Columbus – Philadelphia 6:3 (kon.) | New Jersey – Colorado 3:5 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 0:3 (kon.)
Tampa – Detroit 3:1 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 4:1 (kon.) | Chicago – Arizona 1:4 (kon.)
Edmonton – Boston 3:2 (po pr.) | Los Angeles – NY Islanders 2:7 (kon.) | San Jose – Buffalo 5:1 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
Arizona Coyotes
Pátek 19.10.2018, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:40 Vinnie HINOSTROZA - 1:4
     
    57:40
    Arizona právě vstřelila branku!
    Dvě minuty a dvacet minut před koncem třetí třetiny je rozhodnuto! VINNIE HINOSTROZA zachytil puk v obranném pásmu. U červené čáry si ho dvakrát vyměnil s Cousinsem a poté nezaváhal při střele do odkryté klece. Asistence: Nick Cousins, Kevin Connauton.
    54:22 Clayton KELLER - 1:3
     
    54:22
    Arizona právě vstřelila branku!
    Dost možná klíčový moment celého zápasu! Kunitz pokazil přihrávku z obranné modré čáry, kterou mu vystihl mrštný CLAYTON KELLER. Loni nejproduktivnější hráč Kojotů se rázem dostal do úniku a vyřešil ho mazácky provedeným forhendovým blafákem. Bez asistence.
    28:37 Vinnie HINOSTROZA - 1:2
     
    28:37
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti reagují na inkasovaný gól a berou si náskok zpět! Demers podél modré čáry přihrál Ekmanu-Larssonovi, který naznačil ránu z dálky a přitom poslal puk křížem do pravého kruhu na VINNIEHO HINOSTROZU, proti jehož střele zápěstím se Crawford nestihl přesunout. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Jason Demers.
    26:34 Erik GUSTAFSSON - 1:1
     
    26:34
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Krásná akce tří domácích hokejistů končí vyrovnávajícím gólem na 1:1! DeBrincat zavezl kotouč do útočného pásma a předal ho Toewsovi. Na toho se zaměřili oba beci Arizony a naopak nechali úplné volného ERIKA GUSTAFSSONA, jenž zprava trefil odkrytou horní polovinu branky. Asistence: Jonathan Toews, Alex DeBrincat.
    11:43 Lawson CROUSE - 0:1
     
    11:43
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se zničehonic dostávají do vedení a dávají vůbec první gól v sezóně při hře pět na pět! Oesterle vynikající přihrávkou z obranného pásma založil přečíslení dvou na jednoho. Clayton Keller dobře načasoval finální nahrávku přes Manninga a LAWSON CROUSE neměl zrovna těžkou práci při trefení odkryté části branky. Asistence: Clayton Keller, Jordan Oesterle.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 27. E. Gustafsson (J. Toews, DeBrincat) – 12. Crouse (Keller, Oesterle), 29. Hinostroza (Ekman-Larsson, Demers), 55. Keller, 58. Hinostroza (Cousins, Connauton)


    Chicago Blackhawks: Crawford (C. Ward) – Jokiharju, Keith (A), Seabrook (A), E. Gustafsson, Rutta, Manning – Kahun, J. Toews (C), DeBrincat – P. Kane, Schmaltz, Fortin – Hayden, Anisimov, Kunitz – Kämpf, Krüger, Saad.
    Arizona Coyotes: Raanta (Kuemper) – Demers, Ekman-Larsson (C), Hjalmarsson (A), Goligoski, Oesterle, Connauton – Keller, Stepan (A), Crouse – Fischer, D. Strome, Perlini – Hinostroza, Richardson, Grabner – J. Archibald, Cousins, Pánik.

    Rozhodčí: Kozari, Nicholson – Miller, Murchison

    Diváci: 21 210
    bahis siteleri