Bílina – Klatovy 4:3 (kon.) | Řisuty – Děčín 3:5 (kon.) | Sokolov – Kobra 3:2 (kon.)
Vrchlabí – Dvůr Králové n. L. 4:3 (kon.) | Jablonec n/N – Letňany 8:6 (kon.) | Nymburk – Kolín 4:1 (kon.)
konec
HC Řisuty
3:5 (1:0, 1:2, 1:3)
HC Děčín
Středa 31.10.2018, 18:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:22
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté i v oslabení navyšují svůj náskok! ŠTĚPÁN KUCHYNKA ujel obraně a i když upadl, tak puk skončil za zády bezmocného Stahla. Asistence: Ondřej Hříbal.
     
    48:46
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi poprvé v utkání vedou! PAVEL KORDULE se ve středu pole dostal přes dva protihráče a zakončil přesně k tyči domácí branky! Asistence: Dominik Málek.
     
    43:42
    Děčín právě vstřelil branku!
    Znovu se začíná od nuly, 3:3! Daniel Volráb parádním pasem našel za obranou JANA BÁRDOŠE. Ten jel sám na brankáře Stahla a zakončil přesně k levé tyčce! Asistence: Daniel Volráb a Ondřej Hříbal.
     
    42:03
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci znovu vedou! Petr Patyk našel skulinkou mezi obránci Davida Vyskočila, který byl v dobré pozici pro střelu. Rozhodl se ale ještě přihrát JOSEFU URBANCOVI, ten to sice z úhlu neměl lehké, dokázal ale zakončit do šibenice! Asistence: David Vyskočil a Petr Patyk.
     
    35:00
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla hokejová paráda, kterou předvedl děčínský ZDENĚK PETRÁŠ! Parádně se dostal přes několik protihráčů a zakončil přesně do pravého horního rohu! Asistence: Jan Kaltenböck.
     
    28:38
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci si bleskově berou své vedení zpět! MICHAL FORTELKA dostal přihrávku od Kally, otočil se zády k brance, ale ani to mu nezabránilo v tomu, aby puk backhandem protlačil pod betonem Lavingera! Asistence: Ondřej Hampl a Jiří Kalla.
     
    27:49
    Děčín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí obrana ztratila puk ve vlastním pásmu a nechala mezi kruhy volného DAVIDA DRAŠARA. Ten nad ničím nerozmýšlel a napálil puk až do sítě! Asistence: Štěpán Kuchynka.
     
    01:12
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí jdou po minutě hry do vedení! PETR PATYK se za brankou díky šťastnému odrazu dostal ke kotouči. Najel si před brankáře a backhandem zakončil k pravé tyčce! Asistence: Michail Potěchin

    David Klier

    Branky a nahrávky: 2. Patyk (Potěchin), 29. Fortelka (Hampl, Kalla), 43. Urbanec (Vyskočil, Patyk) – 28. Drašar (Kuchynka), 35. Petráš (Kaltenböck), 44. Bárdoš (Volráb, Hříbal), 49. Kordule (Málek), 51. Kuchynka (Hříbal)


    HC Řisuty: Stahl (Ilašenko) – Kolářík, Kučera J., Potěchin, Dostál, Šíma, Chládek, Libovický – Rod (A), Kos (C), Krpata (A) – Vyskočil, Patyk, Urbanec – Fortelka, Hampl, Kalla – Řepka, Kučera M.
    HC Děčín: Lavinger (Volke) – Hříbal, Málek, Kaltenböck (C), Loukota, Tenkrát, Vaněk – Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Amirov, Faigl, Oliverius, Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule

    Rozhodčí: Šindel – Marek, Kučera

    Diváci: 150
    bahis siteleri