Žilina – Poprad 3:7 (kon.) | Detva – Lipt. Mikuláš 2:3 (kon.) | Zvolen – Miskolc 2:1 (po pr.)
Nitra – Banská Bystrica 2:3 (kon.)
konec
MsHK Žilina
3:7 (1:3, 1:3, 1:1)
HK Poprad
Úterý 23.10.2018, 17:30 • Garmin Arena, Žilina • Tipos Extraliga (SR) • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Poprad právě vstřelil branku!
    Asi z poslední akce tohoto zápasu padl jubilejní desátý gól, který zrušil čisté konto brankáře Lackoviče. Rychlou souhru čtyř hráčů zakončila přihrávka z pravé strany před brankoviště, kde už se MAREK ZAGRAPAN nemýlil a konečně protrhl své střelecké trápení. Asistence: Patrik Koyš, Arturs Salija.
     
    51:16
    Žilina vstřelila branku!
    Vlci snižují a ještě určitě zabojují o menší hokejový zázrak! Michal Bárta přihrál z levého kruhu na modrou Baginovi, jehož prudkou dělovku zřejmě tečoval MARTIN PODEŠVA a Tomáš Vošvrda už byl ve svém brankovišti bez šance. Asistence: Emil Bagin, Michal Bárta.
     
    39:28
    Poprad právě vstřelil branku!
    Jakoby hráči dostali za úkol ukázat divákům opakovaný záběr pátého gólu Popradu! Lukáš Paukovček vyhrál buly na levé straně útočného pásma, před kruhem puk převzal MARTIN BELLUŠ a rychlou střelou zápěstím vyhnal z branky Mikoláše, který už pošesté kapituloval. Asistence: Lukáš Paukovček.
     
    38:27
    Žilina vstřelila branku!
    Rychlá domácí odpověď znamená jiskřičku naděje na zdramatizování zápasu! Matej Síkela si dojel pro puk ke krátkému mantinelu, odkud přihrál do levého kruhu. Z něj ihned pálil JURAJ MILÝ a v přesilovce snížil na 2:5. Asistence: Matej Síkela, Jiří Kučný.
     
    38:02
    Poprad právě vstřelil branku!
    Chvilinku po čtvrtém gólu přichází i ten pátý! Radoslav Macík vyhrál vhazování za sebe na DANIELA BREJČÁKA, jenž si trochu povyjel ke střele zápěstím a Maroš Mikoláš na rychle letící puk nedosáhl. Asistence: Radoslav Macík.
     
    36:51
    Poprad právě vstřelil branku!
    Po delší době se mění skóre. Stalo se tak k radosti hostující střídačky, která mohla vidět parádní akci finského obránce JOONY ERVINGA, jenž se z pravého konce modré čáry vydal do pravého kruhu. Poté se dostal k dorážce vlastní střely a zvýšil náskok kamzíků už na 4:1! Asistence: Dávid Bondra, Štefan Fabian.
     
    13:27
    Žilina vstřelila branku!
    Tak jsem to zakřikl, domácí se poprvé radují z gólu a snižují na 1:3! JAKUB RUČKAY si vzal puk v obranné třetině a vyrazil do útoku. Na vrcholku pravého kruhu se zastavil a rychlou střelou zápěstím pokořil Tomáše Vošvrdu. Asistence: Petr Beránek.
     
    12:12
    Poprad právě vstřelil branku!
    Popradští hokejisté rychle využívají první přesilovou hru a vedou už o tři góly! Belluš dostal puk od modré čáry a z první ho posunul k brankovišti na RADOSLAVA MACÍKA, jenž si hodil kotouč na bekhend a jednoduše zaznamenal svůj dnešní druhý zásah. Asistence: Martin Belluš, Marcel Petran.
     
    05:09
    Poprad právě vstřelil branku!
    Kamzíci vedou už o dva góly! Domácí ztratili puk ve středním pásmu a nestihli se vrátit se Svitanou a DÁVIDEM BONDROU, jenž dostal od svého parťáka z protiútoku zpětnou přihrávku za obranu a zvedl puk mimo dosah gólmana. Asistence: Patrik Svitana.
     
    02:56
    Poprad právě vstřelil branku!
    Hosté se už ve třetí minutě dostávají do vedení! Bellušovu střelu z levého kruhu Mikoláš jenom vyrazil a posléze nestačil na dorážku z mezikruží, ke které se dostal RADOSLAV MACÍK. Asistence: Martin Belluš, Lukáš Paukovček.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 14. Ručkay (Beránek), 39. Milý (Síkela, Kučný), 52. Podešva (Bagin, Bárta) – 3. Macík (Belluš, Paukovček), 6. Bondra (Svitana), 13. Macík (Belluš, Petran), 37. Erving (Bondra, Fabian), 39. Brejčák (Macík), 40. Belluš (Paukovček), 60. Zagrapan (Koyš, Salija)


    MsHK Žilina: Mikoláš (40. Lackovič) – Kučný, Jankovič, Pastor, Žilin, Piegl, Matejka, Mendrej, Bagin – Bárta, Podešva, Huna – Jenčík, Síkela, Milý – Beránek, J. Ručkay, Hvíla – Hrazdíra, Ondruš, Rehák.
    HK Poprad: Vošvrda (Gračnar) – Petran, D. Brejčák, Salija, Ťavoda, Erving, Kozák, Fabian – Takáč, Mlynarovič, Václav – Abdul, Zagrapan, Koyš – Svitana, Heyzer, Bondra – Belluš, Paukovček, Macík.

    Rozhodčí: Babic, Baluška – Šefčík, Sipios
    bahis siteleri