Hannover – Wolfsburg 0:2 (kon.) | Ulm – Düsseldorf 1:5 (kon.) | Chemie Lipsko – Paderborn 0:3 (kon.)
Darmstadt – Hertha 0:2 (kon.) | Augsburg – Mohuč 3:2 (po pr.) | Heidenheim – Sandhausen 3:0 (kon.)
Rödinghausen – Bayern 1:2 (kon.) | Wiesbaden – Hamburg 0:3 (kon.)
konec
BSG Chemie Lipsko
0:3 (0:2)
SC Paderborn 07
Úterý 30.10.2018, 18:30 • Alfred-Kunze-Sportpark • Německý pohár • 1/16 finále
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:27:12)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec ovládl jeho favorit, kterým byl Paderborn, který vyhrál o tři branky. Hosté měli navíc jednodušší úlohu, jelikož Wendt předvedl naprosto zbytečný faul zezadu, za což viděl rovnou červenou kartu. Přesilovku zužitkoval Gueye, jenž hlavičkoval úplně osamocený z bezprostřední blízkosti, čímž dal výsledku konečnou podobu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Lipsko se ještě zkoušelo dostat do nějaké šance. To se mu skoro povedlo, ovšem ve vápně nebylo moc domácích hráčů, kteří by se mohli dostat ke střele.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Wajer (BSG Chemie Lipsko).
     
    90+1
    Paderborn měl k dispozici standardní situaci. Zahrávající hráč to zkusil rovnou na branku přes zeď a skákavou střelou. Ta však nebyla prudká ani umístěná tak, aby se nedala chytit.
     
    90+1
    Nastavovat se budou tři minuty!
     
    90
    Fotbalisté v bílém to zkoušeli průnikovou přihrávkou, jenže poslední domácí obránce jejich úmysl přečetl a na poslední chvíli míč zastavil.
     
    89
    Hosté měli k dispozici rohový kop, ale ten nebyl ani trochu nebezpečný. Nejvýše si pro něj vyskočil Latendresse-Lévesque, jenž ho chytil do náručí.
     
    88
    Fotbalisté Paderbornu si s míčem házeli jako s horkým bramborem, díky čemuž o něj nakonec přišli. Chemie se s ním ovšem daleko nedostala.
     
    87
    Znovu v akci hostující hráč s číslem devět. Ten to zkoušel individuálně, ale daleko se s balonem nedostal. Domácí obrana ho o něj obrala.
    85. Dobrá šance hostí
     
    85
    A mohlo to být o čtyři branky! Düker se dostal do gólové hlavičky, jenže tu parádním reflexivním zákrokem zastavil domácí brankář!
     
    84
    Vypadalo to, že Paderborn dobrou situaci prováhal, přesto to nakonec nebylo vůbec špatné. Hostující gólman obehrál tři protihráče, načež poslal centr do vápna. Ten jím však jen proletěl.
     
    83
    Ani hostující tým se již nesnaží nějak moc útočit. Výpadky dopředu podniká jen výjimečně, ale svého soupeře také do ničeho velkého nepouští.
     
    81
    Do konce utkání nám chybí posledních deset minut, které chybějí Paderbornu také do postupu. Podaří se Lipsku vstřelit alespoň jeden gól?
     
    79
    Střídání v týmu BSG Chemie Lipsko: ze hřiště odchází Wendschuch, přichází Trogrlic.
     
    79
    Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Tekpetey, přichází Ritter.
     
    77
    Jenže Lipsko se na balonu dlouho neudrželo, naopak. Ke střele se dostal Paderborn, s jehož střelou měl domácí gólman problémy. Přesto chytil.

    Denisa Józsová

    Branky: 18. Gueye, 28. Hünemeier, 60. Gueye

    Karty:   43. Wendschuch (CHLP), 44. Schmidt (CHLP), 64. Hünemeier (CHLP), 90+2. Wajer (CHLP) – 54. Gueye (PDN), 56. Dräger (PDN)   55. Wendt (CHLP)


    BSG Chemie Lipsko: Latendresse-Lévesque – L. Schmidt, Karau, B. Schmidt (75. Keßler), Wajer – Wendschuch (79. Trogrlic), Heinze (75. F. Schmidt) – Bury, Böttger, Wendt – Druschky.
    Náhradníci: Rode, Opolka, Trogrlic, Heine, Keßler, Stelmak, F. Schmidt.

    SC Paderborn 07: Ratajczak – Dräger, Schonlau, Hünemeier, Collins – Klement (62. Zolinski), Gjasula – Tekpetey (79. Ritter), Vasiliadis, Antwi-Adjej – Gueye (75. Düker).
    Náhradníci: Strohidek, Ritter, Düker, Zingerle, Schwede, Zolinski, Boeder.

    Rozhodčí: Dietz – Haslberger, Ostheimer
    bahis siteleri