Alavés – Huesca 2:1 (kon.) | Barcelona – Real Betis 3:4 (kon.) | Sevilla – Espanyol 2:1 (kon.)
Rayo Vallecano – Villarreal 2:2 (kon.) | Celta Vigo – Real Madrid 2:4 (kon.)
konec
Deportivo Alavés
2:1 (1:1)
SD Huesca
Neděle 11.11.2018, 12:00 • Estadio de Mendizorroza • Španělská LaLiga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 19:113. (13:50:30)
     
    Je konec! Huesca nakonec neudržela jednobrankové vedení, nakonec v dnešním utkání prohrála poměrem 1:2. Nováček soutěže vstoupil do druhého poločasu aktivněji, naopak domácí se dlouho herně hledali. Nakonec to bylo právě Deportivo, které se dočkalo druhé branky. Velký podíl na tom měl hostující obránce Semedo, který před touto trefou chyboval v rozehrávce. V koncovce zápasu se Huesca snažila vyrovnat, avšak přes dobře hrající obranu soupeře to zkrátka nešlo.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Ještě jedna z posledních šancí pro Huescu, faulem se totiž provinil dotírající Calleri. Hosté to raději zkouší kombinací po zemi.
     
    90+1
    Další útočná akce hostujícího celku končí útočným faulem, kterým se prezentoval Cucho. Sivera určitě nebude s rozehrávkou nikam spěchat.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Hosté se snaží o vyrovnávací branku, avšak Deportivo soupeře nepouští k ničemu vážnějšímu.
     
    88
    Alavés podnikl rychlý protiútok, který nebyl vůbec špatný. Navarro posílal z pravé strany přihrávku před prázdnou bránu na Sobrina, který na ní jen těsně nedosáhl.
     
    87
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Jony, přichází Daniel Torres.
     
    85
    Následně Longo vybojoval rohový kop, který rozehrával Ferreiro. Prudký centr se nakonec odrazil ke Gallarovi, jehož přízemní střelu dokázal Sivera zneškodnit.
     
    84
    Posléze se na zemi ocitl Cucho, o faul se dle sudího ale nejednalo. Deportivo tak může postupovat směrem kupředu, míč má na noze Jony.
     
    83
    Semedo nepředvedl zrovna jisté odklizení míče, na pořadu dne byl rohový kop pro Deportivo. Do vzduchu se prodral García, který ale hlavičkoval nad branku.
     
    82
    Gallar si to namířil podél autové čáry, nakonec ho ale čistým skluzem zastavil Jony. Navíc to byl právě hostující hráč, kdo se jako poslední dotkl míče.
     
    81
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Carlos Akapo, přichází Samuele Longo.
     
    80
    Martín si vyzkoušel autové vhazování z blízkosti rohového praporku. Jako adresáta si vybral vedle stojícího Jonyho, který vybojoval další aut.
     
    79
    Pulido se nadechl k velice přesnému pasu na rozběhnutého Ferreira, který sice v souboji s Navarrem použil důraz, nakonec je z toho aut pro domácí.
     
    78
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Ibai Gómez, přichází Burgui.
     
    77
    Je tu další nedovolený zákrok, který zapříčil hostující Akapo. Faulů neustále přibývá, tentokráte bude Deportivo rozehrávat od vlastní šestnáctky.

    David Suchý

    Branky: 41. Jony (I. Gómez), 68. Sobrino – 35. Moisés Gómez (Gürler)

    Karty:   45+1. Navarro (DAL), 74. Sobrino (DAL), 74. Maripán (DAL) – 45+2. Semedo (HSC), 70. Musto (HSC), 76. Akapo (HSC)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 19:113.
    Deportivo Alavés: Sivera – Navarro, Maripán, Laguardia, Martín – I. Gómez (78. Burgui), Brašanac, García (C), Jony (87. D. Torres) – Calleri, Bastón (62. Sobrino).
    Náhradníci: Domínguez – Burgui, Guidetti, Sobrino, Wakaso, Vigaray, D. Torres.

    SD Huesca: Jovanović – Miramón (C), Pulido, Semedo, Insua (24. Brezančić), Akapo (81. S. Longo) – Gürler (72. Gallar), Musto, Moisés Gómez, Ferreiro – Hernández.
    Náhradníci: Werner – Aguilera, Brezančić, Gallar, S. Longo, Rivera Hernández, Sastre.

    Rozhodčí: Munuera – Baena, Alcoba
    thejrc.org