Čeljabinsk – Dynamo Moskva 1:0 (kon.) | Ufa – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | Jokerit – Soči 4:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
1:2 (0:2, 0:0, 1:0)
CSKA Moskva
Pondělí 01.10.2018, 16:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Larsenova neuznaná branka
     
    59:59
    Neskutečné! Tři setiny před koncem poslal kotouč do sítě Philip Larsen a to po nahození Linuse Omarka od modré, ale kotouč dostal do sítě švédský obránce bruslí. Hlavní sudí si situaci nechal přezkoumat na videu a branku díky úmyslnému zásahu bruslí neuznal!
     
    58:43
    Juha Metsola zůstává na střídačce. Ufa to zkouší v šesti bez brankáře!
     
    58:43
    Ufa si bere oddechový čas!
     
    57:10
    Joonas Kemppainen ranou od pravého mantinelu těsně minul pravou tyč hostující branky! Ufa doslova klepe na vrata s názvem vyrovnání!
     
    56:20
    Anton Burdasov našel před brankou volného Pjotra Chochrjakova, který tečoval z bezprostřední blízkosti pouze do Johanssona, to byla další tutovka domácích!
     
    55:30
    Pavel Koledov si našel kotouč, který se vykutálel ze skrumáže před brankou a trestuhodně přestřelil branku Larse Johanssona!
     
    55:23
    Kirill Kaprizov posunul kotouč mezi kruhy, kde byl absolutně nehlídaný Michail Grigorenko, ale svou střelu poslal přesně do připravené lapačky Metsoly!
     
    51:36
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa zrušila prokletí branky CSKA v 52. minutě a využívá přesilovou hru! Linus Omark si počkal na ideální moment a našel mezi kruhy ANTONA BURDASOVA, který švihem poslal kotouč do sítě – 1:2! Asistence: Linus Omark a Teemu Hartikainen.
     
    50:25
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Sergej Tolčinskij.
     
    45:00
    Kirill Kaprizov by patrně touto brankou rozhodl dnešní utkání. Šel sám na Metsolu, ale při rychlé kličce do forhendu mu podjela brusle, a tak nezakončil tak důrazně jak by si představoval.
     
    41:15
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Michail Grigorenko – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:45
    Ivan Tělegin se prohnal po pravém mantinelu a s jeho pokusem měl pořádné problémy Juha Metsola, nakonec kotouč zkrotil a podržel jej pod lapačkou.
     
    30:05
    Hned po vhazování střílel Andrej Světlakov a Juha Metsola předvedl výborný zákrok lapačkou!
     
    29:59
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Joonas Kemppainen – 2 min., sekání).
     
    27:15
    Grigorij Panin tečoval ránu od modré, a jen skvělý zákrok Larse Johanssone udržel nulu na straně CSKA.
     
    25:12
    Vjačeslav Soloduchin měl na hokejce snížení, dostal kotouč k pravé tyči a svou ranou na zadní tyč jen těsně minul!
    13:59 Maxim ŠALUNOV - 0:2
     
    13:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Krásnou akci předvedlo CSKA a je to o dvě branky! Sergej Tolčinskij naznačil střelu a krásnou nahrávkou našel před prázdnou brankou MAXIMA ŠALUNOVA, který bez problémů puk posunul do branky – 0:2! Asistence: Sergej Tolčinskij a Alexandr Popov.
     
    11:00
    Mohlo být hned srovnáno! Vladimir Tkačov posunul kotouč do brejku na Vjačeslava Osnovina, ale ten sám proti Larsi Johanssonovi neuspěl a kotouč skončil v rozkleku brankáře CSKA.
    10:25 Greg SCOTT - 0:1
     
    10:25
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA naložilo se svou přesilovkou o dost lépe a jde do vedení! Kirill Kaprizov našel z poza branky mezi kruhy GREGA SCOTTA, a ten po ledě trefil mezeru betony a dává tak svou první branku v této sezoně – 0:1! Asistence: Michail Grigorenko a Kirill Kaprizov.
     
    10:03
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Grigorij Panin – 2 min., držení).
     
    10:00
    Do šance se však dostal Ivan Tělegin, který se otočil před brankou a svou ranou udělal velký zmatek před domácím brankářem.
     
    05:44
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Sergej Tolčinskij – 2 min., podrážení).

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 52. Burdasov (Omark, Hartikainen) – 11. Scott (Grigorenko, Kaprizov), 14. Šalunov (Tolčinskij, Al. Popov)


    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Larsen, Panin (C), Ar. Sergejev (A), A. Semjonov, S. Těreščenko, Koledov, Ljachov – Omark, Kemppainen, Kugryšev – Hartikainen, Tkačov, Osnovin – Fjodorov (A), Burdasov, Chochrjakov – Šen, Kadějkin, V. Žarkov – Soloduchin.
    CSKA Moskva: L. Johansson (I. Sorokin) – Dahlbeck, M. Robinson, Naumenkov, Marčenko, Romanov, Nestěrov, Čmychov – Kaprizov, Vey, Grigorenko (C) – Kalinin, Slepyšev (A), Andronov – Šalunov, Tolčinskij, Al. Popov – Světlakov, Tělegin (A), Scott.

    Rozhodčí: Bondar, Kulakov – Ivanov, Černyšjov

    Diváci: 6730
    bahis siteleri