Philadelphia – Colorado 1:4 (kon.) | Detroit – Carolina 1:3 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 5:4 (po pr.)
Vancouver – Washington 2:5 (kon.)
po prodl.
Winnipeg Jets
5:4 (1:2, 0:1, 3:1 - 1:0)
St. Louis Blues
Úterý 23.10.2018, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:54 Jacob TROUBA - 5:4
     
    62:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets nevedli ani vteřinu, ale přesto získávají dva body! Scheifele odvedl výtečnou práci u zadního mantinelu, kde si pokryl těžce vybojovaný puk a přihrál do levého kruhu Connorovi. Asi všichni čekali střelu, jenže mladý útočník chytře posunul puk doprava na ještě volnějšího JACOBA TROUBU, proti němuž Allen neměl žádný nárok. Asistence: Kyle Connor, Mark Scheifele.
    58:20 Bryan LITTLE - 4:4
     
    58:20
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Další zakončení Tryskáčů už je gólové! Opět to nebyla žádná překrásná akce, Allen byl hodně dezorientovaný po stříleném nahození od Byfugliena. Volného kotouče si všiml BRYAN LITTLE a zblízka ho dorazil za překvapeného gólmana. Asistence: Justin Byfuglien, Blake Wheeler.
     
    57:52
    Icing Bluesmanů donutil domácího gólmana stáhnout Hellebuycka. Jets to zkusí v šesti proti pěti!
     
    53:50
    Wheelerovo nahození od modré propadlo k Allenovi, před kterým Parayko fauloval a kvůli jeho nedovolenému bránění Scheifeleho se bude konat další přesilovka Winnipegu.
    45:11 David PERRON - 3:4
     
    45:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    To jsou věci, převážně bránící Blues opět vedou! Morrow poněkolikáté zaváhal v obranném pásmu, kde došlo k rychlé souhře mezi O´Reillym, Sanfordem a DAVIDEM PERRONEM, který vypálil z osy hřiště a s přispěním tyče dostal puk za Hellebuyckova záda. Asistence: Zachary Sanford, Ryan O´Reilly.
    43:57 Mark SCHEIFELE - 3:3
     
    43:57
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí tým korunuje skvělý nástup do třetí třetiny vyrovnávajícím gólem! Jets využili dosti unavených protihráčů, Scheifele po icingu vyhrál buly a pozorně sledoval akci Chiarota, jehož zakončení z ostrého úhlu Allen vyrazil právě k MARKU SCHEIFELEMU a ten už to měl při dorážce velmi jednoduché. Asistence: Ben Chiarot.
    41:00 Ben CHIAROT - 2:3
     
    41:00
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Důležitý moment pro psychiku domácích hráčů, kteří rychle mažou manko na polovinu! Tarasenko po zásahu Pietrangela nedostal puk mimo obrannou třetinu. Na modré čáře se k němu s přispěním Scheifeleho dostal BEN CHIAROT a nenápadné nahození zčistajasna propadlo pod břevno Allena, který v pokleku téměř vůbec nereagoval. Asistence: Mark Scheifele.
     
    34:16
    Pětiminutová přesilovka se de facto nekoná. Na trestnou lavici míří také Dunn, který po ztrátě puku zahákoval Morrisseyho. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    34:01
    Tak jedno vyloučení tu přece jenom bude. Aut zákroku Brandon Tanev dostává za vražení pětiminutový trest a osobní trest k tomu. Výrazně tomu napomohl objevený krvavý šrám nad okem O´Reillyho.
    29:30 Vince DUNN - 1:3
     
    29:30
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Také Bluesmani poprvé využívají přesilovku a opět vedou o dva zásahy! O´Reilly z pravého kruhu přihrál k brankovišti Maroonovi. Ten nevyužil možnost narážečky a místo toho zkusil sám zasunout puk za Hellebuycka. Ten ho vyrazil na neuhlídaného VINCE DUNNA, který vtěsnal svou dorážku do poloprázdné branky. Asistence: Patrick Maroon, Ryan O´Reilly.
     
    28:35
    Jack Roslovic je vyloučen za poměrně zbytečný faul v útočném pásmu. V souboji s Alexem Pietrangelem si pomohl hákováním.
     
    25:06
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Jordan Schmaltz – 2 min., hákování).
     
    22:33
    Kyrou zezadu zahákoval napřahujícího Myerse, což rozhodčím neuniklo. Je z toho další přesilovka pro Tryskáče.
     
    16:12
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Jay Bouwmeester – 2 min., nedovolené bránění).
     
    13:33
    Sanford dloubl puk z obranné třetiny k červené čáře, kde O´Reillyho fauloval Dustin Byfuglien a vyfasoval menší trest za podrážení.
    12:07 Mark SCHEIFELE - 1:2
     
    12:07
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí využívají první přesilovou hru a snižují na rozdíl jediného gólu! O´Reilly trochu nešikovně vracel puk ke krátkému mantinelu, kde ho zastavil MARK SCHEIFELE. Jeho nahození k hranici brankoviště si za vlastního gólmana srazil Jay Bouwmeester. Bez asistence.
     
    11:15
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Brayden Schenn – 2 min., držení).
    10:57 Colton PARAYKO - 0:2
     
    10:57
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté na konci jedenácté minuty odskakují už na 2:0! Bozakovu střelu z pravé strany Hellebuyck vyrazil do rohu. Následný pokus o vyhození na modré čáře zastavil COLTON PARAYKO a ihned nahazoval zpět na branku. Před tou kotouč smolně tečoval Morrow a domácí gólman už nestačil dát k levé tyči žádnou část svého těla. Bez asistence.
     
    04:56
    Schwartz už byl mnohem blíže gólu, jenže trefil tyč. Perron poté minul a další ránu od Pietrangela srazil Chiarot.
     
    03:22
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Josh Morrissey – 2 min., držení hole).
    00:47 Ryan O'REILLY - 0:1
     
    00:47
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hned první akce končí gólem! Copp jenom nahodil puk za hostující branku, odkud Dunn poslal dlouhou přihrávkou k útočné modré na Perrona. Ten rychle posunul puk na RYANA O´REILLYHO, jenž se jednoduše dostal za obranu a bekhendem zvedl puk nad Hellebuyckovu lapačku. Asistence: David Perron, Vince Dunn.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 13. Scheifele, 41. Chiarot (Scheifele), 44. Scheifele (Chiarot), 59. Little (Byfuglien, Wheeler), 63. Trouba (Connor, Scheifele) – 1. R. O'Reilly (Perron, Dunn), 11. Parayko, 30. Dunn (Maroon, R. O'Reilly), 46. Perron (Sanford, R. O'Reilly)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Trouba, Morrissey, Byfuglien (A), Chiarot, T. Myers, Morrow – Wheeler (C), Scheifele (A), Connor – Laine, Little, Ehlers – B. Tanev, Lowry, Copp – Perreault, Roslovic, Lemieux.
    St. Louis Blues: Allen (Ch. Johnson) – Pietrangelo (C), Dunn, Parayko, Schmaltz, Edmundson, Bouwmeester – Tarasenko (A), B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O'Reilly, Sanford – Steen (A), Bozak, Maroon – Kyrou, Barbašev, Blais.

    Rozhodčí: Nicholson, Rooney – Amell, Shewchyk

    Diváci: 15 321
    bahis siteleri