Duisburg – St. Pauli 0:1 (kon.)
konec
MSV Duisburg
0:1 (0:0)
FC Sankt Pauli
Pondělí 22.10.2018, 20:30 • Schauinsland-Reisen-Arena • 2. německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! 2. německá Bundesliga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi MSV Duisburg a FC Sankt Pauli.
     
    Favoritem dnešního zápasu je hostující celek, který se v tabulce nachází na průběžné šesté pozici, zatímco se Duisburg potýká se sestupovými starostmi. Sankt Pauli se v posledních týdnech nachází v optimální formě, hořkost porážky naposledy ucítilo před více než měsícem, kdy nestačilo na Aue. Od té doby následuje čtyřzápasová šňůra bez porážky, díky které Sankt Pauli ztrácí na vedoucí Kolín pouze čtyři body. Na druhé straně stojí Duisburg, který má společně s Ingolstadtem nejméně bodů v celé soutěži. Jedno se ale domácímu celku musí nechat, Duisburg si totiž v minulém kole vyšlápl na vedoucí Kolín, který zdolal poměrem 2:1. Bude podobné překvapení na pořadu dne i v tomto zápase?
     
    Vzájemné zápasy:

    13.05.18 Duisburg – St. Pauli 2:0
    10.12.17 St. Pauli – Duisburg 2:2
    28.02.16 Duisburg – St. Pauli 0:2
    14.09.15 St. Pauli – Duisburg 2:0
    05.05.13 Duisburg – St. Pauli 0:0
     
    Úvodní sestavy:

    MSV Duisburg: Mesenhöler – Wiegel, Bomheuer, Nauber, Wolze (C) – Souza, Fröde, Schnellhardt, Engin – Tašči, Verhoek
    Náhradníci: Davari – Albutat, Daschner, Hajri, Iljutcenko, Regäsel, Sukuta

    FC Sankt Pauli: Himmelmann – Dudziak, Ziereis, Avevor, Buballa – Flum (C), Knoll – Miyaichi, Buchtmann, Daehli – Diamantakos
    Náhradníci: Brodersen – Allagui, Nehrig, Neudecker, Sahin, Veerman, Zehir

    Rozhodčí: Müller – Schultes, Bergmann.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    3
    Domácí obrana si pohrávala s míčem na vlastní polovině, u kulatého nesmyslu se vystřídali snad všichni obránci. Nyní má míč na kopačce Souza.
     
    4
    Poprvé se k práci s míčem dostal brankáře Himmelmann, který ho rozehrál do strany. Tam číhal Dudzika, jenž v tuto chvílí váhá s rozehrávkou.
     
    5
    Úvodní zakončení tohoto zápasu obstaral hostující Buchtmann, kterému se střela absolutně nezdařila. Mesenhöler bude rozehrávat od své branky.
     
    6
    Duisburg ti nyní zkoušel po levém křídle, kde se Wolze dostal k přízemnímu centru, který skončil na noze Verhoeka. Jeho rána byla ale zablokována.
     
    7
    Himmelmann se tak ujal dalekonosného odkopu od své branky, který nasměroval ke středovému kruhu, kde ale kolga Flum neuspěl v souboji.
     
    8
    Na pořadu dne byl úvodní rohový kop, který obstaral domácí Schnellhardt. Ten rozehrával nakrátko na Frödeho, který svým centrem minul spoluhráče.
     
    9
    Nyní to Diamantakos zkoušel patičkou za sebe, kde se ale nacházel pouze roj protihráčů. K autovému vhazování se postaví domácí Souza.
     
    10
    Wolze přešel s míčem na útočnou polovinu, kde se pokoušel oslovit Engina, který měl k míči hodně daleko. Himmelmann bude vykopávat.
     
    11
    První zajímavější šance tohoto zápasu! Sankt Pauli rozjelo kombinaci na jeden dotek, před brankáře se přiřítil Daehli, který skluzem trefil Mesenhölera.
    11. Velká šance hostů.
     
    12
    Nyní jsme sledovali celkem ostrý nedovolený zákrok, kterým si pomohl hostující Flum. Žlutit se nebude, Duisburg má k dispozici standardku.
     
    13
    Souza si všiml naběhnuvšího Taščiho, kterému se ale nepodařilo udržet míč proti branícímu Dudziakovi. Domácí ale rychle vybojovali míč zpět.
     
    14
    Posléze musel jednat rychle brankář Himmelmann, který svůj odkop poslal až k Mesenhölerovi. Domácí rozjíždějí další útočný výpad.
     
    15
    Sankt Pauli vzorně napadalo rozehrávku soupeře, na pravé straně si obrannou povinnost splnil Buballa, který ale odkopl míč pouze k protihráči.
     
    16
    Konečně se také hosté dostali k souvislejší práci s míčem, Flum ale u postranní čáry narazil na Wolzeho, který vybojoval autové vhazování.
     
    17
    Posléze to centrovanou nabídkou zkoušel Engin, který ale trefil hned prvního protihráče. U středového kruhu se utvořil menší zmatek.
     
    18
    Posléze to Wiegel zkoušel kolmicí na Frodeho, který sice zachytil míč před brankovou čárou, posléze ale svůj centr poslal do náruče brankáře.
     
    19
    Sankt Pauli se rozhodlo uklidnit hru. Posléze Avevor přenášel hru na pravou stranu na Miyaichiho, který ale nepřešel přes domácího Wolzeho.
     
    20
    S míčem se seznámil také brankář Mesenhöler, který okamžitě poslal míč na druhou stranu, kde si nedovoleným zákrokem pomohl Engin.
     
    21
    K oné rozehrávce se postavil sám brankář Himmelmann, který posílal hodně vysoký centr. Napadající Miyaichi se ale k němu vůbec nedostal.
     
    22
    Buballa se ujal autového vhazování z pravé strany. Po jeho hodu si útočným faulem pomohl Knoll, který fauloval domácího Naubera.
     
    23
    Na opačné straně jsme rovněž sledovali útočný faul, tentokráte ho vytasil domácí Verhoek. Poslední minuty utkání jsou hodně kouskovány.
     
    24
    Máme za sebou něco málo přes dvacet minut hry, zatím sledujeme celkem vyrovnanou podívanou. O něco aktivněji působí hostující mužstvo.
     
    27
    Hosté zahrávali standardku z velmi dobré pozice. K míči se postavil záložník Buchtmann, který ale jen těsně minul šibenici.
     
    29
    Nyní to individuálním způsobem zkoušel Daehli, který si na levé straně pohrával s Wiegelem. Druhý jmenovaný nakonec vytasil čistý zákrok.
     
    30
    Žlutou kartu dostává Lukas Fröde (MSV Duisburg).
     
    30
    Na půlící čáře si faulem pomohl hostující Avevor, který celkem viditelně podrazil Taščiho. Tady se mohlo žlutit, bude z toho pouze standardka.
     
    31
    Hra se přesunula k levé postranní čáře, kde se Wolze ujal autového vhazování, které poslal až do šestnáctky. Tam ale Enginovi nevyšel centr.
     
    32
    Dudziak vyslal průnikovou přihrávku na Miyaichiho, který šikovně roztáhl do strany na Fluma. Následný centr ale přeletěl kompletně všechny hráče.
     
    33
    Do operativní pozice se dostal hostující Knoll, který nakonec otočil hru k pravé postranní čáře. Tam velice nadějnou akci soupeře musel řešit Nauber.
     
    34
    Tím dalším, kdo se dopustil nedovoleného zákroku byl domácí Tašči, který při souboji o míč přišlápl protihráče. Sankt Pauli okamžitě rozehrálo.
     
    35
    Daehli se pokoušel rychlostně natlačit přes Bomheura, který ale pohlídal míč přecházející brankovou čáru. Mesenhöler se zmocní dalšího výkopu.
     
    36
    Až nyní jsme se dočkali další střely, kterou vyprodukoval hostující Miyaichi. Jeho rána pravačkou nakonec prosvištěla do ochranné sítě za bránou.
     
    37
    Tentokráte si hodil míč na levačku Dudziak, který technickou střelou úplně minul domácí svatyni. Duisburg v posledních vteřinách příliš nestíhá.
     
    38
    Na opačné straně to Wiegel zkoušel prostřednictvím autu na Frödeho, který z první prodlužoval na Engina. Posledně jmenovaný se ale nacházel v ofsajdu.
     
    39
    Bomheuer to zkoušel nákopem na Verhoeka, který byl v hlavičkovém souboji příliš pozdě. Míč se i přesto odrazil na kopačku spoluhráče Engina.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    43
    Hra musela být opět přerušena, nedovoleným zákrokem si totiž pomohl domácí Engin, který zcela zřetelně tahal rozehrávajícího Dudziaka za dres.
     
    44
    Tentokráte si napadající Diamantakos pomohl přistrčením, na zemi skončil domácí Wiegel, který ale pádu přidal. I tak má Duisburg k dispozici volný kop.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, který nenabídl nic moc zajímavého. Viděli jsme pouze jednu vyloženou šanci, kterou ale hostující tým neproměnil, skóre tak je bezbrankové. Většinu času jsme viděli kombinace daleko od branky soupeře, rovněž se oba celky potýkali s velkou řadou nepřesností. Aby toho nebylo málo, tak dnešní utkání doprovází vlna nedovolených zákroků, hlavní sudí zatím vytasil pouze jednu žlutou kartu, avšak mohl daleko více. Doufejme, že druhý poločas bude o něco atraktivnější.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    48
    Hned v úvodu se k autovému vhazování dostal hostující Dudziak, který nejprve kombinoval s Miyaichim a poté raději odkopl na druhou stranu.
     
    49
    Engin si to namířil po levém křídle, kde mu přihrávku na Wolzeho zablokoval jeden z protihráčů. Duisburg se okamžitě ujal autu z levé strany.
     
    50
    Nauber chytře vyvezl míč z vlastní poloviny, poté ale nedokázal přesně předat na nohu Enginovi. Míče se tak zmocnil pozorný obránce Ziereis.
     
    51
    Dudziak oslovil vedle stojícího Fluma, který si ještě všiml lépe postaveného Miyaichiho. Posledně jmenovaný byl ihned obrán o hrací předmět.
     
    52
    Sankt Pauli se opět dostalo s balónem na útočnou polovinu, kombinace na pravé straně ale nepřinesla nic vážnějšího. Nauber ale odkopl do zámezí.
     
    53
    Z pravé strany přiletěl do pokutového území hostů nadýchaný centr, který se stal snadnou kořistí Avevora, jehož hlavička zamezila zakončení.
     
    54
    Nyní celkem zbytečně zariskoval hostující Buballa, který si zkomplikoval situaci u rohového praporku, kde v souboji s Verhoekem přišel o balón.
     
    55
    Knoll nyní počítal s roztažením hry na levou stranu, přihrávce tak dokázal zabránit. Poté ale rukou zahrál jeden z hostů, následovat bude přímý kop.
     
    56
    K oné rozehrávce standardky se postavil Wolze, který to zkoušel chytře pod zdí. Míč ale směřoval doprostřed branky, kde byl připravený Himmelmann.
    56. Wolzeho standardní situace.
     
    57
    Hodně neohroženě šel do osobního souboje domácí Fröde, který svým důrazem vyhrál přetahovanou u kulatý nesmysl. Duisburg je zpět u míče.
     
    58
    Následně to směrem dopředu zkoušelo také Sankt Pauli, Buballa si ale nevěřil na centr, následovala tak zpětná přihrávka až na Avevora.
     
    59
    Brankář Mesenhöler si po delší době vyzkoušel rozehrávku od své svatyně. Jeho dalekonosný odkop byl velice přesný, Tašči ale nepředvedl dobré zpracování.
     
    60
    Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází Dimitrios Diamantakos, přichází Henk Veerman.
     
    61
    Souza se elegantním manévrem dostal do palebné pozice, odkud zamířil vysoko nad branku soupeře. Himmelmann se za tímto pokusem pouze ohlédl.
     
    62
    Hosté si přichystali rohový kop, který obstaral Buchtmann. Jeho nabídka doplachtila na hlavu Miyaichiho, který ale z malého vápna trestuhodně přestřelil.
     
    63
    Japonský křídelník skončil po předchozím zakončením na zemi, na scénu se tak dostavi lékařský personál. Na nic vážného to ale v žádném případě nevypadá.
     
    63
    Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází Ryo Miyaichi, přichází Richard Neudecker.
     
    64
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, na úvodní branku stále čekáme. Druhý poločas tentokráte patří domácím, kteří mají územní převahu.
     
    69
    Stále sledujeme celkem jednostrannou záležitost, Sankt Pauli se v posledních minutách pouze brání. V tuto chvíli má míč na kopačce Engin.
     
    70
    Verhoek přihrál lépe postavenému Wiegelovi, jehož dělovka nadělala brankáři obrovské starosti. Vyražený míč nakonec odklidil do bezpečí Avevor.
    70. Wiegelova povedená rána.
     
    71
    Po předchozím zákroku ale zůstal na zemi ležet domácí Engin, kterého zřejmě soupeř trefil do obličeje. Hlavní sudí musel přerušit hru.
     
    72
    Engin se v tuto chvíli nachází za brankovou čárou, kde si ho do péče vzal lékařský personál. Duisburg bude hrát několik desítek vteřin v desíti.
     
    73
    Na opačné straně se Buballa chtěl prohnat s míčem k hranici pokutového území, nakonec ho ale čistým způsobem odstavil od balónu Souza.
     
    74
    Vzápětí už bylo pískáno, nedovoleným zákrokem si totiž pomohl domácí forvard Verhoek, který není v dnešním utkání zrovna moc vidět.
     
    75
    Kompletně celá domácí obrana si okusila práci s míčem. Nakonec se hrací předmět přesunul na kopačku Schnellhardta, který vracel Souzovi.
     
    76
    Střídání v týmu MSV Duisburg: ze hřiště odchází Borys Tašči, přichází Stanislav Iljutcenko.
    Střídání v týmu MSV Duisburg: ze hřiště odchází Lukas Fröde, přichází Tim Albutat.
     
    77
    Rychlý protiútok Sankt Pauli nakonec zakončoval Dudziak, který se manévrem uvolnil ke střele, která byla až moc slabá. Snadná práce pro Mesenhölera.
     
    78
    Další nadýchaný centr tentokráte musel odvracet Ziereis, který si i tentokráte počínal ve vzduchu zkušeně. Hra se okamžitě stěhuje na druhou stranu.
     
    79
    Na pořadu dne byla standardní situace pro Duisburg. Wiegel rozehrával cvičeným signálem, jeho centr málem překvapil brankáře Himmelmanna.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Christopher Avevor (FC Sankt Pauli).
     
    81
    Právě Himmelmann nyní dlouho váhal s rozehrávkou, kterou nakonec poslal po zemi k postranní čáře. Jeho kolegové se dostali na útočnou polovinu.
     
    82
    Dokonce se k zakončení dostal střídající Veerman, který ale zamířil daleko vedle branky. Mesenhöler nemusel zasahovat, naopak bude vykopávat.
     
    83
    Flum se uvolnil s míčem a poté zkoušel štěstí z obrovské vzdálenosti. Jeho rána trefila pouze kopačku protihráče, nakonec z toho bude aut pro Duisburg.
     
    83
    Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází Christopher Buchtmann, přichází Sami Allagui.
     
    84
    St. Pauli právě vstřelilo branku!
    Máme tady úvodní branku dnešního zápasu, která přichází pár minut před koncem zápasu! Sankt Pauli zahrávalo rohový kop z pravé strany, nadýchaný centr doplachtil přesně na hlavu SAMIHO ALLAGUIE, jehož hlavička překonala marně se natahujícího Mesenhölera.
    84. ALLAGUI - 0:1
     
    84
    Střídání v týmu MSV Duisburg: ze hřiště odchází John Verhoek, přichází Richard Sukuta-Pasu.
     
    85
    Domácí to budou mít nyní hodně složité, pár minut před koncem prohrávají o jednu branku. Nic ale není ztracené, Duisburg klidně může vyrovnat.
     
    88
    Duisburg podnikl velice nebezpečný protiútok, který nakonec nepřinesl nic nebezpečného, neboť se včas vrátil Ziereis, jenž odklidil balón do zámezí.
     
    89
    Posléze si rozehrávku nekomplikoval Dudziak, který razantním způsobem poslal míč za půlící čáru. Tam v souboji jeden na jednoho uspěl Schnellhardt.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90+1
    Je tu jedinečná šance pro domácí hráče, Wolze totiž vybojoval standardní situaci z přijatelné vzdálenosti. Možná poslední šance na vyrovnání stavu.
     
    90+2
    I tentokráte se k rozehrávce postavil Wolze, kterému se ale rozehrávka absolutně nezdařila. Nyní si Himmelmann určitě bude dávat s odkopem načas.
     
    90+3
    Nyní měl vyrovnání na hlavě domácí Souza, který ale hlavičku poslal na horní síť. Štěstí pro hosty, Himmelmann bude vykopávat.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec rozlouskla jediné branka, kterou šest minut před koncem zápasu vsítil hostující Allagui, který byl na hřišti jen několik desítek vteřin. Duisburg ale ve druhém poločase výrazně zpřesnil hru, navíc si vytvořil celkem drtivou převahu, která ale nepřinesla moc slibných akcí. Sankt Pauli se sice většinu času bránilo, avšak ojedinělá šance z rohového praporku nakonec rozhodla o zisku tří bodů. Dnešní utkání rovněž nabídlo bojovnou podívanou, k vidění byla vlna nedovolených zákroků.
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:7. Rohy: 0:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:8. (22:21:21)

    David Suchý

    Branky: 84. Allagui

    Karty:   30. Fröde (DUI) – 80. Avevor (SNP)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:7. Rohy: 0:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:8.
    MSV Duisburg: Mesenhöler – Wiegel, Bomheuer, Nauber, Wolze (C) – Souza, Fröde (76. Albutat), Schnellhardt, Engin – Tašči (76. Iljutcenko), Verhoek (84. Sukuta-Pasu)
    Náhradníci: Davari – Albutat, Daschner, Hajri, Iljutcenko, Regäsel, Sukuta

    FC Sankt Pauli: Himmelmann – Dudziak, Ziereis, Avevor, Buballa – Flum (C), Knoll – Miyaichi (63. Neudecker), Buchtmann (83. Allagui), Daehli – Diamantakos (60. Veerman)
    Náhradníci: Brodersen – Allagui, Nehrig, Neudecker, Sahin, Veerman, Zehir

    Rozhodčí: Müller – Schultes, Bergmann
    bahis siteleri