Ural – Ufa 1:1 (kon.) | Arsenal Tula – Orenburg 2:2 (kon.) | Rostov – Machačkala 1:0 (kon.)
konec
FK Rostov
1:0 (1:0)
Anži Machačkala
Sobota 27.10.2018, 18:00 • Stadion Olimp - 2, Rostov • Ruská Premier Liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:53:59)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 4:2. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:12.
     
    Je konec! Domácí Rostov zvládl dnešní utkání a poráží Machačkalu 1:0! Domácí Rostov vlétl do utkání jako velká voda a Gulijev mohl otevřít skóre už po šesti minutách. Jeho pokus ale Djupin vyrazil. O čtyři minuty později pálil nebezpečně Sigurdarson, ale netrefil branku. Od té doby bránila Machačkala mnohem lépe a nepouštěla domácí do šancí. Až ve 39. minutě si na centr od rohového praporku naskočil Björn Sigurdarson a hlavou otevřel skóre. Po změně stran se na hřiště vrátili mnohem aktivnější hosté. V 55. minutě byl navíc po druhé žluté kartě vyloučen Skopincev. Machačkala si ale ani proti oslabenému celku šance nevytvořila a odjíždí s prázdnou.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Střídání v týmu FK Rostov: ze hřiště odchází Ajaz Gulijev, přichází Anton Salétros.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Ještě jedna žlutá karta! Právě Rabiu fauloval na polovině hřiště a je zaslouženě odměněn.
     
    89
    Mohammed Rabiu v souboji na vlastní polovině vybojoval rozehrávku pro hostující Machačkalu. Hostům však na vyrovnání nezbývá moc času.
     
    88
    Machačkala se v posledních minutách nemůže usadit na polovině soupeře. Hráči ve žlutých dresech hrají opravdu obětavě.
     
    87
    Střídání v týmu FK Rostov: ze hřiště odchází Eldor Šomurodov, přichází Vidar Kjartansson.
     
    86
    Artur Jusupov nakopl míč na polovinu Machačkaly a nasbíral pro Rostov další cenný čas. Domácí zadáci už působí hodně unaveným dojmem.
     
    85
    Guram Tetrašvili se z levé strany probil na hranici pokutového území a dostal se do zakončení. Jeho pokus však brankář Sergej Pesjakov schoval do rukavic.
     
    84
    Igor Udalyj fauloval u postranní čáry. Sudí měl souboj přímo před očima a okamžitě odpískal přímý kop pro Rostov.
     
    83
    Na stadionu panuje parádní atmosféra! Domácí fanoušci vědí, že jejich oblíbenci jsou blízko k zisku tří bodů a ženou je k fantastickému výkonu.
     
    82
    Domácí fotbalisté zavezli míč na polovinu Machačkaly, kde jej krásnou kombinací na několik sekund podrželi daleko od vlastní branky. Rostov už hraje hlavně na čas.
     
    81
    Guram Tetrašvili se s míčem krásně otočil na hranici pokutového území, ale ihned se u něj vyrojili dva fotbalisté ve žlutém, kteří mu zabránili v zakončení.
     
    80
    Sergej Pesjakov dostal malou domů na hranici pokutového území a dlouho otálel s rozehrávkou. Nakonec nakopl míč na polovinu Machačkaly.
     
    79
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Roland Gigolajev, přichází Adlan Kacajev.
     
    78
    Hostům se vůbec nedaří v předfinální fázi. Guram Tetrašvili chtěl roztáhnout hru do křídla, ale na levé straně skvěle zasáhl Sergej Paršivljuk.
     
    77
    Domácí zadáci dnes kralují ve vzdušném prostoru. Vysoký Maciej Wilusz na vysoký centr dosáhl a odhlavičkoval jej ven z pokutového území.
     
    76
    Andres Ponce se v pokutovém území natlačil k vysoké přihrávce, odstavil si tělem obránce a vybojoval pro Machačkalu další rohový kop.
     
    75
    V posledních minutách se hraje hodně bojovně. Po dalším ostrém střetu na polovině domácího celku se míč odrazil do autu. Vhazovat bude Rostov.
     
    74
    Ani po tomto rohovém kopu Machačkala branku soupeře neohrozila. Další centr skončil na hlavě urostlého stopera ve žlutém dresu.
     
    73
    Dostonbek Chamdamov vymyslel prudkou přihrávku do pokutového území. Domácí stoper Maciej Wilusz předvedl obětavý skluz a odehrál míč na roh.
     
    72
    Machačkala se ani proti oslabenému soupeři nemůže dostat do tlaku. Domácí fotbalisté hrají na hranici sebeobětování a odvracejí prudké přihrávky.
     
    71
    Střídání v týmu FK Rostov: ze hřiště odchází Björn Sigurdarson, přichází Arťom Ščadin.
     
    70
    Exekuce přímého kopu se ujal Ajaz Gulijev. Jeho nadýchaný centr přiletěl na přední tyč, jenže nikdo ve žlutém se do zakončení nedostal.
     
    69
    Björn Sigurdarson si skvěle pokryl míč na hranici pokutového území a Savičev jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Zadák Machačkaly může být rád, že nemusel do sprch.
     
    68
    Konstantin Savičev dojel na polovině hrací plochy jednoho ze soupeřů a za ostrý skluz dostává žlutou kartu.
     
    67
    Björn Sigurdarson se probil do pokutového území a zakončoval pravačkou z ostrého úhlu! Brankář Jurij Djupin jeho pokus skvěle vyrazil!
     
    66
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Ihor Čajkovskij, přichází Dostonbek Chamdamov.
     
    65
    Jhon Chancellor zastavil zatažením za dres rozběhnutého soupeře a vyfasoval žlutou kartu.
     
    64
    Savičev potáhl míč po pravém křídle až na hranici pokutového území. Krajní obránce Machačkaly mohl odcentrovat, ale raději rozehrál do kombinace.
     
    63
    Jhon Chancellor vyslal vysoký nákop na polovinu Rostovu. Nikdo v zeleném dresu však na jeho přihrávku nedosáhl.
     
    62
    Centr od rohového praporku přiletěl na malé vápno. Hostující obránci však nikoho ve žlutém dresu nepustili do zakončení.
     
    61
    Alexandru Gaţcan prošel středem hrací plochy až na hranici pokutového území. Jeho pokus levačkou však brankáře Djupina nevystrašil.
     
    60
    Andres Ponce si naběhl do pokutového území, kam dostal prudkou přihrávku, ale radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    59
    Igor Udalyj poslal prudkou přihrávku na polovinu soupeře. Nikdo v zeleném dresu na jeho svižnou pobídku nedosáhl.
     
    58
    Artur Jusupov vybojoval míč u postranní čáry. Domácí fotbalista si okamžitě pomohl malou domů. Brankář Sergej Pesjakov měl spoustu času a konstruktivně rozehrál.
     
    57
    Ihor Čajkovskij na polovině domácího celku trefil jednoho z obránců šlapákem a dostává žlutou kartu.
     
    56
    Domácím fanouškům se předchozí verdikt rozhodčího vůbec nepozdává. Fanoušci Rostovu teď pískají při každém dotyku soupeře s míčem.
    55. Červená karta po 2. žluté
     
    55
    Pozor! Na světě je komplikace pro domácí celek! Dmitrij Skopincev nasimuloval pád v pokutovém území a po druhé žluté kartě musí do sprch!
     
    54
    Artur Jusupov se po předchozím střetu drží za levý kotník a bude potřebovat ošetření. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat.
     
    53
    Artur Jusupov byl faulován na vlastní polovině. Rozhodčí nyní musí uklidňovat emoce, které na hrací ploše doslova vzplály.
     
    52
    Až nyní přiletěl před branku Machačkaly centr z levé strany hrací plochy. Hostující brankář vyrazil na malé vápno a nikým neatakován ukryl míč do rukavic.
     
    51
    Ragnar Sigurdsson poslal prudkou přihrávku na levé křídlo, kde byl osamocený Ajaz Gulijev, ale ten si místo odcentrování pomohl zpětnou přihrávkou.
     
    50
    Až nyní se poprvé po změně stran vydal do útoku domácí Rostov. Stoper Maciej Wilusz však pokazil rozehrávku a odevzdal balón hráčům Machačkaly.
     
    49
    Ragnar Sigurdsson vystoupil proti rozběhnutému Savičevovi, vrhl se mu pod nohy a parádně načasovaným skluzem zakopl míč do zámezí.
     
    48
    Vladislav Kulik dostal prostor na pravé straně hrací plochy. Krajní záložník Machačkaly si míč přehodil na levačku, ale nepodařilo se mu odcentrovat.
     
    47
    Střídající Markelov se zpoza hranice pokutového území opřel do odraženého míče a jeho pokus levačkou skončil na zádech prvního obránce.
     
    46
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Pavel Dolgov, přichází Ivan Markelov.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Domácí Rostov vlétl do utkání jako velká voda a Gulijev mohl otevřít skóre už po šesti minutách. Jeho pokus ale Djupin vyrazil. O čtyři minuty později pálil nebezpečně Sigurdarson, ale netrefil branku. Od té doby bránila Machačkala mnohem lépe a nepouštěla domácí do šancí. Až ve 39. minutě si na centr od rohového praporku naskočil Björn Sigurdarson a hlavou otevřel skóre. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Rostov zahrával další rohový kop. Artur Jusupov tentokrát odcentroval na přední tyč, kam si znovu naběhl Björn Sigurdarson, jenže v krkolomné pozici netrefil branku.
     
    44
    Eldor Šomurodov se po dlouhém sprintu probil s míčem do pokutového území, ale na poslední chvíli k němu přistoupil Jhon Chancellor, který míč odkopl.
     
    43
    Ajaz Gulijev si krásně obhodil míč kolem soupeře na polovině Machačkaly. Björn Sigurdarson se poté dostal k odcentrování, ale Djupin ukryl míč do rukavic.
     
    42
    Jurij Djupin se musel zapojit do rozehrávky Machačkaly. Před rozběhnutým Gulijevem nakonec musel odkopnout míč na polovinu soupeře.
     
    41
    Andres Ponce odcentroval z levé strany do pokutového území, jenže míč se mu svezl po vnějším nártu a skončil na tribuně za brankou Rostova.
    39. Björn SIGURDARSON - 1:0
     
    39
    Rostov právě vstřelil branku!
    Rostov se dostává do vedení! Domácí celek udeřil po rohovém kopu. Na nadýchaný centr si naskočil BJORN SIGURDARSON a hlavou uklidil míč ke vzdálenější tyči!
     
    38
    Artur Jusupov se skvěle uvolnil u rohového praporku a odcentroval do pokutového území. Björn Sigurdarson na jeho centr vůbec nezareagoval.
     
    37
    Ragnar Sigurdsson se po rohovém kopu zdržel v pokutovém území a snažil se natlačit do zakončení. Obránce Jhon Chancellor mu ale nedal prostor.
     
    36
    Björn Sigurdarson vymyslel prudkou průnikovou přihrávku mezi obránce Machačkaly. Brankář Jurij Djupin vyrazil ven z branky a schoval míč do rukavic.
     
    35
    Ajaz Gulijev dostal prostor na hranici pokutového území a vymyslel nadýchaný centr na značku pokutového kopu. Stopeři Machačkaly dokázali zasáhnout.
     
    34
    Alexandru Gaţcan si tentokrát parádně narazil se Sigurdarsonem a dostal se do zakončení. Jeho rána levačkou však skončila na tribuně za brankou.
     
    33
    Alexandru Gaţcan spěchal za prudkou přihrávkou do pokutového území. Hostující brankář Jurij Djupin vyrazil ven z branky a došel si pro míč.
     
    32
    Jhon Chancellor si dal pozor na vysoký centr z levé strany a nikým neatakován nechal balón propadnout do zámezí.
     
    31
    Artur Jusupov si krásnou kličkou udělal prostor na levé straně, jenže místo centru chtěl svého obránce nechat proklouznout do autu. Domácí hráč však přišel o míč.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina hry. Domácí Rostov sice vstoupil do zápasu velmi aktivně, ale Machačkala přečkala úvodní šance a v posledních minutách skvěle brání.
     
    29
    Rostov se usadil na polovině Machačkaly a fotbalisté ve žlutých dresech znovu hledají cestičku do pokutového území svého soupeře.
     
    28
    Andres Ponce si zpracoval prudkou přihrávku na hranici pokutového území, ale obránce Ragnar Sigurdsson jej odstavil a rozjel další akci Rostovu.
     
    27
    Další centr od rohového praporku přiletěl na malé vápno, kam vystartoval také brankář Machačkaly, jež byl faulován. Ajaz Gulijev navíc vidí žlutou kartu.
     
    26
    Ragnar Sigurdsson si na hranici pokutového území našel odražený míč, navedl si jej na pravačku, jenže jeho pohotový pokus srazil Mohammed Rabiu na roh.
     
    25
    Ajaz Gulijev dostal pěknou přihrávku do běhu na pravou stranu. Rychlonohý fotbalista domácího celku však neudržel míč na hrací ploše.
     
    24
    Dmitrij Skopincev si udělal prostor na levé straně, přehodil si míč na levačku, jenže jeho nadýchaný centr skončil na hlavě prvního obránce.
     
    23
    Konstantin Savičev dostal prostor na pravé straně a potáhl míč na polovinu domácího Rostova. Jeho prudkou přihrávku na Ponceho vystihl domácí stoper.
     
    22
    Po dalším parádním průniku po pravé straně odcentroval Eldor Šomurodov na malé vápno. Obrana Machačkaly jeho pobídku srazila do bezpečí.
     
    21
    Mohammed Rabiu si skvěle splnil své defenzivní povinnosti. Obránce hostující Machačkaly v hlavičkovém souboji rozhodil Sigurdarsona a nenechal jej zakončit.
     
    20
    Dmitrij Skopincev odcentroval z levé strany do pokutového území. Za jeho pobídkou se dral Eldor Šomurodov, jenže na vysoký centr nedosáhl.
     
    19
    Úvodní minuty dnešního utkání jsou zatím plné nedovolených zákroků. Savičev znovu fauloval také na vlastní polovině. Rostov může pokračovat v kombinaci.
     
    18
    Konstantin Savičev se při snaze vybojovat míč dopustil nedovoleného zákroku. Hostující obránce zatáhl soupeře za dres a poslal jej k zemi.
     
    17
    Dmitrij Skopincev ostrým skluzem fauloval hostujícího Ponceho a dostává žlutou kartu.
     
    16
    Andres Ponce si řekl o přihrávku do pokutového území. Jeho směrem okamžitě putoval zajímavý centr, jenže obránce Ragnar Sigurdsson jej nenechal zakončit.
     
    15
    Artur Jusupov zahrával rohový kop domácího Rostova. Jeho pobídka přilétla na malé vápno, jenže Wiluszovi zakončení vůbec nesedlo.
     
    14
    Ajaz Gulijev se po rychlé kombinaci na pravé straně dostal k odraženému míči a hnal se do pokutového území. Jeho průnik obrana Machačkaly na poslední chvíli zhatila.
     
    13
    Konstantin Savičev nakopl míč na polovinu domácího Rostova. Na jeho pobídku však nedosáhl nikdo v zeleném dresu. Domácí mohou zaútočit.
     
    12
    Eldor Šomurodov se probil s míčem na hranici pokutového území a odcentroval na malé vápno. Důrazný obránce Machačkaly Jhon Chancellor stačil zasáhnout.
     
    11
    Vladislav Kulik si naběhl na přihrávku za obranu soupeře, jenže radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    10
    Další obrovská šance Rostova! Domácí útočník Björn Sigurdarson se prohnal na hranici pokutového území, jenže jeho rána levačkou prolétla těsně nad břevnem!
     
    9
    Maciej Wilusz podpořil domácí útok průnikem po levé straně. Jeho centr od autové čáry však skončil na hlavě připraveného obránce Chancellora.
     
    8
    Ponce se hnal za dlouhou přihrávkou na polovinu soupeře. Útočníka Machačkaly však nikdo v zeleném nepodpořil a Rostov tak vybojoval míč.
     
    7
    Artur Jusupov se po levém křídle prosmýkl na hranici pokutového území a odcentroval. Jeho přízemní centr však odvrátil hned první obránce v zeleném.
    6. Gulijevova možnost
     
    6
    Rostov měl první obrovskou šanci! Ajaz Gulijev se s míčem u nohy prosmýkl do pokutového území, ocitl se sám před brankářem, ale Djupin jeho pokus vyrazil!
     
    5
    Domácí brankář Pesjakov vyrazil z pokutového území a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Jeho nákop na pravé křídlo obrana soupeře odvrátila.
     
    4
    Machačkala uklidňuje hru kombinací na vlastní polovině hrací plochy. Nikdo ve žlutém dresu stopery Machačkaly neatakuje.
     
    3
    Po hlavičkovém souboji zůstává na polovině hrací plochy ležet hostující Andres Ponce. Útočník Machačkaly se drží za hlavu, ale podle všeho bude pokračovat.
     
    2
    Rozehrávky přímého kopu se chopil Ajaz Gulijev. Domácí záložník vymyslel nadýchaný centr na malé vápno, kam vyběhl brankář Jurij Djupin, který schoval míč do rukavic.
     
    1
    Domácí Rostov obstaral výkop do dnešního utkání. Rostov se ihned vydal do útoku. Dlouhou přihrávku si zpracoval Dmitrij Skopincev, který byl faulován.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Rostov bude hrát ve žlutém, zatímco Machačkala přijela v zelených dresech.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Rostov: Pesjakov – Ingason, R. Sigurdsson, Wilusz – Paršivljuk, Gulijev, Gaţcan, Jusupov, Skopincev – B. Sigurdarson, Šomurodov.
    Náhradníci: Abajev – Hadžikadunić, Kalačev, Salétros, Ionov, Zujev, Kjartansson, Logašov, Ščadin.

    Anži Machačkala: Djupin – Savičev, Chancellor, Udalyj, Tetrašvili, Gigolajev – Kulik, Rabiu, Čajkovskij – Ponce, Dolgov.
    Náhradníci: Budakov – Chamdamov, Markelov, Kacajev, Glebov, Gapon.

    Rozhodčí: Karasov – Averjanov, Murašov.
     
    Dnes budeme společně sledovat souboj týmů z opačných pólů tabulky. Domácímu Rostovu po jedenácti kolech patří s vizitkou osmnácti bodů pátá pozice. Na druhý Krasnodar však Rostov ztrácí jediný bod. Naopak Machačkala má na kontě jen deset bodů a krčí se na předposlední patnácté pozici. Rostov v minulém kole prohrál na půdě Lokomotivu Moskva, zatímco Machačkala padla na vlastní půdě s CSKA.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům ruského fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání ruské ligy mezi Rostovem a Anži Machačkala. Utkání začíná v 18 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 39. B. Sigurdarson (Jusupov)

    Karty:   17. Skopincev (RTV), 27. Gulijev (RTV) – 57. Čajkovskij (MCK), 65. Chancellor (MCK), 68. Savičev (MCK), 90. Rabiu (MCK)   55. Skopincev (RTV)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 4:2. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:12.
    FK Rostov: Pesjakov – Ingason, R. Sigurdsson, Wilusz – Paršivljuk, Gulijev (90+2. Salétros), Gaţcan, Jusupov, Skopincev – B. Sigurdarson (71. Ščadin), Šomurodov (87. Kjartansson).
    Náhradníci: Abajev – Hadžikadunić, Kalačev, Salétros, Ionov, Zujev, Kjartansson, Logašov, Ščadin.

    Anži Machačkala: Djupin – Savičev, Chancellor, Udalyj, Tetrašvili, Gigolajev (79. Kacajev) – Kulik, Rabiu, Čajkovskij (66. Chamdamov) – Ponce, Dolgov (46. Markelov).
    Náhradníci: Budakov – Chamdamov, Markelov, Kacajev, Glebov, Gapon.

    Rozhodčí: Karasov – Averjanov, Murašov
    bahis siteleri