Skalica – Humenné 6:5 (po pr.) | Michalovce – Osmos Bratislava 4:1 (kon.) | Trnava – Prešov 3:2 (kon.)
Spišská N. Ves – Nové Zámky B 5:3 (kon.) | Pov. Bystrica – Topoľčany 2:3 (po pr.) | Martin – Dubnica 6:2 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
6:2 (4:0, 1:1, 1:1)
TSS GROUP Dubnica
sk Středa 17.10.2018, 18:00 • Martinské hokejové centrum • 1. liga (SR) • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:32
    Dubnica dáva gól! Domáci hráči sa nevedeli po predchádzajúcom faule skoncentrovať čoho využíva MIROSLAV KRISTÍN po asistenciách Mateja Maceka a Tomáša Brňáka.
     
    40:55
    Martin dal gól!
    František Poliaček začal akciu spoza pravého kruhu. Cez Andreja Jurášeka sa následne dostal pred bránku k IVANOVI BREZNIAKOVI, ktorý v plnej rýchlosti zakončil.
     
    35:01
    Dubnica dáva gól! Hostia sa predsa len dočkali zásluhou VLADIMÍRA KÚTNEHO, ktorý sa prešprintoval okolo brániaceho hráča a prekonáva Bernáta. Asistencie: Jakub Jakubík a Dominik Hohl.
     
    27:11
    Martin dal gól!
    Ivan Brveník najskôr odchádzal na striedačku po tom ako inkasoval vysokou hokejkou do pery. Puk sa ale ešte dostal na Adama Paulínyho, ktorý ho posúval na ľavú stranu MARTINOVI BARTOVI. Ten sa vyrútil na brankára, ktorému nepomohla ani posunutá bránka.
     
    17:24
    Martin dal gól!
    Ivan Brezniak poslal pred bránku prihrávku FRANTIŠKOVI POLIAČEKOVI, ktorý sa elegantne pohral s brankárom. Po tom ako ho obišiel už len nadvihol puk do bránky. Druhú asistenciu si pripisuje Andrej Jurášek.
     
    06:28
    Martin dal gól!
    Filip Oravec posielal puk na bránku, ktorý ešte hostia stihli vyraziť. Aj za prispenia brániaceho hráča sa ale puk dostal na hokejku LUKÁŠA ZELISKU pre ktorého už nebolo problémom trafiť odkrytú bránku.
     
    05:23
    Martin dal gól!
    Využitá presilová hry. JAKUB LANGHAMMER vymietol roh hosťujúcej bránky a zvyšuje na rozdiel dvoch gólov. Asistencie: Adam Paulíny a Ján Tabaček.
     
    01:31
    Martin dal gól!
    Vybojovaná rozohrávka hostí zásluhou Tomáša Pokrivčáka. Ten z prvej našiel MATEJA DÍRERA, ktorý sa ešte stihol otočiť a zakončiť.

    Daniel Modrovský

    Branky a nahrávky: 2. Dírer (Pokrivčák), 6. Langhammer (Paulíny, Tabaček), 7. Zeliska (Oravec), 18. Poliaček (Brezniak, Jurášek), 28. Barto (Paulíny, Brveník), 41. Brezniak (Jurášek, Poliaček) – 36. Kútny (Jakubík, Hohl), 52. Kristín (Macek, Brňák)


    HK VITAR Martin: Bernát (Cabaník) – Tabaček, Themár – Pacalaj, Burzík – Rusina, Oravec – Rechtorík, Lednický – Markovič, Langhammer, Rudzan – Poliaček, Jurášek, Brezniak – Zeliska, Dírer, Pokrivčák – Paulíny, Barto, Brveník
    TSS GROUP Dubnica: Gíbl (Pajpach) – Brňák, Jarábek – Rehák, Serkin – Hlaváček, Hohl – Vladimirov, Kozachuk – Kristín, Lantoš, Macek – Kokavec, Ďuriš, Trenčan – Kútny, Jakubík, Kanaet – Plavaceký, Medek, Vakhrameev

    Rozhodčí: Krist – Makúch, Drblík, Jurčiak (video)

    Diváci: 1225
    bahis siteleri