Zwolle – Den Haag 2:3 (kon.) | Breda – Ajax 0:3 (kon.) | Eindhoven – Heerenveen 3:0 (kon.)
Sittard – Heracles 3:0 (kon.)
konec
PSV Eindhoven
3:0 (1:0)
SC Heerenveen
Sobota 24.11.2018, 20:45 • Philips Stadion, Eindhoven • Nizozemská Eredivisie • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Hahn musel předvést další dobrý zákrok. Konkrétně proti Pereirovi, který svojí střelu tlačil na zadní tyč. Brankář hostí je dnes jednoznačně jedním z důvodů, že skóre je ,,pouze" 3:0.
     
    82
    Tandem Hendrix – Angelino znovu zafungovala a tentokrát z toho byl dokonce gól. Ten však nebyl španělskému krajnímu obránci uznán, kvůli ofsajdovému postavení.
     
    79
    A gól nakonec Steven Bergwijn ani dát nestihne, vzhledem k tomu ,že je práve střídán za Donyella Malena.
     
    77
    Střídání v týmu SC Heerenveen: ze hřiště odchází Mitchell van Bergen, přichází Marco Rojas.
     
    74
    Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Hirving Lozano, přichází Aziz Behich.
    Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Denzel Dumfries, přichází Érick Gutiérrez.
     
    70
    Angelino teď pořádně protáhl Hahna. Jeho střela z kraje pokutového území na zadní tyč pořádně prověřila připravenost brankáře hostujcího celku.
     
    68
    Luuk De Jong chvíli poté co na branku přihrával sám další vstřelil, ale gól mu nebvyl kvůli odpískanému faulu uznán.
    66. Hirving LOZANO - 3:0
     
    66
    PSV právě vstřelilo branku!
    HIRVING LOZANO teď opravdu neměl těžkou práci. Luuk De Jong mu předložil míč na zlatém podnose před prázdnou bránu a domácí útočník si tak dnes připisuje druhý gól – 3:0
     
    62
    Skvělý Hahn! Brankář hostí, teď dokázal spacifikovat dvě nebezpečné střely z dílny hráčů PSV. Nejdříve střílel Hendrix, který dostal balón do středu pokutového území a po chvíli Steven Bergwijn, který se pěknou kličkou zbavil svého strážce a ze strany zkoušel nachytat brankáře na bližší tyči.
    52. Luuk de Jong - 2:0
     
    52
    PSV právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je jednoznačně adept na Puskásovu cenu pro nejhezčí gól roku. Hirving Lozano poslal do pokutového přetažený centr, který ale ještě dokázal zužitkovat LUUK DE JONG, když akrobatickým zakončením nedal Hahnovi šanci. Nádhera.
     
    47
    A hned čšance z úvodu poločasu. Angelino si zpracoval pěkný balón do nitra pokutového území od Hendrixe a poté si ho navedl na svojí silnější nohu, kterou i následně vystřelil. Brankář Hahn jeho střelu nabližší tyč vyráží na roh.
     
    42
    Žlutou kartu dostává Sam Lammers (SC Heerenveen).
     
    39
    Hosté si teď dokázali i přes početné nevýhodu vypracovat dobrou příležitost ke střele. Brankář Zoet znovu nepředvedl zrovna jistý zákrok, když vyrazil balón přímo před sebe, do míst kde byl útočník hostí Sam Lammers. Naonec byl však u odraženého balónu dřív brankář.
    36. Červená karta Thorsbyho.
     
    36
    A ano je tomu tak. Morten Thorsby jde předčasně do sprch.
    31. Pereiro napálil jen tyč.
     
    31
    Gastón Pereiro nabral míč kousek za polovinou a možná sám překvapen s ním došel až k hranici pokutového území, kde vystřelil na bránu. Jeho střela však míří pouze do tyče Hahnovi brány. Pěkná akce.
     
    24
    Dave Bulthuis vidí za svůj předchozí zákrok na De Jonga zaslouženě žlutou kartu. Tohle mohla být i červená.
     
    15
    Luuk De Jong teď zabránil jasnému gólu! Brankář Zoet si nedokázal poradit s nepříjemnou hlavičkou Høegha, která mu vypadla z rukavic a tak ho musel na brankové čáře zastoupit jeho spoluhráč. Tohle nebyl nejjistější zákrok.
    11. Hirving LOZANO - 1:0
     
    11
    PSV právě vstřelilo branku!
    Z ničeho jdou domácí do vedení. Ze začátku nevinně vhlížející akce, kterou dokázal krásnou kličkou zrychlit Steven Bergwijn a ještě lepší přihrávkou dokázal najít na zadní tyči úplně volného HIRVINGA LOZANA – 1:0
     
    6
    Rychlý brejk domácích na jehož konci se trochu se štěstím dostal k balónu Luuk De Jong. Jeho následná střela z half volejeminula bránu pouze o pár čísel.

    Štěpán Čuda

    Branky: 11. Lozano, 52. L. de Jong, 66. Lozano

    Karty:   24. Bulthuis (HEE), 42. S. Lammers (HEE)   36. Thorsby (HEE)


    Držení míče: 71 % : 29 %.
    Střely na branku: 11:0. Střely mimo: 17:0. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 8:9.
    PSV Eindhoven: Zoet – Angeliño, Viergever, Schwaab, Dumfries (74. É. Gutiérrez) – Hendrix, Pereiro, Rosario – Lozano (74. Behich), L. de Jong (C), Bergwijn (79. Malen).
    Náhradníci: Room, van Osch – Behich, Isimat-Mirin, Sainsbury, É. Gutiérrez, Rigo, Ramselaar, Mauro Júnior, Gakpo, Malen.

    SC Heerenveen: Hahn – Floranus, Höegh (C), Bulthuis, Pierie – B. Rienstra, Vlap, Thorsby – Zeneli, van Bergen (77. Rojas), S. Lammers.
    Náhradníci: Bednarek, Doornbusch – Woudenberg, Kobajaši, van Amersfoort, R. Kongolo, Bruijn, Rojas, Mihajlović, Hornkamp.

    Rozhodčí: Pol van Boekel
    bahis siteleri