Carolina – New Jersey 2:1 (kon.) | Chicago – Minnesota 3:1 (kon.) | Anaheim – Colorado 3:4 (po pr.)
Edmonton – Vegas 3:6 (kon.)
po prodl.
Anaheim Ducks
3:4 (1:0, 2:2, 0:1 - 0:1)
Colorado Avalanche
Pondělí 19.11.2018, 02:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:58 Mikko RANTANEN - 3:4
     
    64:58
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nathan MacKinnon ukázal svou velikost, když s chladnou hlavou v posledních sekundách prodloužení zavezl puk podél střídaček do útočného pásma, u hrazení předvedl brzdu, vykročil do kruhu pro vhazování a krásnou zpětnou přihrávkou vyzval ke skórování MIKKA RANTANENA, který parádní bombou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování vymetl vzdálenější levý horní roh brány a po vystřelení 1000. výhry Colorada v NHL poslal polibek do hlediště Honda Center! Rozhodnutí přišlo necelé dvě sekundy před koncem prodloužení – 3:4. Asistence: Nathan MacKinnon a Gabriel Landeskog.
    51:20 Nathan MACKINNON - 3:3
     
    51:20
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Mikko Rantanen za bránou vyhrál důležitý souboj a přihrávkou zpoza ní oslovil Nathana MacKinnona, který střelou z vrcholu mezikruží zamířil nad vyrážečkou Ryana Millera k levé tyči po teči GABRIELA LANDESKOGA! Asistence: Nathan MacKinnon a Mikko Rantanen. (3:3)
    38:05 Nathan MACKINNON - 3:2
     
    38:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tyson Barrie po zpětné přihrávce z pravého křídla vypálil na ose útočného pásma od modré čáry a jeho táhlá střela před bránou trefila Joshe Mansona, čehož v levém kruhu využil NATHAN MACKINNON a z úhlu rychle zamířil pod horní tyč odkryté brány! Také Avalanche využili svou první přesilovou hru a snížili na rozdíl jedné branky. Asistence: Tyson Barrie a Mikko Rantanen.
    24:34 Ondřej KAŠE - 3:1
     
    24:34
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Útočník ONDŘEJ KAŠE si najel v pravém kruhu na krásnou žabičku Brandona Montoura od hrazení a skvělou tečí usměrnil puk pod horní tyč brány přesouvajícího se Philippa Grubauera! Český útočník vynechal osmnáct utkání kvůli zranění, střílet góly ale evidentně nezapomněl – 3:1! Asistence: Brandon Montour a Ryan Getzlaf.
    23:23 Ryan GETZLAF - 2:1
     
    23:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    RYAN GETZLAF prokázal svou velkou zkušenost, když využil dvojnásobné clony před Philippem Grubauerem a táhlou střelou zápěstím téměř od modré čáry vymetl pravý horní roh brány! Ducks využili přesilovou hru a rychle odpověděli na gól. Asistence: Adam Henrique a Brandon Montour.
    22:17 Sven ANDRIGHETTO - 1:1
     
    22:17
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Patrik Nemeth po přihrávce Vladislava Kemeněva zpoza brány na bodu pravého kruhu vypálil bez přípravy s příklepem a Ryan Miller skvěle vyrazil puk pravým betonem, jenže puk se odrazil k Patrikovi Nemethovi, který zpoza brány oslovil SVENA ANDRIGHETTA, a poslední jmenovaný hráč prudkou ránou z levého kruhu a ostrého úhlu propálil Ryana Millera – vyrovnáno 1:1! Asistence: Patrik Nemeth a Vladislav Kameněv.
    04:45 Brandon MONTOUR - 1:0
     
    04:45
    Anaheim právě vstřelil branku!
    BRANDON MONTOUR po zákroku Philippa Grubauera levým betonem proti střele z vrcholu levého kruhu pro vhazování rychle objel bránu a u pravé tyče ztroskotal pro změnu na pravém betonu ležícího brankáře Colorada, jenže vzápětí si ho vyrážečkou nešťastně srazil do vlastní sítě – 1:0! Asistence: Pontus Åberg a Nick Ritchie.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Montour (Åberg, N. Ritchie), 24. Getzlaf (Henrique, Montour), 25. O. Kaše (Montour, Getzlaf) – 23. Andrighetto (Nemeth, Kameněv), 39. MacKinnon (Barrie, Rantanen), 52. Landeskog (MacKinnon, Rantanen), 65. Rantanen (MacKinnon, Landeskog)


    Anaheim Ducks: R. Miller (Boyle) – Ja. Larsson, Manson (A), Mahura, Montour, M. Pettersson, Welinski – Rakell, Getzlaf (C), Åberg – N. Ritchie, Henrique, O. Kaše – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – Gibbons, Kossila, Sherwood. Hlavní trenér: Randy Carlyle.
    Colorado Avalanche: Grubauer (Varlamov) – Girard, E. Johnson (A), Cole, Barrie, Zadorov, Nemeth – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Jost, Kerfoot, Andrighetto – Dries, Söderberg, Calvert – Daňo, Kameněv, G. Bourque. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Chris Rooney, Kyle Rehman. Čároví: Ryan Galloway, Brad Kovachik

    Diváci: 16502
    bahis siteleri