Litoměřice – Přerov 4:1 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HC ZUBR Přerov
Pátek 05.10.2018, 18:00 • Kalich Arena Litoměřice • Chance liga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion pečetí vítězství brankou do prázdné klece, kterou střílí LUKÁŠ ROUSEK. Asistence: Markus Korkiakoski.
     
    30:51
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubrům se podařilo chvíli po polovině zápasu snížit. Ze spodní hrany výseče pravého kruhu vyslal Rachůnek k levé tyčce přihrávku na RADOMÍRA PALU, který z ostrého úhlu propálil Dvořáka. Asistence: Ivan Rachůnek a Tomáš Doležal.
     
    27:15
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    MATĚJ ZADRAŽIL se uvedl v novém působišti skvěle, a to hned gólem. Litoměřický hráč si nejprve najel mezi kruhy, odkud nahrál doprava na Kloze, následně se k němu puk vrátil a Zadražil bez váhání skóroval. Asistence: Jan Kloz.
     
    21:37
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A Stadion přesilovku dokázal využít. Smetana vyslal od modré prudkou dělovkou, do níž před brankou stihl vložit hůl JAKUB POUR. Jeho teč následně skončila u levé tyčky. Asistence: Ondřej Smetana a Lukáš Válek.
     
    10:08
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Krásná branka ze strany Stadionu. Po pěkné souhře se dostal ke kotouči LUKÁŠ ROUSEK, který se následně ocitl sám před brankářem, kterého doslova vykoupal, položil si ho, a poté uklidil puk do zcela odkryté svatyně. Asistence: Patrik Marcel a Filip Jirásek.
    Marken.cz

    Martina Kramerová

    Branky a nahrávky: 11. Rousek (Marcel, Jirásek), 22. Pour (Smetana, Válek), 28. M. Zadražil, 60. Rousek (Korkiakoski) – 31. Pala (Rachůnek, T. Doležal)


    HC Stadion Litoměřice: Michajlov (Dvořák) – Marcel, Kvasnička, Smetana, Gaspar, Jebavý, Buchtela, Dajčar – Korkiakoski, J. Kloz, Voženílek – Válek, Rousek, Šik – Flynn, Pour, J. Dvořák – M. Havelka, Jirásek, M. Zadražil.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – Pala, Malina, M. Novotný, Zbořil, R. Černý, Padrnos, M. Pohl – Rachůnek, T. Sýkora, T. Doležal – Milan Procházka, Pšurný, Sikora – Goiš, Hejcman, Navrátil – Š. Kratochvíl, Moučka.

    Rozhodčí: Luczków, Veselý – Votrubec, Ševic
    bahis siteleri