Nižněkamsk – Soči 2:4 (kon.) | Petrohrad – Spartak Moskva 3:2 (po pr.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
HK Soči
Pondělí 15.10.2018, 18:00 • Neftěchim Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:26 Alexandr POLUNIN - 2:4
     
    58:26
    Soči právě vstřelilo branku!
    Je zřejmě rozhodnuto. Puk si z opačného konce hřiště našel cestu až do prázdné branky, tento gól si připisuje ALEXANDR POLUNIN. Bez asistence.
    35:24 Sergej ŠMELJOV - 2:3
     
    35:24
    Soči právě vstřelilo branku!
    Početní výhoda sice již skončila, hosté se ale krátce poté prosazují. Po přihrávce z pravého kruhu se trefuje SERGEJ ŠMELJOV, rozhodčí ještě situaci přezkoumal na videu na základě výzvy trenéra domácího mužstva. Asistence: Stanislav Bočarov, Sean Collins.
    25:08 Adam POLÁŠEK - 2:2
     
    25:08
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    A je tu vyrovnání. Český obránce ADAM POLÁŠEK po vyhraném buly na útočném území na nic nečekal a okamžitě vyslal dělovku, která končí v síti. Asistence: Ilja Arkalov.
    17:01 Pavel PADAKIN - 1:2
     
    17:01
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí našli rychlou odpověď a důležitou kontaktní brankou před koncem druhé části snižují na 1:2. Pavel Kulikov zpoza branky našel vepředu nikým neatakovaného PAVLA PADAKINA, který z voleje nedal gólmanovi šanci. Asistence: Pavel Kulikov, Andrej Nestrašil.
    16:17 Eric O'DELL - 0:2
     
    16:17
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté podruhé využívají přesilovku a odskakují na rozdíl dvou branek. ERIC O'DELL opět v postavení přímo před brankou dokončil akci svých spoluhráčů. Asistence: Kirill Kapustin, Robert Rosén.
    06:54 Eric O'DELL - 0:1
     
    06:54
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají početní výhodu a ujímají se vedení. V útočném pásmu se rychle zorientoval Robert Rosén, po jeho střele dorážel ERIC O'DELL. Asistence: Robert Rosén.

    LB

    Branky a nahrávky: 18. Padakin (P. Kulikov, Nestrašil), 26. Polášek (Arkalov) – 7. O'Dell (R. Rosén), 17. O'Dell (Kapustin, R. Rosén), 36. Šmeljov (Bočarov, Collins), 59. Polunin


    Neftěchimik Nižněkamsk: An. Makarov (I. Ježov) – Ogurcov, Polášek, An. Sergejev, Volgin, Šaripzjanov (A), Bryncev, Timašov, Semjonov – Jo. Nättinen, Ruohomaa, Puustinen – P. Kulikov, Nestrašil (A), Padakin (C) – Šiksatdarov, Porjadin, Jakimov – Arkalov, Zdunov, Šafigullin.
    HK Soči: Barulin (Šikin) – Rykov, Ščitov (C), Jokipakka, Alexandrov, Auvitu, K. Vorobjov, Chomickij – Archipov, O'Dell, R. Rosén – Bočarov, Collins (A), Polunin – Kapustin, Mosaljov (A), Šmeljov – Starkov, Točickij, Akmaldinov – Rachimullin.

    Rozhodčí: Rogačev, Bukin – Golovjov, Andrejev
    bahis siteleri