Sparta – Třinec 1:3 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 3:1 (kon.)
Liberec – Mountfield HK 4:3 (po pr.) | Plzeň – Olomouc 1:2 (1:3 po s.n.) | Litvínov – Kometa Brno 2:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 25.11.2018, 15:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Současně se sirénou ještě přišlo vyloučení Vladimíra Sičáka (KVA) na deset minut za nesportovní chování. (19:51:58)
     
    52:56
    Odpískaná přihrávka rukou nenechala snad žádného karlovarského fanouška v klidu. Rozruch je také na domácí střídačce, kde nejeden hráč bouchl hokejkou o mantinel. Výrok se ještě rozhodl řešit kapitán Václav Skuhravý, který byl mírněn čárovým sudím. Následuje velmi bouřlivá komerční přestávka.
    51:44 Radoslav TYBOR - 2:3
     
    51:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Dvě minuty před koncem přesilové hry se Ridera raduje, ovšem za hlubokého nesouhlasu domácích fanoušků. Střelu Lva stačil tečovat RADOSLAV TYBOR a posílá tak Vítkovice do jednobrankového vedení. Asistence: Jakub Lev, Ondřej Roman.
     
    49:46
    Naštvaný Dávid Gríger (KVA) se provinil hákováním. Gríger dal najevo, jak s výrokem sudích nesouhlasí, protest mu nebyl nic platný, stejně si musí odsedět dvě minuty na trestné lavici.
     
    48:59
    Výtiskovo (VÍT) hákování na Kohouta zaregistroval hlavní sudí, který tak Janu Výtiskovi uděluje dvě minuty na trestné lavici.
     
    47:52
    Ondřej Roman pálil, ale trefil jen břicho Sičáka, který s bolestivou grimasou odjíždí na střídačku.
     
    44:22
    Vlachova střela olízla lapačku Bartošáka.
     
    41:29
    Trest si od rozhodčích vysloužil také brankář Filip Novotný (KVA) za posunutí branky. Jeho trest odpyká Roman Vlach.
     
    38:59
    Kucsera se dostal do šance, ale Novotný na poslední chvíli kotouč zastavil, jenže byl nedovoleně blízko ke karlovarského brankáři a zřejmě jej trochu sekl hokejkou. To se nelíbilo Michalu Plutnarovi, který ihned dal Kucserovi najevo, jak se má k Novotnému chovat.
     
    37:09
    Schleiss se pokoušel pálit z otočky, beton Novotného byl ale připravený. Další velká šance Vítkovic, z mezikruží se pokoušel dostat puk za záda karlovarského brankáře Tybor.
     
    36:00
    Adam Lapšanský se dostal do mezikruží, Bartošák předvedl famózní zákrok lapačkou.
     
    28:25
    Od modré pálil Plutnar, kotouč se odrazil na hokejku Fleka, který ještě našel Grígera v dobrém postavení, ale nepodařilo se mu poslal puk za brankovou čáru. Následně se hosté opět osvobozují.
     
    27:03
    Dvě minuty za držení si vysloužil od sudích Jaromír Pytlík (VÍT).
     
    23:51
    Od modré střílel Rohan, kotouč se ale před Bartošákem odrazil přímo na Mikúše, který mohl zakončovat do prázdné brány.
    22:20 Michal PLUTNAR - 2:2
     
    22:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jednoduchým nahozením od modré čáry srovnává skóre MICHAL PLUTNAR, brankář Vítkovic měl zakrytý výhled a Energie se tak může znovu radovat. Asistence: Stanislav Balán.
    22:00 Ondřej ROMAN - 1:2
     
    22:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po přesné přihrávce od Květoně posílá Vítkovice do vedení ONDŘEJ ROMAN, který se trefil přímo pod víko domácího brankoviště. Ještě se prohlížel kamerový záznam, ale bylo ihned všem jasné, že gól bude uznán. Asistence: David Květoň, Radoslav Tybor.
     
    13:41
    Před komerční přestávkou se usadí na trestnou lavici Daniel Krenželok (VÍT), který se provinil nedovoleným bráněním.
    12:32 Rastislav DEJ - 1:1
     
    12:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se ještě ani nestačili doradovat a už slaví také kotel hostů. Gól jako přes kopírák. Lev našel hokejku RASTISLAVA DEJE, který byl sice pokrytý Plutnarem, ale přesto se vítkovickému hráči podařilo zasunout za Novotného. Asistence: Jakub Lev.
    11:59 Dávid GRÍGER - 1:0
     
    11:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jakub Flek našel před brankou zcela osamoceného DÁVIDA GRÍGERA, který jen hokejkou nasměroval puk mezi roztažené betony Bartošáka. Asistence: Jakub Flek, Martin Rohan.
     
    10:05
    Skuhravý vyhrál bruslařský souboj a dostal své spoluhráče do ohromné šance. Kovačevič ale těsně minul branku. Další velkou šanci měl na hokejce kapitán Václav Skuhravý, ovšem o milimetry netrefil odkrytou část za Bartošákem.
     
    03:47
    Další velkou šanci měla Energie ve vlastním oslabení. Kotouč dobruslil před Bartošákem Kohout, který hledal hokejku Beránka. Druhý jmenovaný nestačil puk zastavit a nasměrovat jej do branky hostů.
     
    02:43
    Vítkovice si zahrají přesilovou hru. Na trestnou lavici míří Stanislav Balán (KVA), který se provinil držením soupeře.
    Marken.cz

    Kamila Stříteská Ströer

    Branky a nahrávky: 12. Gríger (Flek, M. Rohan), 23. Plutnar (Balán) – 13. Dej (Lev), 22. O. Roman (D. Květoň, Tybor), 52. Tybor (Lev, O. Roman)


    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Kuchař) – Plutnar, Šenkeřík, Kovačevič, Podlipnik, Sičák (A), Kozák, M. Rohan – T. Rachůnek, Gríger, Flek – T. Mikúš, R. Vlach, O. Beránek – Stloukal, Skuhravý (C), Gorčík – Lapšanský, Balán (A), Kohout.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Výtisk (C), D. Krenželok, Hrbas, Baranka, Gregorc, Šidlík, Černý – Dej, Lev (A), Schleiss – D. Květoň, O. Roman, Tybor – Kucsera, Š. Stránský, P. Zdráhal – Szturc (A), Pytlík, Baláž.

    Rozhodčí: Hribik, Sýkora – Ondráček, Špůr

    Diváci: 3675
    bahis siteleri