Kometa Brno – Jihlava 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:6 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 2:1 (kon.)
Kladno – Slavia 6:3 (kon.) | Zlín – Vítkovice 3:8 (kon.) | Č. Budějovice – Žďár n/S 4:2 (kon.)
HK MD Šumperk – Olomouc 5:3 (kon.) | Třinec – Technika Brno 5:2 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 10:1 (kon.)
Chomutov – PZ Kladno 9:2 (kon.) | K. Vary – Kobra 10:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 5:3 (kon.)
Přerov – Vsetín 2:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
2:1 (1:0, 0:0, 1:1 - N 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Čtvrtek 25.10.2018, 18:45 • MEO Aréna, Přerov. • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    63:53
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zápas končí. JAKUB ZEMBOL se rozjel po pravém křídle, nabruslil si až před branku, kde si položil jejího strážce a nasměroval puk po zemi do sítě.
    Bez asistence.
     
    62:54
    Martin Ryšavý se rozjel vstříc soupeřově kleci, těsně u ní mu ale kotouč utekl, takže nedokázal pořádně zakončit. To je velká škoda pro Přerov.
     
    60:21
    Přerov si zahraje přesilovku čtyř proti třem. Za podrážení putuje na lavici hanby Jan Půček (VSE). Domácí tým si současně bere oddechový čas.
     
    59:55
    Tkadlec už byl napůl cesty ze své branky, jakmile ale zpozoroval, že kotouče se zmocnili Zubři, rychle zařadil zpátečku. Přerovský hráče odkrytou branku netrefil!
     
    58:40
    Běží poslední dvě minuty třetí části.
     
    55:47
    Před branku nebezpečně pronikl Doříčák a jen těsně minul prostor u pravé tyče domácí klece!
     
    54:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně nešťastný moment v podání hráčů Přerova. Adam Holík při pokusu o rozehrávku poslal kotouč do vlastní branky za zkoprnělého Suchánka. Gól připisují rozhodčí JANU PŮČKOVI.
    Bez asistence.
     
    51:03
    Přerov právě vstřelil branku!
    Teď už to ale ŠIMONU JUŘIČKOVI vyšlo. U pravé tyče ho kolmou přihrávkou našel Radim Hradil a přerovský forvard s číslem 22 na drese procedil puk skrz Tkadlece do sítě.
    Asistence: Radim Hradil, Vladimír Brázda.
     
    50:57
    Juřička si vyjel lehce zpoza klece, ovšem střelu na zadní tyč dokázal vytrčeným betonem Tkadlec vyrazit mimo!
     
    49:24
    Velká šance Přerova! Sám před Tkadlecem se zjevil Martin Ryšavý, ovšem střelou mezi betony hostujícího brankáře nepřelstil. Tkadlec stále drží naděje svého týmu na bodový zisk.
     
    49:00
    Tomáš Suchánek teď uchránil těsný náskok Přerova. Babeliak volil střelu k pravé tyči, a to poté, co si několikrát zamíchal s kotoučem. Suchánek měl ale v tomto místě svůj beton včas!
     
    49:00
    Sám před brankou střílel Juřička, ovšem jen do betonů gólmana. Na druhé straně se sám dostal před branku Babeliak, ale při zakončení byl ještě dojíždějícím Palgutou zezadu faulován, takže vsetínský kapitán pojeden trestné střílení!
     
    39:28
    Běží poslední minuta druhé třetiny.
     
    33:48
    Dvě šance, každá na jedné straně a s podobným scénářem. Nejprve u levé tyče dotíral Jurek, Suchánek si dokázal poradit. To samé předvedl na druhé straně i Tkadlec, a to u stejné části brankové konstrukce. Střílejícím a dotírajícím hráčem byl v tomto případě Štíbr.
     
    31:32
    Hradil se na pravé straně zbavil posledního protihráče, kterého doslova poslal svým pohybem na zem. Pak zadovkou našel před bránou zcela volného Juřičku, ten ale mířil jen do míst, kde stačil Tkadlec včas sklapnout své betony.
     
    28:33
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Machů.
     
    26:01
    Zatím největší příležitost Vsetína v tomto utkání. Krátkodobý přerovský tlak nevyústil v žádnou pořádnou střelu a po pravém křídle se pak rozjel Babeliak. Měl takovou rychlost, že ho nezastavil ani obránce Šilhavý a ocitl se až sám před bránou. Kapitán hostů si dokonce položil i Suchánka, ten ale i tak předvedl proti jeho střele výtečný zákrok, kterým udržel vedení Zubrů.
     
    22:18
    První přesilovka zápasu a zahraje si ji Vsetín. Za nedovolené bránění sudí trestají Mariana Koblížka (PRE).
     
    20:45
    Štíbr vyhrál buly v útočném pásmu a Kuncek udržel kotouč i proti přesile soupeřů. Zároveň se s ním proháčkoval ke střele a vyprášil část dresu a výstroje v oblasti hrudi Tkadlece. Vsetín vzápětí podruhé v krátkém čase vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    19:07
    Před Štíbrem byl nalevo hodně velký prostor. Přerovský útočník volil ránu příklepem, kterou mu gólman lapil.
     
    16:39
    Velká šance Přerova! Před brankou se úplně sám zjevil Hlávka, který volil zakončení na stranu, kde má Tkadlec lapačku. Přesně touto částí své výstroje také brankář Vsetína bravurně zakročil a zmařil v podstatě jistý gól.
     
    11:02
    Dvě dobré akce hostů. Nejprve Jurek při protiútoku nahrával pod sebe a před Turkem na poslední chvíli odklízel kotouč přerovský obránce. O chvíli později to Jurek vzal na levém kruhu na sebe, Suchánek si připsal dobrý zákrok lapačkou.
     
    10:12
    Přerov právě vstřelil branku!
    Martin Ryšavý ustál souboj na levé straně a sjel si s pukem na holi až za branku. Tu posléze objel a u přední tyče zakončil. Tkadlec kotouč nedokázal udržet ve své moci, takže JAKUB ZEMBOL mohl s důrazem sobě vlastním na brankovišti dorážet do sítě. To se mu také povedlo a Přerov se dostává do vedení.
    Asistence: Martin Ryšavý.
     
    07:06
    Dobrá možnost Přerova. Zpoza branky našel Zembol mezi kruhy úplně volného Hlávku. Ten si udělal úkrok doprava, ovšem trefil jen Tkadlece, který se stačil včas přesunout.
    Marken.cz

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 11. Zembol (Ryšavý), 52. Juřička (Hradil, Brázda), 64. Zembol – 55. Půček


    HC ZUBR Přerov: Suchánek (Žurek) – Kaprál, Koblížek, Palguta, Brázda, Tomiga, Holík (A), Šilhavý – Fiala, Štíbr (A). Ryšavý (C), Kuncek, Halík, Hradil, Zembol, Hlávka, Kuchta, Buršík, Juřička, Jobánek.
    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Růžička) – Machů, Mikula, Velikovský, Dořičák, Kuchařík, Kunst (A) – Rybár, Jurek, Babeliak (C), Urban, Půček (A), Dědek, Turek, Čajanová.

    Rozhodčí: Čech – Wesley, Kociňák
    bahis siteleri