SL Benfica – Novo Vrijeme 5:0 (kon.) | Halle-Gooik – Inter FS 3:4 (kon.) | Lida – Kairat 2:7 (kon.)
Jugra Jugorsk – Rekord 4:3 (kon.) | Vytis Vilnius – Dobovec 1:2 (kon.) | Chrudim – A&S Pescara 0:3 (kon.)
Barcelona – Ekonomac Kragujevac 6:1 (kon.) | Sporting – Sibirjak 4:0 (kon.)
konec
FK Vytis Vilnius
1:2 (0:1)
KMN Dobovec
Čtvrtek 15.11.2018, 19:00 • Alytus Arena, Alytus • Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dobovec napravil zaváhání z minulého kola,, svého dnešního protivníka poráží poměrem 2:1. Hosté sice nebyli herně lepší, avšak narozdíl od svého soupeře byli efektivnější. Vilnius se většinu času staral o ofenzivní podívanou, avšak stále narážel na výborně chytajícího Puškara, který o čisté konto přišel v poslední minutě. Vilnius si tak připisuje druhou porážku, naopak Dobovec slaví první tříbodové vítězství. (20:39:03)
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Vytis Vilnius právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jenom dočkali kontaktní branky! Vilnius tak dlouho okupoval útočnou polovinu, až se k ráně z velké blízkosti dostal SANDRINHO, který bezpečně propálil brankáře Puškara. Podaří se litevskému celku ještě vyrovnat?
     
    39
    Vytis Vilnius stále prohrává o dvě branky, přičemž do konce zápasu zbývá jen několik desítek vteřin. O vítězi zápasu zřejmě je rozhodnuto, navíc se Puškarovi nejspíš podaří udržet čisté konto.
     
    38
    Vieira je i ve druhém poločase střelecky aktivní, stále se mu ale nedaří zamířit mezi tři tyče. To se nepovedlo ani nyní, Puškar nebude s rozehrávkou moc spěchat.
     
    37
    Rafa se před malým momentem dostal do palebné pozice, odkud zamířil kousek vedle brány. Puškar nakonec nemusel zasahovat, Dobovec se snaží kombinovat.
     
    36
    Rychlý protiútok Dobovece táhl Čujec, který ale opět netrefil ani branku. V posledních vteřinách sledujeme vyrovnanější podívanou, do konce nezbývá už moc času.
     
    35
    Byl to právě Fetić, kdo obstaral rohový kop z levé strany. Dobovec se na malý moment usadil na útočné polovině, nakonec se k protiútoku dostal Vieira, který vybojoval rohový kop.
     
    34
    Na druhé straně se do zajímavé pozice dostal Fetić, který ale úplně minul branku. Olinha nemusel zasahovat, nyní se pro změnu ujme rozehrávky od své svatyně.
     
    33
    Puškar má také ve druhém poločase hodně práce, tentokráte zasahoval proti střeleckému pokusu Vieiry. Následně se daleko s míčem nedostal hostující Duščak.
     
    32
    Nyní si nedovoleným zákrokem pomohl hostující kapitán Mordej, který fauloval kousek od rohového praporku. Litevský celek opět stupňuje svůj nápor, stále ale prohrává o dvě branky.
     
    31
    Žlutou kartu dostává Rok Mordej (KMN Dobovec).
     
    31
    Nyní se do zakončení opět dostal domácí celek, konkrétněji to byl Sandrinho, který ale nevyzrál na Puškara. Hra se okamžitě otáčí na druhou stranu hrací plochy.
     
    30
    Další slibnou šanci hostů táhl Fetić, který to tentokráte zkoušel přímou střelou. Olinha se po míči vrhl v pádu, díky čemuž založil rychlou protiakci, kterou musel hasit Čujec.
     
    29
    Zničehonic se do vyložené šance dostal hostující Čujec, který místo střely naprosto zbytečně hledal obsazeného Duščaka, který se ale přes přesilu protihráčů neměl šanci dostat.
     
    28
    Dobovec měl nyní velké štěstí, neboť Medeirosovi moc nescházelo k tomu, aby zametl míč do prázdné brány. Další útok domácích skončil pouze v zámezí.
     
    27
    Celek ze Slovinska se nyní hodně divil výroku sudího. Čujec byl totiž faulovaný, avšak sudí odpískal útočný faul. Na druhé straně skončil na zemi hodně aktivní Sandrinho.
     
    26
    Hra se v poslední době hodně kouskuje. Dobovec to poté zkoušel akcí středem hrací plochy, Čujecovi se ale nepodařilo adresovat přesnou přihrávku.
     
    26
    Žlutou kartu dostává Kristjan Čujec (KMN Dobovec).
     
    25
    Velice pohotovým zakončením to zkoušel Sandrinho, jehož dělovku Puškar vyrazil do strany. Posléze se za obranu dostal Vieira, který ale orazítkoval pouze pravou tyč.
     
    24
    Málem se do vyložené šance dostal domácí Sandrinho, který nakonec narazil na protihráče. Posléze se hezkým manévrem prezentoval Genigle, který pro změnu trefil Mordeje.
     
    23
    Momentálně se nehraje, neboť zdravotní problémy má domácí Santos, kterého nakonec lékaři odnesli za postranní čáru. To je další těžká rána pro Vytis.
    22. MORDEJ - 0:2
     
    22
    Dobovec právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! Obrovskou chybu udělal domácí Santos, který se nechal obrat o míč. K němu se dostala dvojice protihráčů, načež se ROK MORDEJ prosadil přesnou střelou pod břevno.
     
    21
    Hned v úvodu jsme sledovali dalekonosný nákop v podání Čujece, pro který si ale dokráčel brankář Olinha. Na druhé straně nedokázal Vieira držet míč na hrací ploše.
     
    21
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nabídl jedinou branku, o kterou se postaral Dubovec. Ten měl v úvodu utkání více ze hry, za což si zasloužil kýženou branku. Posléze se do hry začal zapojovat také Vilnius, který si rovněž připsal několik velice slibných šancí, avšak ani jedna neskončila v síti. Vilnius měl ke konci poločasu velké štěstí, stále ale prohrává o jednu branku.
     
    20
    První poločas skončil.
     
    20
    Čujec si výborně obhodil protihráče, jenomže poté nechal vyniknout brankáře Olingu, který podržel svůj celek ve hře o vítězství.
     
    20
    Olinha si po delší době připsal zákrok, který byl z dílny těch složitějších. Míč nakonec skončil pod nohama, hostující Čujec to zkoušel velice chytře.
     
    19
    Medeiros to zkoušel velice chytrou přihrávkou na zadní tyč, na kterou si nabíhal jeden z kolegů. Míč měl moc razance, nakonec skončil v zámezí. Domácí se ale hodně rychle dostali zpět, Puškar se vytáhl proti střeleckému pokusu Medeirose.
     
    18
    Dobovec se už delší dobu nedostal k ničemu vážnějšímu. Naopak otěže zápasu převzal soupeř, před malým momentem to střelecky zkoušel Vieira, který trefil pouze nohu soupeře. Následovat bude rohový kop pro celek z Litvy.
     
    17
    Genigle se opět dostal do operativní pozice, načež před brankou našel Vieiru, který ale zamířil vysoko nad branku. Puškar měl velké štěstí, že míč nemířil mezi tři tyče.
     
    16
    Na druhé straně se ke střeleckému pokusu dostával hostující Peklić, kterému ale rána ze vzduchu nesedla. Hra se okamžitě obrací na útočnou polovinu Vilniusu.
     
    15
    Celek z Litvy je v posledních minutách mnohem lepší, avšak ke kýžené brance to zatím nevede. Barbosa si celkem dlouho naváděl míč ke střele, nakonec ale přihrál dozadu na Genigleho.
     
    14
    Santos se sice ocitl na zemi, o nedovolený zákrok se ale nejednalo. To se pochopitelně nelíbilo domácímu hráči, který se ihned pustil do hostujícího kapitána Mordeje.
     
    13
    Oddechový čas pro domácí.
     
    13
    Také domácí jsou v posledních vteřinách při chuti. Medeiros oklamal hned dva protihráče, z úhlu ale nevyzrál na Puškara, který dost možná zasáhl pravou nohou. Dobovec odklidil míč do zámezí.
     
    12
    Velká šance také na druhé straně! Santos si dokázal obhodit protihráče, poté si naběhl na přihrávku před poloprázdnou bránu, kterou ale nedokázal trefit.
     
    11
    Tak to byla naprosto bídná rozehrávka Vytisu! Vystihl jí hostující Čujec, který pádil sám na bránu. Místo střely ještě přihrával naběhnuvšímu kolegovi, který ale nedokázal zamést míč do prázdné brány.
     
    10
    Vytis Vilnius předvedl velice rychlý protiútok, přičemž Sandrinho přiťukl do tandemu na Barbosu, který levačkou úplně minul branku. Puškar bude rozehrávat.
     
    9
    Žlutou kartu dostává Klemen Duščak (KMN Dobovec).
     
    9
    Tentokráte se Čujecovi podařilo vypálit, jednalo se o velice pohotovou střelu, se kterou Olinha měl problémy. Aby toho nebylo málo, tak se málem do vyložené šance dostal Peklić.
     
    8
    Slovinský celek je nyní výrazně aktivnější. Už se zdálo, že se Čujec prodere až před brankáře, na poslední chvíli ho ale zastavil vracející se Medeiros. Vilnius navíc vybojoval aut.
     
    7
    Dobovec dlouho okupoval útočnou polovinu, avšak ke střele se nakonec nedostal. Vše zpackal operatér Fetić, který věnoval Grbićovi příliš prudkou přihrávku.
     
    6
    Olinha si nyní připsal další zákrok, z velké vzdálenosti to zkoušel Totošković, který ale mířil pouze doprostřed branky. Brazilský brankář musel zasahovat nadvakrát. Aby toho nebylo málo, tak si faulem pomohl hostující Grbić.
     
    5
    Sandrinho se nyní dostal do celkem nebezpečné pozice, avšak místo střely ještě zvolil přihrávku na Medeirose. Následný nástřel v podání téhož hráče zakončoval vedle brány Genigle.
     
    4
    Míč skončil daleko v zámezí, brankář Olinha si tak opět vyzkoušel rozehrávku. Po ní se ke kulatému nesmyslu dostal Vieira, který ale přihrával mimo dosah kolegy Medeirose.
    3. FETIĆ - 0:1
     
    3
    Dobovec právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Po nedovoleném zákroku Isaaca, se k rozehrávce volného kopu dostal Dobovec. Nejprve se ke střele prodral Mordej, který trefil pouze protihráče. Posléze neuspěl ani Čujec, avšak míč se nakonec odrazil k ALENU FETIĆOVI, který se už nemýlil.
     
    3
    Žlutou kartu dostává Isaac Vieira (FK Vytis Vilnius).
     
    3
    Vieira to zkoušel hodně prudkou nabídkou na Vieiru, který na míč nedosáhl. Dobovec tak musel rozehrávat z rohu, načež se Fetić daleko nedostal.
     
    2
    S míčem si zahrál také brankář Olinha, který rozehrál na jistotu do zámezí. Rozehrávky se ujal Duščak, který si ale neporozuměl s Fetićem.
     
    2
    Úvodní rozehrávku obstarali domácí hráči, kteří ihned rozjeli celkem zdlouhavou kombinaci. Přihrávka směřovala na Genigleho, kterého ale pokryl Čujec.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Vytis Vilnius: Olinha (Repšas, Zagurskas) – Sandrinho, Genigle, Medeiros, Vieira, Barbosa, Bucma, Caio, Lubas, Santos, Sendžikas, Voskunovic

    KMN Dobovec: Mordej (Trunk, Pecek) – Čujec, Duščak, Fetic, Cesarec, Grbić, Peklić, Postružin, Totošković

    Rozhodčí: Jelić – Tomić, Birkett.
     
    V dnešním střetnutí se proti sobě představí litevský Vilnius, který na své palubovce přivítá slovinský Dobovec. Oba celky nepatří k favoritům své skupiny, k nejvážnějšímu aspirantovi na postup patří španělsko Movistar, u kterého se příliš nedá očekávat ztráta bodů. I tak dnešní utkání nabízí celkem vyrovnaný souboj, který bude pro oba celky velice klíčový.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům futsalu! Liga mistrů má na programu první zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi FK Vytis Vilnius a KMN Dobovec.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    David Suchý

    Branky: 40. Sandrinho – 3. Fetić, 22. Mordej

    Karty:   3. Vieira (VTS) – 9. Duščak (DOB), 26. Čujec (DOB), 31. Mordej (DOB)


    FK Vytis Vilnius: Olinha (Repšas) – Sandrinho, Genigle, Medeiros, Vieira, Barbosa, Bucma, Caio, Lubas, Santos, Sendžikas, Voskunovicm, Žagurskas (C)
    KMN Dobovec: Puškar (Trunk, Pecek) – Čujec, Duščak, Fetic, Cesarec, Mordej (C), Grbić, Peklić, Postružin, Totošković

    Rozhodčí: Jelić – Tomić, Birkett
    bahis siteleri