Čerepovec – Jokerit 0:4 (kon.) | Soči – Minsk 1:2 (kon.)
konec
HK Soči
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
HC Dinamo Minsk
Úterý 06.11.2018, 17:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky utkání:
    Střely na branku – 39:20.
    Zblokované střely – 7:15.
    Vyloučení – 8:8.
    Využití přesilovek 0/8 – 2/8.
    Vhazování – 31:27. (19:52:54)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí velice překvapivým vítězstvím posledního Dinama Minsk, které uspělo na ledě Soči poměrem 2:1. Rozhodující branka přišla v úvodu druhé třetiny, následně běloruský celek vzdoroval obrovskému tlaku soupeře, který si vytvořil řadu vyložených šancí. Dnes ale velmi dobře chytal brankář Enroth, který nejednou podržel svoje mužstvo ve hře o vítězství. Dinamo v poslední periodě takřka neútočilo, avšak soupeř doplácel na neproměňování vyložených šancí.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Dinamo i nadále odolává, do konce zápasu nezbývá už moc času. Naopak Soči se výrazně krátí čas...
     
    59:00
    Domácí hrají v šesti!
     
    58:15
    Soči výrazným způsobem sevřelo soupeře, nakonec to ale nepřineslo nic nebezpečného. Mezitím Šikin pokukuje po střídačce, domácí to zřejmě zkusí v šesti.
     
    57:25
    Volkov neúnavně napadal rozehrávku soupeře, což málem přineslo úspěch v podobě zisku kotouče. Nakonec ale uspěla přesila domácích hokejistů.
     
    56:30
    Akmaldinov to zkoušel z velkého úhlu, což nemohlo Enrotha nikterak vyděsit. Posléze Soči zůstalo před brankou, Budkinovi se ale nepovedla přihrávka křížem.
     
    55:46
    Kosticyn se dostal s pukem až za modrou čáru, nicméně v nejméně vhodný okamžik mu hrací předmět sjel z čepele. Na druhé straně si hraničním zákrokem pomohl Wiercioch.
     
    54:25
    Po delší době se mohl do útočné třetiny dostal také Minsk, avšak Kitarov byl v souboji o puk pomalejší. Sočí rozjíždí další akci středem hrací plochy.
     
    53:40
    Obrovská šance na srovnání! Rosén zůstal před brankou zcela sám, i přesto se mu nepodařilo zamést puk do poloodkryté svatyně. Enroth opět čaruje!
     
    53:04
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Kristian Chenkel – 2 min., držení).
     
    52:52
    Vyloučení v týmu HK Soči (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    52:30
    Točickij nejprve nahodil za branku soupeře, posléze se puk dostal zpět na jeho hokejku, načež rána švihem skončila na hrudi Enrotha, který posléze přerušil hru.
     
    50:40
    Šmeljov přihrál před branku, kde byl zcela osamocený Kaletnik, kterému se ale nepodařilo překonat Enrotha. Posléze Minsk vyhodil přes všechny čáry.
     
    50:21
    Jenomže domácím se přesilová hra opět nedaří, soupeř jí totiž brání velice dobře. Od Soči ještě nepřiletěla střela, Enroth je tak několik desítek vteřin bez zákroku.
     
    49:17
    Posléze se před branku natlačil Altybarmakjan, který rovněž neprotlačil puk za švédského brankáře. Dinamo je opět pod tlakem, i tak ale drží hubené vedení.
     
    48:54
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Arťom Arťomov – 2 min., hákování).
     
    48:42
    Velice sympaticky to před malým momentem udělal Chlopotov, který se proháčkoval až za posledního obránce, následnou ránu dokázal Enroth vyrazit vedle sebe.
     
    47:25
    Soči rozjelo kolotoč krátkých přihrávek, načež se Kaletnik snažil přihrát zpoza branky na Šmeljova, avšak s tímto úmyslem počítal také hostující Wiercioch.
     
    46:33
    Beljajev pouze protečoval puk k zadnímu mantinelu, kam ale jako první přijel jeden z protihráčů, kterému se ale nepodařilo založit akci po pravé straně.
     
    45:45
    Dinamo se v poklidu ubránilo i další přesilové hře, navíc vydolovalo puk za Šikinovou svatyní, nicméně napadající Osipov se nedostal k ničemu nebezpečnému.
     
    44:11
    Točickij přeposlal puk podél mantinelu, což přineslo zakončení z dobré pozice pro Šmeljova, který v tomto případě úplně minul hostující svatyni. Na druhé straně to z protiútoku zkoušel Howden, který rovněž neuspěl.
     
    43:24
    Soči muselo započít další akci až od svého brankáře, který poslal puk na Kaletnika, jenž okamžitě zavezl kotouč za hostující branku, kde momentálně vyčkává.
     
    42:30
    Tentokráte to od modré čáry zkoušel Rykov, jehož nahození přineslo dorážku v podání Šmeljova, který z dobré pozice ale úplně minul branku. Tady to volalo po vyrovnávací brance.
     
    42:24
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Sergej Kosticyn – 2 min., vysoká hůl).
     
    41:23
    Jenomže domácí se vůbec nemohou dostat do útočného pásma, nyní to nahozením podél mantinelu zkoušel Jokipakka, soupeř opět vyhodil do bezpečí.
     
    40:10
    Do třetí třetiny vstoupili lépe hosté, kteří vyhráli vhazovaní, po kterém poslali puk za opačnou svatyni. Soči totiž dohrává přesilovou hru z konce druhého dějství.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Máme za sebou druhou třetinu, která nabídla jedinou branku, jenž padla v samotném úvodu. Postaral se o ní hostující celek, jenž posléze urputně bránil hubené vedení. Soupeř byl o poznání aktivnější, avšak v dnešním utkání ho trápí neproměňování vyložených šancí. Soči si během druhé třetiny vytvořilo nespočet obrovských gólovek, avšak Enroth společně s obranou zatím odolává. Uvidíme, zda to švédskému brankáři vydrží i do poslední periody.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:53
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Oleg Jevenko – 2 min., podrážení).
     
    39:45
    Právě ruský brankář si nyní zahrál s pukem, neboť soupeř vyhazoval přímo na jeho bránu. Šikin raději rozehrál na jistotu k pravému mantinelu, kde číhal Vorobjov.
     
    38:15
    Stěpanov si to namířil po levé straně až před branku soupeře, kde se mu z úhlu nepodařilo vyzrát na Šikina, který ve druhé třetině zatím nemá moc práce.
     
    37:13
    Kosticyn napadal u zadního mantinelu rozehrávajícího Alexandrova, který to nakonec zvládl na jedničku. Akce domácího celku ale neměla dlouhého trvání.
     
    36:25
    Jevenko měl velké starosti s bráněním Roséna, který nakonec roztáhl hru k modré čáře, kde číhal kolega Ščitov, jehož nahození skončilo přímo v lapačce Enrotha.
     
    35:30
    Domácím prostě není přáno! Trojice hokejistů se snažila zamést pukl za dezorientovaného Enrotha, který s přispěním velkého štěstí opět odolal.
     
    34:12
    Hezká zadovka v podání Kovyršina uvolnila do zajímavé pozice Drozdova, který ránou z první trefil hrudník brankáře, jenž musel opět přerušit hru.
     
    33:15
    Alexandrov dokonalým způsobem oklamal napadajícího protihráče, čímž uvolnil prostor Jokipakkovi, který ihned odpálil puk na druhou stranu hrací plochy.
     
    32:20
    Dinamo rozjelo útočnou akci až od své branky. Posléze to Kogalev zkoušel přihrávkou na mantinel, s čímž absolutně nepočítal kolega Kosticyn, kterému puk uskočil za modrou čáru.
     
    31:49
    Vyloučení v týmu HK Soči (Eric O'Dell – 2 min., napadení).
     
    31:25
    Nyní si k pravému kruhu sjel obránce Rykov, který ale nedokázal poslat hrací předmět přes přehuštěný prostor. Dinamo odpovídá zakázaným uvolněním.
     
    29:20
    Soči má skutečně velkou smůlu! Obrana soupeře nezaregistrovala volného Akmaldinova, jehož rána se dost možná odrazila od bližší konstrukce.
     
    28:30
    Mezi kruhy se před malým momentem zjevil O'Dell, kterému ale sjel puk z čepel. Soči i tak sevřelo soupeře, který nedokázal zachytit zakončení Altybarmakjana, jenž trefil levý beton Enrotha.
     
    27:20
    Lisovec si počínal u pravého mantinelu hodně důrazným způsobem, nakonec mu to u sudího prošlo. Posléze si další zákrok připsal Enroth.
     
    26:13
    Už se zdálo, že Kosticyn zamíří do útočného pásma, nakonec se ale puk dostal na hostující střídačku. Logicky se hra přerušuje, na led se dostává třetí formace Dinama.
     
    25:30
    Tomilin ještě celou akci vyšperkoval přihrávkou na vedle stojícího Beljajeva, který trefil pouze hráče před sebou. Aby toho nebylo málo, tak Vorobjov slušně prověřil Enrotha.
     
    24:12
    Howden se snažil udržet puk před modrou čárou, což se tak nějak povedlo. Nakonec se totiž domácí vystavili do ofsajdu, což soupeři určitě moc nevadí.
     
    23:15
    Soči ještě udrželo puk před modrou čárou. Točickij tak dlouho váhal se zakončením, až nakonec nabil na modrou čáru Jokipakkovi, jehož rána se odrazila pouze ke spoluhráči.
     
    22:22
    Hosté měli obrovské štěstí, neboť puk poskakoval po horní síti, načež se dostal mimo bránu. Následně Enroth zasahoval proti ráně od pravého kruhu.
     
    21:54
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Kristian Chenkel – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    21:05 Teemu PULKKINEN - 1:2
     
    21:05
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté se přeci jenom dostávají do vedení! To byla hodně šťastná branka TEEMU PULKKINENA, který už v pádu dopravil puk do sítě, přičemž Šikina to zaskočilo natolik, že nedokázal reagovat. Skvělý vstup běloruského celku do druhého dějství!
    Bez asistence.
     
    20:15
    Hned v úvodu jsme sledovali solidní příležitost Minsku. Lisovec se pokoušel protlačit puk za brankářův beton, avšak Šikin se blýskl skvělým zákrokem.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely po první třetině: 11 – 7
     
    Máme za sebou první třetinu, která nám nabídla celkem zajímavou podívanou. První minuty přinášely řadu nepřesností, posléze ale domácí přeci jenom udeřili, a sice rovnou z oslabení. Dinamo si několik minut poté vyzkoušelo další přesilovou hru, která už slavila úspěch v podobě vyrovnávací branky. Ke konci třetiny se domácí dostali k slušnému náporu, Enroth si ale počínal znamenitě.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:39
    Vyloučení v týmu HK Soči (Kirill Vorobjov – 2 min., vysoká hůl).
     
    19:12
    Ze zajímavé pozice to zkoušel O'Dell, jehož rána příklepem prosvištěla vedle vzdálenější konstrukce. Puk podél mantinelu zamířil až za opačnou svatyni.
     
    19:09
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Quinton Howden – 2 min., držení).
    Vyloučení v týmu HK Soči (Kirill Beljajev – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    18:33
    Rykov ještě stihl dojet puk před čárou, následný útočný výpad Soči ale skončil před modrou čárou. Směrem dopředu to tedy zkouší hostující mužstvo.
     
    18:05
    Rosén nabíjel na modrou čáru Vorobjovovi, jehož dělovka nebyla zrovna přesná. Z podobné pozice to zkoušel také kapitán Ščitov, který rovněž nemířil přesně.
     
    17:12
    Soči se vlastní chybou dostalo ven z útočné třetiny, což soupeři pochopitelně nevadilo. Posléze Jokipakka zavezl puk zpět před švédského brankáře.
     
    16:03
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Alexandr Kitarov – 2 min., podrážení).
     
    15:27
    Pulkkinen zavezl pukl za bránu, posléze to z velkého úhlu zkoušel Howden, který sice trefil výstroj brankáře, avšak hlavní sudí přerušil hru, i když puk nakonec vypadl zpět do hry.
     
    14:15
    Soči brání přesilovou hru soupeře velice svědomitě, tentokráte se k hracímu předmětu dostal Ščitov, který opět nahazoval až za Enrotha.
     
    13:13
    Tentokráte musel domácí brankář zasahovat proti prudké střele od Kazionova, domácí se posléze zmohli na odpálení puku za branku soupeře.
     
    12:49
    Vyloučení v týmu HK Soči (Kirill Vorobjov – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu HK Soči (Damir Rachimullin – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Quinton Howden – 2 min., hrubost).
    12:26 Jevgenij KOVYRŠIN - 1:1
     
    12:26
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak to byla rychle využitá přesilová hra běloruského celku! Hosté totiž vyhráli důležitou buly, posléze to střelou od modré čáry zkoušel Lisovec, Šikin vykopl puk pouze k JEVGENIMU KOVYRŠINOVI, který bekhendovou střelou propálil brankáře.
    Asistence. Jevgenij Lisovec, Kristian Chenkel.
     
    12:19
    Vyloučení v týmu HK Soči (Nikita Točickij – 2 min., vysoká hůl).
     
    12:14
    Alexandrov raději počkal, až na ledovou plochu zavítá třetí formace Soči. Ta bojovala o puk u červené čáry, nakonec se k němu dostal útočník Točickij.
     
    11:25
    Dinamo po delší době mohlo zavítat do útočného pásma, nakonec je z toho další zakázané uvolnění. V posledních vteřinách nesledujeme zrovna pohlednou podívanou.
     
    09:25
    Chochlov neměl na rozehrávku z vlastního pásma dostatek času, proto jsme byli svědky zakázaného uvolnění. Hra se tak vrátí před branu Švéda Enrotha.
     
    08:11
    Posléze měl Šikin trochu štěstíčka, neboť prudká rána od modré čáry směřovala kousek vedle brány. Aby toho nebylo málo, tak na zemi zůstal ležet hostující Lisovec, kterého důrazně sestřelil Musin.
    07:04 Sergej ŠMELJOV - 1:0
     
    07:04
    Soči právě vstřelilo branku!
    Jenomže je tu branka v oslabení! Dinamo se sice usadilo v útočném pásmu, posléze se k puku dostal Kazionov, který ale trefil pouze nohu protihráče. Domácí se tak dostali do rychlého protiútoku, který přesnou ránou pod břevno zakončil SERGEJ ŠMELJOV.
    Asistence: Jury Alexandrov.
     
    07:02
    Dinamu přesilová hra nevychází dle představ, soupeř už dvakrát vyhodil přes všechny čáry. Posléze se k puku dostával Kosticyn, který byl čistě obrán o kotouč.
     
    06:14
    Vyloučení v týmu HK Soči (Alexandr Budkin – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    06:12
    Soči to muselo zkoušet až do vlastního pásma. Nakonec se k nahození do modré čáry dostal Budkin, načež Enrotha se štěstím vykopl mimo dosah Šmeljova.
     
    05:20
    Urostlý zadák Rykov nejprve trefil hráče před sebou, následně zablokovaný puk poslal k mantinelu. Dinamo se ale daleko nedostalo, domácí jsou zatím o poznání aktivnější.
     
    04:07
    Tohle byla slušná šance pro Rachimullina, který byl mezi kruhy zcela osamocený. Rána zápěstím nakonec směřovala do výstroje Enrotha, který měl velké štěstí.
     
    03:15
    Ve vlastním obranném pásmu se nejlépe zorientoval Kaletnik, který na jistotu vyhodil do střední třetiny. Jeho spoluhráči posléze prohráli přetahovanou za brankou Dinama.
     
    02:17
    Na opačné straně se k puku dostával Kitarov, který ale prohrál souboj u zadního mantinelu. Následně Jokipakka počkal, až jeho celek vystřídá.
     
    01:22
    Soči se na chvíli usadilo v útočném pásmu. Zpoza branky zkoušel Rachimullin najít Roséna, který napálil pouze betony švédského brankáře Dinama Minsk.
     
    00:10
    Úvodní vhazování dopadlo lépe pro domácí hráče, konkrétněji na buly uspěl Rosén, který okamžitě nahazoval puk za opačnou svatyni.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HK Soči: Šikin (Barulin) – Ščitov (C), K. Vorobjov, Alexandrov, Jokipakka, Rykov, Alexandrov, Budkin, D. Musin – Rachimullin, R. Rosén, O'Dell (A) – Šmeljov (A), Kaletnik, Polunin – Chlopotov, Točickij, Akmaldinov – Altybarmakjan, Tomilin, Beljajev.

    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Wiercioch, Chenkel, Znacharenko, Lisovec, D. Osipov, Chochlov, Jevenko – Q. Howden (A), Denis Kazionov, Pulkkinen – Kogaljov, S. Kosticyn, A. Kosticyn (A) – An. Stěpanov, Kovyršin, Kitarov (C) – Arťomov, A. Volkov, Drozdov – Litvinov.

    Rozhodčí: Oskirko, Gamalej – Golovljov, Savenkov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    HC Dinamo Minsk
    (5 výher, 19 porážek – 14 bodů)

    Na opačné straně se nachází Dinamo Minsk, které prožívá hodně nepovedený vstup do letošního ročníku. Dinamo se nyní nachází na samostatném chvostu tabulky, na svém kontě má pouze čtrnáct bodů, přičemž na příčky zaručující vyřazovací boje ztrácí devět bodů. Minsk se navíc nepotýká s úplně optimální formou, neboť z posledních třináctí zápasů vyhrál pouze jediný, a sice proti Kunlunu, který na domácím ledě porazil poměrem 4:1. Dinamo se v tabulce venkovních zápasů nachází na předposlední pozici, hůře je na tom už jen Čerepovec, který má na svém kontě šest bodů. Minsk letos zvítězil pouze ve dvou venkovních zápasech, v minulém venkovním zápase vydoloval cenný bod proti Omsku.
     
    HK Soči
    (11 výher, 15 porážek – 27 bodů)

    Hokejisté Soči zatím podávají celkem sympatické výkony, které momentálně stačí na šestou pozici západní konference. Soči má na svém kontě sedmadvacet bodů, na vedoucí CSKA Moskva ztrácí bodů patnáct. Domácí celek dnešního utkání v minulém kole ukončil dvouzápasovou šňůru bez zisku jediného bodu, uspěl totiž na ledě Čeljabinsku, který zdolal poměrem 4:2. Soči se ale na domácím ledě hodně trápí, z dvanácti odehraných zápasů získalo pouze dvanáct bodů, což v tabulce domácích zápasů stačí na předeposlední pozici. Soči sice naposledy v lize vyhrálo před 14 dny, avšak z posledních čtyř zápasů hned třikrát prohrálo.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Kontinentální hokejová liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi HK Soči a HC Dinamo Minsk.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 8. Šmeljov (Alexandrov) – 13. Kovyršin (Lisovec, Chenkel), 22. Pulkkinen


    HK Soči: Šikin (Barulin) – Ščitov (C), K. Vorobjov, Alexandrov, Jokipakka, Rykov, Alexandrov, Budkin, D. Musin – Rachimullin, R. Rosén, O'Dell (A) – Šmeljov (A), Kaletnik, Polunin – Chlopotov, Točickij, Akmaldinov – Altybarmakjan, Tomilin, Beljajev.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Wiercioch, Chenkel, Znacharenko, Lisovec, D. Osipov, Chochlov, Jevenko – Q. Howden (A), Denis Kazionov, Pulkkinen – Kogaljov, S. Kosticyn, A. Kosticyn (A) – An. Stěpanov, Kovyršin, Kitarov (C) – Arťomov, A. Volkov, Drozdov – Litvinov.

    Rozhodčí: Oskirko, Gamalej – Golovljov, Savenkov
    bahis siteleri