Kometa Brno – Jihlava 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:6 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 2:1 (kon.)
Kladno – Slavia 6:3 (kon.) | Zlín – Vítkovice 3:8 (kon.) | Č. Budějovice – Žďár n/S 4:2 (kon.)
HK MD Šumperk – Olomouc 5:3 (kon.) | Třinec – Technika Brno 5:2 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 10:1 (kon.)
Chomutov – PZ Kladno 9:2 (kon.) | K. Vary – Kobra 10:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 5:3 (kon.)
Přerov – Vsetín 2:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
9:2 (3:1, 1:0, 5:1 - N 0:1)
PZ Kladno
Čtvrtek 25.10.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Krásný den všem fanouškům mládežnického hokeje! V rámci dalšího kola dorostenecké ELIOD extraligy budeme sledovat souboj čtvrtých Pirátů, jenž na domácím ledě přivítají poslední PZ Kladno.
     
    PZ KLADNO

    Kladenské béčko je zatím takovým ligovým otloukánkem. Poslední tým západní skupiny dorostu získal pouhé dva body za jednu prohru a výhru v nadstavbě. PZ vstřelilo pouhých třináct branek a naposledy doma padlo vysoko s Litvínovem 0:10. S Chomutovem letos již Středočeši hráli, v polovině září prohráli doma 1:9.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Pavel Šugár – 9 zápasů, 5 bodů (3+2)
    Vojtěch Hurta – 10 zápasů, 4 body (3+1)
    Lukáš Kulich – 10 zápasů, 4 body (2+2)
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Piráti se dlouho drželi na druhém fleku za vedoucí Plzní, ale po dvou venkovních porážkách v řadě se dostali na čtvrté místo. V případě výhry se dostanou před Litvínov, jenž odehrál o zápas více. Dorostenecký celek Chomutova v posledních duelech padl na Slavii (3:5) a v Třemošné (3:4sn.). Piráty táhne nejlepší střelec celé ligy, Marcel Štefančík.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Marcel Štefančík
    – 10 zápasů, 22 bodů (15+7)
    Tadeáš Svoboda – 10 zápasů, 16 bodů (6+10)
    Štěpán Němec – 10 zápasů, 12 bodů (2+10)
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Malant (Šatný) – Němec, Frollo, Perný, Kovár, Pöschl – Spudich, Koblížek, Šilar, Iljuk, Kulich, Svoboda, Štefančík, Vostiňák, Döring, Ekrt

    PZ Kladno: Gabriška (L. Danda) – Melichna, O. Danda, Burger, Hříbal, Deniger, Horn, Hvězda – Rejna, Hurta, Cihelka, Kulich, Pišinger, Vimmer, Redlich, Bašta, Vosyka
    Rozhodčí: Luczków – Holada, Sýkora.
     
    Oba celky jsou u svých brankářů a utkání o další až čtyři body brzy začne. Domácí v bílém, hosté zase v modrém.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:28
    Piráti se hned na startu třetiny dostali do třetiny, kde se pokoušeli něco vymyslet. Rozhodčí ale přerušili hru poté, co u pravého mantinelu ztratili kotouč z dohledu.
     
    01:05
    Následně se do útoku podél levého mantinelu dostal domácí Erik Iljuk. Ten si sjel až za branku, kde kotouč zasekával. Dvojice bránících hráčů jej ale o puk nakonec obrala.
     
    01:23
    Kladnu se pískl ofsajd a po vhazování se dostali do pásma. V souboji u levého mantinelu poté zahrál Marcel Štefančík vysokou holí a hosté s zahrají přesilovku.
     
    01:59
    Hosté pásmo sice hned ztratili, následně jej ale zpátky vybojovali. David Bašta nahazoval od levého mantinelu na zadní tyčku, ale Lukáš Malant kotouč pohotově skryl v lapačce.
     
    02:27
    Vojtěch Hurta postupoval středem hřiště do útoku, ale v útočném pásmu byl zastaven. Dominik Perný se mu postavil do cesty a čistým stromem jej obral o kotouč.
     
    02:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následoval ofsajd po kterém se domácí celek prosadil hned po vhazování! Tadeáš Svoboda vyhrál vhazování a JAN SPUDICH prostřelil hostujícího brankáře, který nyní nemůže mít vůbec čisté svědomí. Asistence: Tadeáš Svoboda.
    02:50 SPUDICH - 1:0
     
    03:24
    Domácí v plném počtu.
     
    03:46
    Marcel Štefančík se vrátil na led a hned připravoval puky pro spoluhráče. Před pravým kruhem našel Štěpána Němce, jenž zakončoval. Jeho rána pod víko byla ovšem ztečována nad branku.
     
    04:23
    A další přesilovka pro hostující celek. Jan Vostiňák si počínal nedovoleně u své střídačky a bude již druhým vyloučeným Pirátem v duelu.
     
    05:05
    Kladenským se ale ani v další přesilovce nedaří. Piráti jsou aktivnější na puku a Erik Iljuk si nyní najel mezi kruhy, střela do levé šibenice ale nevyšla. Kotouč skončil nad brankou.
     
    05:31
    Následně se hostující celek dostal do ofsajdu, ale vhazuje se nakonec je ve středu ledové plochy. Více jak minuta přesilovky Středočechů je pryč.
     
    06:24
    Domácí v plném počtu.
     
    06:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned po skončení oslabení se do útoku dostal chomutovský odchovanec TADEÁŠ SVOBODA. Pirátská sedmnáctka si najela na pravý kruh, odkud střelou na vzdálenější branku překonala Gabrišku v brance podruhé. Asistence: Marcel Štefančík.
    06:30 SVOBODA - 2:0
     
    07:31
    Následně hostující celek kombinoval v útoku, ale k žádnému střeleckému zakončení se nedostal. Piráti se za brankou ujali kotouče a míří do útočné třetiny.
     
    08:33
    Vhazovalo se po levici Gabrišky, ale chomutovští dorostenci se do zakončení nedostali. Hostujícím mladíkům se tak povedlo podél mantinelu vyhodit.
     
    09:22
    Po přihrávce o mantinel se kotouč dostal na hůl Adama Frolla, jenž svižně nahazoval od modré čáry. Ondřej Gabriška ovšem puk viděl a ukryl jej ve své rukavici.
     
    09:59
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Pěkná branka hostujícího celku, který se rázem dostává na dostřel! Odražený kotouč viděl před kruhy ŠTĚPÁN VIIMMER. Kladenský útočník se do kotouče opřel a ten skončil přesně v levé šibenici, ukázková trefa. Asistence: Mark Jefferson Rejna.
    09:59 VIMMER - 2:1
     
    10:36
    David Bašta následně napadal moc agresivně a za nedovolené bránění inkasuje dvouminutový trest. První přesilovku si tak zahrají také Piráti.
     
    10:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    A je z toho opravdu rychlá branka! Tadeáš Svoboda našel na pravém kruhu osamoceného MARCELA ŠTEFANČÍKA. Slovenský útočník, jenž je nejlepším střelcem dorostenecké extraligy zamířil pod beton a šikovnou střelou uspěl. Asistence: Tadeáš Svoboda a Štěpán Němec.
    10:51 ŠTEFANČÍK - 3:1
     
    11:47
    Domácí si zahrají další početní výhodu. Dvě minuty inkasuje za útočný faul Vojtěch Hříbal. Za brankou Oliver Šatného držel jednoho z domácích hráčů.
     
    12:31
    Piráti se dlouho nemohli dostat do kombinace, ale byli v útočné třetině. Kladenští bránící hráči vše pokryli a následně se jim dokonce povedlo vyhodit.
     
    13:14
    Do první dobré šance se dostal Lukáš Koblížek, jenž dostal přihrávku mezi kruhy. Domácí útočník střílel po ledě, ale Ondřej Gabriška betony parádně zasáhl!
     
    13:48
    Hosté v plném počtu.
     
    14:57
    Přihrávkou zpoza branky na hranici brankoviště dostal domácí Jan Vostiňák, jenž hned zakončoval. Zblízka se mu ovšem připraveného brankáře Kladna překonat nepovedlo!
     
    15:20
    Pirátské snažení v útoku pokračovalo a Štěpán Němec nahazoval od modré čáry na branku. Gabriška kotouč vyrazil před sebe, ale Jan Spudich se vinou dobré obrany do zakončení nedostal.
     
    16:38
    Piráti se dostali do dalšího snažení, ale to nyní zakončeno střelecky nebylo. Adam Frollo zakončoval z mezikruží, ale jeho rána byla nakonec parádně zablokována.
     
    17:24
    Následně dostával puk před branku Tomáš Šilar, který se ale do zakončení nedostal. Pokračovalo se protiakcí Kladna, kterému se ale nepovedlo zakončit, útočící hráč byl dosprintován bránícím hráčem Pirátů.
     
    19:05
    Lukáš Koblížek si následně najel do pásma po pravé straně a na přední tyčce našel Erika Iljuka. Tomu se ale zblízka zakončit nepovedlo, snažení domácích nicméně trvá.
     
    19:38
    Z obrany se ale následně chomutovskému celku rozehrát nepovedlo, a tak se bude pokračovat vhazováním po levici Olivera Šatného. Ten moc práce na startu duelu nemá.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, kterou ovládli střelecky i gólově chomutovští Piráti. Ti sice na začátku duelu hráli dvě oslabení, ale v jednom se prosadili a ve druhém skórovali těsně po jeho skončení. Třetí branku domácí zaznamenali v přesilovce. Jedinou branku hostů pak vstřelil Štěpán Vimmer, domácí Tadeáš Svoboda dnes posbíral již tři body.

    Druhá třetina začne přibližně v 18:18.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:22
    Marcel Štefančík se hned na startu druhé třetiny dostal do samostatného úniku, kde se pokoušel překonat Gabrišku. Zakončoval technicky, ale nakonec našel jen betony hostujícího brankáře!
     
    21:18
    Piráti pokračovali v aktivitě a Gabriška si připsal další zákrok. Následně hosté nic nevymýšleli a kotouč poslali jen na icing, hra se tak vrátí před jejich branku.
     
    22:42
    Domácí celek je aktivní v útočné třetině a dostává se do dalších šancích. Jan Vostiňák nyní před klecí zakončoval bekhendem a následoval závar, gólem to ale neskončilo!
     
    23:10
    Mark Jefferson Rejna se dostával do útoku a dokonce před ním upadl domácí obránce. Hostující borec šel na levém křídle do stahovačky, k zakončení ale už nedošlo.
     
    24:04
    Na druhé straně to od modré čáry zkoušel produktivní Tadeáš Svoboda. Jeho svižná rána šla ovšem jen do nohy bránícího hráče, domácí útočník šel následně střídat.
     
    25:20
    Hosté se následně pokoušeli udržet pásmo, ale Tomáš Vosyka i přes nevoli jeho a spoluhráčů nakonec puk zachytil až ve střední třetině. Pokračuje se tedy vhazováním.
     
    26:40
    Mezi kruhy se k volnému kotouči dostal obránce Dominik Perný, jenž si stylově obehrál dvojici bránících hráčů a před brankou zakončoval bekhendem. Skórovat se mu ale nepovedlo, puk skončil vedle branky!
     
    27:15
    Piráti následně vyhodili přes celé hřiště a Ondřej Gabriška musel zasahovat. Následně chtěl rozehrávat, ale viděl napadající domácí hráče. Puk tak raději ukryl v lapačce.
     
    27:45
    Erik Iljuk se následně dostal podél pravého mantinelu do úniku, který zakončoval kličkou na zadní tyčku. Beton brankáře sice přehodil, ale trefil jen boční síť.
     
    28:45
    Velký závar před brankou Kladna. Dominik Perný se po závaru v brankovišti dostával ke střele, ale ležícího Gabrišku kvůli jeho skvělému zákroku nepřekonal. Následně se domácí dostali do ofsajdu.
     
    29:28
    To jsou šance! Před brankou se nyní zjevil Tomáš Šilar, jenž zakončoval mezi betony přesouvajícího se Gabrišky, ten si ale připsal další velký zákrok.
     
    30:03
    K volnému kotouči mezi kruhy se dostal Tadeáš Svoboda, jenž zakončoval střelou k pravé tyčce. Gabriška toho moc neviděl a kotouč udržel jen tak tak. Vhazuje se po jeho levici.
     
    30:29
    Další neskutečný zákrok Ondřeje Gabrišky, to je neuveřitelné, co Piráti nedají! Štefančík přebruslil bránícího hráče a přihrál do prázdné branky Spudichovi. Ten ale trefil jen beton brankáře, jenž se přesouval.
     
    31:27
    Hosté se po delší době dostali do útoku, ale pokus z pravé strany Šatný vyrazil jen před sebe. Následovala akce Pirátů zakončena zákrokem pozorného Gabrišky.
     
    32:17
    Piráti měli výhodu a měla je čekat přesilovka, před přerušením se ale provinil i domácí hráč a vidíme vzájemné vyloučení. Martin Pöschl a Lukáš Kulich inkasují dvě minuty za sekání.
     
    33:00
    I přesto ale sledujeme hru, která připomíná přesilovku. Filip Döring zakončoval z levého kruhu na přední tyčku, ale Ondřej Gabriška se zaskvěl zákrokem.
     
    33:54
    Následně obešel bránícího hráče Marcel Štefančík, jenž mezi kruhy zakončoval. Jeho pokus šel ovšem vedle branky a kotouč skončil na zadním mantinelu
     
    35:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Až nyní se domácí celek prosazuje, čímž se dostává poprvé v utkání do tříbrankového vedení! Krásně mezi bránícími hráči proskočil Jan Ekrt, jenž nabídl stoprocentní loženku pro TOMÁŠE ŠILARA. Ten se pokusem do prázdné branky nezmýlil. Asistence: Jan Ekrt.
    35:11 ŠILAR - 4:1
     
    36:15
    Jan Spudich v další akci domácích našel od modré čáry naskakujícího Kulicha, jenž z první zakončoval. Ondřej Gabriška ovšem dobře stál a pokus ukryl v lapačce.
     
    38:19
    Hrálo se delší dobu bez přerušení, než přišel faul hostujícího Tomáše Vosyky. Ten si v útočné třetině počínal nedovoleně a za sekání je potrestán dvěma minutami.
     
    39:05
    Po delší kombinaci to z levého kruhu zkoušel do bližší šibenice Tadeáš Svoboda. Ondřej Gabriška ovšem jeho ránu viděl a vyrazil ji nad branku.
     
    39:59
    Marcel Štefančík v posledních sekundách dostával přihrávku zpoza branky a u pravé tyčky zakončoval po ledě. Ondřej Gabriška ovšem sklapl betony a zapsal další parádní zákrok!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině hráli v útoku vesměs domácí, ale byla z toho pouze jediná branka. Brankáři Gabriškovi se povedlo během druhé dvacetiminutovky vytáhnout tak pět tutovek a je zatím velkou postavou duelu. Jediná branka třetiny padla z hole Tomáše Šilara.

    Třetí třetina začne přibližně v 19:01.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:19
    Hosté v plném počtu.
     
    40:50
    Vojtěch Hurta se dostal podél levého mantinelu až do útoku, jeho pokus na zadní tyčku ale Oliver Šatný viděl a kotouč skryl ve své lapačce.
     
    41:27
    Piráti se dostali do úniku a Koblížek vyzval ke skórování Iljuka. Ten byl u levé tyčky, ale ve skvělé pozici kotouč netrefil ideálně. Domácí ale v kombinaci pokračují.
     
    43:09
    Štěpán Němec se následně prokličkoval před branku, kde po ledě zakončoval. Ondřej Gabriška ale kotouč viděla a připsal si proti nevýrazné střele zákrok.
     
    44:19
    Piráti v další akci. Od pravého mantinelu přihrával Koblížek na Pöschla, jenž zakončoval bekhendově z otočky. Puk skončil na tyčce a hosté následně vyhodili.
     
    44:47
    Rychle si najel do útoku Jan Ekrt, jenž byl ale brzy podražen a domácí si zahrají přesilovku. Dvě minuty inkasuje hostující Jiří Melichna.
     
    45:25
    Piráti kombinovali a nakonec se dostali ke střeleckému pokusu. Rána od modré čáry byla zablokována a Kladenští následně dokázali vyhodit.
     
    45:58
    Pokračuje se v nevýrazné přesilovce domácích Pirátů. Těm se nyní nepovedlo rozjet útočnou akci a po icingu se vhazuje po pravici Olivera Šatného.
     
    46:48
    Hosté v plném počtu.
     
    47:21
    Piráti právě vstřelili branku!
    Až po přesilovce se domácí celek prosazuje a jde do čtyřbrankového vedení! JAN EKRT se náramně dostal přes obranu a kličkou na zadní tyčku zaznamenává svou druhou trefu v duelu! Asistence: Adam Frollo a Martin Pöschl.
    47:21 EKRT - 5:1
     
    47:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vzápětí je tu další branka, která jde na vrub obrany. Jan Spudich u levé tyčky zakončoval do brankáře, který se roztáhl a vyletěl z branky. TADEÁŠ SVOBODA se dostal k odraženému puku, který bekhendem poslal do prázdné branky. Asistence: Jan Spudich.
    47:49 SVOBODA - 6:1
     
    48:21
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Pytel s brankami se roztrhl a podruhé v duelu se prosazují také hosté! VOJTĚCH HURTA ujel obraně a dostal se až před Šatného, kterého překonal svižnou střelou k tyčce. Asistence: Lukáš Kulich.
    48:21 HURTA - 6:2
     
    49:09
    Piráti se následně pokoušeli dostat do pásma, ale zastavili je rozhodčí, kteří viděli ofsajd. Hra tak bude pokračovat vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    49:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další branka v síti hostujícího celku, po krásné přihrávce Tadeáše Svobody se k puku dostal mezi kruhy MARCEL ŠTEFANČÍK, který svižnou střelou k levé tyčce navyšuje vedení svého celku na 7:2. Asistence: Tadeáš Svoboda a Štěpán Němec.
    49:24 ŠTEFANČÍK - 7:2
     
    50:05
    A nyní domácí čeká přesilovka. Vojtěch Hurta hákoval a putuje na lavici hanby, je tu tedy další šance pro chomutovské dorostence.
     
    50:37
    Před Dominikem Perným se otevřel volný prostor, a tak to domácí bek od modré čáry tvrdě zkoušel. Před Gabriškou byla clona hráčů, ale hostující brankář i tak vytáhl pěkný zákrok.
     
    51:25
    Marcelu Štefančíkovi následně nevyšel vjezd mezi kruhy a o kotouč přišel. Kladno se osvobodilo a brzy bude hrát opět v plném počtu.
     
    51:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti nakonec přesilovku využívají a dávají svou osmou branku, TADEÁŠ SVOBODA kompletuje hattrick! Střela od modré čáry byla brankářem vyražena před chmutovského útočníka, jenž se bekhendem prosazuje potřetí v duelu. Asistence: Štěpán Němec a Marcel Štefančík.
    51:59 SVOBODA - 8:2
     
    52:10
    Erik Iljuk byl v následném protiútoku faulován a pojede trestné střílení!! Provinil se Ondřej Danda.
     
    52:10
    Erik Iljuk si najel před branku, kde šel nejdříve do forhendu, ale nakonec se zasekl a zkoušel to bekhendově. Ondřej Gabriška byl ovšem téměř celý v brance a zakročil.
     
    52:32
    Hosté se následně pokoušeli osvobodit, ale je z toho pouze icing. Hra se tak přesouvá před branku Kladna, které si odveze další vysoký příděl.
     
    52:49
    Tvrdě byl nyní faulován Jan Vostiňák. Vojtěch Hříbal jej zasáhl kolenem a dostává test do konce utkání. Piráti si zahrají pětiminutovou přesilovku.
     
    53:26
    Nejdříve to z pravé strany zkoušel Štefančík, ale Gabriška stihl zasáhnout. Hosté následně vyhazovali a Piráti kotouč ztečovali na lavičku, pokračuje se ve střední třetině.
     
    54:19
    Domácím se zatím v početní výhodě moc nedaří. Dlouho se do pásma nedostali a nyní se píská jejich ofsajd.
     
    55:06
    Dlouho se bojovalo o kotouč u levého mantinelu, než rozhodčí hru přerušili a dávají tresty. Tomáš Šilar i Vojtěch Hurta dostávají dvě minuty za zdržování hry.
     
    56:05
    Pokračuje přesilovka chomutovských Pirátů, kteří kombinují a pokouší se něco vymyslet. Zatím se jim i přes střelecké pokusy ale branku dát nepovedlo.
     
    56:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Branka padá až nyní, Piráti dávají již pátou branku ve třetí třetině! JIŘÍ KULICH dostal přihrávku na levý kruh, kde nezpanikařil a svižnou ránou o břevno dává další gól Pirátů. Asistence: Erik Iljuk.
    56:46 KULICH - 9:2
     
    57:49
    Hosté v plném počtu.
     
    58:45
    Marcel Štefančík byl druhým Pirátem, jenž měl na hokejce hattrick. Unikal sám na Gabrišku a šel do bekhendového zakončení. Kladenský brankář ale pokus ukryl ve své lapačce!
     
    59:12
    Dalším, kdo útočil na pomyslnou desítku, byl Erik Iljuk. Domácí hráč dostával žabičku na zadní tyčku, kde se mu ovšem nepovedlo ideálně zakončit.
     
    59:36
    Z pravého kruhu to zkoušel Tomáš Šilar. Domácí útočník zakončoval k pravé tyčce, ale pozorného Gabrišku nepřekonal. Ten v posledních sekundách čelí obrovskému počtu střel.
     
    Konec zápasu.
     
    Začala nadstavba.
     
    60:09
    Tadeáš Svoboda mohl utkání ukončit po devíti sekundách. Podél pravého mantinelu se dostal do zakončení, ale bekhendem svou čtvrtou trefu nepřidal!
     
    61:16
    Martin Pöschl neuspěl po levé straně a do protiakce se dostali hosté. Jeden z hráčů zakončoval mezi kruhy, ale jeho rána skončila jen vedle branky.
     
    62:08
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Bonusový bod si nakonec připíše hostující celek! VOJTĚCH HURTA podruhé v duelu unikl a i nyní se mu svižnou střelou k levé tyčce povedlo překonat Olivera Šatného v brance! Asistence: Lukáš Kulich
    62:08 Vojtěch HURTA - 9:3
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání jedenáctého kola ELIOD extraligy končí vysokou výhrou Pirátů, kteří především ve třetí třetině dali více jak polovinu svých branek. Hattrick vstřelil Tadeáš Svoboda a dvakrát se prosadil Marcel Štefančík. Další trefy přidali Jan Spudich, Tomáš Šilar, Jan Ekrt a Jiří Kulich. Kladno vybojovalo cenný bod, dvě branky vstřelil Vojtěch Hurta a jednou se prosadil také Štěpán Vimmer.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy na počtěnou! (19:49:03)
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 3. Spudich (Svoboda), 7. Svoboda (Štefančík), 11. Štefančík (Svoboda, Němec), 36. Šilar (Ekrt), 48. Ekrt (Frollo, Pöschl), 48. Svoboda (Spudich), 50. Štefančík (Svoboda, Němec), 52. Svoboda (Němec, Štefančík), 57. J. Kulich (Iljuk) – 10. Vimmer (Rejna), 49. Hurta (L. Kulich), 63. Hurta (L. Kulich)


    Piráti Chomutov: Šatný (Malant) – Němec, Frollo, Perný, Kovár, Pöschl – Spudich, Koblížek, Šilar, Iljuk, Kulich, Svoboda, Štefančík, Vostiňák, Döring, Ekrt
    PZ Kladno: Gabriška (L. Danda) – Melichna, O. Danda, Burger, Hříbal, Deniger, Horn, Hvězda – Rejna, Hurta, Cihelka, Kulich, Pišinger, Vimmer, Redlich, Bašta, Vosyka

    Rozhodčí: Luczków – Holada, Sýkora
    bahis siteleri