Columbus – Philadelphia 6:3 (kon.) | New Jersey – Colorado 3:5 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 0:3 (kon.)
Tampa – Detroit 3:1 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 4:1 (kon.) | Chicago – Arizona 1:4 (kon.)
Edmonton – Boston 3:2 (po pr.) | Los Angeles – NY Islanders 2:7 (kon.) | San Jose – Buffalo 5:1 (kon.)
po prodl.
Edmonton Oilers
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
Boston Bruins
Pátek 19.10.2018, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:37 Leon DRAISAITL - 3:2
     
    60:37
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Prodloužení trvalo jen 37 sekund a známe vítěze! Podruhé v řadě se z vítězství v prodloužení radují hokejisté Edmontonu. McDavid získal ve středním pásmu puk, udělal rychlou kličku Bergeronovi a tím přečíslil hráče Bostonu. Pak předložil puk LEONU DRAISAITLOVI, a ten celou práci skvělým zakončením dokončil. Asistence: Connor McDavid.
    51:26 David PASTRŇÁK - 2:2
     
    51:26
    Bruins právě vstřelili branku!
    Ani Edmontonu nevydrželo vedení dlouho a máme tu znovu vyrovnaný stav. Střela Bergerona ještě gólová nebyla. Za brankou ale puk našel Marchand a přihrál ho přesně na hokejku DAVIDA PASTRŇÁKA. A ten se přesil naprosto přesně pod horní tyč, Talbot nedokázal zasáhnout. Pro Pastrňáka je to už osmý gól v sezóně. Asistence: Brad Marchand, Charlie McAvoy.
    47:33 Ryan NUGENT-HOPKINS - 2:1
     
    47:33
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tentokrát už Halák zasáhnout nestačil a Edmonton se díky využité přesilovky dostává do vedení. McDavid vystřelil z pravé strany vedle, ale puk se od zadního mantinelu odrazil přesně před RYANA NUGENTA-HOPKINSE. Ten už kotouč bez problému poslal do odkryté brány, Halák neměl šanci. Asistence: Connor McDavid, Oscar Klefbom.
    33:24 Kailer YAMAMOTO - 1:1
     
    33:24
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Vedení Bostonu nevydrželo vůbec dlouho a máme tu vyrovnání! Po dlouhé přihrávce na útočnou modrou čáru od Larssona se dostal za obranu Bosotnu KAILER YAMAMOTO. Haláka pak překonal střelou nad lapačku přesně do růžku jeho branky. Pro Yamamota je to první gól v kariéře v NHL. Asistence: Adam Larsson, Kris Russell.
    31:17 David KREJČÍ - 0:1
     
    31:17
    Bruins právě vstřelili branku!
    Máme tu první gól utkání, a také první gól DAVIDA KREJČÍHO v této sezóně. Krejčí nejprve pomohl získat kotouč v útočném pásmu a pak vytěžil z výborné přihrávky Heinena a z pravé strany se nemýlil. Talbot se nestihl tak rychle přesunout. Asistence: Danton Heinen, Matt Grzelcyk.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 34. Yamamoto (A. Larsson, Russell), 48. Nugent-Hopkins (McDavid, Klefbom), 61. Draisaitl (McDavid) – 32. Krejčí (Heinen, Grzelcyk), 52. Pastrňák (Marchand, McAvoy)


    Edmonton Oilers: Talbot (Koskinen) – A. Larsson, Klefbom, Russell, Nurse, Bouchard, Benning – Rattie (C), McDavid (A), Nugent-Hopkins – Puljujärvi, Draisaitl, Rieder – Yamamoto, R. Strome (A), Lucic – Kassian, Brodziak, Khaira.
    Boston Bruins: Halák (T. Rask) – McAvoy, Chára (C), K. Miller, Grzelcyk, Carlo, J. Moore – Pastrňák (A), Bergeron, Marchand – Heinen, Krejčí, DeBrusk – Nordström, Backes (A), Donato – Acciari, Kuraly, Wagner.

    Rozhodčí: Watson, Dwyer – Suchánek, Devorski
    bahis siteleri