Frýdek-Místek – Zlínsko 1:3 (kon.) | Hulín – Líšeň 2:3 (kon.) | Rýmařov – Vyškov 1:1 (kon.)
Uh. Brod – Petřkovice 2:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Hodonín 2:2 (kon.)
konec
FK Frýdek-Místek
1:3 (1:1)
FC Zlínsko
Sobota 20.10.2018, 10:15 • Stadion Stovky, Frýdek-Místek • Moravskoslezská fotbalová liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.
     
    Ve 12. kole MSFL se proti sobě utkají týmy MFK Frýdek-Místek a FC Viktoria Otrokovice. Domácí se nacházejí na čtvrtém místě s devatenácti body, zatímco Otrokovice jsou na deváté příčce s šestnácti body. Naposled se spolu tato mužstva utkala v zimě v přátelském utkání, které vyhrál Frýdek-Místek 2:0. Utkání bude řídit hlavní rozhodčí Simon Vejtasa a jeho asistenti Luboš Popelák a Roman Fabeš. Úvodní výkop je naplánován na 10:15.
     
    OTROKOVICE DVĚ KOLA NEPORAŽENY

    Viktoria Otrokovice obsadila v minulé sezóně 13. místo, v tomto ročníku však pošilhává po vyšších příčkách. Po 11. kolech to zatím vychází na devátou pozici se ziskem šestnácti bodů. Pár kol dozadu však situace nebyla příliš růžová, Viktoria totiž prohrála tři utkání v řadě. V posledních dvou kolech však najela na vítěznou vlnu. Vyhrála v Novém Městě na Moravě 5:3 a doma přetlačila Rýmařov 3:2. Vzdálila se tak místům, která značí boj o záchranu. Nyní naopak mohou v Otrokovicích myslet i směrem nahoru. Vždyť na duo Uničov, Frýdek-Místek, které je na třetím a čtvrtém místě ztrácí pouhé tři body.
     
    BEZ NEJLEPŠÍHO STŘELCE, ALE S DUEM BÝVALÝCH VALCÍŘŮ

    Otrokovice vede od nové sezóny bývalý útočník Sigmy Olomouc a také bývalý reprezentant Michal Hubník. Ten se mohl v posledních utkáních spolehnout na formu dalšího bývalého hráče Sigmy Jana Hladíka. Rychlonohý ofenzivní hráč, který prošel i druholigovým Prostějovem a Znojmem nastřílel v sezóně sedm branek. Z toho čtyři branky zaznamenal v posledních třech zápasech. Nicméně v posledním utkání také viděl dvě žluté karty a proti Frýdku-Místku tak bude chybět.

    Fanoušky Valcířů jistě zaujmou v kádru dvě jména, která jsou spojena s frýdecko-místeckým fotbalem. Duo Michal Hladík a Jan Šohaj se ještě nedávno prohánělo ve Stovkách v dorostenecké lize. Druhý jmenovaný si připsal na jaře dokonce čtyři starty ve druhé lize. V létě pak mladíci zamířili právě do Otrokovic. Vzájemný zápas s Frýdkem pro ně bude jistě speciální. „Téměř s polovinou kluků jsem hrál, s některými něco málo přes 4 roky, takže se dobře známe. Každopádně, na hřišti jde na 90 minut kamarádství stranou,“ řekl směrem k utkání Jan Šohaj pro oficiální web otrokovického klubu.
     
    VIKTORIA JE VENKU NEBEZPEČNÁ

    Zajímavým faktem je, že svěřencům trenéra Hubníka se daří více na hřištích soupeřů. Získali zde více bodů, než na domácí půdě a nastříleli 13 branek. Venku bodů devět, doma bodů sedm. Valcíře tak nečeká nic jednoduchého, zvláště poté, co se musí otřepávat z tvrdého direktu o minulém víkendu.
     
    VALCÍŘI MAJÍ JASNÝ CÍL, OTŘEPAT SE Z TVRDÉ RÁNY

    Jak bylo zmíněno, Lipina inkasovala v předchozím kole pořádnou facku. V Petřkovicích prohrála 0:6, což bylo po velice solidních výkonech v dosavadním průběhu MSFL nepříjemným překvapením. Nicméně z jednoho nepovedeného utkání nelze nic usuzovat. Ve Stovkách se plně soustředí na zápas s Otrokovicemi. „Vše jsme si vyříkali a chyby patřičně rozebrali. V tréninku jsme se pak zaměřili na věci, které po hráčích chceme, aby je pak přenesli i na hřiště. Všichni v týmu věříme, že ten výpadek hodíme za hlavu a už v sobotu předvedeme fotbal, který se bude našim fanouškům líbit,“ uvedl trenér Valcířů Jan Žižka.
    Sestava Frýdku-Místku graficky.

     
    Úvodní sestavy:

    MFK Frýdek-Místek: Mrozek – Švrček, Vokoun, Ciesarík, Literák (C), Strnad, Mrkvička, Varadi, Hruška, Střižík, Bialek
    Náhradníci: Mucha – Farský, Smékal, Dendis, Kutáč, Gomola

    FC Viktoria Otrokovice: Semanko – Malý, Zábojník, Markovič, Kaizar, Jasenský (C), Šohaj, Křivánek, Kiška, Skwarczek, Mlýnek
    Náhradníci: Jelínek – Obiechina, Slaný, Hladík, Vašulka

    Rozhodčí: Simon Vejtasa – Luboš Popelák, Roman Fabeš.
    Hráči již jsou na hrací ploše a za chvíli se může začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    O úvodní výkop se postarali hosté z Otrokovic, kteří okamžitě nakopli míč na pravou stranu, kde ovšem získali autové vhazování domácí.
     
    2
    Literák chtěl poslat svůj nákop na Varadiho, ovšem hlavičkový souboj vyhrál hostující stoper a Viktoria získala míč.
     
    2
    Posléze se hosté dostali ke střele, která byla zblokována do zámezí a následuje rohový kop Otrokovic.
     
    3
    Jasenský poslal vcelku dobrý střílený centr do vápna, se kterým si ovšem poradila frýdeckomístecká obrana a následně chytil míč do rukou Mrozek.
     
    4
    Adam Varadi ztratil míč na pravé straně a následně mu tak došel pomoct Střižík, ovšem ten se dopustil pouze faulu.
     
    5
    Tomáš Mlýnek byl příliš důrazný a dohrál Literáka, který posílal nákop na Strnada. Vejtasa tak opět foukl do píšťalky.
     
    6
    Mlýnek si tentokrát velice dobře poradil s Literákem a posléze se k balónu dostal Kiška, který dával míč do vápna, ovšem tam ho na poslední chvíli získala domácí obrana.
     
    7
    Hruška dnes po několikáté ztratil míč ve středu hrací plochy a zatím nehraje v příliš dobrém rozpoložení. Ovšem i tentokrát mu následně vypomohli spoluhráči a Frýdek-Místek získal balón.
     
    8
    Skwarczek sice poslal pas z levé strany, ale ten sklepl Švrček svému gólmanovi a od začátku utkání se hraje nahoru dolů.
     
    9
    Střižík zabojoval a nakonec získal míč pro domácí mužstvo. Po chvíli byl zfaulován Varadi ve středu hrací plochy.
     
    10
    Strnad si chtěl vymodlit faul, ovšem místo ležení na hrací ploše mohl hrát a útok Válcoven mohl pokračovat.
     
    11
    Viktoria se zatím prezentuje vysokým presinkem, se kterým si Lipina absolutně neví rady a obránci jen vracejí míč Mrozkovi, který následně pošle nouzový odkop.
     
    12
    A je tady první šance Otrokovic! Ciesarík si špatně zpracoval míč ve středu hrací plochy a posléze se dostal dopředu Tomáš Mlýnek, který se tentokrát zachoval sólově a potom co si dal míč na levou nohu vypálil zpoza k pravé tyči, ovšem Mrozek byl připraven!
     
    13
    Hosté se ocitli trochu v nouzi při rozehrávce na své polovině, ale následně si s napadajícím Varadim poradili bez většího problému.
     
    14
    Posléze se Frýdek-Místek dostal do první šance zápasu, když Hruška, který dnes hraje překvapivě na pravé záloze (obvykle levý obránce) vybojoval míč a následně poslal centr do vápna, kde se nacházel Varadi, ovšem jeho střela z otočky byla zblokována a dorážka Ciesaríka šla vedle!
     
    15
    Strnad to nyní udělal velmi dobře, když místo střely si sekl míč uvnitř šestnáctky, ale střela Vokouna posléze letěla na ochozy za bránou Semanka.
     
    16
    Frýdeckomístečtí předvedli dobrou pohlednou kombinaci, ale finální střela Hrušky ze záklonu byla dost nepovedená.
     
    17
    Válcovny už se dostaly do hry a dokážou si poradit s presinkem hostů, který na rozdíl od úvodních minut trochu polevil.
     
    18
    Adam Varadi se nyní ocitl pouze v ofsajdové pasti a u míče budou Otrokovice.
     
    19
    Adam Jasenský poslal Strnada k zemi a Frýdek-Místek tak získal volný kop ve středu hrací plochy.
     
    20
    Varadiho přihrávka byla zblokována a domácí tak získali rohový kop, na který už jde i kapitán a skvělý hlavičkář Literák.
     
    20
    Ovšem centr Vokouna letěl pouze na prvního hostujícího hráče a Otrokovice se dostaly do protiútoku, se kterým si poradil Mrozek, který vylezl z brány a hlavou poslal míč do bezpečí.
     
    21
    Michal Malý chtěl šajtlí vyslat svého spoluhráče po pravé straně, ovšem to jeho kolega nečekal a Válcovny tak získaly míč.
     
    22
    Mrkvička zvítězil v souboji ve středu hrací plochy a poté pasem vyslal po levé straně Švrčka, ovšem z toho nic velkého nebylo.
     
    22
    Byla nařízena penalta pro Otrokovice. Po fantastické přihrávce do vápna se k míči dostal Kiška, do kterého skluzem nešťastně zajel Střižík a hosté mají velkou možnost se dostat do vedení.
     
    22
    Střižík dostal za svůj faul uvnitř vápna žlutou kartu.
     
    23
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Hosté jdou do vedení! K pokutovému kopu se postavil ADAM JASENSKÝ, který si počkal na pohyb brankáře a následně zakončil bezpečně k pravé tyči, zatímco Mrozek šel na opačnou stranu.
    23. Adam JASENSKÝ - 0:1
     
    24
    Strnad se dostal dopředu po pravé straně, ovšem následně ho sejmul Kaizar a i on uviděl kartu žluté barvy.
     
    25
    Centr Ciesaríka chytil do rukou Semanko, do kterého tělem vletěl Bialek a míč se tak ocitl za brankovou čárou, ovšem byl to jasný faul a domácí stoper může být rád, že neviděl žluté napomenutí.
     
    26
    A opět to je Kiška, který se dostal k míči na levé straně a následně ho dával do vápna na Skwarczka, ale tomu balón odskočil.
     
    27
    Švrček si svým tělem hlídal míč a následně byl zfaulován hostujícím útočníkem.
     
    28
    Literák v nouzi dával míč dozadu, ovšem do této přihrávky moc razance nepřidal a Mrozek nakonec kopnul míč jen do zámezí.
     
    29
    Varadi vyhrál hlavičkový souboj, po kterém se k míči dostal Strnad, který patičkou vyslal svého spoluhráče, ale nakonec tato akce nebyla zakončena střelou.
     
    30
    Otrokovice získaly autové vhazování na své polovině, ale posléze se k míči dostal Bialek, který nic nevymýšlel a poslal balón svému brankáři.
     
    31
    Viktoria si nyní poradila s presinkem domácích a nakonec získala autové vhazování, což ji vysvobodilo.
     
    32
    Na držení míče sice vedou domácí, ale ti se nemohou dostat přes dobře hrající obranu Viktorie, která častěji vyhrává osobní souboje a zachytává také centry a nákopy.
     
    33
    Vojtěch Vokoun byl potahán za dres a Frýdek-Místek tak získal volný kop z pravé strany, o který se postará Ciesarík.
     
    33
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Centr z nohy Ciesaríka letěl přesně na hlavu DANIELA BIALKA, který hlavou zakončil k pravé tyči a Semanko se pouze díval bez nějaké reakce.
    33. Daniel BIALEK - 1:1
    Daniel Bialek se postaral o srovnání na 1:1.

     
    34
    Nyní se ovšem Literák dopustil faulu a Otrokovice získaly volný kop skoro ze stejné pozice jako před chvíli domácí.
     
    35
    Rozdíl byl ale v tom, že se hostující hráč ocitl v ofsajdovém postavení a dopředu může jít Lipina.
     
    36
    Nyní se Varadi opět ocitl v ofsajdovém postavení, čímž už pořádně vynervoval trenéra Žižku.
     
    37
    Parádně to udělal Literák, který si poradil s Kiškou a nakonec ještě přihrávkou na pravé straně založil protiútok, který ale nic vážnějšího nepřinesl.
     
    38
    Vokoun nabral velmi dobrou rychlost s míčem a opět ho potahal dobrých třiceti metrů, ovšem následně ho předal Varadimu, který se s ním jen otočil zpátky.
     
    39
    Literák zatím velice dobře zakládá akce domácích a nyní poslal míč na Střižíka, jenž odcentroval do vápna dobrý míč, ale ten nakonec odhlavičkoval hostující obránce.
     
    40
    Málem to bylo 2:1 pro domácí! Švrček fantasticky prošel přes obránce po levé straně, ale s jeho následným pokusem si poradil Semanko, posléze se míč odrazil zpátky ke Švrčkovi, který ho posunul na Hrušku, ale toho zpoza malého vápna skvěle vychytal opět Semanko!
     
    41
    Následný roh domácích nic vážnějšího nepřinesl, ale hosté se následně dopustili dvou chyb ve středu hřiště a u míče tak jsou opět Válcovny.
     
    42
    Domácí se nyní dopustili nedovoleného zákroku a u míče tak bude opět Viktoria.
     
    43
    A následně je to další faul domácích. Otrokovice tak mohou využít zbytečných zákroků Frýdku-Místku.
     
    44
    Ovšem následný centr i se štěstím skončil v moci Mrozka a poté se Frýdeckomístečtí dostali dopředu, ale tentokrát z toho nic vážnějšího nebylo.
     
    45
    Nyní Varadi vyjel na pomezního, který nařídil místo rohu pouze odkop od brány, ale nakonec se vše obešlo bez karty.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    První poločas je u konce a stav je zatím remízový 1:1. Na začátku byli hosté velmi aktivní a nakonec se to vyplatilo, jelikož se ve 22. minutě provinil domácí obránce Střižík nedovoleného zákroku uvnitř vápna a s následnou penaltou si zkušeně poradil Adam Jasenský. Následně se ovšem do hry dostali domácí a ve 33. minutě bylo srovnáno. Centr Ciesaríka z volného kopu letěl přesně na hlavu Daniela Bialka, který zakončil k pravé tyč a Semankovi tak zůstaly jenom oči pro pláč.
    Stav je po prvním poločase 1:1.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 11:18.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle je nečekané, jelikož po třiceti vteřinách druhého poločasu dávají Otrokovice gól a jdou opět do vedení! Bialek ani Literák si neporadili dvakrát nejlépe s nákopem soupeře a nakonec se tak míč dostal k Mlýnkovi, který ho poslal na volného JIŘÍHO KIŠKU, který se dostal přes brankáře a následně zakončil do prázdné brány Frýdku-Místku.
    46. Jiří KIŠKA - 1:2
     
    48
    Opět má míč v držení Viktoria, která zkouší něco vymyslet ze své poloviny.
     
    49
    Kiška opět vybojoval míč a následně získal aut pro svoje mužstvo.
     
    50
    Nakonec z toho byla mnohem větší šance, než se zdálo a Frýdek-Místek byl blízko vyrovnání! Po levé straně se dostal dopředu Švrček, ovšem jeho nenápadná rána orazítkovala břevno! Posléze si domácí dávali přednost ke střele, až se toho ujmul Varadi, ale jeho pokus byl zblokován a následuje rohový kop.
     
    51
    Po centru z rohu se dostal do zakončení hlavou Daniel Bialek, ale ten tentokrát přestřelil a nepřidal tak třetí branku v letošní sezóně.
     
    52
    Mlýnek se provinil faulem a hosté získali volný kop.
     
    53
    Následně se ovšem domácí dostali do protiútoku, který ale skončil jen střelou Varadiho opět nad svatyni Otrokovic.
     
    54
    Markovič nyní poslal Varadiho k zemi, který ho za to pokáral, raději nevědět jaké slova zvolil. Nicméně Lipina získala volný kop z levé strany.
     
    55
    Na centr Vokouna si vyskočil Švrček, ale jeho hlavička letěla pouze nad bránu Semanka.
     
    56
    Markovič si při zpracování pomohl rukou a Frýdek-Místek tak získal další volný kop.
     
    56
    Tak tohle byla pumelice jako hrom, kterou vyslal z přímého kopu z velké dálky Patrik Strnad, ale míč se pouze odrazil od břevna zpátky do hry!
     
    57
    Domácí se nyní provinili faulem ve středu hřiště a Otrokovice tak mohou něco vymyslet.
     
    58
    Hruška byl zfaulován na pravé straně a domácí získali další volný kop.
     
    58
    Střídání v týmu MFK Frýdek-Místek: ze hřiště odchází Ciesarík, přichází Gomola.
     
    59
    Centr Vokouna nebyl vůbec špatný, ale nakonec míč odhlavičkoval hostující obránce. Posléze se snažil dostat dopředu na druhé straně Mlýnek, ale Bialek si připsal úspěšný obranný zákrok.
     
    60
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Křivánek, přichází Obiechina.
     
    61
    Hruška se nyní provinil faulem, když stáhl k zemi nového hráče Obiechina.
     
    61
    Vokoun nohou trefil Mlýnka a Otrokovice tak mají k dispozici standardní situaci.
     
    62
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Viktoria odskakuje do dvoubrankového vedení! Po centru do vápna se frýdeckomístecká obrana nezkoncentrovala a po chybě se míč dostal až k FILIPU MARKOVIČOVI, který dokázal zakončit za záda Mrozka.
    62. Filip MARKOVIČ - 1:3
     
    64
    Nyní se domácí hráč provinil jen faulem a u balónu tak jsou opět hosté, kteří jdou směrem dopředu.
     
    65
    Nyní byl odpískán hostům ofsajd, ovšem posléze se k míči opět dostal zatím velice aktivní Obiechina.
     
    66
    Michal Malý to zkoušel z dvaceti metrů, ale jeho pokus zblokoval Literák a následně chytl míč do rukou Mrozek.
     
    66
    Strnad nyní dostal za řeči zbytečnou žlutou kartu.
     
    67
    Varadi si jasně a viditelně pomohl rukama při souboji s Markovičem a je to tak další faul ze strany Frýdku-Místku.
     
    68
    Tomasz Gomola se nyní zachoval spíše jako obránce, když se snažil vybojovat míč skluzem, ale provinil se jen faulem.
     
    69
    Hra Frýdku-Místku ve druhém poločase je nijaká a zatím na hrací ploše dominuje především Viktoria.
     
    70
    Varadi jako vždy obdržel žlutou kartu, když dohrál protihráče a tentokrát mu už to rozhodčí Vejtasa neodpustil.
     
    71
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Mlýnek, přichází Hladík.
     
    72
    Strnad se sice dostal přes obránce, ale jeho následný centr skončil pouze v moci Semanka.
     
    73
    Nyní si Otrokovice naprosto fantasticky vykombinovali domácí, ale následná střela zpoza vápna skončila nad bránou Mrozka.
     
    74
    A další faul z domácí strany. Tohle už vypadá pro Otrokovice velice dobře, jelikož jsou na hrací ploše jasně lepším týmem a navíc vedou o dvě branky.
     
    75
    Gomola se snažil něco vymyslet ve středu hřiště, ovšem jeho přihrávka skončila jen v moci soupeře.
     
    76
    Nyní se hraje hlavně u pomezní čáry na polovině Otrokovic, kde domácí získali tři autová vhazování v krátké době.
     
    Dnešní utkání sleduje 214 diváků.
     
    77
    Posléze sice poslal Střižík míč do vápna, ale ten skončil jen u obrany Otrokovic. Následně se tak hosté dostali dopředu a získali autové vhazování.
     
    78
    Kiška za zakopnutý míč uviděl žlutou kartu.
     
    79
    Málem to bylo opět o gól, když se fantastický hrající Švrček dostal po levé straně a následně dával míč do vápna, kde zakončil Gomola, ale pouze do míst, kde byl připraven Semanko!
     
    80
    Je před námi posledních deset minut základní hrací doby a Otrokovice stále vedou 3:1 a už to pomalu vypadá, že si z Frýdku-Místku zaslouženě odvezou tři body.
     
    81
    Nyní navíc přišel jen další faul domácích ve středu hrací plochy.
     
    82
    Nyní Lipina získala volný kop z pravé strany a může se tak dostat zpátky do zápasu.
     
    83
    Ovšem potom co byl centr odvrácen se dopředu dostala Viktoria, která získala autové vhazování.
     
    83
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Šohaj, přichází Slaný.
     
    84
    Slaný se sice dostal k míči a snažil se projít po pravé straně, ovšem Vokoun, který hraje od začátku ho dohnal a nakonec sebral míč.
     
    85
    Nyní se do sebe pustili Bialek se Skwarczkem potom co se domácí hráč dopustil faulu a rozhodčí tak oběma udělil žlutou kartu.
     
    86
    Následně se ovšem hosté dopustili pouze ofsajdu a dopředu tak může jít Frýdek-Místek.
     
    87
    Po centru Střižíka skončil míč opět jen v moci Semanka a Otrokovice jsou blízko třem bodům.
     
    88
    Michal Hladík mohl potvrdit výhru hostů po skvělé přihrávce Skwarczka za obranu, ale Mrozek ho vychytal!
     
    89
    Daniel Bialek naprosto zbytečně zajel do protihráče a vidí tak druhou žlutou kartu, tudíž červenou.
     
    90
    Hosté nyní drželi míč u rohového praporku a následně bude mít Mrozek odkop od své brány.
     
    90
    Rozhodčí nastavuje dvě minuty navíc.
     
    90+1
    Markovič se dopustil faulu a domácí tak získali ještě volný kop z levé strany, který bude zahrávat Vokoun.
     
    90+1
    Opět to byl skvělý centr, po kterém se dostal do zakončení hlavou Varadi, ale to opět letělo jen do rukou Semanka.
     
    90+2
    Literák se vydal dopředu po pravé straně, posléze poslal centr na Varadiho, ale ten hlavou zakončil jen vedle pravé tyče.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Otrokovice dnes zaslouženě vyhrály 3:1 a vezou si tak velmi cenné tři body z Frýdku-Místku.
    Na začátku byli hosté velmi aktivní a nakonec se to vyplatilo, jelikož se ve 22. minutě provinil domácí obránce Střižík nedovoleného zákroku uvnitř vápna a s následnou penaltou si zkušeně poradil Adam Jasenský. Následně se ovšem do hry dostali domácí a ve 33. minutě bylo srovnáno. Centr Ciesaríka z volného kopu letěl přesně na hlavu Daniela Bialka, který zakončil k pravé tyč a Semankovi tak zůstaly jenom oči pro pláč.
    Do druhé půle vlétly Otrokovice naprosto skvěle, když se už po třiceti vteřinách radoval z branky Jiří Kiška, který se dostal do zakončení uvnitř vápna. Posléze byly k vidění šance na obou stranách, ale v 62. minutě zasadil definitivní tečku Filip Markovič. V 89. minutě nakonec uviděl druhou žlutou kartu během čtyř minut Bialek a příští zápas tak bude chybět.
     
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 7:1. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 22:22.
     
    To je dnes ode mě vše, děkuji vám za pozornost. (12:10:32)

    Michal Raška

    Branky: 33. Bialek – 23. Jasenský (pen.), 46. Kiška, 62. Markovič

    Karty:   22. Střižík (FRM), 66. Strnad (FRM), 70. Varadi (FRM), 85. Bialek (FRM) – 24. Kaizar (OTR), 78. Kiška (OTR), 85. Skwarczek (OTR)   89. Bialek (FRM)


    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 7:1. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 22:22.
    FK Frýdek-Místek: Mrozek – Švrček, Vokoun, Ciesarík (58. Gomola), Literák (C), Strnad, Mrkvička, Varadi, Hruška, Střižík, Bialek
    Náhradníci: Mucha – Farský, Smékal, Dendis, Kutáč, Gomola

    FC Zlínsko: Semanko – Malý, Zábojník, Markovič, Kaizar, Jasenský (C), Šohaj (83. Slaný), Křivánek (60. Obiechina), Kiška, Skwarczek, Mlýnek (71. Hladík)
    Náhradníci: Jelínek – Obiechina, Slaný, Hladík, Vašulka

    Rozhodčí: Simon Vejtasa – Luboš Popelák, Roman Fabeš

    Diváci: 214
    bahis siteleri