USK Ostrava – Hodonín 4:9 (kon.) | Dolní Loučky – FERRAM Opava 6:5 (kon.)
konec
USK Ostrava
4:9 (0:4)
FC Tango Hodonín
Neděle 28.10.2018, 16:30 • SH TJ OStrava, Varenská 3098 • 2. Futsal liga východ • 5. kolo
     
    Futsalu zdar a tomu polouniverzitnímu zvlášť. Dnešní zamračené počasí svědčilo spíše jihomoravanům. Na týmu USK jde vidět každým zápasem posun. Druhá liga se však vysoká soutěž se vletět do ní jako blesk z čistého nebe vyžaduje spoustu odhodlání a odříkání.V utkání po zásluze vítězí hosté, o zisku třech bodů rozhodli zejména v prvním poločase, kde si vytvořili čtyřgólový náskok, který už Ostravané nebyli schopni dorovnat. I domácí však ukázali, že futsal hrát umí, akorát v jejich hře postrádám zkušenosti a vůdčí osobnost, ostříleného mazáka, který by dokázal kabinu uklidnit a potáhnout tak tým výše. Smutné znovu je, že tuto atraktivní podívanou pozorovala jen hrstka diváků. Příští kolo odehraje USK Ostrava na horké půdě vedoucího Jeseníku. Tam to budou mít hoši z hornického města těžké. Ale kdo ví, na hřišti určitě nechají všechno a když se k tomu přidá štěstíčko a domácí si vyberou slabší den, mohou z lázeňského města nějaké ty body přivézt. Zápas se odehraje v pátek 2. listopadu v 20:00 ve SH Jeseník. Sportu zdar a futsalu zvlášť. (18:18:39)
     
    Konec zápasu.
     
    39:10
    Michalec náležitě oslavil výročí 100 let naší republiky a v závěru utkání vsítil střelou, ze které by měl radost i tatíček Masaryk
     
    39:00
    V dnešní sváteční den si na toto utkání našlo cestu 20 diváků. Deštivé počasí a oslavy 100 let republiky způsobilo dnešní nízkou návštěvu. I přes tyto události, které nejsou futsalu příliš nakloněné je to nejvyšší domácí návšteva letošního ročníku na palubovce USK.
     
    39:00
    Hraje se futsal nahoru dolů, místní fanynky šílí. Novotný zvyšuje na 4:8.
     
    37:00
    Tinka je při chuťi, dal další gól.
     
    36:00
    Malý Messi opět v akci! Plíživou střelou prostřelil vše co mu stálo v cestě, tedy vlastně jen golmana.
     
    35:00
    Je jasné, že Cenek se Svobodou pečlivě studovali futsalové učebnice a gól z jejich kopaček byl enormně podobný futsalovým klišé gólům. Zakončení Cenka mu sice přineslo hattrick, avšak na lavičče hostujících se již řeší, čím přispěje do klubové kasy.
     
    24:00
    Vysunutý pressing je však věc nebezpečná. Cenou lekci do života dostali Ostravští studenti a po kombinaci Janulík-Novotný prohrávají zase o 4 branky.
     
    33:00
    Catenaccio domácích studentů nepřineslo své ovoce. Toto italské slovíčko v doslovném překladu znamená řetěz na dveřích, takový ten, kterým zadržujeme nevítané hosty před vstupem do domu. Řetízek domácích však příliš nevítaných hostů do svatyně domácích nezastavil. Uchýlili se proto ke změně taktiky, vrhli se do útoku a fandové defenzivního fotbalu pláčou. Srdce nezaujatého diváka však plesá.
     
    31:00
    Jihomoravské titi-kaka zvedlo ochozy ze sedadel, gólem v síti USK však neskončilo.
     
    28:00
    Papadopulos vybojoval míč, Ostravsko-řeckou uličí na půli hřiště vyslal dopředu Kaducha, který vyslal jedovatou přízemní pumelici k tyči,
     
    27:00
    Z hostujících je cítít příslovečná pohoda jižní Moravy, klid přenesly i na své kopačky a technickým futsalem baví diváky i sami sebe navzájem.
     
    25:00
    Zatím tuto šichtu Hodonínští zvládají. Ujali se míče a Cenca s Chadzidisem poslali domácí obranu do bufetu na párek v rohlíku. Samozřejmě obrazně řečeno, na hale se žádný bufet nenachází...
     
    23:00
    Hodonínské teď čeká těžký nápor na psychiku. Možná se po prvním poločase viděli s lehkými body. Ostravští studenti jsou však známí tím, že zabírají až ke konci semestru a nejinak tomu je i na futsalové palubovce. Hodonínské Tangáče čeká ještě těžká šichta v hornické metropoli.
     
    21:20
    Druhá půle začala opatrně, z nenápadné akce domácí Chlopek vykřešal jiskřičku naděje domácího USK střelou k tyči.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    Zatím pořádnou lekci z efektivity dostávají studenti z Ostravy. Hra je sice opticky vyrovnaná, šance jsou také na obou stranách, proměňují je však jen hosté. Znovu se v zápase Ostravanů ukazuje, jak jsou zkušenosti důležité. Pozitivní určitě je, že se jejich výkon oproti zápasu s Baníkem zvednul a kdo ví, v druhém poločase se může ještě stát ledacos. Čtyřbrankový náskok není ve futsale nic definitivního. Zůstaňte u přenosu, čeká nás ještě dalších dvacet minut atraktivní podívané.
     
    20:00
    První poločas skončil.

    Nikolas Papadopulos

    Branky: 6. Tomáš Janulík (Buršík), 7. Buršík (Janulík), 20. Cenek, 22. Chlopek, 25. Cenda (Chadzidis), 28. Kaduch (Papadopulos), 36. Tinka, 37. Tinka – 11. Janulík (Bušík), 24. Janulík (Novotný), 35. Cenek (Svoboda), 39. Novotný, 40. Michalec


    USK Ostrava: Tinka, Teofil, Kaduch, Papadopulos,Kohler, Krumnikl, Klejnot,Chlopek, Hvozděra, Krejčí, Vyka
    FC Tango Hodonín: Cenek, Janulík, Buršík, Dvořák, Chadzidis, Novotný, Michalec, Svoboda, Buc, Horváth, Kunický

    Rozhodčí: Radim Filipský, Jan Krupa
    bahis siteleri