Chabarovsk – Minsk 3:4 (1:2 po s.n.) | Vladivostok – Spartak Moskva 2:4 (kon.) | Čerepovec – Soči 4:5 (0:1 po s.n.)
N.Novgorod – Omsk 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – HC Slovan 4:0 (kon.)
po s.n. (0:1)
Severstal Čerepovec
4:5 (1:2, 2:0, 1:2 - 0:0)
HK Soči
Pondělí 19.11.2018, 17:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Stanislav BOČAROV - 4:5
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HK Soči.
    Autorem vítězné branky je STANISLAV BOČAROV.
    58:48 Jyrki JOKIPAKKA - 4:4
     
    58:48
    Soči právě vstřelilo branku!
    No to jsou věci, hosté se dlouhé minuty nemohli dostat do pořádné akce a přesto srovnávají na 4:4! JYRKI JOKIPAKKA dostal od Bočarova kotouč ze zadního mantinelu a z osy hřiště napřáhl k tvrdé ráně, na kterou vyjetý Dominik Furch nenašel žádnou odpověď. Asistence: Stanislav Bočarov.
    50:48 Alexandr ŠČERBINA - 4:3
     
    50:48
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Zápas plný zvratů mají znovu lépe rozehraný hráči Severstalu! Ivan Lekomcev vyslal fantastickou přihrávku z hloubi obranného pásma na ALEXANDRA ŠČERBINU, který si pokryl puk mezi několika soupeři a švihem z mezikruží upravil skóre na 4:3. Asistence: Ivan Lekomcev.
    48:51 Sergej ŠMELJOV - 3:3
     
    48:51
    Soči právě vstřelilo branku!
    Důvěru při trestném střílení splatil SERGEJ ŠMELJOV, který švihem vypálil mezi Furchovy betony. V Čerepovci je tak srovnáno na 3:3!
    33:21 Daniil VOVČENKO - 3:2
     
    33:21
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Přesilovková souhra Severstalu už vypadala hodně staticky a neškodně, ale přesto skončila gólem! Jurij Trubačjov podržel puk v pravém kruhu a v pravý moment načasoval přihrávku na druhou stranu, odkud golfákem vypálil DANIIL VOVČENKO a prudká rána prosvištěla až za Barulina. Asistence: Jurij Trubačjov, Igor Geraskin.
    25:47 Ivan ZACHARČUK - 2:2
     
    25:47
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    V šestadvacáté minutě opět platí nerozhodný stav! Nepokrytý IVAN ZACHARČUK nezkrotil centr na zadní tyč. Pro puk se musel vracet na krátký mantinel a přihrál na modrou. Z té napřáhl Monachov a od Karlina se puk odrazil zpět na Zacharčuka, který ho zprava uklidil do sítě. Asistence: Ruslan Karlin, Sergej Monachov.
    14:20 Sergej ŠMELJOV - 1:2
     
    14:20
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak to je hodně rychlý obrat ve skóre! Starkov dostal přihrávku ze zadního mantinelu, ale střela z pravého kruhu mu vůbec nesedla. Neplánovaně ale posunul puk na Tomilina, který ho přihrál doleva na SERGEJE ŠMELJOVA a Furch už se nestihl přesunout a zároveň zasáhnout. Asistence: Arťom Tomilin, Stěpan Starkov.
    12:28 Kirill BELJAJEV - 1:1
     
    12:28
    Soči právě vstřelilo branku!
    Neutekla ani minuta a hosté se radují z brzkého vyrovnání na 1:1! Alexandr Akmaldinov se natlačil přes obránce a zpoza koncové čáry přihrál o něco blíže brance, kde stál KIRILL BELJAJEV a pohotově přesměroval puk za Dominika Furcha. Asistence: Alexandr Akmaldinov.
    11:38 Igor GERASKIN - 1:0
     
    11:38
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí se ve dvanácté minutě dostávají do vedení! Daniil Vovčenko zabojoval u levého mantinelu a předal puk IGORU GERASKINOVI, jenž se parádně uvolnil hned přes tři soupeře a bekhendovou střelou překvapil i Konstantina Barulina. Asistence: Daniil Vovčenko, Denis Kuljaš.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 12. Geraskin (Vovčenko, Kuljaš), 26. I. Zacharčuk (Karlin, Monachov), 34. Vovčenko (Trubačjov, Geraskin), 51. Ščerbina (Lekomcev) – 13. Beljajev (Akmaldinov), 15. Šmeljov (Tomilin, Starkov), 49. Šmeljov (TS), 59. Jokipakka (Bočarov), rozh. náj. Bočarov

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Alexandr Bumagin (CER)
    0:1   Stanislav Bočarov (SOC)
    2. série:
    0:1   Alexandr Ščerbina (CER)
    0:1   Sergej Šmeljov (SOC)
    3. série:
    0:1   Maxim Rybin (CER)
    0:1   Kirill Kapustin (SOC)
    4. série:
    0:1   Jurij Trubačjov (CER)
    0:1   Jyrki Jokipakka (SOC)
    5. série:
    0:1   Ivan Zacharčuk (CER)


    Severstal Čerepovec: Furch (Magarilov) – A. Kulda, Kuljaš, Kornějev, Lekomcev (A), Kalašnikov, Al. Makarov, Kudako, Chabarov – Jašin, Korotkov, Bumagin – Geraskin, Trubačjov (A), Vovčenko – I. Zacharčuk, Karlin, Monachov – Ščerbina, Juňkov, Rybin (C).
    HK Soči: Barulin (Šikin) – Ščitov (C), K. Vorobjov, J. Alexandrov, Jokipakka, Auvitu, Rykov, D. Alexandrov – Bočarov, R. Rosén, O'Dell (A) – Šmeljov (A), Tomilin, Polunin – Kapustin, Točickij, Altybarmakjan – Akmaldinov, Kaletnik, Beljajev – Starkov.

    Rozhodčí: Odins, Olenin – Kučava, Novikov

    Diváci: 2 796
    bahis siteleri