New Jersey – Dallas 3:0 (kon.) | NY Rangers – Colorado 3:2 (2:1 po s.n.) | Philadelphia – Florida 6:5 (2:1 po s.n.)
Pittsburgh – Vancouver 2:3 (po pr.) | Tampa – Carolina 4:2 (kon.) | Minnesota – Arizona 2:1 (kon.)
Winnipeg – Edmonton 4:5 (po pr.) | Vegas – Buffalo 4:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
Dallas Stars
Středa 17.10.2018, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:43
    Tímhle nejspíš dallaské šance definitivně končí. Hintz zasáhl Palmieriho vysokou holí do obličeje a Devils si dnes zahrají ještě jednu přesilovou hru. O vítězi je velmi pravděpodobně rozhodnuto.
     
    46:18
    Moc dlouho se v plném počtu nehrálo. Tentokrát si jde sednout hokejista z druhé strany barikády. Hostující Julius Honka nedovoleně bránil Palmieriho, přesilovka pro domácí.
     
    44:05
    Dvě minuty za sekání míří k nelibosti domácího publika odsedět střelec první branky Kyle Palmieri. Přesekl totiž soupeři hokejku vejpůl, tady nebylo o čem diskutovat.
     
    42:28
    Po vhazování v útočném pásmu Dallasu si to rozdali Miles Wood a kapitán hostů Jamie Benn. Byla to pořádně tvrdá bitka, kterou nakonec ovládl hokejista New Jersey. Oba kohouti samozřejmě dostanou za rvačku pětiminutové tresty.
     
    33:07
    Hosté doplácejí na zbytečné fauly, tady je další z nich a znovu jdou tedy do oslabení. Nyní si menší trest za podrážení vysloužil Lindell, který už poslušně odjel za katr. Další přesilovka Devils.
     
    27:38
    Je tu každopádně další přesilovková šance pro domácí mužstvo. Mattias Janmark si musí jít na dvě minuty posedět, protože držel Damona Seversona.
     
    16:27
    Útočník domácích Taylor Hall už dnes podruhé mizí za vrátky trestné lavice. Tentokrát si rozhodčí všimli, že podrazil svého soupeře. Takže druhá přesilovka pro Dallas.
     
    13:29
    Početní výhodu si vyzkoušejí také Stars. Ben Lovejoy totiž dostává od rozhodčích dvě minuty za hákování a bude pozorovat, jak se jeho spoluhráči brání ve čtyřech.
     
    07:09
    Tak pozor, nakonec se vylučuje na obou stranách barikády. Taylor Hall dostává menší trest za zdržování hry po vyhození kotouče. A za Dallas si jde sednout Jamie Benn, který se provinil držením proti Palmierimu.
     
    06:01
    Jsou tu další komplikace pro Dallas Stars, opět totiž inkasují trest. Opět jsou to dvě minuty za krosček, které tentokrát musí odsedět Julius Honka.
     
    02:41
    New Jersey Devils si hned na začátku utkání zahrají přesilovou hru. Dvě minuty za krosček totiž inkasuje Connor Carrick, který musí pykat menší trest za katrem. Tak uvidíme.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 4. Palmieri (Butcher, Hall), 23. Coleman (Severson), 37. Dea


    New Jersey Devils: Kinkaid (Läck) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zacha, Noesen – Wood, Zajac, Quenneville – Boyle, Coleman, Dea.
    Dallas Stars: Chudobin (Bishop) – Lindell, J. Klingberg, Honka, Heiskanen, C. Carrick, R. Polák – Ja. Benn, Seguin, Comeau – Spezza, Radulov, Janmark – Faksa, Pitlick, D. Shore – B. Ritchie, G. Smith, Hintz.

    Rozhodčí: Hebert, Charron – Nowak, Racicot

    Diváci: 12 808
    bahis siteleri