Barys – Čeljabinsk 3:4 (po pr.) | Ufa – Spartak Moskva 3:4 (kon.) | N.Novgorod – Čerepovec 7:2 (kon.)
HC Slovan – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Omsk – Vladivostok 4:3 (kon.) | Minsk – Kunlun 4:1 (kon.)
Riga – Jaroslavl 3:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
3:4 (1:0, 2:2, 0:2)
Spartak Moskva
Čtvrtek 01.11.2018, 15:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:29 Ben MAXWELL - 3:4
     
    52:29
    Spartak právě vstřelil branku!
    Gól při vlastním oslabení, a tak se hosté dostávají do vedení. Teemu Hartikainen špatně přihrál. Puk ve středním pásmu získal Anatolij Nikoncev. V útočném pásmu našel BENA MAXWELLA, jehož rána zapadla přesně do brány. Asistence: Anatolij Nikoncev.
    48:57 Anatolij NIKONCEV - 3:3
     
    48:57
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí Joonas Kemppainen upadl na útočné modré, a tak se hosté dostali snadno do situace dva na jednoho. ANATOLIJ NIKONCEV. Ten si vybruslil před branku a tvrdou ránou zápěstím poslal kotouč pod horní tyčku. Je vyrovnáno.
    31:10 Anton BURDASOV - 3:2
     
    31:10
    Ufa právě vstřelila branku!
    Vymeteno. Krásná rána ANTONA BURDASOVA zapadla na milimetr přesně pod honí tyčku. Domácí celek si rychle bere vedení zpět. Asistence: Zachar Arzamascev.
    29:53 Andrej KUTĚJKIN - 2:2
     
    29:53
    Spartak právě vstřelil branku!
    Bleskově je vyrovnáno. Nyní se do šance dostal po výborné Leščenkově přihrávce ANDREJ KUTĚJKIN. Jeho ránu si bruslí tečoval domácí gólman za svá záda. Smolný moment pro Ufu. Asistence: Vjačeslav Leščenko a Ilja Zubov.
    28:40 Nikita FILATOV - 2:1
     
    28:40
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí propadli v útočném pásmu, a tak se do brejku dostal NIKITA FILATOV. Jeho rána propadla brankáři Juhu Metsolovi až do branky. Asistence: Alexandr Chochlačov.
    21:11 Pjotr CHOCHRJAKOV - 2:0
     
    21:11
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí celek využívá přesilovku a vede o dva góly. Výborně to udělal Burdasov, jehož střelu získal PJOTR CHOCHRJAKOV, který před bránou vypálil a trefil se přesně. Asistence: Anton Burdasov.
    08:47 Joonas KEMPPAINEN - 1:0
     
    08:47
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tentokrát to už vyšlo a domácí díky úspěšné přesilovce jdou do vedení. Omark našel před brankou zcela volného JOONASE KEMPPAINENA, který bez přípravy překonal brankáře. Asistence: Linus Omark a Teemu Hartikainen.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 9. Kemppainen (Omark, Hartikainen), 22. Chochrjakov (Burdasov), 32. Burdasov (Arzamascev) – 29. Filatov (Chochlačov), 30. Kutějkin (Leščenko, Zubov), 49. Nikoncev, 53. Maxwell (Nikoncev)


    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Fedotov) – Panin, Larsen, S. Těreščenko, Arzamascev, Koledov, S. Garejev, A. Semjonov, Ar. Sergejev – Hartikainen, Kemppainen, Omark – Burdasov, Tkačov, Chochrjakov – Lukin, Osnovin, Kugryšev – Fjodorov, V. Žarkov, Kadějkin.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Truškov) – Kalinin, Kulik, Dyblenko, Kutějkin, Gončarov, Provolněv – Filatov, Maxwell, Chochlačov – Lisin, Daugavinš, R. Hanzl – Leščenko, Karsums, Zubov – Truňov, Nikoncev, Cyplakov – A. Voronin.

    Rozhodčí: Soin, Spirin – Lazarev, Dedjulja

    Diváci: 7 214
    bahis siteleri