Slavia Plzeň – Židenice 3:2 (kon.) | Vítkovice – Liberec 8:0 (kon.) | Jičín – Ostrava 6:9 (kon.)
Chodov – Střešovice 11:2 (kon.) | Olomouc – Ne 1:9 (kon.) | Panthers – Bohemians 7:8 (po pr.)
konec
FBŠ Slavia Fat Pipe Plzeň
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
K1 Florbal Židenice
Neděle 28.10.2018, 16:00 • Slavia VŠ Plzeň, Plzeň • ČEZ Extraliga žen • 9. kolo
     
    41:46
    Židenice právě vstřelily branku!
    ANDREA DERNEROVÁ koriguje stav utkání! Střelu Knapové stačila brankářka Fialová ještě vyrazit, na dorážku prvně jmenované už byla ale krátka. Asistence: Noemi Knapová.
     
    39:50
    Tým SLAVIA Plzeň právě vstřelil branku! Domácí jdou deset sekund před koncem druhé části znovu do dvoubrankového vedení! Už to vypadalo, že míček skončí ze strany hostí v bezpečí, na poslední chvíli do něj ale stačila plácnout NIKOLA KŘEMENÁKOVÁ, která jej dopravila za bezmocnou Krištofovou. Asistence: Helena Böhmová.
     
    24:05
    Židenice právě vstřelily branku!
    ANNA BĚHOUNKOVÁ z ničeho nic snižuje stav utkání z pohled hostí! Janečková ji našla skvělým pasem před Fialovou a prvně jmenovaná už věděla, jak s míčkem nejlépe naložit. Po tlaku Plzně tak přichází korekce skóre ze strany Židenic.
     
    19:15
    Tým SLAVIA Plzeň právě vstřelil branku! Domácí hráčky jdou z ničeho nic do dvoubrankového vedení! ANNA ALEXANDRA SUKOVÁ se nejrychleji zorientovala v předbrankovém prostoru a rychlou pozemní střelou dorazila míček za bezmocnou Krištofovou. Bez asistence.
     
    04:55
    Tým SLAVIA Plzeň právě vstřelil branku! Brankářka Krištofová měla po celou dobu zakrytý výhled, čehož rychlou dorážkou zblokované střely dokázala využít HELENA BÖHMOVÁ. Plzeň se tak po pěti minutách ujímá poprvé v zápase vedení. Asistence: Julie Volkmannová.

    Daniel Gargulák


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 5. Böhmová (Volkmannová), 20. Suková, 40. Křemenáková (Böhmová) – 25. Běhounková (Janečková), 42. Dernerová (Knapová)


    FBŠ Slavia Fat Pipe Plzeň: Fialová (Fišerová) – Nachtmanová, Vostracká, Denková, Volkmannová, Škardová, Krňoulová, Kolářová – Křemenáková, Mašková, Staňková – Böhmová, Šnebergrová, Vaníčková – Ježková, Urbanová, Přerostová – Suková.
    K1 Florbal Židenice: Krištofová – Sedláčková, Pravcová, Drápalová, Knapová, Pospíšilová – Janečková, Smutná, Rybničková – Nečasová, Indrová, Běhounková – Romančáková, Dernerová.

    Rozhodčí: Pěnička, Šafář.
    bahis siteleri