Znojmo – Győr 9:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
9:2 (3:0, 2:1, 4:1)
Győri NEMAK ETO HC
Čtvrtek 15.11.2018, 19:45 • Nevoga aréna • Erste Bank Young Stars League • 16. kolo
Partner:
     
    59:51
    Tým Győr právě vstřelil branku! Hosté ještě na poslední chvíli upravují kosmetiky skóre utkání. Střelcem, který našel druhou cestičkou, jenž směřovala až za brankovou čáru je ZOLTAN ROTH.
     
    53:45
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo i nadále pokračuje v ostřelování hostující klece a hned je z toho další gól. Úspěšným střelcem, který překonal Szopose z těsné blízkosti se stává MICHAL FRUVIRT.
     
    53:33
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemští se pomalu, ale jistě blíží ke kulatému číslu. MICHAL FRUVIRT vsítil osmou branku dnešního utkání.
     
    50:28
    Orli právě vstřelili branku!
    Zmatek před hostující klecí! Obě pětky se nahromadil před Szoposem a snažili se bojovat o kotouč. Domácí byli přeci jen úspěšnější a ALEX HLADONIK si připisuje hattrick.
    Asistence: Daniel Piš.
     
    44:13
    Orli právě vstřelili branku!
    Pílkova dělovka z mezikruží se neujala, následná dorážka z hole MARTINA KOSNARA už ale ano. Vypadá to, že je o vítězi rozhodnuto.
    Asistence: Daniel Pílek.
     
    27:59
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo rychle navazuje na svoji předchozí branku a zvyšuje náskok na 5:1. Autorem branky je MICHAL FRUVIRT.
    Asistence: Jan Ludvík.
     
    24:53
    Orli právě vstřelili branku!
    Ačkoliv to vypadalo, že hosté ještě sníží, jsou to právě Znojemští, kteří si připisují další branku. ALEX HLADONÍK střílí z levého kruhu druhou branku.
    Asistence: Tomáš Sigmund.
     
    22:20
    Tým Győr právě vstřelil branku! Krátce po začátku druhého dějství hosté snižují. Po vhazování v obranném pásmu Znojma poslal Roth puk těsně před bránu na hůl ERIKA KOVACSE jenž neomylně vystřelil.
    Asistence: Zoltan Roth.
     
    19:30
    Orli právě vstřelili branku!
    Překvapivá branka od svěřenců Miroslava Vybírala. RICHARD SORGER společně s Bazalou zachytili přihrávku mezi dvěma hostujícími hráči a první jmenovaný velmi pohotově jednal. Překvapený Szopos mohl pouze vylovit kotouč ze své sítě.
    Asistence: Mirek Bazala.
     
    16:15
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to byla obdivuhodná krasojízda v podání znojemského útočníka. MICHAEL KULURIS se elegantně protáhl přes útočnou modrou, kolem dvojice bránících hráčů a zavěsil přesně do pravého horního růžku.
    Asistence: Jan Ludvík.
     
    14:41
    Orli právě vstřelili branku!
    A máme tu první branku v podání znojemských hokejistů! ALEX HLADONIK se probojoval k levé straně Szoposovy branky a přesnou střelou kolem špičky betony poslal touš rovnou za brankovou čáru.
    Asistence: Daniel Piš.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 15. Hladonik (Piš), 17. Kuluris (Ludvík), 20. Sorger (Bazala), 25. Hladonik (Sigmund), 28. Fruvirt (Ludvik), 45. Kosnar (Pílek), 51. Hladonik (Piš), 54. Fruvirt, 54. Fruvirt – 23. Kovacs (Roth), 60. Roth


    HC LERAM Orli Znojmo: Kocák – Klus, Jonáš, Matěcha, Konečný, Pílek, Peří – Piš, Sigmund, Hladoník – Kosnar, Stromko, Molner – Fruvirt, Bazala, Sorger – Del Favero, Kuluris, Ludvík.
    Győri NEMAK ETO HC: Szopos (Orosz) – Nagy, Borik, Andras-Csaki, Josza, Ambrus, Andras – Antal, Kovacs, Roth – Tamas, Sandor-Szekely, Karda – Benedek, Szentes, Görbea – Simon.
    bahis siteleri