Pittsburgh – Washington 7:6 (po pr.) | Carolina – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Buffalo – Boston 0:4 (kon.)
NY Rangers – Nashville 2:3 (kon.) | Ottawa – Chicago 3:4 (po pr.) | Detroit – Columbus 2:3 (po pr.)
St. Louis – Winnipeg 1:5 (kon.) | Dallas – Arizona 3:0 (kon.) | Colorado – Minnesota 4:1 (kon.)
Vegas – Philadelphia 2:5 (kon.)
konec
St. Louis Blues
1:5 (0:1, 0:0, 1:4)
Winnipeg Jets
Pátek 05.10.2018, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:23
    Jets se nepodařilo rozehrát a puk zamířil na zakázané uvolnění. Vhazování před Connorem Hellebuyckem.
     
    56:08
    Brayden Schenn se ocitl před bránou úplně sám a po zamíchání s pukem se pokusil zakončit bekhendem, puk ale skončil v lapačce Connora Hellebuycka!
    54:10 Vince DUNN - 1:5
     
    54:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    VINCE DUNN se v levém kruhu dostal k odraženému puku po přihrávce Ryana O'Reillyho a střelou zápěstím o spodní hranu lapačky doposud bezchybného Connora Hellebuycka zamířil ke vzdálenější pravé tyči v momentě, kdy už byl vyloučený Blake Wheeler zpět na ledě – 1:5! Asistence: Ryan O'Reilly a Tyler Bozak.
     
    53:13
    Tyler Bozak se ocitl u pravé tyče v obrovské šanci, jenže Connor Hellebuyck mu spektakulárním zákrokem gól ukradl! Další úžasný zákrok brankáře Winipegu.
     
    52:03
    Blake Wheeler dostal dvě minuty za sekání a Blues si zahrají třetí přesilovou hru v řadě. Využijí ji?
    51:05 Brandon TANEV - 0:5
     
    51:05
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jake Allen nedokázal vyrazit střelu BRANDONA TANEVA z pravého kruhu a na brankové čáře se puk snažil odvrátit Robert Thomas, kotouč už ovšem přešel brankovou čáru a gól byl zpětně po přezkoumání videa uznán! Jets vedou 5:0! Asistence: Jack Roslovic a Kristian Vesalainen.
     
    51:05
    Jets mohli přidat pátý gól, střelu z pravého kruhu ale na brankové čáře odvrátil Robert Thomas!
    47:35 Kyle CONNOR - 0:4
     
    47:35
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    KYLE CONNOR před bránou fantasticky tečoval střelu Jacoba Trouby, který na pravém křídle vypálil od modré čáry, a Jake Allen počtvrté kapituloval. Winnipeg nemá dost a vede 4:0. Asistence: Jacob Trouba a Patrik Laine.
    46:55 Blake WHEELER - 0:3
     
    46:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    BLAKE WHEELER si na vzdálenější pravé tyči najel na přihrávku Kylea Connora z levého kruhu pro vhazování a z blízkosti zametl puk do odkryté sítě! Jets skórovali dvakrát v rozmezí minuty a čtyř sekund. Dokáží se Blues otřepat? Asistence: Kyle Connor a Mark Scheifele.
    45:51 Adam LOWRY - 0:2
     
    45:51
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Connor Hellebuyck fantastickým zákrokem ukradl gól Alexanderovi Steenovi a na opačné straně udeřil po samostatném úniku v oslabení ADAM LOWRY, který zasunul puk mezi betony Jakea Allena z levého kruhu pro vhazování!
     
    44:49
    Kyle Connor zbytečně fauloval za bránou Jakea Allena a dostal dvě minuty za podržení.
     
    41:56
    Blues na pravém křídle napřáhli v rychlém sledu ke dvěma střelám, z nichž první Connor Hellebuyck pravým ramenem vyrazil do ochranné sítě a druhou do hry!
     
    40:56
    Colton Parayko před vrcholem mezikruží napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, kterou Connor Hellebuyck ukryl v lapačce a předvedl fantastický semafor!
     
    39:07
    Jaden Schwartz střelou z vrcholu pravého kruhu zamířil nad a Tyler Myers poté vyhodil puk přes ochranné sklo. Nemohlo následovat nic jiného, než dvě minuty za zdržování hry. Přesilová hra pro St. Louis Blues.
     
    36:32
    Alexander Steen napřáhl na vrcholu pravého kruhu ke střele, která po ledě mířila ke vzdálenější levé tyči! Connor Hellebuyck ji ale dokázal špičkou pravého betonu vyrazit.

     
    35:58
    Vladimir Tarasenko střelou z pravého křídla minul bránu poté, co se pár okamžiků předtím nedokázal prosadit v mezikruží. Obrovskou šanci měl ovšem u levé tyče ještě předtím Ryan O'Reilly, který z úhlu těsně přestřelil bránu!

     
    34:59
    Jacob Trouba byl vyloučen na dvě minuty taktéž za podržení a tentokrát si zahraje v početní převaze Blues. Přesilová hra ovšem přijde po reklamní přestávce.
     
    31:25
    Vince Dunn byl vyloučen na dvě minuty za podržení a Winnipeg si zahraje druhou přesilovou hru. První využil.
     
    23:33
    kyle Connor se ocitl u levé tyče ve velké šanci, jenže Jake Allen jeho pokus mířící pod horní tyč vyrazil!

     
    21:30
    Kyle Connor byl hráčem, který na přední tyči tečoval puk, a kotouč se od horní tyče odrazil do ochranné sítě!
     
    13:40
    Tyler Myers napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, kterou Jake Allen zastavil vyrážečkou a poté ji zastavil v podpaždí!
    12:17 Nikolaj Ehlers nedokázal zvednout puk do prázdné brány
     
    12:17
    Jake Allen chyboval za vlastní bránou a po nepříjemném forčekingu Jets a zpětné přihrávce z pravého rohu útočného pásma mohl v mezikruží skórovat do prázdné brány Nikolaj Ehlers, jenže trefil jednoho z klečících hráčů Blues do brusle!
     
    11:17
    Jay Bouwmeester si najel před bránu na krásnou přihrávku z pravého křídla a přečíslení tři na dva zakončil ranou do horní tyče, od které se puk vrátil zpět do hry!
    10:34 Alexander Steen nepřekonal z blízkosti Hellebuycka!
     
    10:34
    Alexander Steen se dokázal protáhnout k puku podél hrazení a z pravého křídla si sjel krásně před bránu, kde se střelou zápěstím snažil po ledě zamířit ke vzdálenější levé tyči, trefil ale pouze špičku pravého betonu Connora Hellebuycka, který si připsal skvělý zákrok!
    04:01 Patrik LAINE - 0:1
     
    04:01
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    PATRIK LAINE si na vrcholu levého kruhu najel na diagonální přihrávku od Marka Scheifeleho a krásnou střelou zápěstím mezi lapačkou a levým betonem Jakea Allena zamířil ke vzdálenější pravé tyči brány! Jets využili přesilovou hru. Asistence: Mark Scheifele a Blake Wheeler.
     
    03:31
    Jay Bouwmeester dostal dvě minuty za hákování a Winnipeg si zahraje úvodní přesilovou hru zápasu.
    03:13 Jay Bouwmeester nádhernou střelou orazítkoval tyč!
     
    03:13
    Jay Bouwmeester napřáhl na ose ledové plochy od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, která se po drobné teči v mezikruží od pravé tyče odrazila zpět do hry!
     
    02:33
    Nikolaj Ehlers v pravém kruhu zamíchal s pukem a střelou zápěstím po ledě mířil ke vzdálenější levé tyči, jenže také Jake Allen skvěle zasáhl pravým betonem!
     
    01:35
    Tyler Bozak se vřítil po ose hřiště před bránu, jenže nakonec nedostal prostor pro zakončení a Connor Hellebuyck puk vyrazil pravým betonem mimo tři tyče!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 55. Dunn (R. O'Reilly, Bozak) – 5. Laine (Scheifele, Wheeler), 46. Lowry, 47. Wheeler (Connor, Scheifele), 48. Connor (Trouba, Laine), 52. B. Tanev (Roslovic, Vesalainen)


    St. Louis Blues: Allen (Ch. Johnson) – Bouwmeester, Pietrangelo (C), Dunn, Parayko, Ch. Butler, Schmaltz – Maroon, R. O'Reilly, Tarasenko (A) – Schwartz, B. Schenn, Kyrou – Steen (A), Bozak, Perron – Barbašev, Thomas, Blais. Hlavní trenér: Mike Yeo.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit (A)) – Morrissey, Trouba, Chiarot, Byfuglien (A), Morrow, T. Myers – Connor, Scheifele (A), Wheeler (C) – Perreault, Little, Laine – Vesalainen, Roslovic, Ehlers – Copp, Lowry, B. Tanev. Hlavní trenér: Paul Maurice.

    Rozhodčí: Jake Brenk, Dan O'Halloran. Čároví: Brian Mach, Libor Suchánek

    Diváci: 18292
    bahis siteleri