Jekatěrinburg – Barys 1:2 (kon.) | Magnitogorsk – Ufa 1:2 (po pr.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 2:1 (3:1 po s.n.)
Riga – Chabarovsk 0:1 (kon.) | Kazaň – Jokerit 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Kunlun 3:4 (kon.)
Minsk – Dynamo Moskva 1:3 (kon.) | HC Slovan – Vladivostok 4:3 (kon.) | Viťaz – Čerepovec 4:1 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Barys Nur-Sultan
Úterý 16.10.2018, 16:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Hezké úterní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět ruská KHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Avtomobilist Jekatěrinburg a Barys Astana.
     
    Avtomobilist Jekatěrinburg

    Dnes domácí Avtomobilist Jekatěrinburg přivítá na svém ledě kazašský celek z Astany a ten se může o výsledek obávat dopředu. Hokejisté Jekatěrinburgu totiž od začátku soutěže neprohráli a počet jejich výher se o víkendu rozrostl na číslo osmnáct. Jen dvakrát ztratili bod, když úspěch zařídili v nastavené hrací době. Jsou lídr nejen v tabulce Východní konference, ale také celé KHL. Neuvěřitelnou formu má český brankář Jakub Kovář, který je na třetím místě brankářů v KHL. I díky němu si domácí vedou zatím velmi dobře. Uvidíme, zda dnes rozšíří sbírku výher, nebo jestli se Astana stane vůbec prvním týmem v nové sezóně, který najde recept na Avtomobilist a uštědří mu první prohru.

    Nejproduktivnější hráči Avtomobilistu

    Niegel Dawes – 18 bodů (6+12)
    Dan Sexton – 17 bodů (8+9)
    Stéphane Da Costa – 16 bodů (7+9)
     
    Barys Astana

    Hosté z Astany jsou ve stejné, tedy Východní konferenci na sedmém místě s dvaceti body. Osmkrát vyhráli a sedmkrát pak okusili hořkost porážky. Zatím si tedy nevedou vůbec špatně. Pikantní duel to bude pro hráče domácích Nigela Dawese, jenž v Astaně dlouhodobě působil. Hráči Barysu naposledy ztratili oba body na ledě Omsku, kde padli 3:5 z jejich pohledu. Dnes by rádi připsali zase nějaké body, ovšem nečeká je tedy proti rozjeté mašině z Jekatěrinburgu nic lehkého. Čeká nás tak velice zajímavý zápas, který si nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči Astany

    Roman Starčenko – 16 bodů (8+8)
    Darren Dietz – 16 bodů (6+10)
    André Petersson – 15 bodů (5+10)
     
    Vzájemná utkání

    Naposledy se spolu oba celky utkaly letos v srpnu v rámci přípravného období, kde Jekatěrinburg vyhrál 2:0.
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Kovář (JEK)

    Dominik Hrachovina (AST)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochackij) – Mamkin, D. Bodrov (A), Trjamkin, Alexej Vasilevskij, Jegoršev, Ljamin, Valitov, Gurkin – Sexton, S. Da Costa, Dawes (C) – Milovzorov, Paré, Bělousov – Litovčenko, Gračov, Krikunov – Obidin, V. Popov, Rassejkin.

    Barys Astana: Hrachovina (H. Karlsson) – Blacker, Dallman (A), Makljukov, Dietz, Klimontov, M. Semjonov, Polochov, Danijar – Bochenski (C), Boyd, Frattin – R. Starčenko (A), Cormier, A. Petersson – Ševčenko, Valk, Michajlis – Akolzin, Sagadejev, Gurkov.

    Rozhodčí: Vasiljev, Cyplakov – Zacharov, Ivanov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    U kotouče jsou domácí hokejisté a hned zakládají první akci zápasu. Hosté se tak pokusí ubránit první útok Jekatěrinburgu.
     
    00:43
    Bělousov se napřáhl ke střele na levém kruhu, jenže jeho pokus byl zablokován hostující obranou. Následně pak je hra přerušena a vykázána do středního pásma.
     
    01:02
    Hosté se nadechli k útoku, ale ten skončil už ve středním pásmu, domácí tak otočili hru a opět hrozí před Dominikem Hrachovinou.
     
    01:31
    Dustin Boyd se protáhl kolem dvou obránců Avtomobilistu, leč neuspěl. Další náznak hostující akce končí velmi brzy a už ve středním pásmu.
     
    02:05
    Znovu se vhazovalo ve středním pásmu, kotouč na své hole získali hráči Jekatěrinburgu a zamířili hned zase před branku Astany.
     
    02:31
    Ilja Krikunov si sjel na levý kruh a dostal přihrávku, jeho projektil však Dominik Hrachovina srazil do bezpečí.
     
    03:09
    Denis Bodrov dostal přihrávku na modrou čáru, sjel si na lepší střeleckou pozici, ale v momentě, kdy vystřelil, skončil kotouč v moci hostující obrany.
     
    03:58
    Matt Frattin střílel z těžkého úhlu, přesto donutil Jakuba Kováře k zákroku a ten před dotírajícími hosty raději přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    04:46
    Menší tlak před brankou Dominika Hrachoviny hosté ustáli a po něm se pak vydali na opačnou stranu. Ovšem ani před Jakubem Kovářem moc vzruchu nebylo.
     
    05:27
    Další krátký pobyt hostů v domácím obranném pásmu končí. Obránci Avtomobilistu získali kotouč a hned s ním míří před astanskou branku.
     
    06:20
    Gurkin si klepl o přihrávku v prostoru mezi kruhy, dostal ji a hned na to pálil, puk mezi tři tyče nedostal a hosté si tak mohli opět oddychnout.
     
    06:52
    Z pravého kruhu vyslal nepřesný pokus Dustin Boyd a domácí hokejisté tak znovu získávají puk na svou stranu.
     
    07:15
    Dominik Hrachovina nyní sklapl své betony a nepustil za sebe střelu Stéphaneho Da Costy. Hned na to přerušuje hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    07:35
    Jevgenij Gračov si sjížděl před branku Astany, ale na kotouč, který měla v moci obrana hostů nedosáhl a rázem se tak hra vrací před branku Jakuba Kováře.
     
    08:20
    Za vlastní brankou čeká domácí Jefim Gurkin na to, až mu vystřídají spoluhráči a až teprve poté zaváží kotouč do útočného pásma.
     
    09:18
    Domácí zatím mají optickou herní převahu, zatím ale nevyslali žádnou střelu, která by vysloveně branku Dominika Hrachoviny ohrozila.
     
    10:05
    Nyní se vhazovalo v blízkosti Jakuba Kováře, jenž si připsal jednoduchý zákrok proti hostům, ovšem ti na něho poté dotírali a raději tak přerušil hru.
     
    10:41
    Brandon Bochenski dostal od Boyda přihrávku do mezikruží, jeho pokus však zamířil jen vedle domácí branky.
     
    11:05
    Maxim Rassejkin střílel z prostoru mezi kruhy a Dominik Hrachovina zapisuje další důležitý zákrok, kterým podržel svůj tým. Ten tak nyní míří dopředu.
     
    12:07
    Další vhazování před Jakubem Kovářem, který se už soustředí ve své brance.
     
    12:20
    Hosté před ním však nic nevymysleli a hned na to domácí hráči zamířili zase před branku Astany.
     
    12:39
    Curtis Valk se obkroužil na pravém kruhu, přihrávky se ale nedočkal a jeho tým tak znovu ztrácí puk, u kterého jsou domácí a směřují pomalu na opačný konec hřiště.
     
    13:29
    Nikita Michajlis pálil z první po přihrávce od Semjonova a Jakub Kovář zastavil kotouč svou holí. Poté nechal hru plynout a poslal své hráče do další útočné akce.
     
    13:45
    Následuje komerční přestávka.
     
    14:18
    Nikita Trjamkin střílel od modré čáry a kotouč zaletěl až před branku Astany. Tam však byl se zákrokem připravený Hrachovina a znovu drží svůj tým.
     
    14:43
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení. Po vhazování v pásmu domácích dostal nabito na modrou čáru Dietz, který vyslal prudkou střelu, kterou těsně před Kovářem tečoval PATRICE CORMIER a puk tak skončil za jeho zády – 0:1. Asistence: Darren Dietz a Roman Starčenko.
    14:43 Patrice CORMIER - 0:1
     
    15:42
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Alexej Makljukov – 2 min., hákování).
     
    15:42
    Domácí mají šanci srovnat, neboť budou hrát přesilovou hru.
     
    17:00
    Hosté ji však zatím hrají velmi dobře a vyhazují puky do bezpečí. A i nyní letí kotouč až před Jakuba Kováře.
     
    17:37
    Přesilovka domácích pomalu končí, Avtomobilist nic nepředvedl a k vážnějšímu ohrožení branky hostů se tak v početní výhodě nedostal.
     
    17:42
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    18:26
    Nyní musel proti jedovce jednoho z domácích zasahovat Hrachovina, který sklapl své betony. Puk se dostal k obránci Dietzovi a ten ho vyhazuje do středního pásma.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:14
    Další střela Patricka Cormiera, která končí na Jakubu Kovářovi. Ten chytil puk do lapačky a následně pak přerušuje hru.
     
    19:35
    Domácí kombinují v pásmu hostů a ještě se snaží o vyrovnání. Ovšem během chvilky ztratili kotouč a do akce jdou ještě hosté.
     
    19:55
    Už se však nic nestane a první část hry spěje do samého konce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. Dlouho jsme čekali na úvodní branku duelu, která přišla v patnácté minutě, kdy Patrice Cormier tečoval střelu od modré čáry a dostal kotouč za Kovářova záda. Domácím se už nepovedlo srovnat, nevyužili ani přesilovou hru, a tak po přestávce budou dohánět jednobrankové manko. Druhá třetina začne přibližně v 16:50.
     
    Střely na branku: 12 – 8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:25
    Domácí se hned natlačili na branku hostů, jejich střela ale byla hodně nepřesná.
     
    21:50
    Na druhé straně to zkoušel Patrice Cormier, ale také on svou střelu mezi tři tyče neposlal. Rázem tak domácí hráči otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    22:19
    Patrice Cormier si nabruslil podél levého mantinelu do útočného pásma, ale na ledě byl už dlouho a jeho střela mu nesedla. Poté okamžitě odjel střídat.
     
    23:06
    Pavel Akolzin švihl z pravého kruhu do puku a ten poté chytil Jakub Kovář v pokleku do lapačky. Před dotírajícími hosty pak hru přerušil.
     
    23:21
    Jedovku od modré čáry vyslal Darren Dietz a Jakub Kovář musel znovu do zákroku, při kterém sklapl své betony a raději se ohlédl za sebe, zda mu puk neprošel za čáru. Nebylo tomu tak a hra je přerušena.
     
    23:46
    Hosté opět zavřeli na chvíli svého soupeře v jeho pásmu a kombinovali před Kovářem. Nakonec puk získala obrana Jekatěrinburgu a vyhazuje ho pryč z třetiny.
     
    25:28
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Kirill Ljamin – 2 min., podrážení).
     
    25:48
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově svou přesilovou hru využívají a jdou do dvoubrankového náskoku. PATRICE CORMIER z levé strany prostřelil Kováře a ten tak byl bez šance – 0:2. Asistence: André Petersson a Roman Starčenko.
    25:48 Patrice CORMIER - 0:2
     
    26:57
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Denis Bodrov – 2 min., hákování).
     
    27:15
    Hosté mají další přesilovou hru a už se uhnízdili v domácím pásmu, kde kombinují před brankou Jakuba Kováře.
     
    27:45
    Nyní se domácí dostali na kotouč a vyhazují ho až před hostující klec. Unavená čtveřice tak odchází střídat a na led skáčou čerstvé síly.
     
    28:17
    Jesse Blacker našel z pravého kruhu přihrávkou spoluhráče, ten však kotouč minul. Následně pak se domácí celek znovu osvobozuje.
     
    28:57
    Jekatěrinburg je v plném počtu.
     
    29:10
    Z levého kruhu pálil Stéphane Da Costa, ale jeho tým byl v ofsajdové pasti a hra se tak stěhuje do středního pásma.
     
    29:44
    Nigel Dawes číhal v prostoru mezi kruhy, domácí si vyměnili několik přihrávek, té se však Dawes nedočkal a hned na to pak získávají kotouč hosté.
     
    31:01
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Patrice Cormier – 2 min., hákování).
     
    31:31
    Hosté vyhazují kotouč až před domácí branku a stále tak drží čisté konto.
     
    31:53
    Domácí se však stihli vrátit zpátky a už se uhnízdili v hostujícím teritoriu. Obrana Astany i brankář Hrachovina tak musejí být v pozoru.
     
    32:27
    Snaha z pravé strany z hokejky Nigela Dawese skončila jen na boční konstrukci hostující klece. Následně pak se Astana opět osvobozuje.
     
    33:01
    Astana je v plném počtu.
     
    33:20
    A hned se hosté vydávají směrem dopředu, kde se pokusí ohrozit branku Jakuba Kováře.
     
    33:32
    A domácí brankář musel po nenápadné střele hostů zareagovat a pohotově puk ukrývá pod svojí lapačku. Znovu je hra přerušena.
     
    33:36
    Hosté nyní zapracovali dobře v obranné činnosti a zastavili další akce domácího celku. Ten tak zatím marně nachází recept na dnes velmi dobře hrající hosty.
     
    34:05
    Darren Dietz za vlastní brankou obral o puk jednoho z domácích hráčů a hned ho zatáhl do středního pásma.
     
    34:40
    Hráči Astany se pak dostali do útoku, ale před Jakubem Kovářem nic nevymysleli. Jekatěrinburg je tak na puku a znovu s ním spěchá před hostující klec.
     
    34:59
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Nikita Trjamkin – 2 min., podrážení).
     
    35:45
    Z pravé strany vystrašil svou střelou Kováře Patrice Cormier, ale český brankář ve službách Jekatěrinburgu vytasil další přesný zákrok.
     
    36:16
    Další zámek hostů v pásmu domácích, po zákroku Kováře zaletěl puk vedle jeho branky, kde ho sebrali domácí a hned vyhodili až před Dominika Hrachovinu.
     
    36:59
    Trjamkin je na ledě a domácí jsou tak v plném počtu.
     
    37:20
    Jefim Gurkin se napřáhl ke střele na vrcholu kruhů, ale znovu nenašel recept na Dominika Hrachovinu. Ten zapisuje další přesný zákrok.
     
    38:00
    Brandon Bochenski nabruslil těsně před Kováře, ten ale raději okamžitě sebral puk a pozastavil hru.
     
    38:27
    Hosté se stále drží v útočném pásmu a operují před brankou Jekatěrinburgu. Domácí však ke střele svého soupeře nepouštějí.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:45
    Domácí se ještě pokusili o útok, který byl obranou hostů zastaven a už to vypadá, že se v této části hry nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhé dějství je za námi. V něm přidali hosté další branku, přesilovku využil Patrice Cormier, který je tak zatím jediným střelcem zápasu. Domácí, pokud nechtějí přijít o svoji dosavadní neporazitelnost, musí ve druhé třetině smazat dvoubrankové manko. Uvidíme, jak to nakonec celé dopadne. Třetí část hry začne přibližně v 17:40.
     
    Střely na branku: 20 – 19
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:36
    Hosté se hned v úvodu třetí části hry dostali do útočného pásma, ke však záhy o kotouč přišli a do akce tak mohli zamířit domácí hráči.
     
    41:38
    Na druhé straně pak dostal nepřesnou přihrávku do jízdy Andrej Obidin a jeho pokus tak skončil jen na zadním mantinelu.
     
    42:21
    Hala nyní bouřila, do šance se totiž dostal jeden z domácích hráčů, ale těsně před Hrachovinou svou střelu poslal jen do jeho pravého betonu.
     
    43:29
    Hosté se ubránili další akci domácích a jdou rychle do útočné akce před branku Jekatěrinburgu.
     
    44:07
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Darren Dietz – 2 min., vražení na hrazení).
     
    44:29
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí hráči využívají také přesilovou hru a snižují na rozdíl jediné branky. Nigel Dawes našel přihrávkou zpoza hostující klece FRANCISE PARÉHO, který pohotovou střelou propálil Hrachovinu a obral ho o čisté konto. Avtomobilist je zpět ve hře – 1:2. Asistence: Nigel Dawes.
    44:29 Francis PARÉ - 1:2
     
    45:35
    Domácí po vstřelené brance ožili a hned se natlačili před hostující klec, kde roztočili kolotoč. Ovšem hosté dokázali tlak ustát a hned vezou puk na opačnou stranu.
     
    46:35
    Po nepřesné akci hostů získali puk znovu domácí hráči a hned se s ním dostali před branku Astany. Tam však nevystřelili a hra se opět otáčí před Kováře.
     
    47:15
    Z levé strany střílel na Kováře Matt Frattin, ovšem jeho pokus brankář domácích dokázal pokrýt pohotovým zákrokem. A hned pak poslal své spoluhráče do akce.
     
    48:08
    Domácí opět nepustili hosty do svého teritoria a další akce se rodila na jejich straně. Ovšem obrana Astany pomohla svému brankáři, který nemusel zasahovat.
     
    48:39
    Nigel Dawes byl dobře bráněn obranou Astany, proti svému bývalému klubu tak útočník Avtomobilistu nevystřelil.
     
    49:26
    Zakázané uvolnění hostů a hra se tak stěhuje před branku Dominika Hrachoviny.
     
    50:11
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Jegor Milovzorov – 2 min., vražení na hrazení).
     
    50:53
    Brandon Bochenski z levého kruhu poslal pozdrav na domácí branku, Jakub Kovář kotouč ale vyrazil před sebe. Hosté tak drží stále útočné pásmo.
     
    51:38
    Nyní se domácí dostali na kotouč a ten vyhazují až před hostující klece. A hned jdou střídat.
     
    52:11
    Přesilovka hostům utekla jako voda a domácí celek je už kompletní. Dá se očekávat jejich tlak, neboť prahnou po vyrovnání.
     
    52:41
    Stéphane Da Costa si klepl na levém kruhu o přihrávku, té se sice nedočkal, ale na druhé straně střílel Dan Sexton, jenž ohrozil Hrachovinu. Ten našel puk na své hrudi a hru přerušil.
     
    52:41
    Následuje komerční přestávka.
     
    53:19
    Hosté získali puk a hned se s ním dostali do útočné třetiny, tam je ke střele nepustila pozorná obrana domácích.
     
    53:40
    Hráči Jekatěrinburgu tak stále živí naději na úspěch v tomto duelu.
     
    53:49
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Patrice Cormier – 2 min., hákování).
     
    54:03
    Po akci domácích zasahoval Dominik Hrachovina a hra byla znovu zastavena. Vhazuje se po levici českého brankáře.
     
    54:24
    A ten hned čelil tlaku před vlastní brankou, který dokázal ustát, zapsal další zákrok a následně pak obrana hostů poslal puk až před branku Jakuba Kováře.
     
    55:01
    Další osvobození hostů, kteří hrají oslabení zodpovědně z obrany a domácí tak stále nenašli recept na vyrovnání.
     
    55:28
    A to ani nyní, kdy na Hrachovinu letěla jedovka z levého kruhu. Tu brankář Astany zlikvidoval efektním semaforem a znovu se pak Astana osvobozuje.
     
    55:49
    Hosté jsou kompletní.
     
    56:06
    Hostům se napoprvé nepovedlo dostat kotouč do středního pásma, domácí tak pokračovali v akci, kterou do zdárného konce nedotáhli.
     
    56:49
    Dietz vyhazuje puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění a Astana jde střídat.
     
    57:18
    Dan Sexton obral hosty o kotouč a nabruslil s ním až před Hrachovinu. Obrana Astany mu však v zakončení zabránila a hosté otáčejí hru.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:06
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:06
    Kovář je na střídačce a domácí to zkoušejí se šesti bruslaři v poli. Vhazuje se před Dominikem Hrachovinou.
     
    58:22
    A hned na to Hrachovina lapil střelu domácích a znovu je hra přerušena a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    58:34
    A další parádní zákrok Hrachoviny, který zabránil další šanci domácích. A hned na to míří puk na zakázané uvolnění.
     
    59:23
    Další tlak před hostující brankou, hráči Astany se nemohou dostat na kotouč, aby ho vyhodili pryč z pásma.
     
    59:57
    Až nyní se to povedlo, kotouč je až u domácí branky a hra se tak stěhuje znovu před Hrachovinu. Do konce třetí části hry zbývají tři vteřiny!
     
    Konec zápasu.
     
    A je to tady! Astana se stává prvním týmem v KHL, který poráží Jekatěrinburg. Ten od úvodu sezóny neokusil hořkost porážky a série výher se tak zastavila na čísle 18! Nutno podotknout, že hráči Astany podali velmi dobrý výkon a ještě lepší pak český brankář Dominik Hrachovina, který v závěrečném tlaku domácích uspěl a slaví se svým týmem velmi cenný skalp. Druhý český brankář Jakub Kovář tak utrpěl první prohru.
     
    Střely na branku: 34 – 24
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Kovář (JEK) 22 zákroků, 2 góly, 91,67%

    Dominik Hrachovina (AST) 33 zákroků, 1 gól, 97,06%
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (18:26:31)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 45. Paré (Dawes) – 15. Cormier (Dietz, R. Starčenko), 26. Cormier (A. Petersson, R. Starčenko)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochackij) – Mamkin, D. Bodrov (A), Trjamkin, Alexej Vasilevskij, Jegoršev, Ljamin, Valitov, Gurkin – Sexton, S. Da Costa, Dawes (C) – Milovzorov, Paré, Bělousov – Litovčenko, Gračov, Krikunov – Obidin, V. Popov, Rassejkin.
    Barys Nur-Sultan: Hrachovina (H. Karlsson) – Blacker, Dallman (A), Makljukov, Dietz, Klimontov, M. Semjonov, Polochov, Danijar – Bochenski (C), Boyd, Frattin – R. Starčenko (A), Cormier, A. Petersson – Ševčenko, Valk, Michajlis – Akolzin, Sagadejev, Gurkov.

    Rozhodčí: Vasiljev, Cyplakov – Zacharov, Ivanov

    Diváci: 5 545
    bahis siteleri