Třebíč – Přerov 4:1 (kon.) | Poruba 2011 – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Frýdek-M. – Jihlava 3:6 (kon.)
Litoměřice – Slavia 6:2 (kon.) | Ústí n/L – Motor ČB 5:0 (kon.) | Havířov – Prostějov 2:3 (kon.)
Kladno – Kadaň 3:4 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:4 (1:0, 0:4, 2:0)
SK Trhači Kadaň
Pondělí 19.11.2018, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:52 Brendon NASH - 3:4
     
    58:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak minutu a osm vteřin před koncem tu máme drama! Po přihrávce na střed modré čáry se opřel do střely BRENDON NASH, jehož střelu zastavila až rozvlněná síť za Kuchařovými zády. Asistence: Jiří Říhá a Tomáš Kaut.
    52:49 Tomáš REDLICH - 2:4
     
    52:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se zapomněli u střídaček a inkasují. Kaut z pravé strany našel mezi kruhy najíždějícího TOMÁŠE REDLICHA, který po zpracování vyčistil levou spojnici. Asistence: Tomáš Kaut.
     
    51:19
    Nahození od modré protečoval Zikmund přímo do brankoviště, kde měl před sebou zcela odkrytou bránu Hajný! Kotouč ho však zasáhl do bruslí a odrazil ze skrz šíři brankoviště do levého rohu.
     
    47:44
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Lukáš Popela – 2 min., nedovolené bránění).
     
    44:26
    Kuchař rozehrál po mantinelu přímo na Jelínka, který se s pukem nemazal a okamžitě jej poslal úspěšně do odkryté branky. Roli brankáře si nyní vyzkoušel také Trefný, který holí kotouč zastavil.
     
    42:22
    Chybná rozehrávka přistála na čepeli Maršouna, který hledal spoluhráče mezi kruhy. Puk prošel až na modrou, odkud vyráží do útoku Rytíři.
     
    37:49
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Martin Šťovíček – 2 min., podrážení).
    35:15 Roman CHLOUBA - 1:4
     
    35:15
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Druhá třetina je pro domácí Rytíře utrpením. ROMAN CHLOUBA individuálně prošel přes tři hráče ve středním pásmu a po rychlém přejetí skrz hranici brankoviště překonal Brízgalu. Bez asistence.
    32:06 Roman CHLOUBA - 1:3
     
    32:06
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kladenští inkasují ve vlastním oslabení! Šťovíček poslal na steč Popelu, který rychlou kličkou poslal puk před levou tyč, kde jej doklepl za Brízgalova záda ROMAN CHLOUBA. Asistence: Lukáš Popela a Martin Šťovíček.
     
    31:28
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Petr Maršoun – 2 min., podrážení).
     
    29:30
    Svedlund našel skvělou přihrávkou přijíždějícího Zajíce, který hru stáhl až do ostrého úhlu, odkud rychlým pasem vyzval k zakončení Zikmunda na hranici brankoviště. Puk přes brankoviště ale pouze prošel na Vampolu, jehož pokus zastavil Kuchař.
    27:30 František WÁGNER - 1:2
     
    27:30
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Domácí se zapomněli v útočném pásmu a do protiútoku se přes pravé křídlo vydal Rindoš. Ten po naznačené střele přihrál na levou stranu FRANTIŠKU WÁGNEROVI, který pohotově poslal puk na bližší tyč. Asistence: Josef Rindoš.
     
    24:51
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Vít Seemann – 2 min., podrážení).
     
    21:33
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Martin Kehar – 2 min., nedovolené bránění).
    20:44 Martin ŠŤOVÍČEK - 1:1
     
    20:44
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Pár vteřin po vypršení trestu hosté vyrovnávají. Kůs z pravé strany našel postaveného MARTINA ŠŤOVÍČKA, který z vnitřního kraje levého kruhu prostřelil Brízgalu. Asistence: Jaroslav Kůs.
     
    18:36
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jakub Hajný – 2 min., hákování).
     
    15:07
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Matěj Zabloudil – 2 min., hákování).
    12:52 Petr HOŘAVA - 1:0
     
    12:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají jednobrankového vedení. Vampola si otočkou za brankou soupeře udělal prostor pro přihrávku, kterou poslal na střed levého kruhu. Tam si sjel ke střele připravený PETR HOŘAVA, jenž tvrdou ranou dostal puk až do sítě. Asistence: Petr Vampola a Linus Anders Svedlund.
     
    09:47
    Kubík po rychlém dojetí kotouče zpoza branky našel před pravou tyčí postaveného Jelínka, který z první nastřelil pouze výstroj Kuchaře!
     
    05:48
    Chlouba křižnou přihrávkou našel na středu levého kruhu volného Šťovíčka, který nebezpečně mířil na vzdálenější tyč. Po sražené střele kladenským obráncem přerušil Brízgala hru.
     
    04:58
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Šimon Jelínek – 2 min., vysoká hůl).
    Marken.cz

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 13. P. Hořava (Vampola, Svedlund), 53. Redlich (T. Kaut), 59. Nash (J. Říha, T. Kaut) – 21. Šťovíček (Kůs), 28. Wágner (Rindoš), 33. Chlouba (Popela, Šťovíček), 36. Chlouba


    Rytíři Kladno: Brízgala (Cikánek) – Zajíc, Nash, Zelingr, P. Hořava, J. Říha, Kehar, Veber – Zikmund, Vampola, Svedlund – Jelínek, Machač, Kubík – Redlich, T. Kaut, Kružík – Vildumetz, Š. Bláha, Hajný.
    SK Trhači Kadaň: Kuchař (Štěpánek) – Trefný, Novák, J. Holý, Seemann, Popela, Blaha – Šulek, Kůs, Zabloudil – Rezek, Šťovíček, Chlouba – Wágner, Rindoš, Maršoun – J. Müller, Tupý, Homer.

    Rozhodčí: Čech, Micka – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 1538
    bahis siteleri