Barys – Čeljabinsk 3:4 (po pr.) | Ufa – Spartak Moskva 3:4 (kon.) | N.Novgorod – Čerepovec 7:2 (kon.)
HC Slovan – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Omsk – Vladivostok 4:3 (kon.) | Minsk – Kunlun 4:1 (kon.)
Riga – Jaroslavl 3:2 (kon.)
po prodl.
Barys Nur-Sultan
3:4 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:1)
Traktor Čeljabinsk
Čtvrtek 01.11.2018, 14:30 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:20 Alexandr ŠAROV - 3:4
     
    64:20
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor stejně přetočil zápas na svou stranu. Šarov pálil těsně za kruhy a puk se odrazil po několika tečí až do branky, pro Astanu je to škoda, dovedli utkání do prodloužení na poslední chvíli a pa stejně prohráli. Autorem branky je ALEXANDR ŠAROV. Asistence: Ryan Stoa.
    59:16 Darren DIETZ - 3:3
     
    59:16
    Astana právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Barys dokázal to co se mu nevedlo celý zápas. Překonal Děmčenka hned dvakrát po sobě když hrál v šesti hráčích v poli. Autorem branky DARREN DIETZ. Asistence: Curtis Valk, Kevin Dallman.
    58:57 Darren DIETZ - 2:3
     
    58:57
    Astana právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DARREN DIETZ. Bochenski od modré našel Dietze mezi kruhy a ten propálil dnes nepřekonatelného Děmčenka, pod vyrážečku. Asistence: Brandon Bochenski.
    54:11 Alexandr RYBAKOV - 1:3
     
    54:11
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor zvyšuje a 3:1.Přihrávka zpoza branky, pěkně nezištně a výborná střela Rybakova nad lapačku do šibenice! Karlsson neměl nárok. Hosté využívají přesilovku. Třetí gól byl přesně to, co potřebovali. Autorem branky je ALEXANDR RYBAKOV. Asistence: Vitalij Kravcov, Igor Polygalov.
    27:56 Anton GLINKIN - 1:2
     
    27:56
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A je tu trest. Domácí se neprosadili. Čeljabinsk z protiútoku ano. Střela, Karlsson byl trochu vyjetý, dorážka, švédský brankář vyrazil, ale jen ke Glinkinovi a ten zakončoval do prázdné branky, defenzíva Astany nestihla puk odpálit a k odraženému kotouči se dostali první hráči Traktoru. Autorem branky je ANTON GLINKIN. Asistence: Igor Polygalov, Vitalij Kravcov.
    06:58 Jonas ENLUND - 1:1
     
    06:58
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Tečovaná střela, zákrok Karlssona, a pak blafák Jonase Enlunda, který roztáhl brankáře a ten neměl šanci zakročit, tím spíš, když měl těsně předtím těžký zákrok. Enlund si ho položil a zakončil bekhendem do prázdné brány. Autorem branky je JONAS ENLUND. Asistence: Ryan Stoa, Nick Bailen.
    02:36 Anton SAGADEJEV - 1:0
     
    02:36
    Astana právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ANTON SAGADEJEV. Asistence: Pavel Akolzin. Akolzin pěkně oslovil Sagadejeva a ten si se za končením poradil bravurně. Střela po ledě a Karlsson loví poprvé puk ze sítě.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 3. Sagadejev (Akolzin), 59. Dietz (Bochenski), 60. Dietz (Valk, Dallman) – 7. Enlund (Stoa, Bailen), 28. Glinkin (Polygalov, Kravcov), 55. Rybakov (Kravcov, Polygalov), 65. Šarov (Stoa)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Hrachovina) – Blacker, Dallman, Dietz, Orechov, M. Semjonov, Makljukov, Polochov, Lipin – Boyd, Bochenski, Frattin – R. Starčenko, Cormier, A. Petersson – Michajlis, Valk, Ševčenko – Asetov, Akolzin, Sagadejev.
    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Sudnicin) – Isajev, Bailen, Nikitin, Borodkin, A. Petrov, N. Chlystov, Želdakov – Stoa, Dugin, Enlund – Kravcov, Glinkin, Polygalov – Kokujov, Rybakov, Gubarev – Šolochov, Senťurin, Šarov – Tridčikov.

    Rozhodčí: Kochetov, Birin – Novikov, Kučava

    Diváci: 6 420
    bahis siteleri