Toronto – Los Angeles 4:1 (kon.) | Montreal – Detroit 7:3 (kon.) | Ottawa – Dallas 4:1 (kon.)
Nashville – Minnesota 4:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
Minnesota Wild
Úterý 16.10.2018, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Kyle Turris (NSH) 0+1
    2. Filip Forsberg (NSH) 1+0
    3. Craig Smith (NSH) 1+0 (04:53:42)
     
    Statistiky: Střely na bránu: 28-31; Zablokované střely: 12-17; Vhazování: 48%-52%; Hity: 9-20; Přesilové hry: 1/3-1/4; Trestné minuty: 13-11.

     
    Pekka Rinne odchytal v dresu Nashvillu další fantastický zápas a pomohl svému týmu ke čtvrtému vítězství během úvodních pěti utkání nové sezóny NHL 18/19. Vítězný gól vstřelil Filip Forsberg, fantastický zápas ovšem odehrál Ryan Johansen, který zaznamenal dva kanadské body za dvě asistence. Dva body na opačné straně zaznamenali také Zach Parise a Mikko Koivu, jenže Wild vyšli bodově naprázdno. Predators vyhráli potřetí v řadě a jsou na čele Centrální divize. Alex Stalock si odbyl v bráně Minnesoty v letošní sezóně debut, úspěšný ovšem nebyl. Konečný výsledek v městě hudby. Nashville Predators 4 Minnesota Wild 2.
     
    Konec zápasu.
    59:49 Miika SALOMÄKI - 4:2
     
    59:49
    Nashville právě vstřelil branku!
    MIIKA SALOMÄKI se nespokojil s vyhozením v podání P.K. Subbana z pravé strany obranného pásma a okamžitě vystartoval za pukem, který po odrazu od hrazení za bránou zametl z blízkosti do prázdné sítě! Nashville udělal tečku za dnešním zápasem. Asistence: P. K. Subban.
     
    59:18
    Nick Bonino z obranného pásma vyhodil puk těsně vedle vzdálenější pravé tyče prázdné brány! Zakázané uvolnění se pískat nemůže, protože domácí jsou v oslabení.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:40
    Ryan Johansen na levé straně obranného pásma dobruslil puk a poté ho z otočky podél střídaček vyhodil.
     
    57:43
    Miika Salomäki vyfasoval po dalším a tentokrát snadném zákroku Pekky Rinneho dvě minuty za podražení a Bruce Boudreau si vzal oddechový čas předtím, než jeho svěřenci rozehrají přesilovou hru. Alex Stalock už je na střídačce a už na ní také zůstane!
    57:20 Rinne v závěru zápasu rozbil samostatný únik Wild!
     
    57:20
    Nino Niederreiter měl na holi vyrovnávací gól, jenže jeho samostatný únik rozbil úžasným zákrokem Pekka Rinne, když jeho puk vyrazil v rozštěpu vyrážečkou!
     
    56:56
    Ryan Johansen podél hrazení osvobodil svůj tým a po diagonální přihrávce od střídaček v podání Filipa Forsberga na vrcholu pravého kruhu napřáhl k prudké střele s příklepem Viktor Arvidsson, jenže našel pouze náruč Alexe Stalocka.
     
    56:15
    Predators vyhodili puk podél střídaček na zakázané uvolnění a brankář Alex Stalock zatím zůstává ve své brance.
     
    56:05
    Eric Staal nedokázal na levém křídle zpracovat puk po prudké přihrávce z pravého křídla a poté se ho snažil nahodit za bránu, kde našel pouze P.K. Subbana.
     
    55:35
    Puk se od ochranné skla odrazil do ochranné sítě a po přerušení hry v obranném pásmu domácích hokejistů Nashvillu následuje krátká komerční přestávka.
    53:59 Wild touží po vyrovnání, Preds ale drží nad vodou Rinne!
     
    53:59
    Jordan Greenway se dostal v mezikruží ke střele bekhendem, kterou Pekka Rinne vkleče neudržel, a k dorážce se dostal Nino Niederreiter, jenže ani on neuspěl!
     
    53:45
    Po vhazování v útočném pásmu Wild a tečovaném nahození od modré čáry mohlo být vyrovnáno, jenže Pekka Rinne skvěle zasáhl svým pravým betonem!
     
    53:38
    Jason Zucker je hodně aktivní a nyní po oblouku ve středním pásmu napřáhl na vrcholu pravého kruhu v plné rychlosti ke střele zápěstím, kterou Pekka Rinne zachytil.
     
    52:46
    Pekka Rinne se na přední tyči zatočil jako káča poté, co do něj drobně najel jeden z hráčů Wild poté, co střelu Jasona Zuckera z vrcholu mezikruží lapil do lapačky.
     
    52:30
    Charlie Coyle operoval s pukem v pravém kruhu, jenže ani jemu nebylo umožněno vystřelit na bránu Preds.
     
    52:02
    Wild už se zase snažili dostat ke střele na vrcholu mezikruží, jenže Kyle Turris jejich útočné snažení rychle zastavil a dostal puk do neutrální zóny ledové plochy.
     
    51:14
    Ačkoliv Predators ve třetí části přestali hrát, největší šanci během posledních minut měli paradoxně oni, pojistit jednobrankové vedení se jim ale nepodařilo.
     
    50:01
    Hra byla přerušena poté, co puk skončil v hledišti, a odbudeme si další krátkou komerční přestávku.
     
    49:32
    Kyle Turris si najel na pěknou kolmou přihrávku a v rychlosti napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke střele zápěstím, která skončila v náručí vyjetého Alexe Stalocka.
     
    48:56
    Predators většinu střel soupeře zablokují, měli by ale začít hrát mnohem aktivněji, jinak si koledují o malér.
     
    48:32
    Wild si vytvořili dobrý tlak, pramenilo ale z něho pouze nahození Jasona Zuckera, po kterém puk od modré čáry zamířil do lapačky Pekky Rinneho.
     
    47:47
    Wild se snažili na bodu pravého kruhu prodrat ke střele, jenže Predators zatím skvěle brání ve třetí třetině.
     
    47:25
    Zac Rinaldo se snažil dlouhou kolmou přihrávkou podél hrazení vysunout Miiku Salomäkiho, který měl k puku příliš daleko, a pískalo se zakázané uvolnění.
     
    47:16
    Mikael Granlund tak dlouho míchal v útočném pásmu s pukem, až se nakonec v mezikruží pod tlakem Ryana Johansena dostal ke střele, kterou Pekka Rinne lapil do lapačky.
     
    46:24
    Nick Stalock si snadno poradil se střelou Filipa Forsberga, který se ho pokusil překvapit na pravém křídle z ostrého úhlu. Následuje komerční přestávka.
     
    46:02
    Mattias Ekholm se rychle vrátil za svou bránu, aby dobruslil puk a proti Minnesotě se po špatné rozehrávce pískalo zakázané uvolnění. Další přerušení hry.
     
    45:42
    Colton Sissons na pravém křídle vypálil od hrazení a Alex Stalock díky dobrému výhledu puk zachytil.
     
    45:20
    Nick Seeler naskočil z trestné lavice na led a po dobruslení prudkého puku na levém křídle se snažil skórovat po objetí brány, jenže puk se mu svezl po holi.
     
    44:45
    Marcus Foligno vyhodil puk podél střídaček a Pekka Rinne se vydal za svou bránu, aby ho zastavil.
     
    44:19
    P.K. Subban na levém křídle vypálil tradičně bez přípravy a Alex Stalock puk úspěšně podržel ve své výstroji.
     
    43:09
    Nick Seeler fauloval před bránou po zákroku Alexe Stalocka proti střele Predators z pravého křídla a byl vyloučen na dvě minuty hákování. Čtvrtá přesilová hra pro domácí.
     
    42:38
    Ryan Johansen dnes v noci zaznamenal dvě asistence a během předchozích dvou zápasů celkem čtyři. Útočník Nashvillu je ve formě.
     
    41:47
    Wild před pár okamžiky vstřelili z pravého křídla a poté se dostali k dorážce, kterou si Pekka Rinne pohlídal a na vzdálenější levé tyči puk úspěšně vyrazil.
     
    41:02
    V současné chvíli je počet střel na bránu na obou stranách naprosto shodný. Počet střel: 21-21.
     
    40:25
    Jason Zucker u levé tyče zkusil vystřelil z ostrého úhlu bekhendem a jeho pokus skončil na boční síti.
     
    40:08
    Puk se těsně před Pekkou Rinnem po táhlém nahození Wild odrazil od ledu, a tak ho raději podržel v náručí.
     
    40:01
    Zach Parise, Mikko Koivu a Ryan Johansen během dnešního zápasu zaznamenali shodně dva kanadské body, blíže k vítězství je ovšem tým posledního muže.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 21-20; Zablokované střely: 7-12; Vhazování: 47%-53%; Hity: 7-10; Přesilové hry: 1/2-1/3; Trestné min.: 11-9.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 4:00.

     
    Domácí Pekka Rinne v závěru prostřední části podržel Predators betony poté, co na góly z holí Mattiase Ekholma a Filipa Forsberga odpověděl v dresu Minnesoty kapitán Mikko Koivu a vrátil svůj tým zpět do zápasu. Třetí třetina bude ještě zajímavá. Skóre po druhé třetině. Nashville Predators 3 Minnesota Wild 2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    38:38
    Ryan Ellis na pravém křídle vypálil nebezpečně od modré čáry a Alex Stalock musel předvést zákrok jako žába, aby vleže a roztažený puk levým betonem vyrazil!
     
    36:24
    Minnesota se vrátila zpět do zápasu a klidně mohla vyrovnat, Pekka Rinne ale potřetí neinkasoval a po přerušení hry následuje krátká komerční přestávka.
    35:03 Mikko KOIVU - 3:2
     
    35:03
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Zach Parise předvedl za bránou Predators skvělý forčeking a kapitán hostujícího týmu MIKKO KOIVU využil pěkné bekhendové přihrávky Mikaela Granlunda z levé strany, když si najel před bránu a pod zvednutým levým betonem Pekky Rinneho zamířil po ledě střelou zápěstím z mezikruží ke vzdálenější pravé tyči! Wild jsou zpět v zápase. Znovu je to o gól. Je sníženo na 2:3. Asistence: Mikael Granlund a Zach Parise.
     
    34:22
    Nino Niederreiter se po diagonální přihrávce z levého křídla na vzdálenější pravé tyči ocitl ve slibné šanci, jenže poskakující kotouč poslal nad bránu Preds.
     
    33:53
    Miika Salomäki se ocitl na levém křídle v postavení mimo a další útočné snažení Predators bylo zastaveno.
    32:02 Filip FORSBERG - 3:1
     
    32:02
    Nashville právě vstřelil branku!
    Kyle Turris na levé straně obranného pásma a modré čáře připravil o puk jednoho z hráčů Wild a nádhernou kolmou přihrávkou vysunul FILIPA FORSBERGA, který na útočné modré čáře převzal po naskočení na led puk a po rychlém zamíchání s kotoučem rychlou střelou zápěstím zamířil nad lapačku Alexe Stalocka! Parádní obrat hry, po kterém Nashville poprvé v zápase vede o dvě branky. 3:1 pro Nashville. Asistence: Kyle Turris.
     
    31:01
    Roman Josi na vrcholu levého kruhu vystřelil zápěstím a Alex Stalock lapil puk na přední tyči do lapačky. Po přerušení dostává prostor reklamní přestávka.

     
    29:59
    Yannick Weber před rokem podepsal roční kontrakt s platem ve výši 650 tisíc dolarů a dnes nastoupil ke svému jubilejnímu 400. utkání NHL.
     
    28:49
    Ryan Hartman krásnou přihrávkou z pravého křídla přenesl hru doleva, kde si na puk najel Nick Bonino a tvrdou střelou z vrcholu levého kruhu pro vhazování minul nad ledem vzdálenější pravou tyč.
     
    27:52
    Pekka Rinne s problémy udržel pokus Wild z pravého křídla a na řadu přichází reklamní přestávka. Mattias Ekholm vstřelil svůj druhý gól v sezóně a Preds vedou 2:1.
     
    27:31
    Viktor Arvidsson se dostal v pravém kruhu pod tlakem do zakončení bekhendem, jenže puk nabral na hokejku a zamířil nad bránu hostujícího Alexe Stalocka.
     
    26:28
    Zach Parise společně s jedním ze spoluhráčů u pravé tyče hodně dlouho šavloval s hokejkou, procedit puk přes Pekku Rinneho se jim ale do sítě Nashvillu nepodařilo!
     
    25:44
    Mikko Koivu se ihned po vhazování v pravém kruhu dostal ke střele, která nad ledem minula přední tyč, a Pekka Rinne v bráně Predators zasahovat nemusel.
     
    25:11
    Zac Rinaldo svedl wrestlingový souboj s Mattem Hendricksem a oba byli vyloučeni na pět minut za bitku!
     
    24:38
    Wild se ocitli na pravém křídle v postavení mimo hru a Nashville vede 2:1 poté, co Ryan Johansen podruhé v zápase bodoval a má na svém kontě dvě asistence.
    23:51 Mattias EKHOLM - 2:1
     
    23:51
    Nashville právě vstřelil branku!
    Ryan Johansen od obranné modré čáry zavezl puk v oslabení do útočného pásma a krásnou přihrávkou z pravého křídla přihrál do mezikruží MATTIASOVI EKHOLMOVI, který zvedl hlavu a parádní střelou zápěstím nad vyrážečkou roztaženého Alexe Stalocka vymetl levý horní roh brány v momentě, kdy už byl vyloučený Ryan Ellis dvě sekundy na ledě, takže gól v oslabení z toho nakonec nebyl, Predators ale opět vedou – 2:1! Asistence: Ryan Johansen.
     
    23:28
    Predators dokázali vyhodit puk ze svého obranného pásma a další útočné snažení hostů zastavilo u střídaček postavení mimo hru. Blíží se konec přesilové hry.
     
    23:08
    Wild se po nahození z levého křídla dostali na přední tyči k teči, po které puk minul přední levou tyč brány.
     
    22:08
    Před bránou Preds vznikl obrovský závar a střela z mezikruží se svedla po levém betonu Pekky Rinneho vedle vzdálenější pravé tyče! Wild mohli otočit zápas.
     
    21:50
    Počet hráčů na ledě se ale opět rychle mění, protože Ryan Ellis byl vyloučen na dvě minuty za držení.
     
    21:38
    Vyloučený Mikko Koivu je zpět na ledě a Minnesota hraje po návratu svého kapitána v plném počtu.
     
    21:34
    Roman Josi vystřelil pro změnu na pravém křídle před vrcholem kruhu pro vhazování, jenže jeho střela skončila v náručí připraveného Alexe Stalocka.
    21:10 Filip Forsberg se stal třetím hráčem, který dnes trefil tyč!
     
    21:10
    Filip Forsberg si na vrcholu levého kruhu zpracoval puk a poté krásnou střelou zápěstím orazítkoval bližší tyč! Třetí tyč v podání Predators v dnešním zápase!
     
    20:15
    Ryan Suter vystřelil od modré čáry a Pekka Rinne zřejmě vyrážečkou vyrazil puk mimo svou bránu. Možná ale, že trefil svého spoluhráče, od kterého se puk odrazil.
     
    20:01
    Oba týmy si během první třetiny zahrály dvě přesilové hry, ovšem s tím rozdílem, že druhá na straně Predators byla rozdělena mezi první a druhou část utkání. Nashville tedy na začátku prostřední třetiny hraje v početní převaze a má šanci získat zpět ztracené vedení poté, co na gól Craiga Smitha odpověděl Matt Dumba.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 11-8; Zablokované střely: 4-8; Vhazování: 47%-53%; Hity: 3-7; Přesilové hry: 1/2-1/2; Trestné minuty: 4-4.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 3:03.

     
    Bridgestone Arena byla během první třetiny svědky několika šancí, včetně dvou tyčí v podání domácích hokejistů a dvou gólů, když na každé straně padl jeden. V dresu Predators nejprve v závěru početní převahy udeřil Craig Smith, zatímco na opačné straně ji bleskově využil Matt Dumba. Skóre po první třetině utkání. Nashville Predators 1 Minnesota Wild 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:38
    Craig Smith se na pravém křídle snažil prodrat mezi dvěma protihráči před bránu a vybojoval přesilovou hru. Mikko Koivu byl vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
    18:37 Viktor Arvidsson mířil přesně a orazítkoval levou tyč!
     
    18:37
    Viktor Arvidsson mohl vrátit Predators vedení nádhernou střelou zápěstím z prostoru mezikruží, která mířila do levého horního rohu brány, nakonec se ale od levé tyče odrazila zpět do hry! Nashville podruhé orazítkoval tyč!
     
    18:03
    Wild vystřelili z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a Pekka Rinne puk úspěšně podržel. V první třetině si odbudeme poslední komerční přestávku. Stav je vyrovnaný 1:1.
     
    16:38
    Predators se u levé tyče dostali snad potřetí v zápase do zakončení bekhendem, Alex Stalock byl ovšem pozorný a kotouč vytěsnil mimo prostor své brány.
     
    15:58
    Alex Stalock se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Preds a rozehrál, jenže Nick Bonino ho dostal forčekingem pod tlak. Nashville se udržel v útočném pásmu.
    13:29 Matt DUMBA - 1:1
     
    13:29
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MATT DUMBA si najel na vrcholu mezikruží na krásnou zpětnou bekhendovou přihrávku Zacha Parise z pravého křídla a výstavní bombou bez přípravy zamířil nad lapačkou Pekky Rinneyho do pravého horního rohu brány! Minnesota se během první přesilové hry nedostala ani k jedné střele, během druhé ale hned první skončila v síti – 1:1. Asistence: Mikko Koivu a Zach Parise.
     
    13:17
    Ryan Johansen dostal dvě minuty za nedovolené bránění poté, co zbytečně fauloval v obranném pásmu. Kontakt tam byl sice minimální, Minnesota si ale přesto zahraje druhou přesilovou hru v dnešním utkání.
     
    12:13
    Pekka Rinne vyrážečkou vyrazil střelu Jasona Zuckera z pravého kruhu pro vhazování a následné nahození Wild od modré čáry skončilo v ochranné síti.
    11:36 Zach Parise vpádu ztroskotal na lapačce Pekky Rinneho
     
    11:36
    Zach Parise se vrhl u levé tyče do zakončení a vpádu málem skóroval, jenže Pekka Rinne se stačil přesunout a puk na čtyřech lapačkou vyrazil mimo! Dva zákroky v rychlém sledu.
     
    11:30
    Matt Dumba na pravém křídle vystřelil ihned po vhazování v útočném pásmu od modré čáry a Pekka Rinne puk snadno podržel. Následuje reklamní přestávka.
     
    11:22
    Predators přečkali první velkou šanci Minnesoty a poté vyhodili puk na zakázané uvolnění. Hra přerušena.
    10:56 Jason Zucker po rychlém objetí brány nevyrovnal
     
    10:56
    Jason Zucker na levém křídle nabral velkou rychlost a po objetí brány se snažil u pravé tyče zasunout puk po ledě do brány, Pekka Rinne se ale stačil přesunout a kotouč vyrazil betony!
     
    10:22
    Minnesotě se nepodařilo rozehrát od střídaček a diagonální přihrávka zamířila na zakázané uvolnění.
    09:56 Rána Ryana Ellise do tyče a šance Dana Hamhuise
     
    09:56
    Dan Hamhuis se ocitl na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování ve slibné šanci, střelou zápěstím ale Alexe Stalocka mezi betony nepřekonal! Brankář Wild je včas sevřel a puk po pěkném motýlu vyrazil.
     
    09:43
    Predators hrají směrem dozadu i dopředu zatím velice dobře a vedou na střely na bránu v současné chvíli 7:2.
     
    08:47
    Ryan Ellis v blízkosti modré čáry napřáhl ke dvěma ostrým střelám s příklepem, z nichž první byla zablokována a druhá skončila na přední pravé tyči, kterou málem domácí obránce zlomil!
     
    08:03
    Jason Zucker na levém křídle vystřelil od modré čáry a Pekka Rinne vyrazil puk vyrážečkou do ochranné sítě. Za jednobrankového vedení Nashvillu následuje reklamní přestávka.
     
    07:37
    Predators na pravém křídle rychle pronikli do útočného pásma a poté přišla prudká střela z úhlu, která minula bližší pravý horní roh brány Alexe Stalocka.
    06:01 Craig SMITH - 1:0
     
    06:01
    Nashville právě vstřelil branku!
    P.K. Subban od modré čáry napřáhl na ose útočného pásma ke tvrdé střele s příklepem, která se od clonícího hráče Minnesoty odrazila k levé tyči, a CRAIG SMITH z blízkosti poslal puk bekhendem do sítě! Predators se zakousli do svého soupeře v závěru přesilové hry a vedou 1:0. Asistence: P.K. Subban a Ryan Johansen.
     
    05:36
    A další střela Ryana Ellise, která na levém křídle tentokrát přišla od modré čáry a skončila v náručí Alexe Stalocka, který po úspěšném zákroku přerušil hru.
     
    05:24
    Ryan Ellis po diagonální přihrávce od modré čáry napřáhl před vrcholem levého kruhu pro vhazování bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, kterou Alex Stalock hrudí vyrazil.
     
    04:16
    Roman Josi se ocitl u pravé tyče v obrovské šanci, jenže Alex Stalock skočil po puku jako šelma, aby ho zastavil a poté odpálil rukavicí do bezpečí!
     
    04:07
    Filip Forsberg byl podražen Jonasem Brodinem a také Nashville si v úvodu zápasu zahraje v početní převaze.
     
    03:45
    P.K. Subban na chvíli podržel puk za vlastní bránou a oba týmy mezitím rychle vystřídaly. Čekáme na úvodní gól.
     
    02:25
    Craig Smith se dostal v blízkosti levé tyče do zakončení bekhendem, Alex Stalock byl ale pozorný a zřejmě pravým betonem vyrazil puk za svou bránu.
     
    02:09
    Predators nepustili Minnesotu během úvodní přesilové hry ani k jedné střele a vyloučený Viktor Arvidsson je zpět na ledě.
     
    02:03
    Minnesota se na levém křídle ocitla v postavení mimo hru v momentě, kdy do konce úvodní přesilové hry hostů zbývá odehrát pouhých 6 sekund. Poslední šance.
     
    01:14
    Wild se během přesilové hry nedaří udržet v útočném pásmu a Predators bez problému hrají v oslabení. Pekka Rinne je v bráně domácího týmu zatím bez práce.
     
    00:09
    Viktor Arvidsson fauloval během vhazování v útočném pásmu a dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Hra se tedy po pouhých 9 sekundách přesune na opačnou stranu ledové plochy a Minnesota si zahraje úvodní přesilovou hru zápasu.
     
    00:07
    Predators vyhráli úvodní vhazování zápasu a P.K. Subban okamžitě od střídaček napálil puk s příklepem na bránu Minnesoty. Alex Stalock puk zmrazil pod lapačkou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.

     
    Hokejisté obou týmů dokončují rozbruslení a za pár okamžiků už bude moci souboj rivalů v městě hudby začít. Nashville hostí Minnesotu. Komu dnes budou hrát noty lépe? Prodlouží Predators vítěznou sérii?
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm (A), P. K. Subban, Hamhuis, Y. Weber – F. Forsberg, Johansen, Arvidsson – Fiala, Turris, C. Smith – Järnkrok, Bonino, Hartman – Rinaldo, Sissons, Salomäki. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Minnesota Wild: Stalock (Dubnyk) – Suter (A), Dumba, Brodin, Spurgeon, Seeler, Pateryn – Zucker, E. Staal, Greenway – Parise (A), M. Koivu (C), Mikael Granlund – Niederreiter, Fehr, Coyle – M. Foligno, Hendricks, J.T. Brown. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Chris Rooney. Čároví: Devin Berg, Ryan Daisy.

     
    Minnesota má před sebou poprvé v letošní sezóně NHL back-to-back zápasy, když se po střetnutí v Bridgestone Areně představí o 24 hodin později doma proti Arizoně, a v bráně Wild proto v zápase proti Nashvillu dostane přednost Alex Stalock, který letos nastoupí mezi tyčemi ke svému prvnímu zápasu NHL.

     
    Předpokládané úvodní sestavy:

    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm (A), P. K. Subban, Hamhuis, Y. Weber – F. Forsberg, Johansen, Arvidsson – Fiala, Turris, C. Smith – Järnkrok, Bonino, Hartman – Rinaldo, Sissons, Salomäki. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Minnesota Wild: Stalock (Dubnyk) – Suter (A), Dumba, Brodin, Spurgeon, Seeler, Pateryn – Zucker, E. Staal, Greenway – Parise (A), M. Koivu (C), Mikael Granlund – Niederreiter, Fehr, Coyle – M. Foligno, Hendricks, J.T. Brown. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
     
    MINNESOTA WILD

    Minnesota před soubojem proti rivalovi z Centrální divize nestačila na Carolinu, které v neděli podlehla v nádherném střetnutí bohatém na góly po prodloužení 5:4. Hurricanes jsou jedním z nejofenzivnějších týmů v NHL a ve statistice počtu střel na zápas jsou nejlepší v celé lize. Carolina na bránu soupeře vypálí během jednoho utkání v průměru 42,3 střel. Wild se dopustili proti Carolině hodně faulů a darovali soupeři hned jedenáct přesilových her, z nichž soupeř dokázal využít jen jednu. Ačkoliv Minnesota hodně často faulovala, v lize má osmou nejlepší hru v oslabení. Svěřenci Bruce Boudreaua přečkali 85% her v početní nevýhodě.
     
    NASHVILLE PREDATORS

    Nashville po poslední prohře s Calgary 0:3 stejným výsledkem, ovšem v opačném gardu, porazil Winnipeg. Fantastický zápas proti Jets odchytal Pekka Rinne, který neinkasoval ani jednou a vychytal své 52. čisté konto v NHL. V posledním zápase proti Islanders ho ovšem nahradil mezi třemi tyčemi Juuse Saros, který odchytal celé utkání a pomohl Predators k vítězství 5:2. Skvělé střetnutí odehráli Filip Forsberg a Ryan Johansen. Filip Forsberg vstřelil dva góly, zatímco Ryan Johansen si připsal dva body za dvě přihrávky na gól.

     
    Nashville se v úterý v noci představí v Bridgestone Areně počtvrté v řadě a proti Minnesotě se bude snažit prodloužit sérii dvou výher v řadě. Predators v domácím teritoriu vyhráli dva ze tří zápasů, zatímco Wild mají na svém ledě před výletem do města hudby úplně opačnou bilanci, když během tří domácích utkání v řadě vyhráli pouze jednou. Zajímavostí ovšem je, že ani jeden zápas neskončil v normální hrací době, a tak si Wild ze soubojů proti Vegas, Chicagu a Carolině odnesli celkem čtyři body úplně stejně jako Predators, kteří prohráli s Flames a vyhráli nad Jets a NY Islanders.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. C. Smith (P. K. Subban, Johansen), 24. Ekholm (Johansen), 33. F. Forsberg (Turris), 60. Salomäki (P. K. Subban) – 14. Dumba (M. Koivu, Parise), 36. M. Koivu (Mikael Granlund, Parise)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm (A), P. K. Subban, Hamhuis, Y. Weber – F. Forsberg, Johansen, Arvidsson – Fiala, Turris, C. Smith – Järnkrok, Bonino, Hartman – Rinaldo, Sissons, Salomäki. Hlavní trenér: Peter Laviolette.
    Minnesota Wild: Stalock (Dubnyk) – Suter (A), Dumba, Brodin, Spurgeon, Seeler, Pateryn – Zucker, E. Staal, Greenway – Parise (A), M. Koivu (C), Mikael Granlund – Niederreiter, Fehr, Coyle – M. Foligno, Hendricks, J.T. Brown. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Chris Rooney. Čároví: Devin Berg, Ryan Daisy

    Diváci: 17165
    thejrc.org