Po Navarrově nahrávce se napravo zmocnil míče Success a hned hledal na ose hřiště Semu, kterému ale na poslední chvíli dojel pod nohy skluzující Aurier a míč odehrál do bezpečí.
     
    29
    Po rohovém kopu se míč odrazil daleko za vápno, kde si jej našel zatím velmi dobře hrající Marc Navarro a opět zkusil dalekonosnou ránu. Tentokrát to byl prudký pokus pravačkou a nechybělo moc, aby se balon zakroutil pod břevno. Skončil ale těsně nad ním.
     
    29
    Quina posunul míč doleva na Kena Semu, který po třech rychlých krocích kolem Auriera odcentroval. Do balonu mu však pravý bek Spurs stihl dát nohu a srazil ho na roh.
     
    28
    Davinson Sánchez stáhl k zemi aktivního Successe a Watford tak po rozehrávce přímého kopu může postupovat vpřed.
     
    27
    Marc Navarro na svém útočném výletě využil prostoru, který se mu otevřel, a z pravé strany si navedl míč do středu. Potom se do něj opřel levačkou, jeho rána ale míří přímo do středu branky, kde má situaci pod kontrolou Paulo Gazzaniga.
     
    26
    Winks přesným centrem přenesl těžiště hry doprava, Serge Aurier ale nezpracoval ideálně a balon mu pod nohou proskočil do autu.
     
    24
    Na druhé straně sehráli Hornets rychlou akci, na jejímž konci zakončoval Success. Ten však nedostál svému jménu a jeho slabý přízemní pokus nebyl úspěšný, Gazzaniga neměl se zákrokem žádné problémy.
     
    23
    Zase bylo před brankou Gomese hodně živo! Lucas dotíral na svého krajana, kterému vypadl balon z ruky, a to přímo do cesty Lamelovi. Ten však chtěl celou situaci zbytečně vylepšit kličkou a míč se mu zamotal pod nohy, čehož využil Cathcart a dokázal ho zablokovat.
     
    22
    Aurier poslal z pravé strany až téměř od rohového praporku dobrý balon na malé vápno. Tam se kolem Cathcarta hbitě otočil Lucas Moura a poslal střílený pas na zadní tyč. Míč projel těsně kolem ní a dotírající Alli na něj jen o krok nedosáhl!
     
    20
    Gomese teď nepřesným zpětným pasem dostal pod tlak Navarro, brazilský rutinér mezi tyčemi nakonec situaci zvládl a poslal balon na levou stranu hřiště.
     
    19
    Po faulu na Alliho rozehráli „domácí“ Spurs kombinaci na polovině soupeře, ta ale k ničemu nevedla a míč skončil v moci Gomese.
     
    18
    Navarro si teď vůbec nerozuměl s Domingosem Quinou a nepřesným autovým vhazováním našel místo svého portugalského spoluhráče jen obránce Tottenhamu.
     
    17
    Sudí Lee Mason si všiml faulu Bena Daviese, který na středu pole sekl nohou po Isaacu Successovi. Volný kop pro hráče v zeleném.
     
    16
    Lamela protáhl míč středem hřiště a posunul jej do nohy Aurierovi, po jehož centru odhlavičkoval Marc Navarro míč do zámezí. Další roh pro Spurs.
     
    15
    Lucas Moura při spolupráci dvou bývalých hráčů PSG skvělým pasem oslovil napravo nabíhajícího Auriera, Pochettinovi svěřenci se pomalu posunují dopředu.
     
    14
    Nepřesná nahrávka ukončila kombinaci Watfordu na levé straně a k míči se tedy po delší odmlce dostanou hráči Tottenhamu.
     
    13
    Po pravé postranní lajně opět zaútočil španělský zadák Navarro, ani tentokrát ale nedokázal dopravit balon do nebezpečného prostoru před brankou.
     
    12
    Marc Navarro odcentroval z pravé strany a nebyl to vůbec špatný pokus, Semovi ovšem před brankou chyběly dva kroky k dostihnutí přízemního pasu. Gazzaniga tak může provést odkop od branky.
     
    11
    Success i díky šikovné akrobacii podržel balon pro svůj tým, načež jej předal Semovi. Ten zklidnil rozehrávku Sršňů zpětným pasem.
     
    9
    Pravý obránce Aurier táhl další výpad Spurs po pravé straně, po jeho centru ovšem míč končí v rukavicích jubilanta Gomese. Zkušený gólman dnes chytá své 150. utkání za Watford.
     
    8
    Od prvních sekund mají míč víc na kopačkách Kohouti. Alderweireld si ho teď při trpělivé rozehrávce vyměnil s gólmanem Gazzanigou a potom přenesl hru doprava.
     
    7
    Levý bek Ben Davies marně stíhal prudký pas na pravé straně a balon zahrál až poté, co překročil pomezní čáru. Heurelho Gomes odkopává.
     
    6
    Lamela nahrál od praporku Mourovi, který mu míč vrátil. Argentinský záložník Tottenhamu poté odcentroval, našel však pouze hlavu Masiny.
     
    5
    Dnes s kapitánskou páskou hrající Dele Alli proběhl s balonem na noze po levém křídle a potom ho od nohy obránce odrazil do zámezí. Lamela rozehraje roh.
     
    4
    Alderweireldův dlouhý nákop si našel Serge Aurier, jeho následný pas ale nenašel nikoho ze spoluhráčů. Záložní formace Watfordu zatím drží střed pole pod kontrolou.
     
    2
    Aurier vyslal po lajně nahrávku na Erika Lamelu, jenže k němu včas přistoupil stoper Cathcart a odehrál balon do autu. Londýňané útočí po pravé straně.
     
    1
    Moussa Sissoko z Tottenhamu rozehrál, jdeme na to. Jako domácí tým vedení Spurs nastupují klasicky v bílomodrém, Watford hraje v zelených venkovních dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Tottenham Hotspur: Gazzaniga – Aurier, Alderweireld, Sánchez, Davies – Winks, Wanyama – Sissoko, Alli (C), Lamela – Lucas Moura
    Náhradníci: Whiteman – Foyth, Walker-Peters, Dier, Dembélé, Son, Llorente

    Watford FC: Gomes – Navarro, Cathcart, Mariappa (C), Masina – Femenía, Wilmot, Chalobah, Quina, Sema – Success
    Náhradníci: Dahlberg – Kabasele, Holebas, Hughes, Capoue, Pereyra, Gray

    Rozhodčí: Mason – Wilkes, Perry.
     
    Vzájemné zápasy v Ligovém poháru

    Už počtvrté se spolu Spurs a Hornets představí v rámci Ligového poháru. Jejich první vzájemný zápas se odehrál v ročníku 1975/76, kdy Spurs ve druhém kole vyhráli 1:0.

    Na další střetnutí si týmy musely počkat 19 let. V sezoně 1994/95 spolu opět poměřily síly ve druhém kole, to už se hrálo dvoukolově. První zápas prohrál Watford doma 3:6 a ani výhra 3:2 v odvetě ho nezachránila, opět postupoval londýnský tým.

    Třetí a do letoška poslední vzájemný zápas sehráli Kohouti na stadionu Watfordu a vyhráli tam 2:1, to bylo ve čtvrtfinále ročníku 2008/09.
     
    Watford FC

    Watford odstartoval letošní ligový ročník fantasticky, vyhrál čtyři úvodní zápasy a dostal se do špičky tabulky. Potom přišel menší propad formy, Hornets prohráli s Manchesterem United a naposledy remizoval 1:1 s Fulhamem, i přesto se však stále drží na krásném čtvrtém místě.

    Letos už se svěřenci Javiho Gracíi v Carabao Cupu představili, v předchozím kole vyhráli na půdě druholigového Readingu 2:0.

    Góly na Readingu vstřelili Isaac Success a Domingos Quina, tedy hráči, kteří zatím nedostali tolik prostoru v ligových zápasech. Proto by je mohl španělský stratég nasadit alespoň do tohoto zápasu. Chybět naopak podle všeho bude kapitán Sršňů a lídr týmu Troy Deeney. Ostřílený hrotový útočník dohrával zápas s Fulhamem se sebezapřením po zlomenině prstů na noze, a tak by dnes měl spíš odpočívat. Stejně tak musí Gracía počítat mimo jiné s absencí záložníka Toma Cleverleyho nebo křídelníka Gerarda Deulofeua.
     
    Tottenham Hotspur

    Domácí Kohouti aktuálně neoplývají zrovna excelentní formou. V Premier League sice okupují sympatickou pátou příčku, nicméně z posledních pěti zápasů ve všech soutěžích hned třikrát prohráli, a to vždy shodně 1:2. Takto postupně nestačili v anglické lize na svého dnešního soka, padli na stadionu Watfordu, a stejně tak prohráli i domácí zápas s Liverpoolem. Potom přišla i porážka v Lize mistrů na hřišti Interu Milán, jak jinak než 1:2. Nepříznivé výsledky Tottenham alespoň trochu otočil, když o víkendu vyhrál ligový zápas nad Brightonem už tradičním rozdílem 2:1.

    Argentinský trenér Mauricio Pochettino bude pro tento zápas postrádat své dva brankáře – kapitán a jasná jednička Hugo Lloris má zraněný stehenní sval, náhradníka Michela Vorma zase trápí koleno. Do branky se tak nejspíše postaví Paulo Gazzanigga. Šanci by také mohli dostat další hráči širšího kádru, jako třeba mladí obránci Kyle Walker-Peters a Davinson Sánchez nebo záložníci Victor Wanyama s Erikem Lamelou.
     
    Krásný středeční večer, vítejte u dalšího utkání 3. kola anglického Ligového poháru. V jeho rámci se proti sobě postaví dva celky, jimž se zatím letos v Premier League daří docela dobře – domácí Tottenham na stadionu druholigového MK Dons hostí Watford.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Michal Konvalina

    Branky: 81. Alli (pen.), 86. Lamela – 46. Success, 89. Capoue

    Karty:   87. Lamela (TOT)   81. Kabasele (WAT)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    0:1   Success (WAT)
    1:1   Son (TOT)
    2. série:
    1:1   Capoue (WAT)
    2:1   Lamela (TOT)
    3. série:
    2:2   Hughes (WAT)
    3:2   Llorente (TOT)
    4. série:
    3:2   Quina (WAT)
    4:2   Alli (TOT)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 8:2. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:7.
    Tottenham Hotspur: Gazzaniga – Aurier, Alderweireld, Sánchez, Davies – Winks, Wanyama (64. Dembélé) – Sissoko (64. Son), Alli (C), Lamela – Lucas Moura (70. Llorente)
    Náhradníci: Whiteman – Foyth, Walker-Peters, Dier, Dembélé, Son, Llorente

    Watford FC: Gomes – Navarro (77. Kabasele), Cathcart, Mariappa (C), Masina – Femenía (69. Hughes), Wilmot, Chalobah, Quina, Sema (84. Capoue) – Success
    Náhradníci: Dahlberg – Kabasele, Holebas, Hughes, Capoue, Pereyra, Gray

    Rozhodčí: Mason – Wilkes, Perry
    bahis siteleri