Ještěři – Dukla 6:1 (kon.) | Děčín – Litoměřice 2:5 (kon.)
konec
HBC Bazzy Děčín
2:5 (1:0, 1:4, 0:1)
SHC Killers Litoměřice
Neděle 28.10.2018, 15:30 • Stadion mládeže Ústí nad Labem • 2. Liga - Čechy Sever
     
    41:07
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Autorem branky je EDUARD HAKEN. Asistence: Stibal.
     
    26:27
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou branek! MAREK STIBAL měl dost času, aby zakončil přesně pod vyrážečku. Asistence: Michal Smolík.
     
    21:07
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Hosté v přesilovce otáčí skóre zápasu! EDUARD HAKEN napřáhl na modré čáře a přes dobrou clonu skončil tento pokus až v síti. Asistence: Ondřej Rechtorik.
     
    18:12
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Zazvonilo také na druhé straně! Smolík vymyslel vysoký lob, kterým vyslal do brejku MARKA STIBALA, ten zvládl doběhnout zdánlivý icing a střelou o tyč z velkého úhlu vyrovnává. Asistence: Michal Smolík.
     
    17:18
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak to byla rána! PATRIK BARČÁK to vzal na sebe a metr za modrou čárou vypálil. Míček se odrazil od horní tyčky už za brankovou čáru a domácí tým tak získává vedení zpět. Asistence: Karel Pilař, Jan Vacek.
     
    16:10
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Máme vyrovnáno! Vlastní obránce hodil zpoza branky míček do brankoviště, kde ho uklidil do branky ONDŘEJ RECHRTORIK. Domácí brankář o míčku vůbec nevěděl a neměl šanci zasáhnout. Asistence: Jan Zimanzl.
     
    07:50
    Děčín právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka znamená domácí vedení! Celner rychle rozehrál vyhozený míček, v pásmu nabil Pilař přímo na hůl JANA VACKA, který nekompromisně zavěsil. Asistence: Karel Pilař.

    Jan Melicher

    Branky a nahrávky: 8. Vacek (Pilař), 18. Barčák (Pilař, Vacek) – 17. Rechtorik (Zimanzl), 19. Stibal (Smolík), 22. Haken (Rechtorik), 27. Stibal (Smolík), 42. Haken (Stibal)


    HBC Bazzy Děčín: Celner – Barčák, Hovorka, Huk, Kotlář, Pašek, Pilař, Tafi, Vacek, Hladiš
    SHC Killers Litoměřice: Bursa – Ježek, Krejsa, Patrák, Gazsi, Stibal, Haken, Mach, Smolík, Zimanzl, Šimek, Grus, Rechtorik

    Rozhodčí: Tuček, Langr
    bahis siteleri