Norimberk – Frankfurt 1:1 (kon.) | RB Lipsko – Schalke 0:0 (kon.) | W. Brémy – Leverkusen 2:6 (kon.)
konec
Werder Brémy
2:6 (0:3)
Bayer Leverkusen
Neděle 28.10.2018, 18:00 • Weserstadion, Bremen • Německá Bundesliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
    77. Sebastian LANGKAMP - 2:6
     
    77
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    To už je pro hráče Werderu kruté! Weiser zatáhl míč do pokutového území a poté jej poslal před na malé vápno, kde si balon do vlastní sítě srazil SEBASTIAN LANGKAMP.
    72. Aleksandar DRAGOVIĆ - 2:5
     
    72
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    To už zavání debaklem! Po rohovém kopu, který zahrával Brandt, se po chybném výběhu Pavlenky dostal do zakončení ALEKSANDAR DRAGOVIĆ, jenž pouze uklidil balon do prázdné brány.
    67. Kai HAVERTZ - 2:4
     
    67
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují! Hosté se po zisku míče okamžitě vydali dopředu a po pasu Vollanda se do šance dostal KAI HAVERTZ, jenž zachoval chladnou hlavu a krásným zakončením nedal Pavlenkovi šanci zasáhnout.
    62. Juja OSAKO - 2:3
     
    62
    Werder právě vstřelil branku!
    Máme zaděláno na drama! Po rohovém kopu se po lehké teči hostujícího obránce dostal k balonu JUJA OSAKO, který zblízka prostřelil Hradeckého. To bude ještě zajímavé!
    60. Claudio PIZARRO - 1:3
     
    60
    Werder právě vstřelil branku!
    A máme sníženo! Gebre Selassie zatáhl balon po pravé straně a poté jej poslal na Klaassena, jenž míč sklepl na nabíhajícího si CLAUDIA PIZARRA, který potvrdil roli obávaného kanonýra a obstřelil brankáře Hradeckého.
    45. Karim BELLARABI - 0:3
     
    45
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Brémy jsou na ručník! Ve středu hřiště balon propadl k Vollandovi, jenž následně vyslal do samostatného úniku KARIMA BELLARABIHO, který se tentokráte nemýlil a parádním obloučkem přehodil vyběhnuvšího Pavlenku.
    38. Julian BRANDT - 0:2
     
    38
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Leverkusen se z ničeho nic dostává do dvoubrankového vedení! Bellarabi opět zatáhl míč po pravé straně a poté jej poslal do vápna. Pavlenka sice včas vyběhl, jenže balon vyrazil pouze k JULIANU BRANDTOVI, který propálil domácího brankáře.
    8. Kevin VOLLAND - 0:1
     
    8
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Hosté se zcela zaslouženě dostávají do vedení! Na pravé straně dostal příliš prostoru Bellarabi, jenž poslal do vápna učebnicový centr, na který si naběhl KEVIN VOLLAND a ten už pouze uklidil balon za záda bezmocného Pavlenky.

    Jáchym Tůma

    Branky: 60. C. Pizarro (Klaassen), 62. Osako – 8. Volland (Bellarabi), 38. Brandt, 45. Bellarabi (Volland), 67. Havertz (Volland), 72. Dragović (Brandt), 77. Langkamp (vla.)

    Karty:   42. Langkamp (BRM), 61. Veljković (BRM) – 24. Volland (LEV), 48. Tah (LEV)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 6:10. Střely mimo: 6:3. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:8.
    Werder Brémy: Pavlenka – Langkamp, Veljković, Friedl (46. C. Pizarro) – Gebre Selassie, M. Eggestein, Şahin (70. Rašica), Klaassen, Augustinsson – Osako (79. Möhwald), M. Kruse (C).
    Náhradníci: Plogmann – C. Pizarro, Möhwald, Kainz, Harnik, Rašica, J. Eggestein.

    Bayer Leverkusen: Hradecky – Weiser, Tah, S. Bender, Wendell – Dragović, L. Bender (C) (59. Kohr) – Bellarabi (52. Bailey), Havertz (81. Alario), Brandt – Volland.
    Náhradníci: R. Özcan – Paulinho, Bailey, Kiese Thelin, Alario, Jedvaj, Kohr.

    Rozhodčí: Marco Fritz – Dominik Schaal, Marcel Pelgrim
    bahis siteleri