Jičín – Střešovice 3:4 (po pr.) | Slavia Plzeň – Ostrava 1:9 (kon.) | Olomouc – Liberec 5:0 (kon.)
Panthers – Ne 4:11 (kon.)
konec
FBS Olomouc
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
Crazy girls FBC Liberec
Sobota 17.11.2018, 18:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • ČEZ Extraliga žen • 11. kolo
     
    Třetí třetina nakonec potvrdila olomoucký náskok, Hanačky si dokonce ještě připsaly další branku. Crazy girls se sice snažily o odpor, jenomže ani tak fantasticky chytající Martinu Frankovou nepřekonaly. Olomouc si tak zapisuje důležité tři body, které ji udržují v elitní osmičce. Liberec naopak zůstane minimálně do dalšího víkendu poslední. Ode mě je pro dnešek vše, přeji hezký zbytek soboty. (19:55:46)
     
    Střely na branku celkem: Olomouc – 27, Liberec – 27
     
    Střely na branku ve 3. třetině: Olomouc – 8, Liberec – 10
     
    Nejlepší hráčky utkání: Martina Franková (Olomouc) – Hana Koníčková (Liberec)
     
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Akce Leierové s Bárkovou byla velice nadějná, jenomže skončila i tentokrát palbou do připravené Frankové. Domácí už hrají s velkou herní pohodou, nikam výrazně se ani netlačí.
     
    59:00
    Liberec si vyžádal oddechový čas!
     
    58:44
    Hostující kouč Procházka je velice rozezlen na práci rozhodčích, kteří nyní nezapískali hru v šesti domácím. Sudí zatím vše řeší domluvou, kartu na impulzivního Jakuba Procházku nevytasili.
     
    57:40
    Oháňková jen tak tak netečovala ránu Křížkové, domácí pokračují ve své dominanci.
     
    57:10
    Mlejnková se dostala ke střelbě z levého křídla, avšak i tentokrát ji zvládla vychytat s obrovskou formou hrající Franková. Míček letí až na zadní mantinel, domácí se mohou pustit do brejku.
     
    56:11
    Mošťková trefuje krásnou ranou tahem spojnici! Liberec přežil další krizový moment, nyní budou svěřenkyně Jakuba Procházky rozehrávat zpoza vlastní branky.
     
    55:29
    Hanačky jsou pod velkým tlakem, nicméně prozatím libereckému tlaku celkem s velkým štěstím unikají. Crazy girls však stále hlavně bojují s finální fází svých akcí.
     
    54:55
    Franková vychytala Koníčkovou neskutečným způsobem, špičku svého stehna totiž dokázala vystrčit na poslední chvíli proti střele!
     
    54:29
    Rumlová znovu ukázala své střelecké umění, jenomže palba z velké vzdálenosti jí ani tentokrát nepomohla ke skórování. Míček letěl vysokým obloučkem těsně vedle branky.
     
    53:20
    Mlejnková se prodrala do kontru, jenomže dlouhou přihrávku od Koníčkové přeci jen nezvládla vychytat. Franková na hranici brankoviště totiž zkušeně vyběhla a chytila balónek do rukou před dorážející soupeřkou.
     
    52:21
    V akci byla nyní i Cholinská, avšak brejk osmnáctileté útočnice nebyl úspěšný. Její průnik po levém křídle skončil ranou těsně vedle branky, Štěpánová se po tomto pokusu jen ohlédla. Crazy girls budou rozehrávat zpoza branky.
     
    51:34
    Fantom Franková znovu exceluje! Domácí brankářka tentokrát vychytala Koníčkovou při akci na jeden dotyk, pád Frankové k levé tyči totiž nakonec zabránil všemu nebezpečnému.
     
    50:19
    Mošťková byla milimetry od šesté olomoucké branky! Cholinská jí poslala ideální nahrávku na střed hřiště, jenže domácí sniperka promáchla. Liberec měl obrovskou dávku štěstěny.
     
    49:17
    V předbrankovém prostoru Olomouce nyní řádila Knotková, jenomže ani tentokrát se hostující celek branky nedočkal. Franková si připsala s velkým štěstím další exkluzivní zákrok.
     
    48:33
    Leierová se dostala na levé straně po udělené výhodě k palbě na branku, jenomže Franková si připisuje výborný zákrok. Crazy girls pokračují v presu na olomouckou branku.
     
    47:31
    Křížková se prezentovala parádní bombou z osy hřiště, ale na Štěpánovou nakonec přeci jen nevyzrála. Liberecká brankářka si zapisuje fantastický zákrok!
     
    46:03
    Na hřišti zůstává ležet Dlouhá, kterou knockautovala domácí bránící hráčka, podle všeho však nebude mít vážnější problémy. Na lavičku se však přeci jen vrací v doprovodu zdravotnice.
     
    45:33
    Rumlová se prezentovala velice nadějnou pumelicí, ale přízemní pokus nakonec proletěl těsně vedle levé tyčky. Franková si může oddechnout, Liberec totiž nestihl nakonec ani dorážet.
     
    44:34
    Žáková hledala před brankou Tomanovou, ta však na tuto variantu nebyla připravena. Hanačky se tak musí tryskem vracet zpět na vlastní půlku, Liberec rozjíždí střemhlavý brejk.
     
    43:57
    Cholinská byla z výběhu zpoza branky neúspěšná, fantasticky zasahuje i Štěpánová.
     
    43:33
    Olomouc je v bloku zatím velice pozorná, avšak nyní jí proběhla defenzívou Dlouhá, jejíž dělovka trefuje břevno. Franková se s obavami jen ohlédla za míčkem.
     
    42:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoucké hráčky sice už prakticky slavily po ráně Reimerové, ta však nakonec vyletěla od spojnice před liberecké brankoviště. Zde vběhla připravená MICHAELA ŽÁKOVÁ, jejíž dorážka byla milimetrově přesná. Asistence: Tereza Reimerová.
     
    41:29
    Mošťková se prodrala za libereckou defenzivní řadu, avšak ani nadvakrát neprotlačila míček za pozornou Štěpánovou. Crazy girls si mohou nyní pořádně oddechnout.
     
    40:19
    Olomouc se momentálně velice pečlivě natlačit do soupeřova pásma avšak Liberec je viditelně namotivován. Hanačky tak budou mít třetí třetinu ještě velice náročnou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá perioda byla významně ovlivněná pětiminutovým trestem pro Michaelu Mlejnkovou, neboť po tomto incidentu se z vyrovnaného duelu stal zápas s jednoznačnou převahou Olomouce. Hanačky si připsaly další tři branky a s výraznějším náskokem tak vstupují do třetí třetině v lepší pohodě. Pokračujeme v cca 19:14.
     
    Střely na branku ve 2. třetině: Olomouc – 13, Liberec – 9
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    Liberec si podle slov svého kouče určil cíl vstřelit během zbytku druhé třetiny branky, zatím se mu to však nedaří, Olomouc velice srdnatě brání a nenechává soupeřky vůbec střílet.
     
    38:55
    Ránu Leierové Franková vychytala je s velkým štěstím!
     
    38:35
    Oháňková zůstává ležet na hrací ploše po zásahu míčkem, nakonec se ovšem obejde bez zdravotnického ošetření. Viditelně otřesená útočnice odchází po svých na střídačku.
     
    37:49
    Kylarová vypálila z brejku velice rozhodně, střelu ovšem blokuje výborná Dostalíková.
     
    37:25
    Cholinská si vyběhla velmi rychle do chumlu před brankou, avšak její palba byla zablokována hned dvojitou clonou. Liberecké florbalistky měly nyní velikánské štěstí.
     
    36:41
    Olomouci se nyní povedlo hned nadvakrát zablokovat libereckou rozehrávku, které aktuálně schází větší překvapivost či dynamika. Domácí hráčky tak nemají v hustém bloku problém s bráněním.
     
    35:11
    Knotková pálila po samostatném úniku těsně nad branku, její rána byla ještě tečována. Olomoucké ženy tak budou čelit liberecké rozehrávce přímo na vlastní polovině.
     
    Dnešní utkání sleduje 73 diváků.
     
    34:10
    Cholinská si zapsala hned dvě tutovky! Její druhý pokus nakonec letěl těsně nad branku, Hanačky nyní ukazují svou sílu přímo na hřišti, Liberec se této přesile zatím nedokáže moc vyrovnat.
     
    33:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to je další tvrdý úder! Po individuální chybě liberecké hráčky na polovině hřiště se dostala do brejku TEREZA REIMEROVÁ, jejíž rána z pravého křídla byla přesná. Míček trefil přesně prostor u vzdálenější tyče. Bez asistence.
     
    32:28
    Mlejnková se vrací na hrací plochu, Liberec ve svém oslabení inkasoval celkem dvakrát, což nyní určuje aktuální ráz a směřování utkání.
     
    32:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se radují i potřetí! Po dlouhém a vytrvalém tlaku se protlačila k výběhu před branku TEREZA REIMEROVÁ, která sice napoprvé nezvládla zakončit přesně, z dorážky už ale míček do poloprázdné brány dostala. Asistence: Veronika Rozenbergová.
     
    31:51
    Kylarová pálí z ideální pozice jen těsně vedle!
     
    31:08
    Cholinská s Pejzlovou měly viditelně nacvičený signál, jenomže přízemní rána druhé jmenované končí jen u Štěpánové. Ta byla se štěstím právě na tomto místě uprostřed branky, na střelu navíc ani neviděla.
     
    30:32
    Olomouckým hráčkám se nyní nepovedlo využít své územní převahy a po chybě v rozehrávce se musí stahovat, Koníčková ale svůj brejk nedokončila i vinou špatného odhadu.
     
    29:55
    Bombu Cholinské vykryla se štěstím Štěpánová!
     
    29:15
    Kylarová se protlačila na pravém křídle k nečekané palbě tahem, jenomže Štěpánovou se jí překvapit nepodařilo. Liberecká brankářka totiž ani nemusela zasahovat míček letěl nad břevno.
     
    28:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se velice brzy dočkávají využití početní výhody! Po rychlém krosu přes celé obranné pásmo se dostala na levé straně k palbě z první MARTINA PEJZLOVÁ, jejíž rána zamířila přesně do šibenice. Asistence: Lucie Cholinská.
     
    27:28
    Olomouc čeká pětiminutová přesilovka. Michaela Mlejnková (GIL) je vyloučena za sekání, který následoval souboji s Rozenbergovou před brankou.
     
    27:11
    Na hřišti jsme nyní mohli vidět dvě obrovské tutovky! Žáková se dostala sice za Štěpánovou, svou kličku ale nezvládla dotáhnout do konce. Koníčkovou pak vychytala na druhé straně Franková.
     
    26:36
    Oháňková s Cholinskou, tedy dvě útočná esa domácí druhé formace, se snažily rozjet rychlý brejk, ale zpětná nahrávka celou akci zpomalila. Olomouc se tak musí vracet do základního postavení.
     
    25:14
    Rumlová vypálila dokonce až z vlastní poloviny, avšak dalekonosná bomba nebyla pro Frankovou problém. Domácí brankářka chytila míček přímo do pravačky, Olomouc tak může rozehrávat od zadních řad.
     
    24:27
    Mladá Křížková dost nečekaně nakonec vyzkoušela vystřelit po rychlém brejku po levém křídle, nicméně Štěpánová nakonec nemusela zasahovat. Míček proletěl o pár centimetrů vedle tyče.
     
    23:04
    Knotková sice dokázala projít olomouckou defenzívou, avšak na Frankovou její klička nestačila. Domácí brankářka zvládla fantasticky zakročit, Crazy girls selhávají zatím jen na ní.
     
    22:16
    Reimerová dokázala obejít Dlouhou, avšak její výběh z úhlu nebyl pro Štěpánovou problém. Další ránu si posléze zapisuje i Cholinská, avšak míček v tomto případě letěl mimo branku.
     
    21:07
    Oháňková se valila do mohutného brejku na Štěpánovou, avšak její úprk po levém křídle nakonec nebyl úspěšný. Liberecká brankářka taktéž zasahuje, dorážka už nebyla nutná, domácím je totiž pískán faul.
     
    20:17
    Dlouhá se pustila k palbě z větší vzdálenosti, jenomže na Frankovou si nepřišla. Domácí brankářka její přízemní pokus dokázala odclonit, Olomouc tak může rozehrávat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První perioda nabídla velice atraktivní florbal, zprvu se sice jednalo o velice vyrovnaný duel, postupem času však získával vlekou převahu Liberec. Domácím se moc nedařilo, přesto se nakonec mohli radovat z první branky, která určila další ráz třetiny. Pokračujeme v cca 18:35.
     
    Střela na branku v 1. třetině: Olomouc – 6, Liberec – 8
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:53
    Bárková s Mlejnkovou měly velkou tutovku, Franková vůbec nevěděla, kde je míček. Střela ale letěla nad branku!
     
    19:03
    Olomouc je v plném počtu, neboť Liberec svou přesilovku prohospodařil. Lajna Hany Koníčkové však domácí mimořádně presuje, Franková se poslední chvíle musí pořádně otáčet.
     
    18:18
    Hostům se kromě jedné zajímavé dělovky Mlejnkové příliš nedaří tvořit větší šance, olomoucký blok totiž zatím pracuje celkem účelně, když nijak moc nečelí těžkým momentům.
     
    17:03
    Liberec si opravdu zahraje první početní výhodu, za blokování hole je tentokrát vyloučena domácí kanonýrka Tereza Mošťková (OLO), faulu se dopustila v obranném pásmu.
     
    16:21
    Liberec bude hrát zřejmě přesilovku, Olomouc však v signalizované výhodě nemůže získat míček. Crazy girls navíc hrají power-play.
     
    15:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanačky se překvapivě dostávají jako první do vedení! první větší gólovka olomouckého týmu totiž skončila hned úspěchem, když zvládla TEREZA MOŠŤKOVÁ nastavit hokejku na přízemní žabku od Cholinské. Štěpánová měla pramálo šanci na rychlý přesun k opačné straně branky. Asistence: Lucie Cholinská.
     
    14:11
    Hra dostává pořádné grády! Tomanová nyní pálila z osy hřiště těsně vedle levé tyče, liberecká střídačka si může pořádně oddechnout.
     
    13:35
    Tarzaní skok Frankové nyní zastavuje liberecký tlak, její zákrok totiž zneškodnil dělovku v podání Dostalíkové. Olomouc navíc z kontru taktéž ukazuje sílu, tečovaná rána Reimerové letěla těsně vedle.
     
    12:15
    Koníčková spálila obrovitánskou tutovku! Před Frankovou totiž málem dorazila pas za brankovou čáru, scházelo jí k tomu jen trošku méně časové tísně.
     
    11:41
    Žáková využila nekompaktnosti liberecké obranné řady a okamžitě zkoušela vystřelit směrem k brance soupeře, míček ovšem letěl mimo branku. Liberec se tak dostává ze sevření.
     
    10:32
    Bárková hledala někoho ze spoluhráček před brankou, jenomže její nabídku nikdo nestačil zužitkovat. Domácí se tak mohou dostat ze sevření, Hanačky přepínají do ofenzívy.
     
    09:38
    Hanačkám se nyní daří celkem účelně držet obranný blok na půlící čáře, což dělá Crazy girls velké problémy. Ani napotřetí nedokázaly dostat míček ke svým útočným řadám, domácí navíc tentokrát i střídají.
     
    08:10
    Cholinská využila poprvé trošku více otevřené liberecké obrany, nicméně svůj brejk nedokázala zužitkovat. Tváří tvář Štěpánové pálila jenom do výstroje liberecké brankařky.
     
    07:15
    Domácí jsou pod obrovským tlakem! Mlejnková nyní vypálila z osy hřiště velice jedovatou ránu, následně se po další ráně Mlejnkové ještě snažila dorážet Koníčková. Všechny tři pokusy vychytala Franková.
     
    06:54
    Dostalíková trefuje z velké vzdálenosti břevno!
     
    06:02
    Martina Franková dnes poprvé čaruje! Mlejnková se sice dostala na levém křídle při brejkové situaci k parádní střelecké pozici, avšak olomoucká brankářka se proti ní dokázala natáhnout přes celou šířku brankoviště.
     
    05:23
    Mlejnková se dostala před brankou k teči krásné nahrávky od Koníčkové, jenomže momentu překvapení nevyužila. Její pokus letěl o několik centimetrů nad branku.
     
    04:34
    Rumlová dokázala najít úplně volnou Foffovou na levém křídle, ale adresátka přihrávky nezvládla volný prostor využít. Připravená Franková její přízemní pokus bez potíží chytá, domácí mohou srovnávat své obranné řady.
     
    03:20
    Koníčková si velice hezky nachystala rozehrávku z pravé strany po faulu Žákové, avšak její dělovka zdí a přes následnou clonu neprošla. Liberec se tak i nadále udrží na olomoucké obranné polovině, zatím vůbec nepůsobí jako poslední tým tabulky. .
     
    02:22
    Domácí mají viditelnou snahu rozvířit libereckou defenzívu a využít jejich menších mezírek po vrtkavé rozehrávce, avšak Olomouc se zatím trápí v koncovce. Crazy girls šance protivníka přestává jen s velkou dávkou štěstěny.
     
    01:14
    Rumlová se pokusil protáhnout podél mantinelu, ale Oháňková byla pozorná. Z kontru poté rána Reimerové byla zablokována, po faulu Liberce navíc bude Olomouc moci rozehrávat z útočné poloviny hřiště,
     
    00:26
    Olomouc se zatím snaží velmi rychle rozjet svůj presink před libereckou obrannou řadou, ale Hanačky zatím recept na soupeře nenachází. Žáková ale nakonec přeci jen připisuje první gólovku, její rána letěla těsně nad!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky už nyní míří na slavnostní nástup, startujeme za malinký okamžik.
     
    Úvodní sestavy:

    FBS Olomouc: Franková (Kubíčková) – Václavíková, Sedláková, Pejzlová, Rozenbergová, M. Grufíková, Křížková – Kylarová, Oháňková, Mošťková – Žáková, Reimerová (C), Tomanová – Cholinská, Slezáková.

    Crazy girls FBC Liberec: Štěpánová (Lerchová) – Leierová, Koníčková (C), Dlouhá, Rumlová, Foffová – M. Mlejnková, Horáková, Zíková – Zelníčková, Knotková, Dostalíková – Bárková.

    Rozhodčí: Jakub Krátký, Pavel Vojkůvka.
     
    Rozhodčími tohoto utkání jsou Jakub Krátký a Pavel Vojkůvka, kteří povětšinou pískají nižší mužské celostátní soutěže. V této sezóně to bude teprve druhý duel v Extralize žen.
     
    Poslední 3 vzájemná utkání
    11.08.2018 Liberec x Olomouc 4:5 náj. (Czech Open)
    17.02.2018 Olomouc x Liberec 2:4 (EŽ 2017/2018)
    23.09.2017 Liberec x Olomouc 8:7 (EŽ 2017/2018)
     
    Poslední 3 zápasy obou týmů

    FBS Olomouc
    13.11.2018 Olomouc x Ostrava 2:7 (pohár)
    04.11.2018 Tatran x Olomouc 7:6 pr. (extraliga)
    28.10.2018 Olomouc x Ivanti Tigers 1:9 (extraliga)

    Crazy girls FBC Liberec
    03.11.2018 Liberec x Chodov 4:9 (extraliga)
    01.11.2018 Liberec x Bohemians 3:6 (pohár)
    28.10.2018 Vítkovice x Liberec 8:0 (extraliga)
     
    Crazy girls FBC Liberec
    Liberecký florbal stál poslední sezónu na rozcestí. Severočešky se minulým ročníkem protrápily, nakonec však přeci jen dosáhly na poslední chvíli na účast v play-off. Čtvrtfinálová prohra s Ostravou však pro tehdejší kádr byla zřejmě stropem. Před aktuálně probíhající sezónou se už ale Crazy girls v přesezónních analýzách řadily znovu mezi střed tabulky. A to zejména díky návratu legendární útočnice Hany Koníčkové zpět z mistrovských Vítkovic pod Ještěd. Týmu sice na druhé straně odešla vůdkyně Nikola Pekárková, která kývla na nabídku Chodova, i tak však doznal dalšího posílení a celkového rozšíření zejména talentovanými hráčkami z nižších soutěží.

    Liberecké florbalistky ale nezačaly extraligovou sezónu zrovna nejlépe. I díky nelehkému losu prohrály nejprve s Ostravou i Bohemians, následně navíc celkem překvapivě padly i s Židenicemi a proti Tatranu urvaly jediný bod. Konec září už ale hrál do not hráčkám okolo kouče Jakuba Procházky, který nastoupil na tento post v průběhu letní pauzy. Nejprve nečekaně potrápily Ivanti Tigers, nad kterými zvítězily po nájezdech, první tříbodové výhry se však Crazy girls dočkaly až na začátku října, když zdolaly Plzeň. Od té doby však na jakýkoliv bodový zisk Severočešky čekají, prohrály postupně s Panthers, Jičínem, Vítkovicemi i Chodovem. Tato čtyřzápasová série porážek je logicky poslala tabulkou dolů, nyní jsou dokonce až za zmiňovaným plzeňským nováčkem soutěže na posledním dvanáctém místě. Po vyřazení v pohárovém osmifinále tak není Liberec v úplně ideální psychické pohodě, nicméně i dle slov hlavního trenéra v médiích ještě Crazy girls stále neskládají zbraně a mají za cíl stále play-off.

    Nejproduktivnější hráčkou liberecké kabiny je Michaela Mlejnková (13+9), která sice již klesla tabulkou produktivity celé soutěže, i nadále se vak drží na chvostu první desítky. Zmiňované útočné eso Hana Koníčková zatím nasbíralo 10 branek a šest asistencí. V brance pak má o trošku lepší čísla momentálně Martina Lerchová (průměr branek na zápas těsně nad hodnotu 6,00), Marcela Štěpánová však zatím dostává o trochu více důvěry, i přesto však má stejnou statistiku rovnou číslu 6,41.
     
    FBS Olomouc
    Olomoucké florbalistky během letošní sezóny prožívají mnoho nových změn. Po jarním odchodu progresivního kouče Petra Dadeje sice nenastal výrazný hráčský exodus, kádr se nicméně i tak oproti loňské sezóně relativně pozměnil. Svou kariéru i vinou zdravotních lapálií ukončila útočnice Alena Sklenářová, stejný krok oznámila i klubová legenda Alice Pavlíková. Obě dvě nakonec zaujmuly uvolněná místa v trenérském štábu, z čehož právě druhá jmenovaná se stala hlavní trenérkou.

    Hanačky tak šly do nového ročníku s velkou neznámou, na druhé straně však zajímavě posílily. Velice pozoruhodný byl transfer s Vítkovicemi, mladou Barboru Suchánkovou na Hané díky tomuto trejdu nahradila jedna z neúspěšnějších brankářek tuzemska v poslední dekádě Lenka Kubíčková, na Olomouc až neobvykle početné příchody pak byly i z první ligy, a to dokonce z těch nejambicióznějších týmů. Výsledky to přineslo již na srpnovém Czech Open, kde Hanačky vybojovaly historickou bronzovou medaili z otevřené ženské kategorie. I vstup do ligové soutěže měly relativně povedený, z úvodních tří duelů vybojovaly šest bodů, když setnuly i nečekaně taktéž Jičín. Následně ale doplatily na velice přetěžký los, trojboj Chodov, Vítkovice, Ostrava ukončily bez bodu. Na tuto konfrontaci s realitou nicméně navázala vítězství nad Židenicemi a Bohemians, po prohře s Ivanti i vytoužený bod z půdy Tatranu. Olomouc tak zatím vůbec nepůsobí nijak ustrašeně, i v Poháru České pojišťovny se probojovala až do čtvrtfinále, kde prohrála v úterý po boji s Ostravou. Ukazuje, že teze o FBS coby týmu budoucnosti se zjevně neminuly s pravdou. Momentálně totiž Olomouc okupuje nadějné sedmé místo extraligové tabulky.

    Prozatím nejproduktivnější hráčkou týmu je Tereza Mošťková, která po návratu z hostování z Židenic, ukazuje jako největší olomoucká letní posila. Prozatím je totiž nejlepší střelkyní díky 10 brankám, navrch k tomu přidala i čtyři asistence. Stejný počet kanadských bodů má ale na druhé straně i mladá Lucie Cholinská (7+7), posila z Bulldogs Brno Michaela Žáková zatím zapsala taktéž zajímavých 11 bodů (8+3). V brance prozatím vládne talentovaná Martina Franková, o kterou už i díky jejím pouhým 5,24 brankám na zápas projevily zájem i jiné prestižní extraligové značky, zmiňovaná Lenka Kubíčková prozatím dostává méně času a drží se nad osmi brankami na zápas.
     
    Hezké sobotní odpoledne, po reprezentační pauze se znovu po dvou týdnech rozjíždí obě tuzemské florbalové soutěže. Extraliga žen dnes nabízí celkem čtyři zajímavé duely, jedním z nich je i střetnutí Olomouce s Libercem. Utkání startuje v 18:00!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 16. Mošťková (Cholinská), 29. Pejzlová (Cholinská), 33. Reimerová (Rozenbergová), 34. Reimerová, 43. Žáková (Reimerová)


    FBS Olomouc: Franková (Kubíčková) – Václavíková, Sedláková, Pejzlová, Rozenbergová, M. Grufíková, Křížková – Kylarová, Oháňková, Mošťková – Žáková, Reimerová (C), Tomanová – Cholinská, Slezáková.
    Crazy girls FBC Liberec: Štěpánová (Lerchová) – Leierová, Koníčková (C), Dlouhá, Rumlová, Foffová – M. Mlejnková, Horáková, Zíková – Zelníčková, Knotková, Dostalíková – Bárková.

    Rozhodčí: Jakub Krátký, Pavel Vojkůvka

    Diváci: 73
    bahis siteleri