Slavia Plzeň – Jičín 4:8 (kon.) | Olomouc – Chodov 1:13 (kon.) | Střešovice – Ostrava 6:11 (kon.)
Ne – Liberec 8:7 (2:1 po s.n.) | Panthers – Vítkovice 5:6 (po pr.) | Židenice – Bohemians 2:4 (kon.)
konec
FBS Olomouc
1:13 (1:4, 0:3, 0:6)
FAT PIPE Florbal Chodov
Neděle 30.09.2018, 15:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • ČEZ Extraliga žen • 5. kolo
     
    Třetí třetina už byla naprostou exhibicí pražských florbalistek, které domácí hráčky přehrávaly ve většině herních prvků, když přidaly dalších šest branek. Hanačky sice měly několik dalších tutovek, ale krom trefy z úvodní třetiny už žádnou neproměnily. Chodov si díky dalším třem bodům upevňuje vedoucí příčku, Olomouc naopak zůstává napospas ostatním celkům z nižších pozic. Ode mě je to z Olomouce pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne. (16:54:30)
     
    Nejlepší hráčky utkání: Martina Pejzlová (FBS Olomouc) – Gabriela Tožičková (FAT PIPE Florbal Chodov)
     
    Střely na branku celkem: Olomouc – 19, Chodov – 49
     
    Střely na branku ve 3. třetině: Olomouc – 6, Chodov – 17
     
    Konec zápasu.
     
    59:19
    Chodov právě vstřelil branku!
    Pražanky přidávají už třináctou trefu! Po nacvičené kombinaci se dostala k palbě z velké vzdálenosti MARKÉTA SVAČINOVÁ, jejíž dělovka zasvištěla přímo do spodního rohu olomoucké klece. Asistence: Kristina Belicová.
     
    58:41
    Bořutová se dostala k obrovské tutovce, fantastický rozštěp Christiánové ale všemu zabraňuje. Chodovské florbalistky mohou rozehrávat od zadních řad.
     
    57:41
    Bořutová se dostala k nahrávce na Reimerovou, jenže druhá jmenovaná neměla dostatek prostoru. Christiánová tak ukrývá míček po výstrojí bez větších potíží.
     
    56:13
    Chodov právě vstřelil branku!
    A je tu další úder! Chodov nyní přidává svou dvanáctou branku, když se po rychlém úniku prezentuje parádní ránou do šibenice PETRA BERÁNKOVÁ. Kubíčková byla bez větších šancí na zákrok. Asistence: Kristina Belicová.
     
    55:26
    Hanačky jsou nadále pod obrovským tlakem , Chodov se totiž výraznou ofenzivní hrou takřka svého soupeře nepouští k míčku. Ze závěru se tak stává prakticky jen exhibice.
     
    54:55
    Řepková se v této chvíli vrací na hrací plochu, Chodov tak nyní bude mít k dispozici menší přesilovou hru.
     
    53:38
    Chodov právě vstřelil branku!
    A Chodov přidává hned další branku i při hře čtyř proti čtyřem. Ránu Belicové sice ještě Kubíčková dokázala vyrazit před sebe, PETRA BERÁNKOVÁ však již dokázala poskakující míček dorazit. Asistence: Kristina Belicová.
     
    53:23
    Poměr hráček na hřišti se v této chvíli vyrovnává, za sekání na polovině hřiště jde na trestnou lavici Tereza Mošťková (OLO).
     
    52:55
    Olomoucké hráčky nyní budou mít další přesilovku, po tvrdém zákroku Martiny Řepkové (CHD) na Pejzlovou jde zkušená chodovská hráčka na trestnou lavici na hrubost.
     
    52:17
    Svačinová nepřeháněla svou aktivitu a raději poslala míček zpět na Tožičkovou, ta se však už dostala k palbě. Po výjezdu a snížení střeleckého úhlu v podání Kubíčkové je však po tutovce.
     
    51:33
    Preisslerová se ocitla na pravém křídle úplně sama, avšak moment překvapení se jí využít nepodařilo. Po palbě z velkého úhlu trefuje jen boční tyč.
     
    50:41
    Křížková se střetla Pekárkovou, což málem vyústilo v menší konflikt. Po domluvě rozhodčích však obě hráčky nakonec odcházejí v poklidu na střídačky.
     
    49:41
    Pekárková se dostala do brejku po obrovské minele Sedlákové, jenže nestačila pořádně zamířit. Kubíčková tak vytahuje pohotový zákrok.
     
    48:40
    Tožičková před brankou dokázala celkem účelně operovat, avšak ve spleti hokejek a nohou se k balónku přeci jen nedostala. Kubíčková tak míček vykopla mimo brankoviště.
     
    47:35
    Hanzlíková s Pláškovou prošly až za Jakubkovičovou, ale právě olomoucká bekyně dokázala zabránit nejhoršímu Tvrdou hrou tělem odstavila druhou jmenovanou Chodovanku od míčku, podle všeho tak zabránila jedenácté brance Chodova.
     
    46:09
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hosté zaokrouhlují svůj účet na kulaté číslo. Desátou branku Chodova nyní po velkém zaváhání v obranných řadách domácích přidává TEREZA PEŠTOVÁ. Kubíčková se po ráně natahovala marně. Asistence: Kristina Belicová.
     
    45:16
    Bořutová se dostává zpátky na hrací plochu, olomoucké florbalistky jsou tak už v této chvíli znovu kompletní.
     
    44:52
    Kubíčková na poslední chvíli vytáhla rukou ránu Frantíkové, Olomouc přežila klinickou smrt!
     
    44:22
    Chodov svého soupeře momentálně dost presuje, jenomže ke střelbě se zatím Pražačky moc nedostávají. Frantíková naposledy mířila jen do olomoucké cloony.
     
    43:16
    Chodov dostává k dispozici první přesilovku. Po tvrdém sekání Terezy Bořutové (OLO) na Kellovskou totiž expřerovská hráčka obdržela od rozhodčích menší trest.
     
    42:31
    Vrbová se hned nadvakrát pokusila zabojovat před olomouckou brankou o míček, ale Kubíčková byla dostatečně rychlá. Balónek tak skončil v její náručí.
     
    41:43
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodovské florbalistky jsou po pauze ve výborné pohodě. Po rychlém brejku tak kanonýrka MARTINA ŘEPKOVÁ dává po rychlém naznačení už devátou branku hostů. Kubíčková nestačila zasáhnout. Asistence: Nikol Pekárková.
     
    40:30
    Chodov právě vstřelil branku!
    A je tu další úder hostů! Po rychlé standardce se dokázaly Pražanky dostat přesně do ideální střelecké pozice. Kapitánka DANIELA FRANTÍKOVÁ tak na ose hřiště pouze napálila plnou silou do míčku. Kubíčková se nestačila přesunout. Asistence: Eva Preisslerová.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina sice byla velmi dlouho vyrovnanou partií, po deseti minutách však už Chodov dokázal svou obrovskou sílu skrytou v mladém kádru. Hanačky sice také měly velké množství tutovek, v proměňování ale stále mají velkou převahu chodovské hráčky, které přidaly další tři trefy. Aktuální stav už tak spěje spíše k jednoznačné koncovce, třetí třetina startuje v cca 16:16.
     
    Střely na branku po 2. třetině: Olomouc – 7, Chodov – 17
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:52
    Slezáková se pokusila dostat hru zpět na beky, avšak po chybné rozehře se znovu dostává k míčku tým hostí. Domácí florbalistky tak musí velmi rychle zaujmout defenzivní pozice.
     
    38:06
    Chodov právě vstřelil branku!
    Pražanky vedou už o šest branek. Po rychlé akci na levém křídle se k palbě dostala GABRIELA TOŽIČKOVÁ, na jejíž dělovku už byla Kubíčková krátká. Balónek trefil přímo prostor pod horní tyčkou. Asistence: Eva Preisslerová.
     
    37:33
    Domácí se snažily přesunout míček na levé křídlo, ale Tožičková rychlým sprintem balónek vybojovala. Hanačky tak znovu musí přepnout do obrany.
     
    36:09
    Chodovské hráčky i nadále pokračují v obrovském presu, Olomouc se nyní vzmohla pouze na jednoduchý výhoz přes polovinu hřiště.
     
    35:57
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov znovu udeřil! Po rychlém vyhození Christiánové se dostala do samostatného úniku TEREZA HANZLÍKOVÁ, jíž se povedlo bez potíží obehrát Pejzlovou a po výběhu na osu hřiště i vypálit přesně do šibenice. Asistence: Jana Christiánová.
     
    35:49
    Manová se dostala do stoprocentní tutovky, ale ještě předala míček a Slezákovou. Proti olomoucké letní posile ovšem zvládla Christianová vytáhnout konečky prstů, míček tak skončil nečekaně mimo chodovskou síť.
     
    Dnešní utkání sleduje 73 diváků.
     
    34:19
    Řepková se dostala k střelbě po delší kombinaci na soupeřově polovině, avšak její cíl nebyl trefen. Místo branky tak napálila jen jednoho z rozhodčích.
     
    33:24
    Mošťková se dostala do samostatného úniku, jenomže aktuální nejlepší střelkyně Hanaček nestačila trefit prostor mezi třemi tyčemi. Christiánová navíc zvládla ještě balónek lehce vytěsnit.
     
    32:38
    Slezáková se po hezkém pasu Bořutové probojovala k palbě ze střední vzdálenosti, její rána ale míří vedle brány. Chodov bude rozehrávat z rohu hřiště.
     
    31:22
    Olomouc nyní zavřela svou vlastní obrannou polovinu a nepouští Chodov do šancí. Pražanky už ovšem hrají viditelně na půl plynu, aktuální náskok je pro tuto úspornou taktiku oprávněný argument.
     
    30:41
    Mošťkové s Reimerovou se podařilo získat míček po zaváhání Jirákové, ale brejk do konce nedokázala dotáhnout. Chodovské hráčky se stačily na poslední chvíli vrátit.
     
    29:31
    Presslerová s Hanzlíkovou se pokoušely napadat nezkušenou obrannou dvojici Olomouce, nicméně Pejzlová s Křížkovou svou těžkou chvíli zvládly. Oba celky střídají.
     
    28:38
    Chodov právě vstřelil branku!
    Po dlouhé době je tu další gólový úder! Po dlouhém náporu na hranici olomouckého brankovišti se podařilo dostat míček ke KAROLÍNĚ KELLOVSKÉ, která míček i s pomocí brankářky Kubíčkové a další teče domácí hráčky dotlačila míček do brány. Asistence: Martina Řepková.
     
    27:34
    Mošťková se dostávala do úniku, jenže Christiánová ukazuje další zákrok! Pražanky si mohou znovu pořádně oddechnout.
     
    26:33
    Hanzlíková se dostávala k samostatnému úniku, jenže rozhodčí její akci přerušují. Chodovské florbalistky se předtím dopustily faulu.
     
    25:34
    Plášková se po obrovských zmatcích v defenzívě protlačila k palbě, jenomže její rána mířila těsně vedle tyče. Z brejku pak další tutovku spaluje Žákové trefou do tyče. Hra jej nyní mimořádně divácky atraktivní.
     
    24:41
    Manová se znovu dostala před chodovskou branku úplně osamocena, i tentokrát ale nedokázala Christianovou propálit. Brankařka hostů předvedla další spektakulární zákrok.
     
    23:16
    Belicová se zjevila na ose hřiště, kam jí poslala krásnou nahrávku Tožičková. Míček míří o několik centimetrů nad horní tyče, Kubíčková nakonec balónek zkontrolovala jen pohledem.
     
    22:31
    Žákové se zjevila před Christianovou, avšak po cloně a teči Jirákové se míček dostal mimo hostující branku. Pražanky si musí pořádně oddechnout.
     
    21:52
    Bořutové se dařilo napadat chodovskou rozehrávku, jenomže Pražanky tlak této agilní útočnice dokázaly neutralizovat. Chodov se tak může dostat ke srovnání svých řad.
     
    20:40
    Olomouc se momentálně sice snažila dostat se ke střelbě, ale nakonec přesilovku využít nedokázala. Kellovská se znovu vrací na hrací plochu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina přinesla ze začátku naprostou dominanci Chodova, ale Hanačky se po úvodním tlaku dokázaly otřepat a postupně se Pražankám vyrovnat. Ty po zisku dostatečného náskoku lehce ustaly s aktivitou, čímž se dostaly ke snížení na tříbrankové manko. Duel tak ještě není úplně rozhodnut, pokračujeme v cca 15:35.
     
    Střely na branku v 1. třetině: Olomouc – 6, Chodov – 15
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:29
    Hanačkám se zatím nedaří moc udržet kombinaci na chodovské polovině, neboť Pražanky jsou při svém bránění dostatečně přesné. Olomouc tomuto bloku zatím moc nedokáže čelit.
     
    18:40
    Olomouc se v této chvíli dostane k první přesilovce utkání, Karolína Kellovská (CHD) je po zásahu Reimerové vyloučena na dvě minuty za bránění ve hře.
     
    17:26
    Žáková se taktéž po brejku po levé straně dostala k palbě, jenže její projektil nebyl pro Christianovou problém. Chodovská fantomka zapisuje další krásný zákrok.
     
    16:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanačky ještě zkouší se zápasem něco udělat. Po výborné práci Mošťkové před chodovskou brankou se míček odrazil přímo k JITCE OHÁŇKOVÉ, jež pohotovým zátahem propálila přímo šibenici. Asistence: Tereze Mošťková.
     
    16:13
    Pekárková se sice naprosto bez potíží dostala ve volném prostoru k výběhu na střed, Kubíčková ale znovu fantasticky zasahuje!
     
    15:22
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov pokračuje ve své hegemonii! PETRA NOSKOVÁ se bez větších problémů dostala do výběhu, který zakončila krásnou trefou do levé šibenice. Kubíčková byla bez větších šancí na úspěšný zákrok. Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    14:22
    Jiráková se hned dvakrát dostala do obrovské šance, nicméně Kubíčková pokaždé dokázala zakročit. Stejně tak se olomoucké brankařce povedlo zabránit i bombě Kellovské. Domácí mají obrovskou porci štěstí.
     
    13:33
    Olomoucké florbalistky se oproti startu zápasu prozatím zlepšily, když dokáží chodovskou rozehrávku neutralizovat. Pražanky jsou však i nadále dost sebevědomé, i nadále tak hrají s velkou převahou.
     
    12:12
    Manová se dostala do stoprocentní šance, ale tváří tvář Christianové se nedokázala prosadit. Ranou nad úroveň kolen totiž trefila jen do připravené brankařky hostů.
     
    11:08
    Řepková ukázala své obrovské reprezentační zkušenosti, když se dostala přes olomoucký blok, ale její rána nakonec míří za mantinel. Pejzlová dokázala výborně zaclonit.
     
    10:24
    Belicová se probojovala až k palbě z předbrankového prostoru, v obrovské šanci ale selhala. Její dělovka mířila těsně nad olomouckou klec.
     
    09:26
    Jiráková se po rychlém brejku na levé straně dostala k rychlé palbě, její lob ovšem Kubíčkovou nepřekvapil. Bývalá vítkovická legenda dokázala míček okamžitě lapit do rukavic.
     
    08:59
    Manová spálila obrovskou gólovku! Při přečíslení dvou proti jedné totiž pouze promáchla, únik Slezákové tak rychle skončil neúspěchem. Chodov si může pořádně oddechnout.
     
    07:48
    Oháňková se zjevila za chodovskou obranou, což byla okamžitě možnost pro domácí útok. Její bomba letěla ale pouze do rukou Christianové. Hanačky nyní navíc přestály obrovskou tutovku, Jiráková ale pálila jen do Kubíčkové.
     
    06:15
    Chodov právě vstřelil branku!
    A Pražanky už vedou o tři branky! Chodovu se podařilo dokonale rozebrat hanáckou defenzívu, která nezvládala pokrývat přihrávky. Ta poslední došla až k GABRIELE TOŽIČKOVÉ která už měl před odkrytou klecí jednoduchou práci. Asistence: Eva Preisslerová.
     
    05:36
    Jiráková se dostala k velké tutovce! Chodovská bekyně se protlačila k individuálnímu průniku na pravé straně, její rána z úhlu míří jen těsně nad horní tyč!
     
    04:26
    Beránková se dostávala k propadnutému míčku za olomouckou defenzívu, jenomže Kubíčková tentokrát ukázala svůj dobrý odhad. Rychlé vyjetí z brankoviště nakonec zachránilo domácí od inkasování. Balónek končí v jejích rukavicích.
     
    03:31
    Chodov právě vstřelil branku!
    A Chodov se dostává už dvoubrankového trháku! Po rychlém úniku GABRIELY TOŽIČKOVÉ se totiž znovu rozvlnila síť za Kubíčkovou, která nemůže mít úplně čisté svědomí. Rána chodovské sniperky totiž nebyla vůbec nečekaná, možnou roli ale zřejmě zahrála clona. Asistence: Petra Nosková.
     
    02:29
    Mošťková ukazuje, že má momentálně velkou formu. Její pres zaměstnal Chodov na dlouhou dobu. Nakonec se dostala až k nahrávce před branku, ale Reimerová promáchla.
     
    01:23
    Slezákové se dařilo velice dobře napadat chodovskou defenzívu, ale Vrbová si tlak soupeře bez potíží pohlídala. Pražanky se tak mohou dostat k postupné rozehrávce, po chvilce zmatků se stačili konsolidovat.
     
    00:19
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak to bylo bleskurychlé! Chodovu se podařilo velice jednoduše získat míček na středu hřiště, odkud už vedla přihrávka přímo MAGDALENU PLÁŠKOVOU, které se povedlo prostřelit naprosto nečekaně míček okolo šokované Kubíčkové. Pro Olomouc je tohle velká rána. Asistence: Nikol Pekárková.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky už absolvovaly slavnostní nástup, startujeme za malinký okamžik.
     
    Úvodní sestavy:

    FBS Olomouc: Kubíčková (Franková) – Jakubkovičová, Křížková, Václavíková, Sedláková, Pejzlová – Kylarová, Manová, Oháňková – Mošťková, Slezáková, Žáková – Reimerová (C), Bořutová, Tomanová.

    FAT PIPE Florbal Chodov: Christiánová (Provázková) – Jiráková, Tožičková, Nosková, Vrbová, Svačinová – Frantíková (C), Preisslerová, Pekárková – Plášková, Řepková, P. Beránková – Belicová, Peštová, Hanzlíková – Ka. Kellovská.

    Rozhodčí: Patrik Mik, Petr Szilvási.
     
    Rozhodčími tohoto utkání jsou Patrik Mik a Petr Szilvási, kteří už jsou etablovanou dvojicí sudích. Letos to pro ně bude čtvrtý duel v nejvyšší ženské soutěži, mimochodem pískali i páteční duel Olomouce s Vítkovicemi.
     
    Poslední 3 vzájemná utkání
    07.01.2018 Chodov x Olomouc 6:0 (EŽ 2017/18)
    21.10.2017 Olomouc x Chodov 5:13 (EŽ 2017/18)
    12.02.2017 Chodov x Olomouc 11:2 (EŽ 2016/17)
     
    Poslední 3 extraligové zápasy obou týmů

    FBS Olomouc
    28.09.2018 Vítkovice x Olomouc 11:2
    22.09.2018 Olomouc x Jičín 8:7 náj.
    16.09.2018 Panthers x Olomouc 6:2

    FAT PIPE Florbal Chodov
    28.09.2018 Chodov x Slavia Plzeň 14:2
    23.09.2018 Chodov x Vítkovice 5:4
    15.09.2018 Jičín x Chodov 2:9
     
    FAT PIPE Florbal Chodov
    Chodovské florbalistky loňskou porážku v Superfinále těžce překonávaly. Od navázání na titul z roku 2015 byly velice blízko, faktor s názvem Hany Koníčkové ale však rozhodl ve prospěch Vítkovic. I tak však má trenérka Michaela Marešová k dispozici velice slibný kádr. Během léta sice z pražského klubu odešlo hned 10 hráček, mezi jimiž byla taková jména jako Tereza Urbánková, Eliška Vrátná nebo Eva Krauskopfová, i příchody jsou, co se týče kvality, velice zvučné. Chodovský management dokázal přilákat z konkurenčních Ivanti Tigers jednu z nejlepších tuzemských brankářek Janu Christianovou a útočníci Terezu Hanzlíkovou. Pražanky navíc zacílily na mladé florbalistky, do ženského kádru se přesunulo hned několik nadějných hráček z mistrovského juniorského kádru Chodova, krom toho ještě přišla kapitánka juniorské reprezentace na letošním mistrovství světa Nikol Pekárková.

    Výrazná konzistentnost. To je hlavní argument expertů pro favorizování Chodova na nejvyšší extaligové příčky. Už na letošním Czech Open se Chodovanky blýskly bronzovou medailí v elitní ženské kategorii, V aktuální extraligové sezóně pak navíc ještě nepoznaly porážku, ba co víc, neztratily z úvodních čtyř duelů jediný bod, když triumfovaly nad Pantherkami, Jičínem, rivalem z Vítkovic i naposledy v pátek nad nováčkem z Plzně. I díky tomu tak Chodovu momentálně patří první příčka tabulky. Nejproduktivnější hráčkou týmu je pak prozatím Martina Řepková díky šesti brankám a čtyřem asistencím. V brance pak má Christianová rozdělené úlohy spolu s Kristýnou Provázkovou. Ta má mimochodem i aktuálně trošku lepší statistiky než její zkušenější kolegyně.
     
    FBS Olomouc
    Olomoucké florbalistky vstupovaly do aktuálně probíhající sezóny s jasným cílem. Postup do play-off. Vyřazovací část totiž byla v předchozích třech sezónách pro Hanačky příliš velkým soustem. Po poslední účasti v boji o medaile z různých důvodů odešly takřka tři čtvrtiny kádru. Jednou z nich je i Alice Pavlíková. Klubová legenda po letošním konci kariéry přijala funkci hlavní trenérky, která se uvolnila po konci progresivního Petra Dadeje, jenž odešel na vlastní žádost. Bývalá elitní obránkyně tak navazuje na svou tříměsíční anabázi z roku 2016, kdy tehdy jako hrající koučka dokázala dovést Olomouc k extraligové záchraně. Jak už bylo zmíněno na začátku, tentokrát chce klub mnohem více.

    Bývalá elitní obránkyně si za svou asistentku zvolila Alenu Sklenářovou. Ženu, která patřila posledních pár let mezi hlavní tváře týmu. Tento trenérský tandem si letos už připsal první úspěchy, na srpnovém Czech Open se v otevřené ženské kategorii podařilo olomouckým florbalistkám získat poprvé v historii medaili, když FBS bralo nakonec bronz. I na startu extraligy se zatím Olomouci prozatím celkem daří. Už nejde o celek, který čeká na první vítězství v sezóně, neboť to si i díky velice příznivému losu připsal v extraligové premiéře proti Plzni. Po ní sice následovala porážka na půdě ambiciózních Panther, před týdnem se však hráčky okolo florbalové legendy s více než třemi starty v nejvyšší soutěži dočkaly triumfu, byť jen dvoubodového nad Jičínem. V posledním kole už ale přišla první krutá konfrontace s realitou aktuálního rozložení sil v nejvyšší soutěži. Hanačky podlehly v pátek mistrovským Vítkovicím rozdílem devíti branek. Hanačky tak momentálně okupují osmé místo tabulky.

    Kdo vlastně pro hráčské fluktuaci a exodech tvoří hlavní pilíř kádru? Tou nejvýraznější je prozatím zřejmě Lucie Cholinská. 18letá útočnice, která patřila v minulých letech mezi hlavní opory juniorské reprezentace, se během minulé sezóny etablovala v ženské kategorii do té míry, že dnes patří díky čtyřem brankám a třem asistencím mezi největší lídryně kádru. Spolu s ní pak letos nejčastěji boduje (zejména pálí branky) Tereza Mošťková (6+1), která loni strávila na hostování v Židenicích a dá se považovat za de facto letní posilu. Kromě do týmu přišly Kateřina Slezáková z Aligators, Dominika Václavíková z Ostravy, Sára Jakubkovičová ze Vsetína a Pavla Manová ze Slavičína. Výraznými postavami se však stala taktéž z Bulldogs hostující útočnice Michaela Žáková, které se povedlo rozhodnout nájezdovou loterii s Jičínem. Jako přestupová bomba působil příchod Lenky Kubíčkové, jedné z nejvýraznějších brankářek poslední dekády, avšak tolik prostoru vítkovická star zatím nedostává. V porovnání s jinou hvězdnou hráčkou podobného střihu, do Švýcarska odevšivší Petru Mandátovou, ale prozatím tolik prostoru nedostává. Jako jednička prozatím má plnou důvěru talentovaná Martina Franková. Změní se něco z předestřených tezí po duelu s Chodovem?
     
    Hezké nedělní odpoledne, po svátečním vloženém kole nabídne florbalový itinerář další pořádnou porci vypjatých bitev. V rámci 5. kola Extraligy žen se tak utká i bojovná Olomouc s favorizovaným Chodovem. Utkání startuje v 15:00!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 17. Oháňková (Mošťková) – 1. Plášková (Pekárková), 4. Tožičková (Nosková), 7. Tožičková (Preisslerová), 16. Nosková (Tožičková), 29. Ka. Kellovská (Řepková), 36. Hanzlíková (Christiánová), 39. Tožičková (Preisslerová), 41. Frantíková (Preisslerová), 42. Řepková (Pekárková), 47. Peštová (Belicová), 54. P. Beránková (Belicová), 57. P. Beránková (Belicová), 60. Svačinová (Belicová)


    FBS Olomouc: Kubíčková (Franková) – Jakubkovičová, Křížková, Václavíková, Sedláková, Pejzlová – Kylarová, Manová, Oháňková – Mošťková, Slezáková, Žáková – Reimerová (C), Bořutová, Tomanová.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Christiánová (Provázková) – Jiráková, Tožičková, Nosková, Vrbová, Svačinová – Frantíková (C), Preisslerová, Pekárková – Plášková, Řepková, P. Beránková – Belicová, Peštová, Hanzlíková – Ka. Kellovská.

    Rozhodčí: Patrik Mik, Petr Szilvási

    Diváci: 73
    bahis siteleri