Panthers – Ostrava 1:12 (kon.) | Bohemians – Slavia Plzeň 6:1 (kon.) | Střešovice – Olomouc 7:6 (po pr.)
po prodl.
PSN Tatran Střešovice
7:6 (1:1, 3:3, 2:2 - 1:0)
FBS Olomouc
Neděle 04.11.2018, 17:00 • STODOLA Arena Střešovice • ČEZ Extraliga žen • 10. kolo
     
    60:40
    Tatran právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Domácí hráčky se dostaly do útoku, který zakončila přesně DANIELA REINDLOVÁ. Ta tak svým gólem připisuje druhý, bonusový bod na konto Tatranu. Asistence: Adéla Kramperová.
     
    60:18
    Oddechový čas pro FBS Olomouc.
     
    57:08
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran měl k dispozici standardní situaci, ze které se jim podařilo vyrovnat. Šťastnou střelkyní se stala ŽANETA REKOVÁ, která poslal míček do sítě – 6:6! Asistence: Natálie Houžvičková.
     
    48:55
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí hráčky snižují a jsou opět na dostřel Olomouce. ADÉLA KRAMPEROVÁ vypálila z půlky a její rána se o horní tyč dostal až do olomoucké branky. Asistence: Natálie Houžvičková.
     
    47:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    JITKA OHÁŇKOVÁ dostala míček na hokejku a ihned z první poslal míček přesně do horního rohu domácí branky. Olomouc tak odskakuje domácím v poprvé v utkání o dvě branky. Asistence: Martin Pejzlová.
     
    46:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouci se povedl velký obrat v utkání, když ze stavu 1:4 dokázaly hostující hráčky otočit na 5:4. TEREZA REIMEROVÁ zachovala klidnou hlavu a poslala míček za záda Drbalové. Asistence: Michaela Žáková.
     
    44:25
    Dnešní utkání sleduje 52 diváků.
     
    39:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to je parádní návrat do utkání v podání Olomouce, které se podařilo během několika málo okamžiků smazat tříbrankový náskok Tatranu. O vyrovnávací trefu se postarala TEREZA BOŘUTOVÁ. Asistence: Mertina Pejzlová.
     
    37:34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak se na to podívejme. Olomouc je zpět! Nyní je to pouze o jedinou branku. Devatenáct vteřin po brance Žákové se prosazuje také LUCIE CHOLINSKÁ, která snižuje na 3:4! Asistence: Tereza Mošťková.
     
    37:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jakoby Olomouc slyšela, co jsem řekl a ihned poté hostující hráčky snižují na rozdíl dvou branek. MICHAELA ŽÁKOVÁ překonala Drbalovou přesnou střelou – 4:2. Asistence: Jitka Oháňková.
     
    34:47
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí nemusí nevyužitá přesilová hra mrzet. O chvíli později se uvolnila ŽANETA REKOVÁ, která mířila přesně do černého. Asistence: Barbora Zabavská.
     
    31:18
    Vyloučení v týmu FBS Olomouc (Lucie Cholinská – 2 min., Sekání).
     
    22:20
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tomu se tedy říká nástup do druhé třetiny. Domácí hráčky se opět prosazují, tentokrát se mezi střelce utkání zapisuje také ANETA LISOVÁ – 3:1! Asistence: Julie Faťunová.
     
    21:37
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí začínají druhou třetinu velmi dobře a dostávají se zásluhou DANIELY REINDLOVÉ do vedení 2:1. Asistence: Žaneta Reková.
     
    17:04
    Tatran právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a je opět vyrovnáno. Olomouc se dlouho neradovala a Kubíčková loví míček ze své sítě. Do střelecké listiny se zapisuje NATÁLIE VIŠVADEROVÁ. Asistence: Markéta Prontekerová.
     
    16:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hostující hráčky jdou zničehonic do vedení. TEREZA MOŠŤKOVÁ byla na konci rychlé kombinace Olomouce a bez potíží poslala míček za záda Drbalové. Asistence: Lucie Cholinská.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 18. Višvaderová (Prontekerová), 22. Reindlová (Reková), 23. Lisová (Faťunová), 35. Reková (Zabavská), 49. Kramperová (Houžvičková), 58. Reková (Houžvičková), 61. Reindlová (Kramperová) – 17. Mošťková (Cholinská), 38. Žáková (Oháňková), 38. Cholinská (Mošťková), 40. Bořutová (Pejzlová), 47. Reimerová (Žáková), 48. Oháňková (Pejzlová)


    PSN Tatran Střešovice: Drbalová (Ranochová) – Zikmundová, Válková – Višvaderová, Reková, Prontekerová – Reindlová, Lisová, Zabavská – Viplerová, Houžvičková, Matěvosová – Vlachová, Faťunová, Rybínová – Kramperová.
    FBS Olomouc: Kubíčková (Franková) – Rozenbergová, Křížková, Pejzlová, Jakubkovičová, Sedláková – Mošťková, Reimerová, Kylarová – Oháňková, Bořutová, Žáková – Cholinská.

    Rozhodčí: David Rousek, Ondřej Sochůrek

    Diváci: 52
    bahis siteleri